-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εδώ να υποθέσω οτι πάει περίπατο η θεωρία περι εγγυήσεων και αξιοπιστίαςΓια το Λέξους λες? ΑΝ πάθει ποτέ κάτι, έρχονται, το παίρνουν, σου αφήνουν άλλο (!), και στο γυρνάνε φτιαγμένο. Γενικά πάντως, μιλάμε για την τοπ φίρμα σε αξιοπιστία, τόσο αυτοκινήτων όσο και εταιρείας, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Όταν λες 325, εννοείς Ε90 ή Ε92?
Ε92 ειναι η coupe ετσι;Οχι αυτη.
ΟΚ, μιλάμε για την sedan δλδ. Τα πράγματα έχουν περιπου όπως τα ειπαν κι άλλοι: πιο σπορτίφ/συμμετοχική η BMW, πιο Cruiser αλλά χωρίς να υστερεί κάπου ιδιαίτερα (πλην της αίσθησης) το Lexus. Απίστευτη η λειτουργία του αυτόματου κιβωτίου. Από design ΧΑΛΑΡΑ προτιμώ Lexus. Δεν ξέρω για τι χρήση προορίζεται το αυτοκίνητο, αλλά έχω τάση να ρίξω ψήφο στο IS
-
lexus = made in Japan....
-
Τα εχω οδηγησει ολα εκτος του SAAB. Επιλεγω 325 γιατι ειναι πολυ σπορ και εχει εκπληκτικο μοτερ. Αν την οδηγησεις θα το καταλαβεις.Το IS ειναι πολυ κοντα, κυριως λογω εξοπλισμου και ξεχωριστης παρουσιας στους δρομους.
-
θα έαπιρνα 325 γιατί όταν θα μάθαινα κάποια στιγμή να μαζεύω 218 πισωκίνητους ίππους, θα θελα να μην έχω ESP κτλ στα πόδια μου.
Αν δεν είσαι οδηγός με τέτοιες...αναζητήσεις, το IS250 είναι αυτοκινητάρα (μπήκα συνοδηγός και έπαθα! ) και μ αρέσει που ξεχωρίζει ενώ από μπέμπες γεμίσαμε..
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Τα εχω οδηγησει ολα εκτος του SAAB. .Απο ποιοτητα κυλισης πως τα ειδες;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τα εχω οδηγησει ολα εκτος του SAAB. .
Απο ποιοτητα κυλισης πως τα ειδες;
νομιζω το μονο προβλημα της 325 ειναι τα run flat tyres
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
lexus = made in Japan....Αυτό για πολλούς ειναι αρνητικό
-
To Lexus μπορεί να είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά στα μάτια μου η BMW είναι καλύτερη. Θα την κάνω service σε καλούς γνωστούς και σχετικούς μάστορες με λογικό κόστος και όταν την πουλήσω θα έχει κρατήσει καλά την αξία της. Ενώ το Lexus στην Ελλάδα έχει ακόμα δρόμο που δεν διατίθεμαι να χρεωθώ...
Το Saab είναι προσθιοκίνητο.... αυτό για μένα φτάνει για να απορριφθεί σε αυτήν την ψηφοφορία.
Το S3 παίζει σε άλλη κατηγορία... δεν είναι ανταγωνιστικό για μένα. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
lexus = made in Japan....
Αυτό για πολλούς ειναι αρνητικό
για ολους του υπολοιπους ειναι θετικο....
-
Μα γιατί να μπλέξεις με Απο Ανατολή ενώ υπάρχουν και καλύτερα και Ευρωπαϊκά ... και ας έχουν και run-flat
-
Δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητα καλυτερα τα Ευρωπαϊκα,και η lexus σε αξιοπιστια εχει χτισει ενα παρα πολυ καλο όνομα,ισως το κορυφαιο.
Αλλα απο αποψη μεταπωλησης,συντηρησης και πασης φυσεως ευκολίας, ισως να μην ειναι οτι καλυτερο να μπλεξεις με lexus,πχ θελω να δω μία απο κοντα, και πρεπει να κανω ολοκληρη εκστρατεια,ενω τα υπολοιπα ειναι 5-10 λεπτα απο το σπιτι μου.
Και ο λογος που δεν εχω αγορασει καινουριο αυτοκινητο ενα χρονο τωρα,ειναι ακριβως η ελλειψη χρονου. -
Το SAAB το θαψατε το κακομοιρο, δεν το βλεπω καλα...
-
Μα γιατί να μπλέξεις με Απο Ανατολή ενώ υπάρχουν και καλύτερα και Ευρωπαϊκά ... και ας έχουν και run-flatΤι θα πει 'να μπλέξεις με Άπω Ανατολή'??? Από κει θα πάει να το πάρει?
Με την Toyota Hellas θα μπλέξει μόνο, και αυτό μόνο καλό είναι.Δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητα καλυτερα τα Ευρωπαϊκα,και η lexus σε αξιοπιστια εχει χτισει ενα παρα πολυ καλο όνομα,ισως το κορυφαιο.
Ακριβώς.
Αλλα απο αποψη μεταπωλησης,συντηρησης και πασης φυσεως ευκολίας, ισως να μην ειναι οτι καλυτερο να μπλεξεις με lexus,πχ θελω να δω μία απο κοντα, και πρεπει να κανω ολοκληρη εκστρατεια,ενω τα υπολοιπα ειναι 5-10 λεπτα απο το σπιτι μου.
