-
Ζώο η τύπισσα με το ιαπωνέζικο σενταν και με το μωρό χύμα χτες βράδυ στη γέφυρα της Χαμοστέρνας κάτω από τη Συγγρού. Ο δρόμος κάνει ένα μικρό 'σπάσιμο', μια ελάχιστη καμπή, την οποία προτίμησε να κάνει ευθεία και ενώ ήμουν δίπλα της. Μίλαγε στο κινητό η κυρία και όλα ίσωμα... Κόρνες, μπινελίκια, φώτα, στο @#^@ της...
Αντίστοιχο ζώο (και χειρότερο) τυπάκος με SUV, πάλι χτες, παρόμοιο σκηνικό, μόνο που αυτός ήταν πιο εξελιγμένος, έστελνε μήνυμα!
-
Ζωο ο κυριος με μοτοσυκλετα που στη στροφη της Συγγρου προς τις στυλες του Ολυμπιου Διος ηταν μεσαια κ μπηκε αριστερα αναγκαζοντας εναν με Land Cruiser να φρεναρει δυνατα για να μην τον φαει. Εγω ημουν δε3ια του κ στην μικρη ευ8εια πριν το S-ακι 'ισιωσε' τη μηχανη του μπαινοντας δε3ια τις μεσαιας λωριδας. Του αναψα φωτα κ με κοιτα3ε με απορια.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Wagner669: the wanker-magnet!Καλά ρε είναι δυνατόν? Άλλοι έχουν τον γκομενοδιώκτη εσύ τον μαλακομαγνήτη?
Εγω φταιω;;;;;;
Απλα τυχαινει!!
Και με τις γκομενες ....λιγο πολυ τα ιδια.....
Ολο κατι μαλακισμενες γνωριζω...... -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Ζωο ο κυριος με μοτοσυκλετα που στη στροφη της Συγγρου προς τις στυλες του Ολυμπιου Διος ηταν μεσαια κ μπηκε αριστερα αναγκαζοντας εναν με Land Cruiser να φρεναρει δυνατα για να μην τον φαει. Εγω ημουν δε3ια του κ στην μικρη ευ8εια πριν το S-ακι 'ισιωσε' τη μηχανη του μπαινοντας δε3ια τις μεσαιας λωριδας. Του αναψα φωτα κ με κοιτα3ε με απορια.Ε,δίκιο είχε!!Δεν τον άφηνες να πάρει τις γραμμές του...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μεγάλα ζώα κάποιοι οδηγοί που βγήκαν το Σάββατο το βράδυ καταλάθος στην Αττική Οδό και για να μην πληρώσουν διόδια έκαναν αναστροφή και βγήκαν από την είσοδο και όχι από την ανάγκης (που πάλι είναι μαλακία) αλλά από την αριστερή λωρίδα και μάλιστα με τη μεγάλη σκάλα αναμένη!Και να πεις ότι ήταν 1?2?ήταν 3 και ήταν και παρέα...ΕΛΕΟΣ!!!Ζώο #2 ήταν κάποιος στη περιοχή του Γέρακα που (επειδή μάλλον ήξερε τα φανάρια) μου κόρναρε ΠΡΙΝ ανάψει πράσινο...ε...εκεί έπραξα όπως ο aserf μόνο που όταν πήγε να με προσπεράσει από το αντίθετο (ήταν δρόμος με μία λωρίδα ανα κατεύθυνση) πάτησα κι εγω γκάζι και τον ανάγκασα να πατήσει φρένο για να μην πέσει στις μπαριέρες που ξεκινούσαν παρακάτω...Μετά αυτός έκανε φώτα-κόρνες κτλ αλλα καταλαβαίνετε...5km/h...'φίλε χάλασε το χρεπάκι μου...δεν πάει πριο γρήγορα...θα με βοηθήσεις να το σπρώξω?'
Πάντως έχει τύχει να δω να το κάνει κάποιος άλλος (passat 1.8T το προηγούμενο μοντέλο) σε ένα Cayenne με bullbar μπροστά (γιατί αυτός του κόρναρε να ξεκινήσει μόλις άναβε πράσινο στα 2 προηγούμενα φανάρια) και όπως φαντάζεστε στο επόμενο φανάρι ο τύπος με το porsche όταν άναψε πράσινο τράκαρε επίτηδες τον άλλο με το passat μπροστά του...ο κώλος του έγινε ...κώλος ( )...μετά κυνηγήθηκαν για 2-3 φανάρια.Παρακάτω τους είδα να κάνουν (μάλλον) φιλική δήλωση.
