-
Θα 'χαν πιεί τπτ. Πολλές γκόμενες μαζί σε αμάξι: κίνδυνος. Ειδικά βραδυνές ώρες.
Άπειρες φορές έχω κοντέψει να γνωριστώ μαζί τους επειδή είναι 4, έχουν τέρμα σκυλάδικα στο ράδιο, και τραγουδάνε και οι 4 με χέρια και με πόδια. Ποιός οδηγεί; Δεν ξέρω, ο άγιος φανούριος μάλλον.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
οι 4 κοπέλες μου απαντάνε με ομαδικό ΔΙΠΛΟ (Διπλό=>και με τα δύο χέρια)Αχαχαχχαχχχχχχχχ
Αυτό με την αλλαγή λωρίδας είναι μία πονεμένη ιστορία.
Υπάρχουν σημεία όπου, αν πας απλά στη λωρίδα σου, κινδυνεύεις να τρακάρεις, γιατί όλοι κόβουν δρόμο και πάνε όπως νά'ναι.
Παραδείγματα:
- πλατεία συντάγματος
- συγγρού όταν στρίβουμε στη στροφή προς Αρδηττού/Φραντζή
- οποιεσδήποτε είσοδοι και έξοδοι εθνικών οδών
Και φυσικά, οι διαγραμμίσεις τυπικά ακυρώνονται από σταθμευμένα, διπλοπαρκαρισμένα και στάσεις λεωφορείων.
Παραπονιόμαστε για σωστή κάθετη σήμανση αφού όλες οι διαγραμμίσεις σβήνονται από μόνες τους μέσα σε δύο βδομάδες , παρ'όλα αυτά, ακόμα και να είχαμε κάθετη σήμανση, οι πιο πολλοί δυστυχώς δε θα την τηρούσαν.
-
@drdino
Στη δικιά μου περίπτωση ήταν 4 κοπέλες + 1 άντρας οδηγός. Δε λέω, τυχερός ο άνθρωπος που συνοδευόταν από 4... αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να τις γνωρίσω και γω αφού θα έχουμε αγκαλιαστεί πρώτα στο δρόμο.@avel
Στη δική μου περίπτωση πρακτικά δε μιλάμε για στροφή, μια ανοιχτή αριστερή καμπή επί της Κορίνθου στην Πάτρα ήταν. Δεν είχε κανένα μα κανένα απολύτως λόγο να κινηθεί προς τα αριστερά. Λογικά ούτε που θα κατάλαβε τι έκανε μέσα στην ύπνωσή του...Υ.Γ. Μερικές κοπέλες έχουν ξεφύγει εντελώς...
-
-
Ξέχασες το πεζοδρόμιο
-
Είναι κολλητά, δεν το έχει καβαλήσει.
Πάντως αν ο τύπος έπινε κανένα μπουκάλι σκοτς, ξεκίναγε με κόκκινο κάνοντας σπιναρίσματα κι οχτάρια, έπεφτε πάνω σε πεζό και την κοπάναγε, θα είχαμε πραγματοποίηση του γνωστού σεναρίου που γράφτηκε μετά τα νέα πρόστιμα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι κολλητά, δεν το έχει καβαλήσει.
Πάντως αν ο τύπος έπινε κανένα μπουκάλι σκοτς, ξεκίναγε με κόκκινο κάνοντας σπιναρίσματα κι οχτάρια, έπεφτε πάνω σε πεζό και την κοπάναγε, θα είχαμε πραγματοποίηση του γνωστού σεναρίου που γράφτηκε μετά τα νέα πρόστιμα.δεν κάνει μόνο το αυτοκίνητο παράβαση, ολόκληρη μηχανή που κάνει παράκαμψη από το πεζοδρόμιο δεν την είδες;;
-
Συνεβη χθες βραδακι....................................
Εγω σε κεντρικη οδο χωρις κινηση (μολις ειχα πιασει 60)και πεταγεται παπακιας απο πεζοδρομιο μπροστα μου ακριβως,εκοψα κ φευγει πιο μπροστα αυτος.............(το παπακι ειχε για φωτα κατι χρ.λαμπακια)
Μετα απο λιγο ειχε φαναρια......Αυτος ηταν απο δεξια κ λιγο πριν σταματησω ξαναπεταγεται μπροστα μου αναμεσα απο δυο σταματημενα αυτοκινητα.Τοτε μου γελαει με μια χαζοφατσα καπως ελεγε δεν εγινε τιποτα.Κ μετα φευγει με κοκκινο.......................................Εκανε τρεις μ......ες μεσα σε λιγα δευτερολεπτα
Αναρωτιεμαι πως τετοιοι ανθρωποι ζουν ακομα.......................................Τι θα γινοταν ομως αν στη θεση μου ηταν καποιος με παλιο αυτοκινητο χωρις καλα αντανακλαστικα???????????...............................
-
Κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι τα παπάκια κάνουν ότι μπορούν για να σκοτωθούν...
Οι τροχαίοι δεν τα βλέπουν όλα αυτά τα χρέπια που κυκλοφορούν...?
Τις προάλλες ήμουν πίσω από ένα χωρίς καθόλου φώτα, θεόστραβο, φορτωμένο τρελά και ο αναβάτης χωρίς κράνος βέβαια να πηγαίνει με 20 και πολλά λέω...ουρά από πίσω γιατί καθόνταν στην μέση και όχι στην άκρη...
