-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ζώο ένας -ηντάρης ελληνάρας ο οποίος μου κόρναρε μανιασμένα κάθε φορά που σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση, δεν έκλεινα τις διασταυρώσεις όταν μπλόκαρε ο δρόμος μπροστά, με συνέπεια να διευκολύνονται να περάσουν απέναντι ή (το χειρότερο) να στρίβουν και να μπαίνουν μπροστά μου στη σειρά, αυτοκίνητα που έρχονταν από τους κάθετους δρόμους.Καθε μερα....
η ιδια ιστορια......
Τα φαναρια της Hertz στη Λ.Βουλιαγμενης ειναι ενα απιστευτο μπου....λο....
Οποτε αφηνω χωρο μπροστα μου, παντα υπαρχει καποιος μαλακας που θ αρχησει τις κορνες επιδει δεν κλεισαμε τον δρομο.... -
Ζώο ένας -ηντάρης ελληνάρας ο οποίος μου κόρναρε μανιασμένα κάθε φορά που σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση, δεν έκλεινα τις διασταυρώσεις όταν μπλόκαρε ο δρόμος μπροστά, με συνέπεια να διευκολύνονται να περάσουν απέναντι ή (το χειρότερο) να στρίβουν και να μπαίνουν μπροστά μου στη σειρά, αυτοκίνητα που έρχονταν από τους κάθετους δρόμους.Θα έλεγα ότι πρέπει να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου και την οδηγική σου παιδεία. Τσόγλανε!
-
Ζώο ένας -ηντάρης ελληνάρας ο οποίος μου κόρναρε μανιασμένα κάθε φορά που σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση, δεν έκλεινα τις διασταυρώσεις όταν μπλόκαρε ο δρόμος μπροστά, με συνέπεια να διευκολύνονται να περάσουν απέναντι ή (το χειρότερο) να στρίβουν και να μπαίνουν μπροστά μου στη σειρά, αυτοκίνητα που έρχονταν από τους κάθετους δρόμους.Σ' αυτή την περίπτωση όταν αδειάσει ο δρόμος μπροστά σου ξεκινάς όσο πιο αργά γίνεται και κινείσαι ύστερα με 1η και 10 χλμ/ώρα...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ζώο ένας -ηντάρης ελληνάρας ο οποίος μου κόρναρε μανιασμένα κάθε φορά που σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση, δεν έκλεινα τις διασταυρώσεις όταν μπλόκαρε ο δρόμος μπροστά, με συνέπεια να διευκολύνονται να περάσουν απέναντι ή (το χειρότερο) να στρίβουν και να μπαίνουν μπροστά μου στη σειρά, αυτοκίνητα που έρχονταν από τους κάθετους δρόμους.
Σ' αυτή την περίπτωση όταν αδειάσει ο δρόμος μπροστά σου ξεκινάς όσο πιο αργά γίνεται και κινείσαι ύστερα με 1η και 10 χλμ/ώρα...
Ναι μεν.....
Αλλα....
Εκτος απο τον μαλακα.....
Σερνοντε κ ολοι οσοι πανε στη δουλεια τους και βρησκοντε πισω απο τον μαλακα!
Οποτε ενα φασκελο ειναι αρκετο.
Η εκκινιση με συνεφα καπνου.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ζώο ένας -ηντάρης ελληνάρας ο οποίος μου κόρναρε μανιασμένα κάθε φορά που σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση, δεν έκλεινα τις διασταυρώσεις όταν μπλόκαρε ο δρόμος μπροστά, με συνέπεια να διευκολύνονται να περάσουν απέναντι ή (το χειρότερο) να στρίβουν και να μπαίνουν μπροστά μου στη σειρά, αυτοκίνητα που έρχονταν από τους κάθετους δρόμους.
Σ' αυτή την περίπτωση όταν αδειάσει ο δρόμος μπροστά σου ξεκινάς όσο πιο αργά γίνεται και κινείσαι ύστερα με 1η και 10 χλμ/ώρα...
Ναι μεν.....
Αλλα....
Εκτος απο τον μαλακα.....
