-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σαφώς και δεν θα με χάλαγε, απλά λέω ότι προτιμώ ένα 9άρι από την Μ.βασικα ειναι διαφορετικα αυτοκινητα και δεν μπορω να τα συγκρινω.
καλο το 9αρι, πολυ αποτελεσματικο, εργαλειο σε καθε επιφανεια τριβης.
για τη Μ3 εγραψα πριν. -
ε πεστο ντε.πιο αποτελεσματικο αν το πηγαινεις γα....ωντας σε βρεγμενο δρομο.σοβαρο πλεονεκτημα.
χαλαρωστε ρε παιδια.πιο αποτελεσματικο για να το ξεσκιζεις δηλαδη. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σαφώς και δεν θα με χάλαγε, απλά λέω ότι προτιμώ ένα 9άρι από την Μ.
βασικα ειναι διαφορετικα αυτοκινητα και δεν μπορω να τα συγκρινω.
καλο το 9αρι, πολυ αποτελεσματικο, εργαλειο σε καθε επιφανεια τριβης.
για τη Μ3 εγραψα πριν.Το κατάλαβα ότι εννοούσες την Μ, και γω σε αυτήν αναφερόμουν.
Σίγουρα είναι διαφορετικά αυτοκίνητα που δύσκολα τα συγκρίνει κάποιος μεταξύ τους, μιλάμε για σχεδόν διπλή τιμή..
Απλά αν μου βάζανε το πιστόλι στον κρόταφο για να πάρω κάποιο (για τέτοια κατάντια μιλάμε ) θα έπαιρνα την φτερούγα.. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ε πεστο ντε.πιο αποτελεσματικο αν το πηγαινεις γα....ωντας σε βρεγμενο δρομο.σοβαρο πλεονεκτημα.
χαλαρωστε ρε παιδια.πιο αποτελεσματικο για να το ξεσκιζεις δηλαδη.Σωστά ρε Σπύρο. Πιο αποτελεσματικό στις καφετέριες εννοούσε ο kasel..
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
τελος παντων,ας μη κανουμε σαν μωρα.θεμα γουστου ειναι.
και κατι τελευταιο.η ροπη ειναι σχεδον η ιδια.
τωρα σε πιο τομεα ειναι το sti πιο αποτελεσματικο αν το βρεις πεστο και σε μενα.για πες μας που ΔΕΝ είναι
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
η Μ3 μοντελο 2001 με 2002 κοστιζει γερμανια γυρω στα 25 χιλιαρικα με φουλ εξτρα.με 40 με 50Κ χλμ πανω.βαλε και το τελωνειο θα βγει πολυ πιο φθηνη απο ενα wrx.Που τις βρηκες να φερω 2 να παιζω?
Οσο για το τελωνειο, αυτοκινητο 5ετιας και πανω πληρωνει φορους 100% της αξιας του.
Παιδια, μην συγκρινετε ανομοια πραγματα. Το μοναδικο κοινο σημειο των Μ3 και Scooby ειναι οτι προσφερουν οδηγικη απολαυση, το καθενα με τον δικο του τροπο ομως..Ραντομ, παρε ενα Ζ4 3.0.
-
ικαρ ειπα οτι ειναι και τα 2 αποτελεσματικα.σε extreme καταστασεις εχεις δικαιο.δικο μου λαθος.λογω τετρακινησης υπερτερει το σουμπαρου.
lefos κοιταξε στο http://www.mobile .de
θα δεις που κυμαινονται οι τιμες πανω κατω σε ολες τις μαρκες.πρεπει να ξερεις γερμανικα ομως -
Απο το mobile.de ερχομαι και δεν βρηκα καμμια με φουλ εξοπλισμο κατω απο 30,000 ευρω. Ασε που ορισμενες 'βρωμανε' γιατι ειναι μοντελα '01 με... 15,000 χιλιομετρα και απο τις φωτογραφιες βλεπεις οτι τα καθισματα ειναι φθαρμενα. Δεν θα αγοραζα τετοιο αυτοκινητο με τιποτα...
