-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Θεωρώ τον εαυτό μου γενικά ήρεμο άνθρωπο, αλλά αν μπορούσα να τον πιάσω στα χέρια μου εκείνη την στιγμή, θα τον είχα σκοτώσει τον παλιο@@@@. Στα καλά του καθουμένου παραλίγο να μας στείλει στα θυμαράκια.Είσαι ήρεμος άνθρωπος. Εγώ στη θέση σου θα είχα βγει μαζί του στην έξοδο ( )
-
Εγώ πάντως θα είχα περάσει από πάνω του....
-
Στο πληκτρολόγιο όλα γίνονται. Όταν όμως στο κοντέρ γράφει 140 και μέσα στο αυτοκίνητο είναι αυτοί που αγαπάς, το πρώτο σου μέλημα είναι να αποφύγεις το ατύχημα.
BTW, έγινε τόσο απότομα που και να ήθελα δεν θα προλάβαινα να πάρω την έξοδο για να τον πιάσω τον @@@@@.
-
Ζώο ο ασπρομάλλης οδηγός ενός λευκού Peugeot 106 που έκανε χαροτικές σφήνες χθες το μεσημέρι στον παράδρομο της εθνικής λίγο πριν την Βαρυμπόμπη. Στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε πυκνή ροή και όλα τα αυτοκίνητα ανέβαιναν τον παράδρομο με 30-40χ.α.ώ.. Χώρος στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει για ένα αυτοκίνητο προς κάθε κατεύθυνση. Τρίτο αυτοκίνητο χωράει μόνο εφόσον τα άλλα δύο αυτοκίνητα 'γλείψουν' τις άκρες του δρόμου. Το ζώο αποφάσισε ότι δεν πρέπει να ακολουθήσει τη ροή των υπόλοιπων αυτοκινήτων με αποτέλεσμα να προσπερνάει δύο-δύο τα αυτοκίνητα και να αναγκάζει τους οδηγούς και από τα δύο ρεύματα να πλακώνονται στα φρένα για να προλάβει να ξαναχωθεί στην ουρά των αυτοκινήτων. Όταν χώθηκε σε εμένα άκουσε την κόρνα μου και εισέπραξε μια μούτζα. Ήταν τόσο 'μάγκας' που δεν απάντησε τότε, αλλά έκανε κ@λοδάχτυλο αφού έκανε άλλη μια σφήνα και βρέθηκε ένα αυτοκίνητο μπροστά. Δυστυχώς για να τον προλάβω και να του βάλω το δάχτυλο εκεί που ξέρει θα έπρεπε να κάνω τις ίδιες σφήνες Έτσι τον άφησα να φύγει
Επίσης, χθες το βράδυ, ενώ κατέβαινα τον Κηφισό, 400-500 μέτρα πριν την γέφυρα του ΣΕΦ και ενώ ήμουν στην αριστερή λωρίδα με 120χ.α.ώ. είδα τον μπροστινό μου να κόβει απότομα και να κάνει ελαφρά δεξιά. Αμέσως μετά είδα δίπλα στο διαχωριστικό διάζωμα έναν άνθρωπο σκυμμένο να κινείται σα να κρύβεται από κάποιον. Αφού έκοψα όσο μπορούσα και πέρασα στο 1-1,5 μέτρο από δίπλα του (η ψυχή μου πήγε στην κούλουρη), είδα ότι επρόκειτο για ρακένδυτο άνδρα που - προφανώς - δεν έστεκε καλά από νοητικής πλευράς. Προφανώς δεν τον κατατάσσω στα ζώα αφού είχε πρόβλημα ο άνθρωπος, αλλά δεν ήξερα που να το γράψω.
Δυστυχώς ακόμα και στην εθνική μπορεί να σου εμφανιστεί άνθρωπος από το πουθενά. Εκεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι πλην του να προσευχηθείς (αν είσαι θρήσκος) -
Απόψε γυρνώντας από το χωριό παραλίγο να εμπλακώ σε σοβαρότατο ατύχημα, από αυτά που απλώς δεν μπορείς να προβλέψεις.Λίγο μετά τα διόδια του Σχηματαρίου οδηγώ στην δεξιά λωρίδα του **ΆΔΕΙΟΥ **αυτοκινητόδρομου με σταθερά 140 περίπου, όταν ξαφνικά έρχεται με πάρα πολλά ένας δίπλα μου, στην μεσαία λωρίδα, πατάει φρένο πανικού και με κλείνει με χαροτική σφήνα για να βγει από την παρακείμενη έξοδο. Πέφτω στα φρένα και, με μπλοκαρισμένο το ABS, κυριολεκτικά γλύφω το αμάξι του και αποφεύγω την σύγκρουση.
