-
Ζώο-ζώο-ζώο, η γκόμενα με το κινητό στο αυτί, που μιλούσε συνεχώς σε αυτό και πήγαινε πέρα-δώθε, από τη Συγγρού/Καλλιρρόης μέχρι το Χίλτον (και ίσως και πιο μετά...)
Παραλίγο να πέσει επάνω μου και πάνω σε κάποιους άλλους.
Όταν πλεύρισα και τής έκανα νόημα να το κλείσει το ρημάδι, αυτή... γέλασε.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ζώο-ζώο-ζώο, η γκόμενα με το κινητό στο αυτί, που μιλούσε συνεχώς σε αυτό και πήγαινε πέρα-δώθε, από τη Συγγρού/Καλλιρρόης μέχρι το Χίλτον (και ίσως και πιο μετά...)Παραλίγο να πέσει επάνω μου και πάνω σε κάποιους άλλους.
Αμα το επιανες το κινητο και το εκανες κομματια, τι θα ελεγε στους αστυνομικους?
Οτι ''μου το εσπασε επειδη μιλαγα στο κινητο την ωρα που οδηγουσα''? -
Ο χρήστης After έγραψε:
Ζώο-ζώο-ζώο, η γκόμενα με το κινητό στο αυτί, που μιλούσε συνεχώς σε αυτό και πήγαινε πέρα-δώθε, από τη Συγγρού/Καλλιρρόης μέχρι το Χίλτον (και ίσως και πιο μετά...)
Παραλίγο να πέσει επάνω μου και πάνω σε κάποιους άλλους.
Αμα το επιανες το κινητο και το εκανες κομματια, τι θα ελεγε στους αστυνομικους?
Οτι ''μου το εσπασε επειδη μιλαγα στο κινητο την ωρα που οδηγουσα''?Γιατι να μη το πει;;;;;
Υποθετικα παντα.
Οι τροχαιες παραβασεις και η επιθεση και φθορα περιουσειας δεν ειναι το ιδιο....Πριν απο δυο χρονια.
Ξεκιναω απο ν.σμυρνη να παω σπιτι μου.
Ταυτοχρονα, ξεκινα ειναι ωραιο 'παιδακι' το οποιο μπηκε στ αμαξι με το κινητο στ αυτι.
Ξεπαρκαρει.....με το κινητο στ αυτι
μπαινει Συγγρου.... με το κινητο στ αυτι
παει προς κηφησια.....με το κινητο στ αυτι
μπαινει σε κατι στενα στην κηφησια.....με το κινητο στ αυτι
παρκαρει εξω απο το σπιτι της....με το κινητο στ αυτι
κλειδωνει.....με το κινητο στ αυτι
Κλεινει το κινητο και με παιρνει πρεφα.....
-Εδω μενεις;
-οχι.....
-τοτε;;;;
-τι τοτε;;;
-πως βρεθηκες εδω;;;;
-σ ακολουθησα....
-γ...γ....για...γιατι;;;;;
-ηθελα να βεβαιοθω οτι θα φτασεις σπιτι σου σ ενα κομματι..... τοση ωρα δεν το ξεκωλησες το κινητο απο το αυτι σου..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
-ηθελα να βεβαιοθω οτι θα φτασεις σπιτι σου σ ενα κομματι..... τοση ωρα δεν το ξεκωλησες το κινητο απο το αυτι σου.....Ε, θα μας πεις τελοσπάντων τί έγινε μετά????
Τσκ τσκ, πάνω στο καλύτερο μας κόβετε....
''μου το εσπασε επειδη μιλαγα στο κινητο την ωρα που οδηγουσα''
Το οποίο φοριέται πολύ άνετα σαν υπότιτλος μεσημεριανής εκπομπής...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
-ηθελα να βεβαιοθω οτι θα φτασεις σπιτι σου σ ενα κομματι..... τοση ωρα δεν το ξεκωλησες το κινητο απο το αυτι σου.....
Ε, θα μας πεις τελοσπάντων τί έγινε μετά????