Νταξ... αυτοκίνητο αγοράζεις, λίγο χρόνο θα πρέπει να αφιερώσεις. Μετά (ΑΝ το πάρεις), δεν θα χρειαστείς χρόνο για το Λέξους. Ακόμα και σε περίπτωση βλάβης (που δεν χαλάνε έτσι κι αλλιώς), έρχονται εκείνοι και τα κάνουν όλα. Από μεταπώληση, τα Λέξους σκίζουν. Ψάχνοντας για το δικό μου αυτοκίνητο, κοίταξα μερικά μεταχειρισμένα IS200. Σαν καινούρια έδειχναν όλα, και οι τιμές τους (δυστυχώς για μένα) ήταν ΠΟΛΥ ψηλά (στα 20-23k για μοντέλα 2000).
Το Saab που λες... πραγματικά είναι πολύ λίγο μπροστά στα άλλα δύο, δεν βρίσκω απολύτως ΚΑΝΕΝΑ τομέα στον οποίο να υπερτερεί.
-
Δεν είπα οτι είναι καλύτερα τα Ευρωπαϊκά αλλά:
- Μεταπώληση (οχι μόνο τιμή αλλά και ευκολία)
- Μετά την εγγύση το πάω στον μηχανικό μου που τα ξέρει
- Εσπασα ένα φανάρι, πάω στον μαντρά και το βρίσκω
- Οτιδήποτε Ανατολίκο αισθητικά μου προκάλει τάσεις εμετού
- η. π.χ BMW έχει καλύτερη μηχανή (218 HP)
- Και στο τέλος, ειμαι ευρωπαϊος
Οπότε BMW 325i για μένα.... και άν ήταν να δώσω κάτι παραπάνω προσωπικά θα επαιρνα 159 3.2 Q4.. γιατί εκτός από ευρωπαίος ειμαι και μακαρονάς
-
SAAB 9-3.....πόσα χρόνια κυκλοφορεί αυτό το πλαίσιο?
Lexus IS250.....όμορφο κ ενδιαφέρον αυτοκίνητο, αλλά στη θέα μιας 325...
ένα εκ των S3 και 325, ανάλογα με τις προτεραιότητες, χώρους κτλ...
-
Μα γιατί να μπλέξεις με Απο Ανατολή ενώ υπάρχουν και καλύτερα και Ευρωπαϊκά ... και ας έχουν και run-flatΝαι αλλά με το Lexus ξεχωρίζεις μέσα στις άπειρες BMW.
Όπως και με την 159 άλλωστε... -
Mε τα μεχρι τωρα δεδομενα ειμαστε αναμεσα σε S3 και BMW 325i
(Μην μου πειτε πάλι οτι ειναι ασχετα μεταξυ τους,αυτο το εχω εμπεδώσει καλά πια!)Τωρα να σας θεσω και τον προβληματισμο που οδηγησε το 'ξεκαρφωτo' S3 στο δημοψηφισμα,να σας φυγει και η περιεργεια:
Υπο φυσιολογικες συνθηκες θα επαιρνα το S3 και θα τελειωνε η ιστορια,τωρα ομως προβληματιζομαι μην τυχον ψαχνομαι να το πουλησω σε 2 χρονια το πολύ...γιατι ειμαι παντρεμενος και η τεκνοποιηση αρχιζει και τιθεται ως θεμα στο οικογενειακο τραπεζι.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Mε τα μεχρι τωρα δεδομενα ειμαστε αναμεσα σε S3 και BMW 325i
(Μην μου πειτε πάλι οτι ειναι ασχετα μεταξυ τους,αυτο το εχω εμπεδώσει καλά πια!)Τωρα να σας θεσω και τον προβληματισμο που οδηγησε το 'ξεκαρφωτo' S3 στο δημοψηφισμα,να σας φυγει και η περιεργεια:
Υπο φυσιολογικες συνθηκες θα επαιρνα το S3 και θα τελειωνε η ιστορια,τωρα ομως προβληματιζομαι μην τυχον ψαχνομαι να το πουλησω σε 2 χρονια το πολύ...γιατι ειμαι παντρεμενος και η τεκνοποιηση αρχιζει και τιθεται ως θεμα στο οικογενειακο τραπεζι.
325.....
πανε οδηγα την και θα την ερωτευτεις
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μην αγχώνεσαι γι αυτό! Έβγαλα την δύσκολη περίοδο με 2 μωρά στην 147, που την έχω ακόμη. Λίγο ζορίστηκα 2 καλοκαίρια αλλά στο ύψος της. Τώρα που ξεπέρασα το βρεφικό στάδιο, δεν έχω πρόβλημα χώρων. Το μονάδικό θέμα που πρέπει να σκεφτείς σε αυτήν την περίπτωση είναι οι πίσω πόρτες (εγώ είχα )
Για να είσαι άνετος βέβαια, ένα sedan θα σου λύσει περισσότερο τα χέρια. Η επιλογή μου θα ήταν μεταξύ της Μπέμπας και του Λέξους με προβάδισμα στο 2ο. Το Saab ούτε στα άσχημα όνειρά μας
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Άμα τίθεται τέτοιο θέμα ασυζητιτι 325... να μην σου πώ να τα ξεχάσεις αυτά και να πάρεις Passat Variant.
Πίσω πορτες για να μπαίνει το καρεκλάκι ευκολα και καλό χώρο αποσκευών γιατί θα πρέπει να πάρεις μαζί καροτσάκι, κούνιες και το μισό σπίτι μαζί σου....
Μήπως τελικά θέλεις Ford S-Max....
Ψηφος ζητείται...