-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
ο αλκινοος ειναι κυπριος?
Το ότι αποκαλύφθηκε η απαισιότητα του σε πείραξε λιγότερο;
προσωπικα τα τελευταια τραγουδια του χατζηγιαννη μου φαινονται εμετικα...για τη φατσα του δε μου πεφτει λογος...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν έχω πρόβλημα με τους κύπριους.ποιός είναι ο μαρτάκης? για να πάρω θέση δηλαδη.
ένας που θέλει επειγόντως διακοπές
-
Αλήθεια, ποιός είναι ο μαρτάκης; Ένας που έπαιζε σε μια παπακαλιάτιδα, που έκανε τον γκέι;
-
Ω θεε μου δεν έχετε κανένα επίπεδο, δεν βλέπετε fame story φτου σας, ένας απο εκεί που τον πήρε......υπο την προστασία του ο Ψινάκης, ένας και καλά ωραίος!
-
Καρβέλας, 'Φοίβος' και οι εμετικές μούσες τους.
Επίσης όλα τα ερμαφρόδιτα τυπάκια που προβάλλονται ως πρότυπα και δεν επιθυμώ να ξέρω ούτε τα ονόματά τους (ντάξει το Sakis το ξέρω) -
Και για να ανεβάσω τον πύχη:
-
τη μεγαλυτερη αηδια τη νιωθω καθε φορα μετα το σεξ... yo (εννοειται αυτο)..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και για να ανεβάσω τον πύχη:EΕΕΕΕΕΕΕΕΕ το παρακανες τωρα γουρουνακι
Ο Λιακοπουλος ειναι Θεος. Στην πραγματικοτητα ειναι ανωτερος απο Θεο. Οποτε τον βλεπω στην tv τον θαυμαζω. Ξερεις ποιος εμαθε στους κινεζους το κουνγκ-φου? Οι Ελληνες φιλε μου (ναι αληθεια ειναι. Πριν χιλιαδες χρονια οι Ελληνες πηγαν στην Ασια και τους εμαθαν το παγκρατιο)
Ξερεις ποιος ανακαλυψε το μπασκετ? Οι Ελληνες φιλε μου
Ξερεις ποιος πηγε πρωτος στην Σεληνη? Οι Ελληνες φιλε μου
-
ο λιακο ειναι μαγκας γιατι βγαζει λεφτα με τα διαφορα κοροϊδα
-
To πιο αηδιαστικό που μου έχει τύχει ήταν η όψη του στρατοπέδου στην Τρίπολη μετά από ομαδικό κόψιμο!
-
Ψαρούκλες στο στρατο.
Ο Ιλαρχος μας προειδοποίησε ότι,έτσι και ξαναβούλωναν οι χέστρες*,θα μας έβαζε να τίς ξεβουλώσουμε με τα χέριακαι το έκανε ο πούστης
*κουτιά κοκα-κόλα,και διάφορα σκουπίδια
Υ.Γ. ανάλογη περίπτωση μου έτυχε λίγους μήνες μετα,όταν ήμουνα στή μονάδα,αλλά η δεύτερη φορά ήταν παιχνιδάκι μιάς και ....'πήρα το κολάει'
-
Ωραια... Τετοια λεγε τωρα, μπαινω τη δευερα!
-
Αλλάξανε τα πράγματα απο τότε (απο ότι λένε) φίλε sttpod
-
αηδια οταν ενα πρωι στο συνταγμα πεζικου στη κορινθο ενας ειχε σκουπιστει με τη πετσετα του μπανιου
επισης ενα πρωι καποιος ειχε ξυριστει λιγο αιματηρα σε σημειο να νομιζουμε οτι ειχε παθει αιμορραγια στον νιπτηρα...γενικα καθολου καλο θεαμα για πρωι πρωι...
αηδια επισης αμα δεις να σφαζουν γουρουνι με μαχαιρι...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αηδια επισης αμα δεις να σφαζουν γουρουνι με μαχαιρι...Kαι να μην το έχει αφήσει λιπόθυμο τελείως το χτύπημα με το σφυρί...
Αν και αυτό δεν είναι αηδία είναι φρίκη...
-
Καταραμενο κουμπακι που σε πάει στην τελευταια δημοσιευση!!
Και μόλις έφαγα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Καταραμενο κουμπακι που σε πάει στην τελευταια δημοσιευση!!Και μόλις έφαγα
χοιρινο??????
-
Την μεγαλυτερη αηδια την ενοιωσα χθες.
Ξερετε εναν που το παιζει γιατρος στην τηλεοραση, με οζωνουχο νερο.
Χθες επινε με καλαμακι τα ουρα του... -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Χθες επινε με καλαμακι τα ουρα του...πλάκα κανεις?
Το τρομακτικό είναι πως δεν μου φαίνεται απιθανο
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Χθες επινε με καλαμακι τα ουρα του...καλα που δεν το ειδα εγω που σιχαινομαι και ευκολα...θα ξερνουσα πανω στο ...γυαλι
H Μεγαλυτερη ΑΗΔΙΑ...