Πάντως αν μου το έκανε άλλος αυτό,όταν το έπιανα δε θα με πείραζε να μη με πλήρωνε και να τον έκανα μαύρο στο ξύλο,να πήγαινε με ασθενοφόρο σπίτι του.
Το ξύλο ας ήταν η ανταμοιβή μου.Αμα μου το εκανες εμενα αυτο, να με πηγαινεις επιτηδες καροτσακι (παρανομο) και στην προσπεραση μου πανω να παταγες γκαζι (καραπαρανομο btw), θα σε πεταγα εξω απο τον δρομο. Εγω την προσπεραση θα την εκανα ειτε με αφηνες ειτε οχι. αιντε...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αμα μου το εκανες εμενα αυτο, να με πηγαινεις επιτηδες καροτσακι (παρανομο) και στην προσπεραση μου πανω να παταγες γκαζι (καραπαρανομο btw), θα σε πεταγα εξω απο τον δρομο. Εγω την προσπεραση θα την εκανα ειτε με αφηνες ειτε οχι. αιντε...
Πάντα επιλεκτικός στις 'παρανομίες' βλέπω.... Φαίνεται πως οι παρανομίες των άλλων είναι πιο 'ενοχλητικές' από τις δικές σου....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αμα μου το εκανες εμενα αυτο, να με πηγαινεις επιτηδες καροτσακι (παρανομο) και στην προσπεραση μου πανω να παταγες γκαζι (καραπαρανομο btw), θα σε πεταγα εξω απο τον δρομο. Εγω την προσπεραση θα την εκανα ειτε με αφηνες ειτε οχι. αιντε...Η προσπέραση στο σημείο που λέει ο Κάβουρας είναι παράνομη (δρόμος με μία λωρίδα ανα κατεύθυνση μέσα στην πόλη).
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αμα μου το εκανες εμενα αυτο, να με πηγαινεις επιτηδες καροτσακι (παρανομο) και στην προσπεραση μου πανω να παταγες γκαζι (καραπαρανομο btw), θα σε πεταγα εξω απο τον δρομο. Εγω την προσπεραση θα την εκανα ειτε με αφηνες ειτε οχι. αιντε...
Η προσπέραση στο σημείο που λέει ο Κάβουρας είναι παράνομη (δρόμος με μία λωρίδα ανα κατεύθυνση μέσα στην πόλη).
Οταν ο μπροστα ειναι με κατω απο 20ΧΑΩ χωρις λογο, τον προσπερνας ΝΟΜΙΜΑ ειτε εχει διπλη διαχωριστικη κατω, ειτε ακομα και σε μονοδρομο με μια λωριδα....
Κ.Ο.Κασχετο.
Στη τροχαια απλα αναφερεις.
*'Με πηγαινε καροτσακι με 10χαω. Ξεκινησα νομιμα προσπεραση και οταν πηγα να ξανα-μπω στη λωριδα μου, επιταχυνε επιτιδες, για να μη μ αφησει να ολοκληροσω την προσπεραση μου'*Μαντεψτε ποιος χανει το διπλωμα του και κερδιζει μερικα Bonus/Malus στην ασφαλεια του..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Η προσπέραση στο σημείο που λέει ο Κάβουρας είναι παράνομη (δρόμος με μία λωρίδα ανα κατεύθυνση μέσα στην πόλη).
Οταν ο μπροστα ειναι με κατω απο 20ΧΑΩ χωρις λογο, τον προσπερνας ΝΟΜΙΜΑ ειτε εχει διπλη διαχωριστικη κατω, ειτε ακομα και σε μονοδρομο με μια λωριδα....
Κ.Ο.Κασχετο.
Στη τροχαια απλα αναφερεις.
*'Με πηγαινε καροτσακι με 10χαω. Ξεκινησα νομιμα προσπεραση και οταν πηγα να ξανα-μπω στη λωριδα μου, επιταχυνε επιτιδες, για να μη μ αφησει να ολοκληροσω την προσπεραση μου'*Μαντεψτε ποιος χανει το διπλωμα του και κερδιζει μερικα Bonus/Malus στην ασφαλεια του.....Αυτός που κάνει την προσπέραση δεν μπορεί ν' αποδείξει με πόσα πήγαινε ο άλλος και τι ακριβώς έγινε πάνω στην προσπέραση. Η τροχαία θα δει πως είναι στο αντίθετο ρεύμα και τελειώσε. Δεν θα έχει ραντάρ για να δει με πόσο πήγαινε ο καθένας, ούτε τα ...δεδομένα της...τηλεμετρίας θα υπάρχουν!!
