-
Τωρα ειδα και εγω το βιντεο. Αυτος πρεπει να ειναι πολυ μαγκας!
Μερικες φορες αναρωτιεμαι ποσα κιλα μαλακιας χωρανε σε ενα ανθρωπινο κεφαλι και παντα πεφτω εξω...Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο άλλος δε, με 250+ (κοντέρ Τογιότα ήταν αυτό???) και σφήνες στη Βουλιαγμένης (?), άααααααααααααλλος έξυπνος κι αυτός...
Το κοντερ πρεπει να ειναι απο καρινα... (Μαλλον το 1.6 )
-
-
Μεγάλο ζώο κοπελίτσα ξανθιά (γκομενάρα, αλλά δεν παέι εδώ) με ένα σέι σπόρτινγκ, η οποία αφού κόρναρε και άναβε φώτα σε ένα μηχανόβιο που πήγαινε αργά και δεξιά με αλάρμ στην Λ. Στρατού, τον πέρασε και σταμάτησε γύρω στο μισό μέτρο μπροστά του για να κατεβάσει την φίλη της. Ο τύπος είδε τον Χριστό φαντάρο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μεγάλο ζώο κοπελίτσα ξανθιά (γκομενάρα, αλλά δεν παέι εδώ) με ένα σέι σπόρτινγκ, η οποία αφού κόρναρε και άναβε φώτα σε ένα μηχανόβιο που πήγαινε αργά και δεξιά με αλάρμ στην Λ. Στρατού, τον πέρασε και σταμάτησε γύρω στο μισό μέτρο μπροστά του για να κατεβάσει την φίλη της. Ο τύπος είδε τον Χριστό φαντάρο.........ΟΛΕ!!!!!
Γυναικες.....
Παντα βιαζοντε να κανουν την μαλ...ια τους!
Κ ως συνηθως..... Τους φταινε οι αντρες, οι οποιοι... πληρωνουν τα σπασμενα μετα!-Αν εσκαγε πανω της το μιχανακι.....Τι θα ελεγαν οι γκομενες στους μπατσους;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μεγάλο ζώο κοπελίτσα ξανθιά (γκομενάρα, αλλά δεν παέι εδώ) με ένα σέι σπόρτινγκ, η οποία αφού κόρναρε και άναβε φώτα σε ένα μηχανόβιο που πήγαινε αργά και δεξιά με αλάρμ στην Λ. Στρατού, τον πέρασε και σταμάτησε γύρω στο μισό μέτρο μπροστά του για να κατεβάσει την φίλη της. Ο τύπος είδε τον Χριστό φαντάρο...
......ΟΛΕ!!!!!
Γυναικες.....
Κ ως συνηθως..... Τους φταινε οι αντρες, οι οποιοι... πληρωνουν τα σπασμενα μετα!-Αν εσκαγε πανω της το μιχανακι.....Τι θα ελεγαν οι γκομενες στους μπατσους;;;;
Τίποτα το παράξενο (γι΄αυτές).
'Ήλθε κι έπεσε επάνω μας'. -
Σήμερα ήρθε ο χάρος άλλά του έκλεισα την πόρτα...
Τύπος με Μ3 Ε36...κάνοντας σφήνες στην Μεσογείων κόντεψε να πέσει πάνω μου. Ημουν με την μηχανή...τον είδα να έρχεται πάνω μου και ενστικτωδώς τον απέφυγα. Προφανώς για εκείνον από τον τρόπο που οδηγαγε θέωρησε την μηχανή αμελητέα ποσότητα για να την προσέξει.
Τον 'κυνήγησα' και σε φανάρι πιο κάτω του χτύπαγα το παράθυρο. Δεν το άνοιξε. Ούτε καν να με ακούσει δεν ήθελε. Πάπιες του κερατά...
-
......ΟΛΕ!!!!!
Γυναικες.....
Εγώ πάντως θα καθόμουν για μάρτυρας αν είχε γίνει το κακό...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...................... Πάπιες του κερατά...Κότες Σάββα, κότες.
-
Πάπιες...καλά το είπα.
Εκανε την μαλακία του και μετά μου έκανε τον αθώο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
......ΟΛΕ!!!!!
Γυναικες.....
Ω ΝΑΙ!!!!!!
Παντος η γκομενα πρεπει να μπει στο wikipedia διπλα στο 'Η πλεον αψυχολογιτη γκομενα'
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάπιες...καλά το είπα.Εκανε την μαλακία του και μετά μου έκανε τον αθώο...
Ναι άλλα έτσι θίγεις το αβατάρ μου.
-
......ΟΛΕ!!!!!
Γυναικες.....
Ω ΝΑΙ!!!!!!
Παντος η γκομενα πρεπει να μπει στο wikipedia διπλα στο 'Η πλεον αψυχολογιτη γκομενα'
Όλες.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Youtube Videoπαλιο αλλα τωρα το βρηκα..
Ένα παρόμοιο video που σίγουρα θα αρέσει στον skye.
Youtube Video -
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
παλιο αλλα τωρα το βρηκα..
Youtube VideoΚαι στα 2 βιντεο: γιατι οι οδηγοι δεν τους πατανε?
-
Krus
τσ τσ τσ κάτι ξέρεις κι εσύ από Μerc ε...?
δεν σε πήρανε χαμπάρι ρε?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το συγκεκριμένο ζεύγος ΖΩΩΝ με την Sportscoupe, προφανώς νόμιζε ότι το αμάξι δεν έχει δεξί αερόσακο, και είπαν να χρησιμοποιήσουν το παιδάκι τους γι αυτό το σκοπό...Τα παιδακια ρε γμτ δεν φταινε σε τιποτα...
Ελεος...
edit:
Φιλικο μας προσωπο (οδηγος λεωφορειου ΚΤΕΛ) εβαζε το παιδι του στη θεση του οδηγου αναμεσα στα ποδια του ορθιο και καλα οτι οδηγουσε!
Σε ευγενικη συσταση του πατερα μου, που τα πηρε κρανιο οταν τον ειδε, του ειπε χαρακτηριστικα: *''σωπα μωρε μεσα στην πολη σιγα το παω'' και οταν ο πατερας μου επεμεινε λεγοντας του 2 φωνηεντα, πεταγεται η γυναικα του και του λεει: ''ε, κανε μας μηνυση!'' *Κριμα το παιδακι...
Ακομα τον βλεπω το μαλακα και κυκλοφοραει ετσι... -
Τα ΖΩΑ, εντάξει είναι ΖΩΑ, δεν θα αλλάξουν ποτέ. Το παιδάκι τι φταίει να μάθει να ακολουθεί το παράδειγμα των ηλίθιων γονιών του όταν μεγαλώσει?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
παλιο αλλα τωρα το βρηκα..
Youtube VideoΧαζη ερωτιση.....
Γιατι δεν πατησε γκαζι να φυγει;;;;;
Περνοντας απο πανω του;;;;;
Το σφυρι ειναι 'οπλο' οι προθεσεις ειναι ξεκαθαρες....
Πατα τον!... I would!
-
Eίχε άλλον μπροστά αν θυμάμαι...
Ζώα ζώα ζώα [#3]