-
Αγαπητοι φιλοι, οντας μια διχασμενη προσωπικοτητα για να μην πω τριχασμενη αητω τη συμβουλη σας για την αγορα ενος σουπερσπορ αμαξιου..
Πουλαω το ΣανταΦε και τη μηχανη μου και θελω να αγορασω κατι παρα πολυ γρηγορο εως 45χιλιαρικα μαξιμουμ..
Προτεινετε κανενα αμαξι με εμφαση στους εξης τομεις
- απολυτες επιδοσεις
- γκομενοπαγιδα
- κοντραμαξο κυριως με ενδιαφερει να τα ριχνω στην ευθεια
Αν ειναι ιαπωνας δε με απασχολει να ειναι μεταχειρ. αλλα να ειναι το πολυ 2-3 ετων...
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.............
-
Αγαπητοι φιλοι, οντας μια διχασμενη προσωπικοτητα για να μην πω τριχασμενη αητω τη συμβουλη σας για την αγορα ενος σουπερσπορ αμαξιου..
Πουλαω το ΣανταΦε και τη μηχανη μου και θελω να αγορασω κατι παρα πολυ γρηγορο εως 45χιλιαρικα μαξιμουμ..
- απολυτες επιδοσεις
- γκομενοπαγιδα
Αν ειναι ιαπωνας δε με απασχολει να ειναι μεταχειρ. αλλα να ειναι το πολυ 2-3 ετων...
-
- απολυτες επιδοσεις
- γκομενοπαγιδα
-
οκταβια 1 GT με 20,000 ευρω και σου μενουν αλλα 25 για να το φτιαξεις.
-
Οκταβια 1 = γκομενοπαγιδα?
-
Οκταβια 1 κιτρινο με ταμπελακι ΤΑΧΙ επανω ειναι σουπερ γκομενοπαγιδα. Και αμα δε με πιστευετε ρωτηστε μερικους ταξιτζίδες πόσα γκομενακια εχουνε ριξει με το ταξι.
Πάρε Audi TT cabrio
-
Ο χρήστης nikosvolou έγραψε:
Οκταβια 1 = γκομενοπαγιδα?Ναι αρκει να πηγαινεις μ αυτο στο φεστιβαλ της ΚΝΕ
-
Elise.
-
Όχι 350Ζ, elise και λοιπά διθέσια. Ο Random1 χρειάζεται 4θεσιο τουλάχιστον, μην πω S-MAX. Την τούρμπο εκδοχή για να σκοτώνει στις ευθείες.
-
??????
-
-
-
Ξέχασαν να βάλουν λάστιχα στο photoshop.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Όχι 350Ζ, elise και λοιπά διθέσια. Ο Random1 χρειάζεται 4θεσιο τουλάχιστον, μην πω S-MAX. Την τούρμπο εκδοχή για να σκοτώνει στις ευθείες.Με πολλές θέσεις για τα πιπίνια.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όχι 350Ζ, elise και λοιπά διθέσια. Ο Random1 χρειάζεται 4θεσιο τουλάχιστον, μην πω S-MAX. Την τούρμπο εκδοχή για να σκοτώνει στις ευθείες.
Με πολλές θέσεις για τα πιπίνια.
Και δυνατότητες να μετατρέπεται σε υπερδιπλο κρεββάτι.
-
M3... δεν έχει κανένα πρόβλημα μεταχειρισμένη και είναι πολύ καλή σε όλα!
-
ΒΜW M3 του 2001-2002. Παίζει ως μεταχειρισμένη στα 45-47000 ευρώ...
-
Ράντομ, ας τους να λένε αγόρι μου...
Εγώ με την Οκτάβια έχω ξεμεσιαστεί....ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! όπως θα 'λεγες κι εσύ!:lol:
Άσε που είναι και πιο κλασική από τις φτερούγες.
Πάρε το τετρακίνητο, να σου πω και πως να το τουμπανιάσεις αφόβως ως τα 300 αλόγατα (και πολύ πιο πάνω, αλλά μετά είμαστε για άλλα εντόσθια κινητήρα και άλλη μετάδοση).
Αν πάλι θες, σου πουλάω το δικό μου σε κανένα χρόνο, αλλά θα μου υποσχεθείς ότι δεν θα βάζεις μέσα όποια κι όποια! -
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ..ΑΛΛΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΛΕΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ....
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
-
Ρε Τυχαίε αυτά που έχεις βάλεις ως απαιτήσεις δεν πάνε μαζί.
Και κοντράμαξο και γκομενοπαγίδα και μέχρι 45Κ;
Μ*υνοπαγίδες είναι συνήθως ή cabrio/roadster ή αν η γκόμενα είναι Μπουρναζιότισσα κανά αηδιαστικό ψευτοκουπέ τύπου σέλικας ή κανά SUV/Jeep, ή κανά σοβαρό Coupe βλ. 3series.
Τίποτα όμως από αυτά δεν είναι αρκετά γρήγορο στις εκδόσεις μέχρι 45Κ.Οπότε αρχίζουν οι συμβιβασμοί.
Γνώμη μου: γράψε τις γκόμενες στα @@ σου και πάρε κάτι που να το γουστάρεις εσύ και μόνο εσύ.
Προτάσεις βάσει ραντομικού χαρακτήρα:
- BMW 325i
- Skoda Octavia 5 RS
- Subaru Imreza WRX
- Λαδιάς
- Alfa Brera 2.2
Kι από μεταχείρες, Scooby STi.
Σοβαρες προτασεις...