-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Το ότι τα Καμίνια αρχίζουν να γίνονται γκέττο ίσως να ισχύει, με όλους αυτούς τους μετανάστες, τους γυφτοστερεοφωνάκηδες, τις ανήλικες 'συμμορίες' κ.λπ.Αλλά αυτό που είδα σήμερα ήταν... Δεν έχω λόγια...
Ηταν δύο 12-13χρονα που περπατούσαν στη μέση του δρόμου... εγώ μόλις έστριψα από ένα στενό ψάχνοντας θέση για να παρκάρω, τα περιμένω να περάσουν υπομονετικά (ούτε κόρνες ούτε τίποτα) και αυτά να μού... τσαμπουκαλεύονται!
Εντάξει, δε με έδειραν κιόλας , αλλά ρε παιδιά, μόνο να τα βλέπατε...
Μόνο τα ζώα οι γονείς φταίνε τελικά, που διαιωνίζουν τη βλακεία.
Να σου δωσω το τηλ. μου με PM να με φωναζεις σε κατι τετοιες φασεις. Ψωφαω για τετοια
(εμεις πως διαολο δεν εχουμε διασταυρωθει ποτε, δεν το εχω καταλαβει).
-
σε κοβουν απο μακρια οτι εισαι μεγαλος νταης που ξερει ολες τις πολεμικες τεχνες και τους δερνεις ολους και αλλαζουν δρομο.
-
Άντε πάλι...
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
σε κοβουν απο μακρια οτι εισαι μεγαλος νταης που ξερει ολες τις πολεμικες τεχνες και τους δερνεις ολους και αλλαζουν δρομο.Εισαι εγκαθετος, εκτος τοπου και χρονου και καθολου αστειος......
Ποτε επιτελους θα μπει κουμπακι 'Report Post' στο φορουμ;;;;;
-
καλα ντε.πω πω.θιξαμε το κολληταρι σου.χαλαρωσε λιγο.off topic απαντηση εγραψα με λιγο χιουμορ σε επισης off topic απαντηση.
-
α) offtopic η απαντηση μου στον avel, που εθιγε ακριβως αυτα τα τσογλανακια τα οποια επειδη μενω στην ιδια περιοχη, τα εχω δει και εγω με τα ματακια μου να το παιζουν γαμαω?
β) ποσο λαθος ειμαι να θελω να ριξω μια σφαλιαρα, σε τσογλανακια 12 η 21 η 40/50/60 χρονων που περπατανε στην μεση του δρομου εμποδιζοντας τα αυτοκινητα επειδη ετσι εμαθαν στο κωλοχωρι τους η στην στανη που τα μεγαλωσαν, και που μετα σου κανουν και τσαμπουκα επειδη δεν ηθελες να περιμενεις ποτε θα ξεκουβαλησουν απο τον δρομο?
Ισως οσο λαθος ηταν και αλλοι 3-4 εδω μεσα που δηλωσαν οτι πχ την επομενη φορα που θα δουν μηχανακι να ερχεται στο αντιθετο πανω τους δεν θα κανουν ακρη αλλα θα τον περασουν απο πανω. Δηλωση που κανεις δεν σχολιασε παρα μονο οταν την ειχα κανει και εγω πριν απο μηνες και ειχατε πεσει μερικοι σοφρωνες σαν και του λογου σου (:ysterical: ) να με αποκαλεσετε τρελο και δολοφονο, αλλα οταν την εκαναν και αλλοι επεσε τουμπεκι? Προσεχε γιατι ισως να νομισουμε οτι ψαχνεις αφορμες να μου κανεις προσωπικες επιθεσεις
ΥΓ αντε να κλεισεις κανεναν ανθρωπο με την νταλικα σου δολοφονε για να του μαθεις με ποσα πρεπει να πηγαινει στον δρομο, συμφωνα με το κατα τον kasel ευαγγελιο σωστης συμπεριφορας...
-
μην αρχισουμε παλι...
-
βρε κεισυ ποσες φορες θα πρεπει να σου πω οτι δεν οδηγαω πλεον νταλικα και οτι οι βλακειες που εκανα ειναι πολλα χρονια πισω και δεν κανω πλεον παρομοια χαζα.
ποσες φορες θα πρεπει να στο πω για να το καταλαβει επιτελους το ρημαδι το μυαλο σου,που μονο νταηλικια και μαγκιες σκεφτεται και κανει κοντρουλες και μαγκιες με το αμαξι του μπαμπα.