Επομένως, πάπαλα. Ηθικό δίδαγμα: ηρεμία όταν οδηγούμε, δεν κορνάρουμ ασκοπα, στα φανάρια πριν την κόρνα ένα παίξιμο τον φώτων πρώτα κι αν δεν μας δει ο άλλος, μία κοφτή κόρνα και όχι πατημένη. Εχει μεγάλη διαφορά στο πως θα αντιλληφθει το κορνάρισμα ο μπροστά... -
Αλέξανδρε μπερδεύεις το θεμιτό με το νόμιμο.
-
ζώο η ευτραφής κυρία με το σεντάν άστρα στην Κόρινθο, σήμερα το πρωί.Κινούμενη για καμιά 30 μέτρα με αλάρμ (φαίνεται δε θυμόταν καλά το μαγαζί..) και κανονικά στην μέση της λωρίδας, βρέθηκε δυστυχώς εμπρός μου!
Κάποια στιγμή πέσαμε σε μποτιλιάρισμα και ακινητοποιηθήκαμε.Εγώ θεώρησα οτι απλά είχε ξεχάσει τα αλάρμ και περίμενα πίσω της, σε μικρή απόσταση.
Κάποια στιγμή, λίγο πριν ξεμπλοκάρουμε, άνοιξε την πόρτα της και βγήκε έξω!!!
Χώρο να την προσπεράσω δεν είχα, αυτή ούτε που το ξάκρισε, σε διπλοπαρκάρισμα και πίσω μου το χάος!
Όταν της κόρναρα μου απάντησε με...υφάκι κατίνας, παρόμοιο με εκέινο με τα χέρι στη μέση: Έχω αλάρμ!!!
Μαλάκα με έκανε!Δεν ήξερα τι να πω:
Ήθελα να κατέβω κάτω και
αλλά μέχρι να ξεμουδιάσει το σαγόνι απ την ατάκα είχε φύγει
Ρε γμτ τι τους δίνουν δίπλωμα -
κυκλοφορουν πολλα αμαξια με 20ΧΑΩ πανω σε δρομο με ασφαλτο ε; ουτε τα τρακτερ πανε τοσο.
βεβαια ειναι μεγαλη βλακεια να γκαζωσει ενας την στιγμη που κανει ενας αλλος προσπεραση,ασχετα αν παραβιαζει ο γρηγορος διπλη γραμμη η το οριο ταχυτητας.
κεισυ προσεξε μην τη πατησεις ασχημα καμια φορα απο τη πολυ μαγκια που κουβαλας. -
κυκλοφορουν πολλα αμαξια με 20ΧΑΩ πανω σε δρομο με ασφαλτο ε; ουτε τα τρακτερ πανε τοσο.
βεβαια ειναι μεγαλη βλακεια να γκαζωσει ενας την στιγμη που κανει ενας αλλος προσπεραση,ασχετα αν παραβιαζει ο γρηγορος διπλη γραμμη η το οριο ταχυτητας.
κεισυ προσεξε μην τη πατησεις ασχημα καμια φορα απο τη πολυ μαγκια που κουβαλας. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μεγάλα ζώα κάποιοι οδηγοί που βγήκαν το Σάββατο το βράδυ καταλάθος στην Αττική Οδό και για να μην πληρώσουν διόδια έκαναν αναστροφή και βγήκαν από την είσοδο και όχι από την ανάγκης (που πάλι είναι μαλακία) αλλά από την αριστερή λωρίδα και μάλιστα με τη μεγάλη σκάλα αναμένη!Και να πεις ότι ήταν 1?2?ήταν 3 και ήταν και παρέα...ΕΛΕΟΣ!!!
Ζώο #2 ήταν κάποιος στη περιοχή του Γέρακα που (επειδή μάλλον ήξερε τα φανάρια) μου κόρναρε ΠΡΙΝ ανάψει πράσινο...ε...εκεί έπραξα όπως ο aserf μόνο που όταν πήγε να με προσπεράσει από το αντίθετο (ήταν δρόμος με μία λωρίδα ανα κατεύθυνση) πάτησα κι εγω γκάζι και τον ανάγκασα να πατήσει φρένο για να μην πέσει στις μπαριέρες που ξεκινούσαν παρακάτω...Μετά αυτός έκανε φώτα-κόρνες κτλ αλλα καταλαβαίνετε...5km/h...'φίλε χάλασε το χρεπάκι μου...δεν πάει πριο γρήγορα...θα με βοηθήσεις να το σπρώξω?'