-
Αμ η νέα μόδα που τα τσογλάνια βάζουν στο φως των φρένων κάτι άλλα τζαμάκια, μπλε ανοιχτό που τυφλώνουν απίστευτα;;;;
Α ρε πυροσβεστήρας που χρειάζεται...
-
περνάς από δίπλα ...ανοίγεις παράθυρο...και φσσσσσ!..τον κάνεις ασορτί με το φως του.
-
Με πιάνεις βλέπω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αμ η νέα μόδα που τα τσογλάνια βάζουν στο φως των φρένων κάτι άλλα τζαμάκια, μπλε ανοιχτό που τυφλώνουν απίστευτα;;;;Α ρε πυροσβεστήρας που χρειάζεται...
αυτο δεν ειναι μοδα ειναι
αφου ειναι ΖΩΑ και δεν καταλαβαινουν οτι το πισω φως ειναι ΚΟΚΚΙΝΟ για καποιο συγκεκριμενο λογο τι να πεις..
καλα δε φταινε μονο αυτοι..
φταινε και οι γονεις-φιλοι κλπ
εγω αν ειχα ενα φιλο που ειχε βαλει πχ κοκκινα φωτα μπροστα ή ασπρο τζαμακι πισω θα τον αρχιζα στα φασκελα και στα φατουρα_||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/
_||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/
_||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/τρελες μουτζες ΝΑ
-
Μα όλη η παρέα είναι έτσι. Κάνουν cruising 5-6 παπόβιοι μαζί, πιάνουν 2 λωρίδες, μιλάνε μεταξύ τους, έχουν και τα ξανθά ξεκωλάκια (κυριολεκτικά) από πίσω, και χαίρονται. Τους λυπάμαι αυτούς τους κάγκουρες κατά βάθος. Θα το φάνε το κεφάλι τους.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα όλη η παρέα είναι έτσι. Κάνουν cruising 5-6 παπόβιοι μαζί, πιάνουν 2 λωρίδες, μιλάνε μεταξύ τους, έχουν και τα ξανθά ξεκωλάκια (κυριολεκτικά) από πίσω, και χαίρονται. Τους λυπάμαι αυτούς τους κάγκουρες κατά βάθος. Θα το φάνε το κεφάλι τους.οκ, το δεχομαι, ολη η παρεα ειναι καγκουρες.
γονεις και αδερφια δεν εχουν, να δουν τι φωτα εχουν στο μηχανακι τους;
εξαλλου συνηθως αυτα τα παιδια ειναι ανηλικα, αντε μεχρι 19 εγω σου λεω.. -
Mα και αυτοί πιστεύω τις ίδιες απόψεις θα έχουν.
Αλλά ξέρεις κάτι; Βλέπω ας πούμε μια παρέα 3 κοριτσιών στον δρόμο, φαίνονται κολλητές κτλ. Η μία έχει κάποια κιλά παραπάνω, φοράει κολλητά μπλουζάκια και φούστες, τα λίπη φαίνονται και κρέμονται. Δεν έχουν συναίσθηση οι φίλες της να της πουν 'που πας έτσι ρε Φρόσω, πρόσεξε λιγάκι...';;;
Κάτι αντίστοιχο είναι...
-
Εδω δεν βλεπεις πως ειναι οι φατσες, τα ρουχα και οι συνηθειες τους, το μηχανακι θα κοιταξουν?
-
drdino
μα κατσε ρε συ το αν η αλλη εχει πατσοκιλα που φαινονται δεν ειναι επικινδυνο για αυτη και τους γυρω της..
δηλαδη οκ κι εγω μπορει να'χω ενα φιλο που να φοραει 15 σκουλαρικια ή μποτες αστροναυτη με φουστα και αμανικο, θα του πω οτι για μενα ειναι αντιαισθητικο αλλα στην τελικη αμα του αρεσει να ειναι σαν γκιοζης εμενα μου περισσευει..
το αλλο ομως (δηλαδη τα φωτα) ειναι επικινδυνο και γι'αυτον αλλα και για τους αλλους και δε θα του πω απλα την αποψη μου, θα τον κραξω και θα τσακωθωxenos, δες την απαντηση που εδωσα στον drdino.
δηλαδη αμα δε σε νοιαζει η ασφαλεια του παιδιου σου, τι μπορει να σε νοιαζει σ'αυτον τον κοσμο;
ή δεν ξερουν ποση σημασια εχουν τα φωτα σ'ενα 2τροχο; -
Toν στ@@@@@@σμο δεν τον έμαθαν μόνα τους τα παιδιά αυτά. Οι γονείς τους προφανώς την ίδια άγνοια έχουν.
-
Ζώο ένας -ηντάρης ελληνάρας ο οποίος μου κόρναρε μανιασμένα κάθε φορά που σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση, δεν έκλεινα τις διασταυρώσεις όταν μπλόκαρε ο δρόμος μπροστά, με συνέπεια να διευκολύνονται να περάσουν απέναντι ή (το χειρότερο) να στρίβουν και να μπαίνουν μπροστά μου στη σειρά, αυτοκίνητα που έρχονταν από τους κάθετους δρόμους.
Ζώα ζώα ζώα [#3]