-
Οι οδηγοί των Transit βλάχοι?
-
Πιάνεσαι από την φωτό...αλλά σκέψουν να προσπαθήσει να στρίψει σε κάποιο
στενό και να μην χωρά...δεν μπορεί να φταίνε πάντα τα παρκαρισμένα επειδή
ο άλλος πήρε την μαούνα του να πάει για καφέ στο κέντρο της Αθήνας που
ακόμη και με κανονικό αυτοκίνητο ζορίζεσαι.
Πέτυχα ένα τέτοιο παρκαρισμένο σε στενό που βγάζει στην Λ. Μεσογείων.
Επιανε τον μισό δρόμο. Φταίνει οι άλλοι πάλι? -
IKE
δεν απαντας! Εστω καλα χρυσα και αγια τα Jeep ολα! Γιατι φταινε τα παρκαρισμενα εδω? Ξερεις κατι που αγνοουμε?Κατα την αποψη μου απο αυτα που βλεπω ο οδηγος του Νισαν εχει παρκαρει μια χαρα με μια αποσταση 20 εκατοστων απο το πεζοδρομιο (και καλα κανει) το φορτηγακι το ιδιο, και το ματιζ μπροστα ειναι το μονο παρανομο, αφου πρεπει να εχει παρκαρει σε γωνια με την πισω εσωτερικη ροδα πανω στο πεζοδρομιο, γιαυτο και ειναι πιο μεσα απο το φορτηγακι. Πρεπει να μαλιστα να εχει φαει και κληση...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Οι οδηγοί των Transit βλάχοι?Άπαντες! Οδηγοί φορτηγών, ημιφορτηγών, SUV, υπερλιμουζινών που δεν χωράνε σε ένα στενό, δεν επιτρέπεται να μπουν σ'αυτό.
Αλλά όχι, θα μπουν γιατί είναι επαγγελματίες (οι υπόλοιποι είναι ερασιτέχνες χομπίστες τεμπέληδες), γιατί δεν τους φοβίζει το κόστος του φαναρτζή (για το δικό τους αμάξι, οι άλλοι στ' @@ τους), γιατί 'πληρώνουν τέλη' (οι άλλοι είναι στο τζάμπα), γιατί 'ξέρουν να οδηγούν' (όταν την κοπανάνε έχοντας βάλει μέσα πόρτες με το τέρας τους οδηγούν ακόμα καλύτερα ). -
Ειδικά σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να στρίψουν φταίνε τα παρκαρισμένα αφού στις γωνίες απαγορεύεται το παρκάρισμα.
Άρα το αλμέρα, το ματίζ και το άσπρο είναι παράνομα και τα τρία. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το Hummer εθεάθη και πάλι στο Κολωνάκι σήμερα το μεσημέρι (παρκαρισμένο αυτήν την φορά στην Τσακάλωφ). Τα θέλει ο κώλος της ιδιοκτήτριας αν κατεβαίνει μέρα παρά μέρα με το θεριό στο κέντρο της Αθήνας.
Μα δε κυκλοφορεί κάθε μέρα, μονά ζυγά βλέπεις. Διαφορετικά κάθε μέρα θα ήταν παρούσα.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ειδικά σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να στρίψουν φταίνε τα παρκαρισμένα αφού στις γωνίες απαγορεύεται το παρκάρισμα.
Άρα το αλμέρα, το ματίζ και το άσπρο είναι παράνομα και τα τρία.Φανταζομαι σε θεση σαν του Αλμερα η σαν του φορτηγου δεν παρκαρεις ε?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άπαντες! Οδηγοί φορτηγών, ημιφορτηγών, SUV, υπερλιμουζινών που δεν χωράνε σε ένα στενό, δεν επιτρέπεται να μπουν σ'αυτό.
Αλλά όχι, θα μπουν γιατί είναι επαγγελματίες (οι υπόλοιποι είναι ερασιτέχνες χομπίστες τεμπέληδες), γιατί δεν τους φοβίζει το κόστος του φαναρτζή (για το δικό τους αμάξι, οι άλλοι στ' @@ τους), γιατί 'πληρώνουν τέλη' (οι άλλοι είναι στο τζάμπα), γιατί 'ξέρουν να οδηγούν' (όταν την κοπανάνε έχοντας βάλει μέσα πόρτες με το τέρας τους οδηγούν ακόμα καλύτερα ).Να τα δω σαν αστείο φυσικά αυτά Μάνο. Ειδικά για τα επαγγελματικά που θέλουν δε θέλουν κάποιες φορές πρέπει να μπουν σε στενά. Το γιατί το καταλαβαίνεις πιστεύω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άπαντες! Οδηγοί φορτηγών, ημιφορτηγών, SUV, υπερλιμουζινών που δεν χωράνε σε ένα στενό, δεν επιτρέπεται να μπουν σ'αυτό.