Θεωρώ τον εαυτό μου γενικά ήρεμο άνθρωπο, αλλά αν μπορούσα να τον πιάσω στα χέρια μου εκείνη την στιγμή, θα τον είχα σκοτώσει τον παλιο@@@@. Στα καλά του καθουμένου παραλίγο να μας στείλει στα θυμαράκια.
Παντα σε ενα ατυχημα, οσοι και να εμπλακουν, παντα ΕΝΑΣ θα κανει την βλακεια
Και υπαρχουν πολλοι ''ενας'' δυστυχωςΤα αμαξια γινονται ολο και καλυτερα, και οδηγοι τους ολο και χειροτεροι....
-
Απόψε γυρνώντας από το χωριό παραλίγο να εμπλακώ σε σοβαρότατο ατύχημα, από αυτά που απλώς δεν μπορείς να προβλέψεις.Λίγο μετά τα διόδια του Σχηματαρίου οδηγώ στην δεξιά λωρίδα του **ΆΔΕΙΟΥ **αυτοκινητόδρομου με σταθερά 140 περίπου, όταν ξαφνικά έρχεται με πάρα πολλά ένας δίπλα μου, στην μεσαία λωρίδα, πατάει φρένο πανικού και με κλείνει με χαροτική σφήνα για να βγει από την παρακείμενη έξοδο. Πέφτω στα φρένα και, με μπλοκαρισμένο το ABS, κυριολεκτικά γλύφω το αμάξι του και αποφεύγω την σύγκρουση.
Θεωρώ τον εαυτό μου γενικά ήρεμο άνθρωπο, αλλά αν μπορούσα να τον πιάσω στα χέρια μου εκείνη την στιγμή, θα τον είχα σκοτώσει τον παλιο@@@@. Στα καλά του καθουμένου παραλίγο να μας στείλει στα θυμαράκια.
Πραγματικά είσαι ήρεμος....δεν το θεωρείς μόνο, και εγώ που δεν είμαι πάάάρα πολύ ήρεμος, σε αντίστοιχες φάσεις που πάει η ψυχή μου στην κούλουρη δίνω τόπο στην οργή μιας και θέλω κανα 10λεπτο να πέσουν οι σφιγμοί μου κάτω απο τους 100! Για αυτό το λόγο ακόμα και σε άδεια εθνικη βρίσκομαι στην μεσαία.....αν δεν υπάρχει άλλος δίπλα έχεις μια διέξοδο προς τα αριστερά ή δεξιά όπου βολέυει πιο πολύ ώστε να αποφύγεις την αγκαλιά με τα ζώα!
-
Ζώα οι trendουλες, πόζεροι και όλα τα συναφή που έχουν κάνει την Αράχωβα σαν τα μούτρα τους, χειμερινή Μύκονο, ανεβαίνουν με τα γυαλισμένα τζιποειδή τους για τη μόστρα και έχουν καταστρέψει αυτό τον υπέροχο πάλαι ποτέ χώρο φυσιολατρών και οπαδών της παράδοσης.
Ζώα οι οδηγοί τρακτέρ που κυκλοφορούν κι οπλοφορούν ενώ πετάγονται από παράδρομους στο επαρχιακό οδικό δίκτυο... Τις περισσότερες φορές είναι αδύνατο να φρενάρεις σε ευθεία γραμμή.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
δεν μπορω να καταλαβω τα υπερζωα που κανουν μαλακια χοντρη η ψιλη και 8ελουν να βγουνε και απο πανω.κανουνε την ρουκουνια τους φταινε 100% και σε βριζουν και απο πανω,ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΜΕ 8ΕΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΞΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Μα το θέμα με τις μ@λ@κίες που κάνουν είναι ότι δεν τις καταλαβαίνουν. Γιαυτό και θα συνεχίσουν να τις κάνουν. Και γιαυτό δεν έχουμε τις προοπτική σαν χώρα να πάμε μπροστά σε αυτόν τον τομέα. Στις σχολές οδήγησης πρέπει να αρχίσουν να παραδίδονται μαθήματα αποφυγής συχνών ατυχημάτων...
