-
Ποιο ειναι το πιο αηδιαστικο περισταστικο που σας εχει τυχει?
Τι ηταν αυτο που πραγματικα το σιχαθηκε η ψυχη σας?
Nα σας πω εγω την εμεπειρια μου.Ηταν απογευμα και περπατουσα κατευθυνομενος σε γνωστο καταστημα γερμανικου franchise,'που τα εχει φτηνα'.Σε καποια φαση αντιληφθηκα μια δυσαρεστη μυρωδια στον αερα.'καποιος βοθρος σκεφτηκα' και συνεχισα αμεριμνος.Προχωροντας ομως η μυρωδια γινοταν εντονοτερη μεχρι τη στιγμη που εφτασα μπροστα σε μια διασταυρωση κοντα στο καταστημα και αντιληφθηκε τι παιχτηκε:
Ειχε ανατραπει ενα φορτηγακι που μετεφερε κοπρια(φρεσκια) με αποτελεσμα κοντα 1 τονος απο το (πολυτιμο) φορτιο του να ανατραπει στην ασφαλτο.'Holly shit!', σκεφτηκα.Αλλα τι να κανω επρεπε να προχωρησω για να παω στο κατασημα μιας και οι καιροι ειναι δυσκολοι και δεν πρεπει να σκορπαω τα ευρω μου που λεει και η κοκκινομαλλα στο παρα πεντε.
Οσο πλησιαζα η κατασταση γινοταν χειροτερη.Στα 100 μετρα δυσφορουσες,στα 50 δεν ανασαινες στα 10 λιποθυμουσες.Μαλιστα οι πανεξυπνοι οι τροχαιοι αφου μετακινησαν το φορτηγο ανοιξαν την κυκλοφορια πριν καθαριστει το οδοστρωμα με αποτελεσμα οι Ελληναραδες να περνουν με τα αμαξια τους απο πανω και να την εχουν σκορπισει σε μια ακτινα 50 μετρων.
Τεσπα εγω βγηκα ζωντανος τελικα,αλλα τι να πουν και οσοι εχουν σπιτι στα 2 μετρα?Εγω εκανα 2 φορες μπανιο,αποστειρωσα τα ρουχα μου και ετριβα τα ρουθουνια μου με φλουδες πορτοκαλιου(που αγορασα απο το γνωστο καταστημα) μεχρι να συνελθω...
-
Nα σας πω εγω την εμεπειρια μου.Ηταν απογευμα και περπατουσα κατευθυνομενος σε γνωστο καταστημα γερμανικου franchise,'που τα εχει φτηνα'.Σε καποια φαση αντιληφθηκα μια δυσαρεστη μυρωδια στον αερα.'καποιος βοθρος σκεφτηκα' και συνεχισα αμεριμνος.Προχωροντας ομως η μυρωδια γινοταν εντονοτερη μεχρι τη στιγμη που εφτασα μπροστα σε μια διασταυρωση κοντα στο καταστημα και αντιληφθηκε τι παιχτηκε:
Ειχε ανατραπει ενα φορτηγακι που μετεφερε κοπρια(φρεσκια) με αποτελεσμα κοντα 1 τονος απο το (πολυτιμο) φορτιο του να ανατραπει στην ασφαλτο.'Holly shit!', σκεφτηκα.Αλλα τι να κανω επρεπε να προχωρησω για να παω στο κατασημα μιας και οι καιροι ειναι δυσκολοι και δεν πρεπει να σκορπαω τα ευρω μου που λεει και η κοκκινομαλλα στο παρα πεντε.
Οσο πλησιαζα η κατασταση γινοταν χειροτερη.Στα 100 μετρα δυσφορουσες,στα 50 δεν ανασαινες στα 10 λιποθυμουσες.Μαλιστα οι πανεξυπνοι οι τροχαιοι αφου μετακινησαν το φορτηγο ανοιξαν την κυκλοφορια πριν καθαριστει το οδοστρωμα με αποτελεσμα οι Ελληναραδες να περνουν με τα αμαξια τους απο πανω και να την εχουν σκορπισει σε μια ακτινα 50 μετρων.
Τεσπα εγω βγηκα ζωντανος τελικα,αλλα τι να πουν και οσοι εχουν σπιτι στα 2 μετρα?Εγω εκανα 2 φορες μπανιο,αποστειρωσα τα ρουχα μου και ετριβα τα ρουθουνια μου με φλουδες πορτοκαλιου(που αγορασα απο το γνωστο καταστημα) μεχρι να συνελθω...
-
-
Και αυτό που λες δεν ειναι τπτ μπροστά στο χέσιμο περιστεριού
-
-
-
Tί σου έκαναν τα παιδια?
-
Έχεις κατι με τους Κύπριους?
-
Είναι ό,τι πιο αηδιαστικός ο Αλκίνοος;
-
ο αλκινοος ειναι κυπριος?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο αλκινοος ειναι κυπριος?Το ότι αποκαλύφθηκε η απαισιότητα του σε πείραξε λιγότερο;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο αλκινοος ειναι κυπριος?Nαι.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
ο αλκινοος ειναι κυπριος?
Το ότι αποκαλύφθηκε η απαισιότητα του σε πείραξε λιγότερο;
Εγώ δεν θα κοιμάμαι όλο το βράδυ πάντως
-
Αηδιαστικός ο Αλκίνοος?????????????????????
Δλδ ο Μαρτάκης ας πούμε τι είναι τότε?
-
Ελληνάρας και βαρβάτος (υποθέτω θα αρέσει στον
)
-
Αν ο Αλκινοος είναι ότι πιο αηδιαστικό έχεις συναντησει ΙΚΕ, είσαι τυχερός άνθρωπος!!
(τι άλλο θα δουμε..)
-
Βαρβατος ο Μαρτακης?
Σαν 2 φίλες μου μαζί με την κοπέλα μου που λέγανε ότι τους Αρέσει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης γιατί λέει είναι μάγκας!
Και εντάξει με τις άλλες μουρλές, η δικιά μου? Μοιάζω εγώ του Μιχαιλίδη?
Η κακογουστιά στο μεγαλείο της!
-
Ερχεται το λουκετο, ερχεται.
-
Ο μπόγιας να έρθει να μαζέψει μερικούς κ...ους
-
Δεν έχω πρόβλημα με τους κύπριους.
ποιός είναι ο μαρτάκης? για να πάρω θέση δηλαδη.
H Μεγαλυτερη ΑΗΔΙΑ...