Αλλά όχι, θα μπουν γιατί είναι επαγγελματίες (οι υπόλοιποι είναι ερασιτέχνες χομπίστες τεμπέληδες), γιατί δεν τους φοβίζει το κόστος του φαναρτζή (για το δικό τους αμάξι, οι άλλοι στ' @@ τους), γιατί 'πληρώνουν τέλη' (οι άλλοι είναι στο τζάμπα), γιατί 'ξέρουν να οδηγούν' (όταν την κοπανάνε έχοντας βάλει μέσα πόρτες με το τέρας τους οδηγούν ακόμα καλύτερα ).Κατα τα άλλα σου φταίνε τα παρκαρισμένα που δέν έχουν κλείσει τους καθρέφτες.
-
Άρα το αλμέρα, το ματίζ και το άσπρο είναι παράνομα και τα τρία.κι επειδή ζούμε στην Αθήνα (εσείς, εγώ Ραφήνα) ο καθένας γνωρίζει το πρόβλημα, γιατί κατεβαίνει τότε με το 'τούβλο' αυτό? Αλλά ξέχασα οι άλλοι φταίνε πάντα.
θα πάθει κάτι να πάρει ένα SLK έστω η κυρία εφόσον θέλει να κάνει μόστρα να πάει στο Κολωνάκι να πιει το καφεδάκι της? Μυαλό θέλει?
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Άρα το αλμέρα, το ματίζ και το άσπρο είναι παράνομα και τα τρία.Φανταζομαι σε θεση σαν του Αλμερα η σαν του φορτηγου δεν παρκαρεις ε?
Όχι δεν παρκάρω. Έχω Suv και όταν γυρίσω θέλω να το βρω ολόκληρο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Άρα το αλμέρα, το ματίζ και το άσπρο είναι παράνομα και τα τρία.κι επειδή ζούμε στην Αθήνα (εσείς, εγώ Ραφήνα) ο καθένας γνωρίζει το πρόβλημα, γιατί κατεβαίνει τότε με το 'τούβλο' αυτό? Αλλά ξέχασα οι άλλοι φταίνε πάντα.
θα πάθει κάτι να πάρει ένα SLK έστω η κυρία εφόσον θέλει να κάνει μόστρα να πάει στο Κολωνάκι να πιει το καφεδάκι της? Μυαλό θέλει?
Έχω τύχει σε περιπτώσεις που δεν μπορώ να στρίψω με YRV. Να κυκλοφορώ με πατίνι;;;
-
Έχω τύχει σε περιπτώσεις που δεν μπορώ να στρίψω με YRV. Να κυκλοφορώ με πατίνι;;;
Το ξέρω. Στα λόγια μου έρχεσαι. Σκέψου με το Χάμερ...όχι το πατίνι.
Είπαμε δεν έχουνε τις άβενιους της Αμέρικα εδώ. -
Ναι αλλά στην περίπτωση αυτή παράνομοι είναι τα παρκαρισμένα. Αυτή με το χάμερ απλά δεν έχει μυαλό.
-
Μα δεν είπε κανείς ότι είναι παράνομη η τύπισα με το hummer...
-
Ειναι όμως ζώον επειδή πάρκαραν οι άλλοι παράνομα.
Με τη λογική αυτή όποιος περνάει απο την Αγίου Ιωάννου στην Αγ.Παρασκευή είναι ΖΩΟΝ. Ούτε με πατίνι δεν περνάς, αφου όλοι τα αφήνουνε με τα αλαρμ στη μέση του δρομου (κυριολεκτικά) για να πάνε για ψώνια ή για καφέ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ειναι όμως ζώον επειδή πάρκαραν οι άλλοι παράνομα.Με τη λογική αυτή όποιος περνάει απο την Αγίου Ιωάννου στην Αγ.Παρασκευή είναι ΖΩΟΝ. Ούτε με πατίνι δεν περνάς, αφου όλοι τα αφήνουνε με τα αλαρμ στη μέση του δρομου (κυριολεκτικά) για να πάνε για ψώνια ή για καφέ.
Η 'κριτική' γίνεται γιατί κάνει χρήση ενός τόσο ογκώδους οχήματος για κίνηση μέσα στη πόλη. Μια χρήση που γίνεται για 'πουλμούρ' και το καταλαβαίνουμε όλοι.
-
Ή σχεδον όλοι.
-
Εγω **δεν **το καταλαβαίνω
-
dog80
οι καθρέπτες κλείνουν, τα αυτοκίνητα δεν γίνονται πιο στενά όταν παρκάρουν.
Απορώ πού βρίσκετε τις ομοιότητες σε καταστάσεις τελείως διαφορετικές.
Ζώα ζώα ζώα [#3]