-
Παρεμπιπτόντως, ως κάτοικος της γύρω περιοχής του Mall έχω να αναφέρω:
*Ζώα όλοι όσοι παρκάρουν επί του πεζοδρομίου (σε όλο το πλάτος του), αναγκάζοντας τους πεζούς να περπατάνε μέσα στη μέση του δρόμου στην οδό που περνάει από τον σταθμό Νερατζιώτισσα του ΗΣΑΠ. Έχει καμία δεκαριά ταμπέλες από κάθε κατεύθυνση που υποδεικνύουν ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση. Το σλάλομ ανάμεσα στους πεζούς και ιδιαίτερα στα (πολλάκις ανεξέλεγκτα) πιτσιρίκια είναι ό,τι χειρότερο. Αναγκάζεσαι (όταν δεν ξεχνιέσαι) να κάνεις ολόκληρο κύκλο για να πας σπίτι σου, φτάνεις λίγο καθυστερημένα, αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν έχεις πατήσει κανέναν ή δεν έχεις αγανακτήσει.
*Ακόμη πιο ζώα όσοι από αυτούς, ακόμα και σε ώρα αιχμής, πραγματοποιούν αναστροφή κλείνοντας και τα δύο ρεύματα.
*Ζώα με περικεφαλαία αυτοί που τους ανέχονται (συμπεριλαμβανομένου και εμού) και δεν τους τη 'σβουράνε' να μάθουνε, γιατί σκέφτονται ότι το σαραβαλάκι τους είναι το μόνο μέσο που έχουν προς το παρόν για την μετακίνησή τους.
*Ζώα του κερατά οι μπάτσοι με όλη την έννοια της λέξεως που όσες φορές τους έχω δει να περνάνε από την περιοχή, σταματάνε μόνο για να χρησιμοποιήσουν τις χημικές τουαλέτες του σταθμού, κάνοντας τα στραβά μάτια. Αυτοί που είχαν παρκάρει εκεί για να γλυτώσουν τα 5-10 ευρώ του υπόγειου πάρκινγκ ή γιατί βαριόντουσαν να περπατήσουν 100 μέτρα, θα ξαναπαρκάρουν και αύριο και μεθαύριο κάνοντας την κατάσταση ολοένα και χειρότερη... -
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, ως κάτοικος της γύρω περιοχής του Mall έχω να αναφέρω:*Ζώα όλοι όσοι παρκάρουν επί του πεζοδρομίου (σε όλο το πλάτος του), αναγκάζοντας τους πεζούς να περπατάνε μέσα στη μέση του δρόμου στην οδό που περνάει από τον σταθμό Νερατζιώτισσα του ΗΣΑΠ. Έχει καμία δεκαριά ταμπέλες από κάθε κατεύθυνση που υποδεικνύουν ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση. Το σλάλομ ανάμεσα στους πεζούς και ιδιαίτερα στα (πολλάκις ανεξέλεγκτα) πιτσιρίκια είναι ό,τι χειρότερο. Αναγκάζεσαι (όταν δεν ξεχνιέσαι) να κάνεις ολόκληρο κύκλο για να πας σπίτι σου, φτάνεις λίγο καθυστερημένα, αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν έχεις πατήσει κανέναν ή δεν έχεις αγανακτήσει.
*Ακόμη πιο ζώα όσοι από αυτούς, ακόμα και σε ώρα αιχμής, πραγματοποιούν αναστροφή κλείνοντας και τα δύο ρεύματα.
*Ζώα με περικεφαλαία αυτοί που τους ανέχονται (συμπεριλαμβανομένου και εμού) και δεν τους τη 'σβουράνε' να μάθουνε, γιατί σκέφτονται ότι το σαραβαλάκι τους είναι το μόνο μέσο που έχουν προς το παρόν για την μετακίνησή τους.
*Ζώα του κερατά οι μπάτσοι με όλη την έννοια της λέξεως που όσες φορές τους έχω δει να περνάνε από την περιοχή, σταματάνε μόνο για να χρησιμοποιήσουν τις χημικές τουαλέτες του σταθμού, κάνοντας τα στραβά μάτια. Αυτοί που είχαν παρκάρει εκεί για να γλυτώσουν τα 5-10 ευρώ του υπόγειου πάρκινγκ ή γιατί βαριόντουσαν να περπατήσουν 100 μέτρα, θα ξαναπαρκάρουν και αύριο και μεθαύριο κάνοντας την κατάσταση ολοένα και χειρότερη...Εχουν παιχτει τοσες μιζες για το αμαρτωλο αυτο κτηριο, που δεν θα γινει τιποτα ποτε....