Οποτε μοιραια παμε σε Μ3 μοντελα απο το 2003 και μετα, τα οποια ειναι πολυ πιο ακριβα. Εκτος κι αν βρεθει καποιος Ελληνας ιδιωτης με καλοσυντηρημενο αυτοκινητο (πραγμα σχετικα σπανιο αφου ειδικα τα Μ3 ειναι ως επι το πλειστον καρασκισμενα).
-
περιεργο.εμενα μου εβγαλε 71 οχηματα ,μοντελα 2001 μεχρι 2003 και τιμη μεχρι 27.500.
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
...Οποτε μοιραια παμε σε Μ3 μοντελα απο το 2003 και μετα, τα οποια ειναι πολυ πιο ακριβα. Εκτος κι αν βρεθει καποιος Ελληνας ιδιωτης με καλοσυντηρημενο αυτοκινητο (πραγμα σχετικα σπανιο αφου ειδικα τα Μ3 ειναι ως επι το πλειστον καρασκισμενα).Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα αυτοκίνητα με 45-50Κ που δεν είναι τόσο 'τριμμένα'. Ένας καλός φίλος πήρε ένα μπλέ σκούρο με φούλ εξοπλισμό με 50Κ (σαν καινούργιο με 60ΚKm πραγματικά) ενώ δυο τρία ακόμα που έχω δει ήταν αρκετά αξιόλογα (και άλα 5 που προφανώς τα πήγαιναν κομμάτια..). Έχει πάρα πολλά αυτοκίνητα από εισαγωγές στα 45-55Κ που τους έχουν ξεμείνει και πάρα πολλά που άντε να έκαναν καμιά σβούρα στο μπουρνάζι...
Σχετικά με τα φτερά, συγκρίνετε κολοκύθια με μελιτζάνες ΙΜΗΟ...
Μήπως να συγκρίναμε και ένα οκτάβια με μια 328 ferrari επειδή έχουν τις ίδιες επιδόσεις, ρε παιδιά; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Μήπως να συγκρίναμε και ένα οκτάβια με μια 328 ferrari επειδή έχουν τις ίδιες επιδόσεις, ρε παιδιά;
δεν είναι μόνο θέμα επιδόσεων, αλλά και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις στροφές σε όλες τις συνθήκες κι ειδικά τις ελληνικές
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
τωρα σε πιο τομεα ειναι το sti πιο αποτελεσματικο αν το βρεις πεστο και σε μενα.
Το STi είναι 4κίνητο, οπότε βρεγμένο, γλιστερός δρόμος κτλ κτλ δεν το πλησιάζει καν η Μ.
Στο βρεγμένο, σε φαρδύ όμως δρόμο, η Μ3 με SMGΙΙ νίκησε το Έβο9 μαμά (312 ίππων) σε εξόχως ενδιαφέρουσα συγκριτική δοκιμή του ελληνικού περιοδικού EVO (τεύχος 037, Δεκέμβριος 2005)
Η διαδρομή ήταν 5.782,52 μέτρα, φουλ βρεγμένη, στις στροφές πριν τη σήραγγα του Αρτεμισίου, στην Κορίνθου-Τριπόλεως (6 στροφές).
Το περιοδικό παραθέτει αφαιρετικό χάρτη της διαδρομής, συγκριτικό διάγραμμα της ταχύτητας των 2 αυτοκινήτων στην εξέλιξη της διαδρομής, και τιμές ταχύτητας και πλευρικής επιτάχυνσης σε εκάστη στροφή. Επίσης μέγιστη ταχύτητα διαδρομής. (Τέτοια θα θέλαμε συχνότερα και από τους 4Τ).
