-
Τι ζώο αυτός με το s2000, δολοφόνος!!!!!!!!!
Τέτοια άτομα απορώ τι έχουν μέσα στο κεφάλι τους. -
Ακριβώς το ίδιο 'υλικό' με τους πιστούς αναγνώστες της εν λόγω έκδοσης.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
http://www.burnout.gr/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=73Το τυπακι με το S2000 εκτος απο ζωο....
ειναι και πολλα αλλα.....Εγω απλα θα ειχα 'αγορασει' το S2K.....
Και αντε μετα να εξιγησει πως βρεθηκε καθετα στο δρομο.....Είναι για πολύ ξύλο.
-
For fuck's sake!!!
Τι ήθελα και το κατέβασα αυτό. Συγχύστηκα πάλι!!!!!!!
-
-
http://www.burnout.gr/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=73Το τυπακι με το S2000 εκτος απο ζωο....
Και αντε μετα να εξιγησει πως βρεθηκε καθετα στο δρομο.....μόλις το είδα και τσατίστηκα πολύ...το μαλακισμένο(συγνώμη στους mods και στους υπολοίπους για την έκφραση ή οποία είναι ήπια σε σχέση με αυτά που νιώθω...) θα σκοτώσει όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και όποιον φουκαρά βρεθεί στο δρόμο του... έλεος πια.
Από την άλλη οι συντελεστές του εν λόγω περιοδικού καμαρώνουν και χαίρονται να έχουν διαθέσιμο στην ιστοσελίδα τους κάτι τέτοιο;
Συγχαρητήρια ζώα!!! Δημιουργείτε καθημερινά κλώνους σας!!! -
Μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ ο τύπος με το S2000....
-
Μην εξάπτεσται... Θα το κανονίσω εγώ... Πάντα ήθελα να καβαλήσω ένα ροουντστερ με το Rav....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μην εξάπτεσται... Θα το κανονίσω εγώ... Πάντα ήθελα να καβαλήσω ένα ροουντστερ με το Rav........αυτο ενωουσα λεγοντας 'θα το αγοραζα'.....
-
Τί ακριβώς νομίζουν ότι κάνουν στο video?
Και τί χάλια κ*λος είναι αυτός στο τέλος?
-
-
Πραγματικά, δεν ξέρω τι με νευρίασε περισσότερο, το S ή η φωνή της @γ@μητη$ αδερφής που ουρλιάζει στην αρχή του video 'Πες μου ότι το γράφεις αυτό!!!!!'...
ΓΤΠ
-
σωστό και αυτό...
-
Και αντε μετα να εξιγησει πως βρεθηκε καθετα στο δρομο.....Ειλικρινα, ορκιζομαι, πως αν περναγα απο εκει με την μηχανη και εβλεπα αυτο μπροστα μου(και δεν σκοτωνομουν), θα κατεβαινα και θα τον εστελνα στο νοσοκομειο με ''κρανιες''
Αλλα η αστυνομια ξερει μονο να κυνηγαει τους πεζους
Καρκινο ρε δολοφονε να παθεις
Α στο #@#@$, συγχυστηκα -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ζώο η κυρία με την κόρη της χθες, που ενώ περίμενα στην ουρά για να αγοράσω εισητήρια για το φεστιβάλ κινηματογράφου, χώθηκε μπροστά, ενώ ήταν πίσω μου συνέχεια. Και όταν της μίλησα (πολύ ευγενικά) για αυτό, με έβγαλε τρελό. Αϊ σιχτήρ ρε ζώα.Μου θυμισες φαση στο σουπερ μαρκετ!
Γιαγια εχει παρατησει το καλαθι της στο ταμειο (να της φυλαει τη θεση, για οταν ειναι να φυγει). Ερχεται ενας Τυπος και περιμενει στην ουρα, φυσικα μπροστα απο το ασυνοδευτο καλαθι. Σκαει ξαφνικα η Γιαγια και ο διαλογος ειναι κορυφαιος:
Γ: 'Α, μονο αυτο εχεις?'
Τ: 'Γιατι, δεν ειναι καλα?'
Γ: 'Αν ειναι, να σας αφησω να περασετε!'
Τ: 'Χαρη θα μου κανεις?' -
Ο χρήστης baz έγραψε:
Μεγάλο ζώο χθες στο ΣΕΦ με golf V gti, ο οποίος έκανε σβούρες με την όπισθεν για πάρα πολύ ώρα. Πραγματικά το λυπήθηκα το αυτοκίνητο, το είχε ξεσκίσει ο τύπος. **Είναι κρίμα για ένα τέτοιο αυτοκίνητο να του φέρονται έτσι **:rtfm:Μα επειδή είναι 'τέτοιο' του φέρεται έτσι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μεγάλο ζώο χθες στο ΣΕΦ με golf V gti, ο οποίος έκανε σβούρες με την όπισθεν για πάρα πολύ ώρα. Πραγματικά το λυπήθηκα το αυτοκίνητο, το είχε ξεσκίσει ο τύπος. **Είναι κρίμα για ένα τέτοιο αυτοκίνητο να του φέρονται έτσι **:rtfm:
Μα επειδή είναι 'τέτοιο' του φέρεται έτσι.
Πρέπει να έφαγε φλασιά απο την διαφήμιση που είχαν στην τηλεόραση που έκανα κάτι παρόμοιο.
-
double post
-
Δεν μπορω να καταλαβω......
Ποσο μυαλο θελει για να καταλαβει καποιος τι ειναι 'κατακριτεο'
και τι ειναι πραγματικα επικινδυνο;;;;;[κατακριτεο]
Εκανε τα περασματα με τις πορτες........
Ωραια ειναι, δεν λεω.
Αφου δεν μαζεψε καμια κολωνα η μπαριερα, γιατι δεν πηγε σπιτι του;;;;;
[/κατακριτεο]
[επικινδυνο]
Επρεπε να κανει τα donuts πανω στο πεταλο;;;
Αν ερχοταν αλλος ενας καυ***ενος;;;;
Αν ερχοταν μιχανη;;;;;
[/επικινδυνο]ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!
-
Το παλικάρι με το S2000 (εκτός από κουλός), είναι και τόνους μαλάκας. Να προσπαθείς (γιατί δεν είδα να τα καταφέρνει και πολύ...) ρε ηλίθιε ΚΟΥΛΕ να μάθεις να κάνεις ντόνατς (σιγά τη μαγκιά btw) πάνω στο πέταλο, με δεκάδες ανυποψίαστους ή υποψιασμένους (δεν έχει σημασία) να έρχονται και από τις δύο μεριές??? ΕΛΕΟΣ ηλίθιε!
Ο άλλος δε, με 250+ (κοντέρ Τογιότα ήταν αυτό???) και σφήνες στη Βουλιαγμένης (?), άααααααααααααλλος έξυπνος κι αυτός...
Γι' αυτόν δε, που έβαλε το σηματάκι της φυλλάδας του πάνω αριστερά και έδωσε το βιντεάκι 'δώρο' με το τεύχος, ουδέν σχόλιον. Τα θερμά μου συλληπητήρια μόνο.
Ζώα ζώα ζώα [#3]