Η λυση ειναι, ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ MALL, υπαρχουν τοσες αλλες αγορες, τ'ακους βορειοπροαστιοτη γονεα?(Χαλανδρι μενω)
Σλογκαν:
''Fuck the MALL, fuck them all''
''Are you mallakismeno?'' -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
δεν μπορω να καταλαβω τα υπερζωα που κανουν μαλακια χοντρη η ψιλη και 8ελουν να βγουνε και απο πανω.κανουνε την ρουκουνια τους φταινε 100% και σε βριζουν και απο πανω,ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΜΕ 8ΕΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΞΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Μια που το είπες ακούστε να γελάσετε. Πηγαίνω σε ένα δρόμο και πετάγετε μπροστά μου από στόπ ένα πραγματικό ζώο, ο οποίος για να μη χτυπήσουμε κολάει το αμάξι στη δεξιά μερία του δρόμου. Κορνάρω και κόβω αριστερά για να τον αποφύγω κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση...
Όπως λοιπόν περνάω τον βλέπω να διαμαρτήρεται!!! Σταματάω εξαγριωμένος και ακολουθεί η συζήτηση
(εγώ) μα καλά μιλάς κιόλας?
(ζώο) εγώ ένα πράγμα θέλω να σε ρωτήσω μόνο, χωράς να περάσεις και εσύ ή όχι?
(εγώ) είσαι εντελώς μ..., εγώ ένα θα σε ρωτησώ, έχεις στοπ ή δεν έχεις
(ζώο) και ποιός σε έβαλε εσένα να κρίνεις πότε θα περάσω εγώ από το στοπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε εκέινο το σημείο είχε ανάψει το φανάρι για να φύγω και δεν ήθελα να ασχοληθώ άλλο με το ζώο. Απλά δύο πράγματα μου ήρθαν στο μυαλό.Το ένα μου το είχε πει ένας φίλος, ότι η ανθρώπινη βλακεία είναι απύθμενη και ότι με έναν πραγματικό βλάκα δεν μπορείς να μιλήσεις.
Το άλλο που σκέφτηκα είναι να είχα το αρχαίο φορντάκι που πέταξα πριν απο 2 χρόνια. Να του το έκανα καινούριο και να του έλεγα, πρώτα θα μου το φτιάξεις και μετά θα το πετάξω...
-
Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το θέμα κι ελπίζω η τελευταία.
Παρασκευή βράδυ (περίπου 02:00) στα στενά του Ψυρρή, ψάχνω για χώρο στάθμευσης. Το αυτοκίνητο κινείται με πολύ αργή ταχύτητα. Κάποια στιγμή συνειδητοποιώ πως ο οδηγός της παλιάς 4πορτης Corolla που είναι μπροστά μου κινείται προς τα δεξιά. Αρχικά νομίζω πως έχει κάποιο εμπόδιο από την αριστερή πλευρά, αλλά φευ: ακουμπάει με τον προφυλακτήρα του την μπροστινή ρόδα μιας μοτοσυκλέτας (μάλλον Bros ήταν αν είδα καλά) η οποία ήταν παρκαρισμένη κάθετα στο δρόμο ανάμεσα σε 2 μεγάλους κάδους για μπάζα, με σκοπό να τη ρίξει κάτω! Του κορνάρω στιγμιαία αλλά δεν αντιδρά, συνεχίζει να σπρώχνει ώσπου η μοτοσυκλέτα πέφτει κάτω, χτυπώντας πρώτα στον ένα κάδο. Ο τύπος ασυγκίνητος στρίβει ξανά στην ευθεία και συνεχίζει να περιμένει στην κίνηση.
Ημουν έτοιμος να βγω έξω αλλά με συγκράτησαν οι κοπελιές που είχα στο αμάξι - 'πού θα πας νυχτιάτικα, και δεν ξέρεις αν είναι τρελός ο άλλος' κλπ. Εν τω μεταξύ μαζεύτηκε κόσμος γύρω από τη μηχανή (υπήρχαν πολλοί εκεί καθώς το σκηνικό έγινε μπροστά από 2 club) και ένας πήγε στο παράθυρο του οδηγού και κάτι του είπε, άγνωστο τι απάντηση πήρε, πάντως σημείωσε τον αριθμό του αυτοκινήτου για να τον δώσει στον ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας.
Χωρίς λόγο και αιτία, έτσι για να γουστάρουμε δηλαδή? Αναρωτιέμαι, αν μαζευόμασταν 5, τον τραβούσαμε έξω από την ψορόλλα και τον σαπίζαμε στο ξύλο, θα είχε αποτέλεσμα?
