Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αμα μου το εκανες εμενα αυτο, να με πηγαινεις επιτηδες καροτσακι (παρανομο) και στην προσπεραση μου πανω να παταγες γκαζι (καραπαρανομο btw), θα σε πεταγα εξω απο τον δρομο. Εγω την προσπεραση θα την εκανα ειτε με αφηνες ειτε οχι. αιντε...
Πάντα επιλεκτικός στις 'παρανομίες' βλέπω.... Φαίνεται πως οι παρανομίες των άλλων είναι πιο 'ενοχλητικές' από τις δικές σου....
Αμα μου το εκανες εμενα αυτο, να με πηγαινεις επιτηδες καροτσακι (παρανομο) και στην προσπεραση μου πανω να παταγες γκαζι (καραπαρανομο btw), θα σε πεταγα εξω απο τον δρομο. Εγω την προσπεραση θα την εκανα ειτε με αφηνες ειτε οχι. αιντε...
Η προσπέραση στο σημείο που λέει ο Κάβουρας είναι παράνομη (δρόμος με μία λωρίδα ανα κατεύθυνση μέσα στην πόλη).
Ειπε πουθενα οτι ειχε διπλη γραμμη? Εκτος αν σου εχει πει καποιος οτι σε δρομο με μια λωριδα ανα κατευθυνση το προσπερασμα ειναι παντα παρανομο, οποτε θα πρεπει να ξαναδιαβασεις τον ΚΟΚ. Απο κει και περα:
α) σαφεστατα αμα καποιος πηγαινει με 10 χωρις λογο μεσ'την μεση του δρομου και τον εχει κλεισει, ποσο μαλλον επιτηδες, θα τον περασω αμα εχω ορατοτητα, δεν παει να εχει και τριπλη γραμμη στον δρομο.
β) τι δουλεια εχει ο καθε καραγκιοζης που νομιζει οτι εχει δικιο, να εφαρμοζει τον ΚΟΚ? Μπατσος ειναι?
γ) τι δουλεια εχει ο καθε καραγκιοζης δολοφονος να το κανει αυτο με το να επιταχυνει αφηνωντας με ξεκρεμαστο στο αντιθετο ρευμα? Εκει πολυ απλα θα εμπαινα στην λωριδα μου εκει που ηθελα. Που θα κατεληγε ο καραγκιοζης δολοφονος ποσως με νοιαζει.
δ) και σε αλλους εδω μεσα εχει τυχει να προσπερναν καποιον ο οποιος πχ (ειδικα σε τετοια περιπτωση) πηγαινε σαν μλκας μεσα στην μεση του δρομου, και οταν περναγαν απο διπλα του πατησε γκαζι. Να ειστε σιγουροι οτι και εκεινος νομιζε οτι εχει δικιο.
ΥΓ kasel, ασε την δικια μου την μαγκια στην ησυχια της...