Εννοείται ίδιος οδηγός και (δεν εννοείται) τα ηλεκτρονικά της Μ3 (DSC) πλήρως ενεργοποιημένα.Χρόνοι:
Μ3 - 1 λεπτό και 52,9 δλ, μέση 184,38χλμ/ω, μέγιστη 225χλμ/ω!
Έβο- 1 λεπτό και 53,9 δλ, μέση 182,76χλμ/ω, μέγιστη 210,6 χλμ/ωΌπως προκύπτει από τα λοιπά στοιχεία, το Έβο είναι ελάχιστα ταχύτερο στις 5 από τις 6 στροφές, αλλά η Μ3 εκδικείται στις ευθείες με τον 'μανιασμένο' κινητήρα της.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, η νίκη της Μ3 είναι πύρρεια, αφού είναι οριακή και μπορεί να ανατραπεί αν καθιστούσαμε εξ ίσου 'μανιασμένο' τον κινητήρα του Έβο, πράγμα πανεύκολο, απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι.Στο ίδιο τεστ-μαμούθ, το Έβο9 νικά ξεκάθαρα το Άουντι S4 (4,2 - 344 ίππων) σε εξ ίσου μουσκεμένο δασικό δρομάκι της Κορινθίας, όπου βέβαια η Μ3 δεν θα είχε καμία τύχη.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
εξόχως ενδιαφέρουσα συγκριτική δοκιμήστις στροφές πριν τη σήραγγα του Αρτεμισίου, στην Κορίνθου-Τριπόλεως (6 στροφές).
...
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Απο το mobile.de ερχομαι και δεν βρηκα καμμια με φουλ εξοπλισμο κατω απο 30,000 ευρω. Ασε που ορισμενες 'βρωμανε' (Υπάρχουν με φούλ εξοπλισμό(2002 μοντελα) και καθαρές με 25000€-28000€.....δεν λέω για ύποπτα πράγματα,αλλά για καθαρά αυτοκίνητα.
Δεν νομίζω ότι το 'mobile' αποτέλεί κριτήριο αξιολόγισης...πλέον. -
...που?
Δεν ενδιαφέρομαι να αγοράσω...αλλά να ξέρω!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
...που?Δεν ενδιαφέρομαι να αγοράσω...αλλά να ξέρω!
Γερμανία...
-
Εννοώ πως τις βρίσκεις (αν όχι από το mobile.de)!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Εννοώ πως τις βρίσκεις (αν όχι από το mobile.de)!Εγώ προσωπικά έχω συγγενείς στη Γερμανία.
(sorry για το )
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Υπάρχουν με φούλ εξοπλισμό(2002 μοντελα) και καθαρές με 25000€-28000€.....δεν λέω για ύποπτα πράγματα,αλλά για καθαρά αυτοκίνητα.Αυτες που εχει το mobile τουλαχιστον, δεν εχουν φουλ εξοπλισμο (οταν λεω 'φουλ' εννοω Navi, δερμα παντου, 'καλο' ηχοσυστημα κτλ).
Δεν νομίζω ότι το 'mobile' αποτέλεί κριτήριο αξιολόγισης...πλέον
Γιατι το λες αυτο?
Εγω πιστευω οτι αποτελει κριτηριο και σιγουρα αντιπροσωπευει ενα τεραστιο κομματι της γερμανικης αγορας. Εκτος απο τους μαντραδες, στο mobile βαζουν και οι επισημες εκθεσεις (Niederlassung) τις αγγελιες τους. Φυσικα, μπαινουν και διαφορες περιεργες αγγελιες αλλα θεωρω δεδομενο πως αν αποφασισει καποιος να φερει αυτοκινητο απο τη Γερμανια, θα το ψαξει πρωτα καλα. -
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
εξόχως ενδιαφέρουσα συγκριτική δοκιμή
στις στροφές πριν τη σήραγγα του Αρτεμισίου, στην Κορίνθου-Τριπόλεως (6 στροφές).
...
???
Σοβαρες προτασεις...