Μετα το χαστουκι;Ή μετά απο την κληση στην αστυνομια 'για εναν ανωμαλο που με παρακολουθει';
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
-ηθελα να βεβαιοθω οτι θα φτασεις σπιτι σου σ ενα κομματι..... τοση ωρα δεν το ξεκωλησες το κινητο απο το αυτι σου.....
Μετα το χαστουκι;Ή μετά απο την κληση στην αστυνομια 'για εναν ανωμαλο που με παρακολουθει';
Βασικα.....
Ηταν φιλη, γκομενας φιλου.... και εκεινο το βραδυ ηταν στην παρεα μου....
Σιγα μη καθομουν ν ακολουθησω καποια που δεν ηξερα.....
Τι ειμαι;;;;
Κανας ανωμαλος;;;;;; -
Όχι φυσικά!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Βασικα.....
Τι ειμαι;;;;
Κανας ανωμαλος;;;;;;Nαι αλλα την συνεχεια δεν μας λες
ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΣΕΣ, ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΣΕΣ???? -
Ο χρήστης After έγραψε:
Βασικα.....
Τι ειμαι;;;;
Κανας ανωμαλος;;;;;;Nαι αλλα την συνεχεια δεν μας λες
ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΣΕΣ, ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΣΕΣ????ΧΟΥΦΤΩΣΤ' ΧΟΥΦΤΩΣΤ'
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Τσκ τσκ, πάνω στο καλύτερο μας κόβετε....
Το hint το έδωσε για το τί έγινε μετά :
ε.. το ξεκωληασε ο wagner μετά...
-
Ζώα όλοι οι νομίζω-πως-είμαι-γρήγορος, που πιάνουν την αριστερή λωρίδα και πάνε σαν κάρα, αναγκάζοντας όσους θέλουν να τρέξουν να γίνουν παράνομοι και να πιάσουν δεξιά... Κατεβαίνω Κηφισίας με 80 (10 χαω πάνω από το όριο), βράδυ -> μειωμένη κυκλοφορία, έχω σηκώσει το πόδι από το γκάζι (ευτυχώς), παίρνω αριστερή στροφή, μπροστά μου εμφανίζετα Άτος που σέρνεται, κάνω να κόψω δεξία, υπάρχει αυτοκίνητο, πέφτω στο φρένο, παίζω φώτα, απτόητος, εξακολουθεί αριστερά, μπαίνω τελικά δεξιά, τον περνάω από δεξιά κοιτώντας να δω 'φάτσα', ούτε που είχε καταλάβει τί είχε γίνει και συνέχιζε τον χαβά του. Και μετά λένε γιατί σκοτώνεται ο κόσμος...
-
Στην πόλη το να προσπεράσεις από δεξιά σε δρόμο με 2 λωρίδες και πάνω ανά κατεύθυνση δεν είναι παράνομο. Εκτός πόλης ισχύει το ίδιο όπου υπάρχουν 3 λωρίδες και πάνω ανά κατεύθυνση.
-
To μετανοιωσα που δεν το αρχισα στις σφαλιαρες το μαλακισμενο που εκανε σφηνες με το παπι, και παραλιγο να πεταξει στα αμαξια 2-3 συναδελφους με αλλα μηχανακια/μοτοσυκλετες
Αλλα βλεπεις περναγε και τα κοκκινα και δεν το προλαβαινα..
Μιλαμε, λες και εγραφε πανω στο κουτελο ''θελω να φαω ξυλο''Επισης, δεν εχω λογια να περιγραψω τον %$^%$ που εστριψε αριστερα σε δρομο διπλης κατευθυνσεως με διαζωμα(Αμαρουσιου-Χαλανδριου, την ανεβαινε), προς Village centre.
Εστριψε λοιπον με την μια, χωρις να τον ενοχλει οτι ερχοντουσαν αλλα οχηματα απο την αλλη μερια
Φλας φυσικα δεν ειχε βγαλει, που να προλαβει αλλωστε, ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!Μα ΠΟΣΟ λακαμαδες μπορει να ειναι?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Επισης, δεν εχω λογια να περιγραψω τον %$^%$ που εστριψε αριστερα σε δρομο διπλης κατευθυνσεως με διαζωμα(Αμαρουσιου-Χαλανδριου, την ανεβαινε), προς Village centre.