Σερνοντε κ ολοι οσοι πανε στη δουλεια τους και βρησκοντε πισω απο τον μαλακα!
Οποτε ενα φασκελο ειναι αρκετο.
Η εκκινιση με συνεφα καπνου....Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις έχει τόση κίνηση ο δρόμος που είτε με 30 πας, είτε με 10, στην ίδια ουρά θα καταλήξεις στο επόμενο φανάρι...
Γενικά πάντως έχεις δίκιο, οπότε και η συνήθης εφαρμογή αυτού του μέτρου είναι όταν ο βιαστικός δεν ακολουθείται από κανέναν. Τότε πραγματικά τον κάνω να μετανοιώσει που άρχισε να κορνάρει επειδή δεν έκλεισα τη διασταύρωση για να κερδίσω 5 μέτρα ή επειδή δε ξεκίνησα στο φανάρι μισό δευτερόλεπτο πριν ανοίξει το πράσινο.
Το σκηνικό που θυμάμαι περισσότερο από όλα είναι ένας ταξιτζής που μου κορνάρισε επίμονα επειδή για να στρίψω μετά τις στήλες του ολυμπίου διός δεξιά μείωσα κάπως ταχύτητα περνώντας πάνω από τις γραμμές του τραμ. Περιττό να πω ότι μέχρι να βγούμε στη Βασιλίσσης ... (δε θυμάμαι ποιά είναι) δεν πήγα με πάνω από 10χλμ/ώρα. Ευτυχώς δεν τον ακολουθούσε κανένας γιατί δε θα μπορούσα να εκδηλωθώ ελεύθερα... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σ' αυτή την περίπτωση όταν αδειάσει ο δρόμος μπροστά σου ξεκινάς όσο πιο αργά γίνεται και κινείσαι ύστερα με 1η και 10 χλμ/ώρα...Bad idea.
Μετά θα σε περάσει με τα χίλια, θα μπει μπροστά σου, και θα πατήσει απότομα φρένο.
Γιατί να μπλέκεις; Δώσε τόπο στην οργή. Βάλε μουσικούλα και ξέχνα τον.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Bad idea.
Μετά θα σε περάσει με τα χίλια, θα μπει μπροστά σου, και θα πατήσει απότομα φρένο.
Έχεις δίκιο ότι αυτό αποτελεί μια πθανότητα, φροντίζω λοιπόν αφού του σπάσω πρώτα τα νεύρα να απομακρυνθώ όσο γίνεται από κοντά του.
Την έκφραση στην Τατιάνα τατιανιές δεν περνάνε τη ξέρεις; Ε, κάτι τέτοιο γίνεται και δω...
Υ.Γ. Δεν είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που αντιδρώ μερικές φορές, είναι όμως γεγονός ότι όπως εγώ προσπαθώ να μην είμαι ενοχλητικός προς τους άλλους στο δρόμο, έτσι απαιτώ και την ανάλογη συμπεριφορά από αυτούς τους άλλους. Και ναι, όταν κάποιος πάει να το παίξει έξυπνος, αν με παίρνει χωρίς να δημιουργήσω κάποιο κίνδυνο, θα τον κάνω να το σκεφτεί καλύτερα την επόμενη φορά πριν κάνει την ίδια λαλακία.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Bad idea.
Έχεις δίκιο ότι αυτό αποτελεί μια πθανότητα, φροντίζω λοιπόν αφού του σπάσω πρώτα τα νεύρα να απομακρυνθώ όσο γίνεται από κοντά του.
Την έκφραση στην Τατιάνα τατιανιές δεν περνάνε τη ξέρεις; Ε, κάτι τέτοιο γίνεται και δω...
Υ.Γ. Δεν είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που αντιδρώ μερικές φορές, είναι όμως γεγονός ότι όπως εγώ προσπαθώ να μην είμαι ενοχλητικός προς τους άλλους στο δρόμο, έτσι απαιτώ και την ανάλογη συμπεριφορά από αυτούς τους άλλους. Και ναι, όταν κάποιος πάει να το παίξει έξυπνος, αν με παίρνει χωρίς να δημιουργήσω κάποιο κίνδυνο, θα τον κάνω να το σκεφτεί καλύτερα την επόμενη φορά πριν κάνει την ίδια λαλακία.