-
Ο χρήστης pavleouras έγραψε:
(εγώ) μα καλά μιλάς κιόλας?
(ζώο) εγώ ένα πράγμα θέλω να σε ρωτήσω μόνο, χωράς να περάσεις και εσύ ή όχι?
(εγώ) είσαι εντελώς μ..., εγώ ένα θα σε ρωτησώ, έχεις στοπ ή δεν έχεις
(ζώο) και ποιός σε έβαλε εσένα να κρίνεις πότε θα περάσω εγώ από το στοπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να το βλέπουν όλοι!
μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά...ανίκητος ο τύπος!
-
πολυ αριστεριστικη η αποψη του!
μηπως ηταν ο Κωνσταντοπουλος?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, ως κάτοικος της γύρω περιοχής του Mall έχω να αναφέρω:
*Ζώα όλοι όσοι παρκάρουν επί του πεζοδρομίου (σε όλο το πλάτος του), αναγκάζοντας τους πεζούς να περπατάνε μέσα στη μέση του δρόμου στην οδό που περνάει από τον σταθμό Νερατζιώτισσα του ΗΣΑΠ. Έχει καμία δεκαριά ταμπέλες από κάθε κατεύθυνση που υποδεικνύουν ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση. Το σλάλομ ανάμεσα στους πεζούς και ιδιαίτερα στα (πολλάκις ανεξέλεγκτα) πιτσιρίκια είναι ό,τι χειρότερο. Αναγκάζεσαι (όταν δεν ξεχνιέσαι) να κάνεις ολόκληρο κύκλο για να πας σπίτι σου, φτάνεις λίγο καθυστερημένα, αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν έχεις πατήσει κανέναν ή δεν έχεις αγανακτήσει.
*Ζώα του κερατά οι μπάτσοι με όλη την έννοια της λέξεως που όσες φορές τους έχω δει να περνάνε από την περιοχή, σταματάνε μόνο για να χρησιμοποιήσουν τις χημικές τουαλέτες του σταθμού, κάνοντας τα στραβά μάτια. Αυτοί που είχαν παρκάρει εκεί για να γλυτώσουν τα 5-10 ευρώ του υπόγειου πάρκινγκ ή γιατί βαριόντουσαν να περπατήσουν 100 μέτρα, θα ξαναπαρκάρουν και αύριο και μεθαύριο κάνοντας την κατάσταση ολοένα και χειρότερη...Εχουν παιχτει τοσες μιζες για το αμαρτωλο αυτο κτηριο, που δεν θα γινει τιποτα ποτε....
Η λυση ειναι, ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ MALL, υπαρχουν τοσες αλλες αγορες, τ'ακους βορειοπροαστιοτη γονεα?(Χαλανδρι μενω)
Σλογκαν:
''fk the MALL, fk them all''
''Are you mallakismeno?''Όχι και γονέα ρε συ After, 20 χρονών είμαι ο άμοιρος... πριν ένα μήνα τα 'κλεισα... Όσο για το σλόγκαν, είχε βγει και αφίσα, κυκλοφορούσε στο κέντρο πολύ, με φόντο το σήμα του Μall κι έγραφε 'F#ck theMall'... Eπίσης, όταν άρχισαν να πηγαίνουν όλοι σαν τα πρόβατα στην σφαγή όταν είχε πρωτοανοίξει το κέντρο, (για εγκυκλοπαιδικούς λόγους ) από την γειτονιά που είμαι είχε πρωτοκυκλοφορήσει ο χαρακτηρισμός Mallάκες και η φράση 'έχει γεμίσει ο κόσμος Mallάκες'....
Υ.Γ. Στο Mall έχω αναγκαστεί, και το τονίζω, να πάω μόνο μία φορά και έκανα μισή ώρα να μπω και να βγώ. Έκτοτε έδωσα όρκο με τζίφρα από αίμα ( ) να μην ξαναπεράσω ούτε απ'έξω. Αφού να φανταστείς, για να πάρω το τραίνο πλέον κατεβαίνω Ειρήνη....
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Επισης, δεν εχω λογια να περιγραψω τον %$^%$ που εστριψε αριστερα σε δρομο διπλης κατευθυνσεως με διαζωμα(Αμαρουσιου-Χαλανδριου, την ανεβαινε), προς Village centre.