Εστριψε λοιπον με την μια, χωρις να τον ενοχλει οτι ερχοντουσαν αλλα οχηματα απο την αλλη μερια
Φλας φυσικα δεν ειχε βγαλει, που να προλαβει αλλωστε, ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!Μα ΠΟΣΟ λακαμαδες μπορει να ειναι?
Τα ίδια κι ένας ΗΛΙΘΙΟΣ με BMW 3άρα Cabrio κόκκινη, με σβηστά φώτα και αναμμένα προβολάκια επί της Θηβών έξω από το Village Park. Τράβηξε επί τόπου χωρίς αύριο, φεύγοντας από ΚΟΚΚΙΝΟ, και 'προσγειωθηκε' μπροστά μου ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ του αντίθετου ρεύματος, αναγκάζοντάς με να πέσω στα φρένα κορνάροντας.
Όταν έκανε δεξιά και ενώ περνούσα δίπλα του, στο νόημά μου 'ΤΟΚ-ΤΟΚ-δάχτυλο-στον-κρόταφο' (=είσαι ηλίθιος;), φώναζε 'Τι θέλεις ρε μαλάκα???' και αμέσως άρχισε να παίζει φώτα και να κορνάρει. Δυστυχώς, οι ηλίθιοι είναι αήττητοι
Μπήκαμε μαζί στο πάρκιν του Βίλλατζ, και ενώ παρκάριζα πέρασε δίπλα μου. Τον αγριοκοίταξα, αλλά έκανε την παλαβή κοιτώντας αλλού. Μάγκας...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μπήκαμε μαζί στο πάρκιν του Βίλλατζ, και ενώ παρκάριζα πέρασε δίπλα μου. Τον αγριοκοίταξα, αλλά έκανε την παλαβή κοιτώντας αλλού. Μάγκας...
λογικό...
-
ΔΕΝ είμαι εγώ στη φωτό
-
ΔΕΝ είμαι εγώ στη φωτόα ναι εσύ δεν φοράς γυαλιά ηλίου...
-
Δυστυχώς, οι ηλίθιοι είναι αήττητοιΜην λογομαχεις ποτε με εναν βλακα
Πεφτεις στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω πειρας -
δεν μπορω να καταλαβω τα υπερζωα που κανουν μαλακια χοντρη η ψιλη και 8ελουν να βγουνε και απο πανω.κανουνε την ρουκουνια τους φταινε 100% και σε βριζουν και απο πανω,
ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΜΕ 8ΕΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΞΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
-
Απόψε γυρνώντας από το χωριό παραλίγο να εμπλακώ σε σοβαρότατο ατύχημα, από αυτά που απλώς δεν μπορείς να προβλέψεις.
Λίγο μετά τα διόδια του Σχηματαρίου οδηγώ στην δεξιά λωρίδα του **ΆΔΕΙΟΥ **αυτοκινητόδρομου με σταθερά 140 περίπου, όταν ξαφνικά έρχεται με πάρα πολλά ένας δίπλα μου, στην μεσαία λωρίδα, πατάει φρένο πανικού και με κλείνει με χαροτική σφήνα για να βγει από την παρακείμενη έξοδο. Πέφτω στα φρένα και, με μπλοκαρισμένο το ABS, κυριολεκτικά γλύφω το αμάξι του και αποφεύγω την σύγκρουση.
Θεωρώ τον εαυτό μου γενικά ήρεμο άνθρωπο, αλλά αν μπορούσα να τον πιάσω στα χέρια μου εκείνη την στιγμή, θα τον είχα σκοτώσει τον παλιο@@@@. Στα καλά του καθουμένου παραλίγο να μας στείλει στα θυμαράκια.
Ζώα ζώα ζώα [#3]