Μωρέ καλά τα λες, αλλά για να σκεφτεί θα πρέπει να έχει μυαλό.
-
Μεγάλα ζώα οι δύο οδηγοί μηχανών στυλ Varadero. Κινούμουν το απόγευμα στο δρόμο έξω από το ΤΕΙ Αιγάλεω από την πλευρά της Καβάλας. Ο δρόμος είναι μονόδρομος και με στροφές. Πάνω σε μία αριστερή στροφή εμφανίστηκαν ξαφνικά στα αριστερά μου τα δύο δίποδα ζώα καβάλα στις μηχανές τους να κινούνται ανάποδα. Δεν πρόλαβα ούτε να κορνάρω-βρίσω. Μόνο να κάνω δεξιά να τους αποφύγω μπόρεσα.
Αν διαβάζετε το forum, είστε μεγάλοι ΜΑΛΑΚΕΣ!!! -
Ζωο ο/η οδηγος ενος κοκκινου Getz χτες το βραδυ στο Κολωνακι που ειχε παρκαρει οπως να ναι (με τη μια πισω ροδα πανω στο πεζοδρομιο) κ ειχε σπρω3ει τη μασκα απο ενα κλασσικο ΜΙΝΙ Cooper κ σπασει τα 2 απο τα 4 φωτα της μπαρας της μασκας.
Ζωο κ ο τυπας που μου κορναρε να κλεισω διασταυρωση επειδη αυτος η8ελε να στριψει. Στο επομενο φαναρι ομως ειχε κλεισει ο κα8ετος δρομος, εγω βρηκα χωρο να φυγω απεναντι, αυτος ομως εχασε αλλο ενα φαναρι. Ο,τι του χρειαζοταν!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά, δεν το μετανιώνεις μετά;
-
εγω ειμαι σατανιστης. οποιος τα βαζει μαζι μου περναει δυσκολα χρονια
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εγω ειμαι σατανιστης. οποιος τα βαζει μαζι μου περναει δυσκολα χρονιακαι εγω ειμαι ο ανηψιος του chuck norris
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Bad idea +2.
Οι πίσω του δεν μας φταίνε σε τίποτα. Στο επόμενο σταμάτημα, αν ξανακορνάρει, κατεβαίνεις κάτω. Του εξηγείς με κάθε ευγένεια ότι η ηχορύπανση από την κόρνα του είναι κακό πράγμα και ορκίζεσαι σε ό,τι έχεις ιερό ότι αν ξανακορνάρει θα του κάνεις αμάξι και μούτρα λαμπόγυαλο -
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά, δεν το μετανιώνεις μετά;Δεν το μετανοιώνω ακριβώς, απλά σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή πρέπει να μάθω να αποδέχομαι κάποιες ζωώδης συμπεριφορές χωρίς να βγαίνει στο προσκήνιο η δική μου εκδικητικότητα. Σκέφτομαι δηλαδή ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήνω να περνάνε χωρίς να ασχολούμαι μαζί τους γιατί κάποια στιγμή θα πέσω σε κάποιον τρελό και θα το μετανοιώσω...
Bad idea +2.
Οι πίσω του δεν μας φταίνε σε τίποτα. Στο επόμενο σταμάτημα, αν ξανακορνάρει, κατεβαίνεις κάτω. Του εξηγείς με κάθε ευγένεια ότι η ηχορύπανση από την κόρνα του είναι κακό πράγμα και ορκίζεσαι σε ό,τι έχεις ιερό ότι αν ξανακορνάρει θα του κάνεις αμάξι και μούτρα λαμπόγυαλοΈχεις και συ δίκιο στο ότι οι πίσω δε φταίνε σε τίποτα, γι' αυτό και δεν την εφαρμόζω συχνά αυτή τη μέθοδο. Η αλήθεια είναι όμως ότι όταν δεν ακολουθεί κανείς το βιαστικό νοιώθω την απόλυτη ικανοποίηση όταν ξεκινάω σιγά σιγά και πηγαίνω με 10 χλμ/ώρα.