Πάντως έχει τύχει να δω να το κάνει κάποιος άλλος (passat 1.8T το προηγούμενο μοντέλο) σε ένα Cayenne με bullbar μπροστά (γιατί αυτός του κόρναρε να ξεκινήσει μόλις άναβε πράσινο στα 2 προηγούμενα φανάρια) και όπως φαντάζεστε στο επόμενο φανάρι ο τύπος με το porsche όταν άναψε πράσινο τράκαρε επίτηδες τον άλλο με το passat μπροστά του...ο κώλος του έγινε ...κώλος ( )...μετά κυνηγήθηκαν για 2-3 φανάρια.Παρακάτω τους είδα να κάνουν (μάλλον) φιλική δήλωση.
Πάντως αν μου το έκανε άλλος αυτό,όταν το έπιανα δε θα με πείραζε να μη με πλήρωνε και να τον έκανα μαύρο στο ξύλο,να πήγαινε με ασθενοφόρο σπίτι του.
Το ξύλο ας ήταν η ανταμοιβή μου.Αμα μου το εκανες εμενα αυτο, να με πηγαινεις επιτηδες καροτσακι (παρανομο) και στην προσπεραση μου πανω να παταγες γκαζι (καραπαρανομο btw), θα σε πεταγα εξω απο τον δρομο. Εγω την προσπεραση θα την εκανα ειτε με αφηνες ειτε οχι. αιντε...
Εσύ, όμως, που δεν ενοχλείς τους άλλους οδηγούς (όπως ισχυρίζεσαι), δε θα είχες κορνάρει πριν ανάψει πράσινο. Ή θα είχες;
Υ.Γ.: Κατάφερες με ένα σου post να δείξεις ότι δεν είσαι καλύτερος από αυτούς που διάβαζαν τα μισά από μία δημοσίευσή σου, τα απομόνωναν και μετά στην 'έλεγαν'.
-
λοιπον
στο περιστατικο με την μηχανη ο kacey δεν επιταγχυνε (+η λωριδα της μηχανης ''εκλεινε'')
στο περιστατικο του καβουρα ο καβουρας επιταγχυνε (ενω αυτοκινητο πραγματοποιουσε προσπεραση)ο κοκ λεει οτι ο οδηγος αυτοκινητου το οποιο προσπερνιεται απο αλλο οχημα οφειλει να διευκολυνει το αλλο οχημα ειτε μειωνοντας ταχυτητα ειτε διατηρωντας την υπαρχουσα αλλα σε καμια περιπτωση αυξανοντας αυτην.
πουθενα δεν κρινει αν η προσπεραση ειναι νομιμη ή παρανομη....με αυτα τα 2 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ πειτε μου εσεις ποιος ειναι ΛΑΘΟΣ και επικίνδυνος
-
Παιδια δεν ξερω και την ηλικια σας εγω 28 ειμαι νομιζω οτι ασχοληστε πολυ με κατι μαλακες ,σου κορναρε ενταξη γραφτον, παει να σε περασει αστον να φυγει τον μαλακα, μη χαλατε την διαθεση σας για τον καθε κομπλεξικο, που πανω στο αυτοκινητο γινετε αλλος ανθρωπος εγω βαζω τη μουσικη μου, και κοιταω να κρατω τη ψυχραιμια μου δεν αλλαζει η κατασταση .Με τους κολοδρομους και τους βλακες ,πρεπει να πλακωνεσε ανα 10 μ.
-
σε αυτο που λες δεν εχεις αδικο.βεβαια πολλα λεγονται ετσι απλα για να γινεται κουβεντα.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
λοιπονστο περιστατικο με την μηχανη ο kacey δεν επιταγχυνε (+η λωριδα της μηχανης ''εκλεινε'')
στο περιστατικο του καβουρα ο καβουρας επιταγχυνε (ενω αυτοκινητο πραγματοποιουσε προσπεραση)ο κοκ λεει οτι ο οδηγος αυτοκινητου το οποιο προσπερνιεται απο αλλο οχημα οφειλει να διευκολυνει το αλλο οχημα ειτε μειωνοντας ταχυτητα ειτε διατηρωντας την υπαρχουσα αλλα σε καμια περιπτωση αυξανοντας αυτην.
πουθενα δεν κρινει αν η προσπεραση ειναι νομιμη ή παρανομη....με αυτα τα 2 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ πειτε μου εσεις ποιος ειναι ΛΑΘΟΣ και επικίνδυνος
Άμα κολλήσει κάπου η βελόνα, δεν ξεκολλάει με τίποτα!!!