χαλαρωσε ρε edit [Krusenstern].μας εχεις πρηξει με το ΚΟΚ που τον αναφερεις οποτε σε συμφερει ενω τις δικιες σου παρανομιες τις βγαζεις απο πανω.
και μετα εχεις και το θρασος να λες οτι δεν γουσταρεις υποκριτες -
...αυτο με τη νταλίκα θα έχει παίξει μεχρι και σε 40-50 replies....
-
-
edit [Krusenstern] να πεις τα μελη της οικογενειας σου που αναθρεψαν εσενα για να βγεις στον δρομο να κλεινεις κοσμο με νταλικες. Που τολμας να μου λες οτι κανω νταηλικια επειδη ειπα οτι θα ριξω σφαλιαρα σε οποιο τσογλανι νομιζει οτι του ανηκει ο δρομος (οπως εσυ edit [Krusenstern]) και κανει οτι γουσταρει και ζηταει και τα ρεστα απο πανω. Τουλαχιστον εγω δεν εχω βαλει ποτε σε κινδυνο κανεναν. Και τις δικες μου παρανομιες εχω τα @@ να λεω οτι τις κανω, οπως εχω και τα @@ να λεω οτι φυσικα και χρησιμοποιω τον νομο οπως και οποτε με βολευει. Σε αντιθεση με κατι αλλους που το παιζουν παναγιες και ειναι οι χειροτεροι ολων (η υποκρισια που δεν γουσταρω). Καταλαβες δολοφονε?
τελικα το β) δεν το απαντησες, ποσο λαθος ειμαι να ριξω σφαλιαρα στον τσογλανο που σου κλεινει τον δρομο και μετα σου πουλαει τσαμπουκα? Αλλα ειπαμε, εσυ δεν εχεις ορεξη για κουβεντα, απλα με περιμενεις στην γωνια για να βγαλεις τα κομπλεξ σου δολοφονε.
ΥΓ και πριν αρχισετε να μου λετε για προσωπικες επιθεσεις Πανμεγιστοι Κυριοι Moderators, να θυμαστε οτι παλι εγω απανταω στις παπαριες καποιου...
-
Δεν εχει ηρεμια, αφου ειμαι τραμπουκος και καραγκιοζης τι να κανουμε...
α και που'σαι δολοφονε, αυτη η καραμελα με 'το αμαξι του μπαμπα' δεν λεει τιποτα. Αυτο εχω, νομιμα το αγορασε ο μπαμπακας μου, οτι γουσταρω το κανω. Η νταλικα με την οποια εφαρμοζες το κατα kasel ευαγγελια κλεινωντας επιτηδες κοσμο με κινδυνο να τους σκοτωσεις επειδη εκαναν το τρομερο εγκλημα να πανε να σε προσπερασουν απο την διπλα λωριδα, σου ανηκε η ηταν του εργοδοτη σου και εκανες μαγκιες με ξενη περιουσια (εκτος απο το οτι επαιζες με τις ζωες των αλλων), για να τολμας να μου μιλας τωρα για το 'αυτοκινητο του μπαμπα'?
-
η νταλικα ρε edit [Krusenstern] δικια μου ηταν.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΒΡΙΣΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ edit [Krusenstern].ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ edit [Krusenstern].
ΑΝ ΘΕΣ ΝΕ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ.
ΠΑΝΕ ΒΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ,ΠΑΡΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΦΡΑΓΚΑ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.
edit [Krusenstern] ΜΕ ΤΟ edit [Krusenstern] ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ. -
σορρυ για τα ασχημα λογια αλλα εχω βαρεθει στο καθετι που λεω να πεταγεται σαν edit [Krusenstern] ενα edit [Krusenstern] και να με αποκαλει συνεχως δολοφονο.
-
Houston, we have a problem
-
Κάποιοι πρέπει να πάνε για ban-ιο για να ηρεμήσουν!
-
τα πρόλαβα πριν το Χ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κάποιοι πρέπει να πάνε για ban-ιο για να ηρεμήσουν!+1, ας ξεκινήσουμε από τον Τσάρμακ.
-
Στην πραγματικη ζωη, street fight ** kasel vs kacey** ποιος λετε θα κερδιζε??
-
Kανείς.
Ζώα ζώα ζώα [#3]