Όσο για τη λύση που προτείνεις τη θεωρώ πιο extreme μιας και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον καυγά και δεν είμαι ο άνθρωπος που κυνηγάει τους καυγάδες. Αν άλλος τον προκαλέσει τον 'αποδέχομαι', σε καμία περίπτωση όμως δε μπορώ να είμαι εγώ αυτός που θα απειλήσει για καυγά. -
Ζωο...
Χθες...Σημερα.... Χαραματα τελος παντων....
Επιστρεφω απο διασκεδαση σε δρομο με 2 λωριδες ανα κατευθυνση
Κινουμε στην αριστερη λωριδα.
Στη δεξια μπροστα μου, ενα λευκο Σεϊσεντο....
Την ωρα που ειμαι διπλα το και προσπερνω, ο μαλακας κανει αριστερα κ ακουμπαει καθρευτη....Ταπα γκαζι εγω και ξεκωλλαω....
Μη μου ρθει μεσα στο οπελ.......... -
Wagner669: the wanker-magnet!
-
Καλά ρε είναι δυνατόν? Άλλοι έχουν τον γκομενοδιώκτη εσύ τον μαλακομαγνήτη?
-
Μεγάλα ζώα κάποιοι οδηγοί που βγήκαν το Σάββατο το βράδυ καταλάθος στην Αττική Οδό και για να μην πληρώσουν διόδια έκαναν αναστροφή και βγήκαν από την είσοδο και όχι από την ανάγκης (που πάλι είναι μαλακία) αλλά από την αριστερή λωρίδα και μάλιστα με τη μεγάλη σκάλα αναμένη!Και να πεις ότι ήταν 1?2?ήταν 3 και ήταν και παρέα...ΕΛΕΟΣ!!!
Ζώο #2 ήταν κάποιος στη περιοχή του Γέρακα που (επειδή μάλλον ήξερε τα φανάρια) μου κόρναρε ΠΡΙΝ ανάψει πράσινο...ε...εκεί έπραξα όπως ο aserf μόνο που όταν πήγε να με προσπεράσει από το αντίθετο (ήταν δρόμος με μία λωρίδα ανα κατεύθυνση) πάτησα κι εγω γκάζι και τον ανάγκασα να πατήσει φρένο για να μην πέσει στις μπαριέρες που ξεκινούσαν παρακάτω...Μετά αυτός έκανε φώτα-κόρνες κτλ αλλα καταλαβαίνετε...5km/h...'φίλε χάλασε το χρεπάκι μου...δεν πάει πριο γρήγορα...θα με βοηθήσεις να το σπρώξω?'
Πάντως έχει τύχει να δω να το κάνει κάποιος άλλος (passat 1.8T το προηγούμενο μοντέλο) σε ένα Cayenne με bullbar μπροστά (γιατί αυτός του κόρναρε να ξεκινήσει μόλις άναβε πράσινο στα 2 προηγούμενα φανάρια) και όπως φαντάζεστε στο επόμενο φανάρι ο τύπος με το porsche όταν άναψε πράσινο τράκαρε επίτηδες τον άλλο με το passat μπροστά του...ο κώλος του έγινε ...κώλος ( )...μετά κυνηγήθηκαν για 2-3 φανάρια.Παρακάτω τους είδα να κάνουν (μάλλον) φιλική δήλωση.
Πάντως αν μου το έκανε άλλος αυτό,όταν το έπιανα δε θα με πείραζε να μη με πλήρωνε και να τον έκανα μαύρο στο ξύλο,να πήγαινε με ασθενοφόρο σπίτι του.
Το ξύλο ας ήταν η ανταμοιβή μου. -
Ζώο ο πάπιας χωρίς πινακίδα -και να καίει λάδια - που μπήκε μπροστά σε Corolla στον Κηφισσό, φρέναρε αναγκαστικά για να μην τον πατήσει και... 4πλή καραμπόλα -και πίσω το χάος-
Φυσικά την έκανε σε σύννεφο καπνού
Ζώα ζώα ζώα [#3]