Δε μίλησα πουθενά για το συγκεκριμένο γεγονός, μίλησα γενικά. Στο συγκεκριμένο δεν κατακρίνω τον Kacey, απλά δε θα αντιδρούσα με τον ίδιο τρόπο για να αποφύγω τα μετέπειτα τρεχάματα (και τις τύψεις αν πάθαινε κάτι ο μαλάκας με τη μηχανή). Του μαλάκα με τη μηχανή θα του άξιζε ό,τι κι αν πάθαινε.Ο ΚΟΚ, επίσης, λέει ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να προλάβουμε τυχόν δυστύχημα, σωστά; Έκανε τα πάντα ο Kacey; ΌΧΙ. Αλλά εγώ δεν τον αδικώ στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Επίσης, όταν ο Kacey αντιδρά με ξύλο στην παρανομία των άλλων δεν υπάρχει πρόβλημα; Μόνο όταν αντιδράμε με άλλο παράνομο τρόπο ( ξύλου); Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά σε όλο τους το μεγαλείο!!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πάντα επιλεκτικός στις 'παρανομίες' βλέπω.... Φαίνεται πως οι παρανομίες των άλλων είναι πιο 'ενοχλητικές' από τις δικές σου....
Ειπε πουθενα οτι ειχε διπλη γραμμη? Εκτος αν σου εχει πει καποιος οτι σε δρομο με μια λωριδα ανα κατευθυνση το προσπερασμα ειναι παντα παρανομο, οποτε θα πρεπει να ξαναδιαβασεις τον ΚΟΚ. Απο κει και περα:
α) σαφεστατα αμα καποιος πηγαινει με 10 χωρις λογο μεσ'την μεση του δρομου και τον εχει κλεισει, ποσο μαλλον επιτηδες, θα τον περασω αμα εχω ορατοτητα, δεν παει να εχει και τριπλη γραμμη στον δρομο.
β) τι δουλεια εχει ο καθε καραγκιοζης που νομιζει οτι εχει δικιο, να εφαρμοζει τον ΚΟΚ? Μπατσος ειναι?
γ) τι δουλεια εχει ο καθε καραγκιοζης δολοφονος να το κανει αυτο με το να επιταχυνει αφηνωντας με ξεκρεμαστο στο αντιθετο ρευμα? Εκει πολυ απλα θα εμπαινα στην λωριδα μου εκει που ηθελα. Που θα κατεληγε ο καραγκιοζης δολοφονος ποσως με νοιαζει.
δ) και σε αλλους εδω μεσα εχει τυχει να προσπερναν καποιον ο οποιος πχ (ειδικα σε τετοια περιπτωση) πηγαινε σαν μλκας μεσα στην μεση του δρομου, και οταν περναγαν απο διπλα του πατησε γκαζι. Να ειστε σιγουροι οτι και εκεινος νομιζε οτι εχει δικιο.
ΥΓ kasel, ασε την δικια μου την μαγκια στην ησυχια της...
-
Ζώο ο συνεργειάς της γειτονιάς που μου τρύπησε το λάστιχο επειδή θεώρησε ότι το σημείο ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ στο οποίο παρκάρησα τον ενοχλούσε!!!
Είναι η δεύτερη φορά που μου το κάνει. Στην πρώτη περίπτωση είχα παρκάρει από την άλλη πλευρά του μαγαζιού του (είναι γωνιακό βλέπετε).
Ο συγκεκριμένος τρυπά τα λάστιχα όλως όσων παρκάρουν σε ακτίνα 15μ από το μπουρδέλο του. Επαναλαμβάνω, είχα παρκάρει στο δρόμο, μετά το σημείο που τελείωνε η ράμπα του μαγαζιού του. Υπήρχε άφθονος χώρος ακόμα και για μανούβρα. Ούτε είσοδο του έκλεινα, ούτε πεζοδρόμιο καβάλησα, ούτε και εγώ δεν ξέρω τί.
Τα λάστιχά μου είναι ολοκαίνουρια (10 ημερών) και ακόμα δεν ξέρω πώς κρατιέμαι και δεν .......
Αν ενοχλώ, άσε ένα σημείωμα ρε ηλίθιε. Θα πει κάποιος 'ας καλούσε την Τροχαία να το σηκώσει'. Μα πώς? Ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο στο δρόμο ήταν, σε σημείο που επουδενί λόγω δεν αποτελεί πεζοδρόμιο, βιτρίνα, είσοδο, κτλ του συνεργείου του. Αποφάσισε λοιπόν για πολλοστή φορά να το παίξει τραμπούκος και 'έτσι θέλω'.
Δεν σας κρύβω ότι ψάχνω τρόπο να πάρω το αίμα μου, τα λάστιχά μου ήθελα να πω, πίσω!!!
Ζώα ζώα ζώα [#3]