Εστριψε λοιπον με την μια, χωρις να τον ενοχλει οτι ερχοντουσαν αλλα οχηματα απο την αλλη μερια
Φλας φυσικα δεν ειχε βγαλει, που να προλαβει αλλωστε, ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!Eπίσης μεγάλο @ ο καραγκιόζης που έκανε κάτι αντίστοιχο στην Αχαρνών προχτες στρίβοντας αριστερά, ενώ ερχόταν από απέναντί μου και ενώ ήμουν με τη μηχανή...
Με το αμάξι μπορεί και να μην ασχοληθώ καν, έχω πάθει ανοσία πια, αλλά όταν μου κάνουν τέτοια χοντράδα και είμαι με τη μηχανή (ιδαίτερα όταν έχω και συνεπιβάτη, όπως προχτες) τρελαίνομαι απίστευτα. Ο μόνος λόγος που δεν έκανα δεξιά να τον ακολουθήσω και να τον αρχίσω στις κρανιές ήταν επειδή δεν πρόλαβα να στρίψω.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είσαι ήρεμος άνθρωπος. Εγώ στη θέση σου θα είχα βγει μαζί του στην έξοδο ( )
Εγω στις θεσεις σας, θα εδινα ακομα καταθεση για τον ξυλοδαρμο του παπαρα με το κοκκινο Γαμπριο....
Χριστο.
Φιλικα παντα....
Αλλα τα 140, δεξια δεν ειναι οτι πιο ακινδυνο. ΙΜΗΟ -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Απόψε γυρνώντας από το χωριό παραλίγο να εμπλακώ σε σοβαρότατο ατύχημα, από αυτά που απλώς δεν μπορείς να προβλέψεις.
Λίγο μετά τα διόδια του Σχηματαρίου οδηγώ στην δεξιά λωρίδα του **ΆΔΕΙΟΥ **αυτοκινητόδρομου με σταθερά 140 περίπου, όταν ξαφνικά έρχεται με πάρα πολλά ένας δίπλα μου, στην μεσαία λωρίδα, πατάει φρένο πανικού και με κλείνει με χαροτική σφήνα για να βγει από την παρακείμενη έξοδο. Πέφτω στα φρένα και, με μπλοκαρισμένο το ABS, κυριολεκτικά γλύφω το αμάξι του και αποφεύγω την σύγκρουση.
Πραγματικά είσαι ήρεμος....δεν το θεωρείς μόνο, και εγώ που δεν είμαι πάάάρα πολύ ήρεμος, σε αντίστοιχες φάσεις που πάει η ψυχή μου στην κούλουρη δίνω τόπο στην οργή μιας και θέλω κανα 10λεπτο να πέσουν οι σφιγμοί μου κάτω απο τους 100! Για αυτό το λόγο ακόμα και σε άδεια εθνικη βρίσκομαι στην μεσαία.....αν δεν υπάρχει άλλος δίπλα έχεις μια διέξοδο προς τα αριστερά ή δεξιά όπου βολέυει πιο πολύ ώστε να αποφύγεις την αγκαλιά με τα ζώα!
+1.000
-
Εγω δεν εχω προβλημα με το Mall....
Αντιθέτος, το βρησκω πολυ βολικο και 'ενημερωμενο'.Ενα θα πω..... fnac!
-
Ο ΚΟΚ λέει ότι κινούμαστε δεξιά. Σε άδειο δρόμο λοιπόν, το λογικό είναι να οδηγούμε στην δεξιά λωρίδα, ακόμα και με 200χλμ/ώρα. Αυτό διευκολύνει τις προσπεράσεις, άρα μειώνει τις αλλαγές λωρίδας από τους άλλους οδηγούς, και θεωρητικά τις πιθανότητες ατυχήματος.
Στην περίπτωση μου δεν υπάρχει καμία εξασφάλιση ότι ακόμα και αν οδηγούσα στην μεσαία ο συγκεκριμένος π@@@@ δεν θα έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα μπαίνοντας μπροστά από την αριστερή. Ούτως ή άλλως, χώρο ελιγμού είχα δίπλα μου (την ΛΕΑ). Απλώς δεν υπήρχε χρόνος για ελιγμό και, σε κάθε περίπτωση, βίαιοι ελιγμοί αποφυγής με τέτοιες ταχύτητες είναι συνταγή για απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου.
Τελικά, με όποιο τρόπο και αν οδηγείς, αν ο διπλανός σου είναι ηλίθιος μπορεί να εμπλακείς σε δυστύχημα.
Ζώα ζώα ζώα [#3]