-
Άρα το να ψειρίζεις τη μαϊμού δεν είναι και το καλύτερο
-
Αν το ψείρισμα είναι σωστό δεν είναι κακό. Αλλά για να γίνει αυτό θέλεις παρόμοια λάστιχα, ίδιο οδηγό και ίδιες συνθήκες πίστας. Όπως και να έχει κάνουμε απλά μια φιλολογικού περιεχομένου συζήτηση για να περάσει η ώρα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τσαγάκι η Enzo, έτσι....
Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά έτσι για να μη μένουν εντυπώσεις.
Track Carrera GT Enzo
Top Gear Track 1:19.80 1:19.00
Nordschleife 7:28.71 7:25.21
Vairano Handling Course 1:17.35 1:17.45
Bedford Autodrome West Circuit (2004 - 06/2008) 1:19.70 1:21.30
Autodromo del Levante Bari 0:53.86 0:54.98http://www.fastestlaps.com/comparisons/ ... _enzo.html
Όποια πίστα βολεύει καλύτερα το καθένα με άλλα λόγια.
τελικα η Enzo δεν ειναι και κανενα τρομερο υπερατου
γιατι εδω πινει τσαγακι καποιες φορες απο την πολυ φθηνοτερη Γερμανιδα -
Πφφφ... κουραστικός ο φίλος του markvag....
Σε κλειστές πίστες μπροστά η μικρή γερμανίδα, σε πίστες δύναμης η ιταλίδα. Και όλα αυτά χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν τα ελαστικά.
Σε ευθεία πάντως ήταν υπερατού η Enzo:
Zero to 60 mph: 3.3 seconds.
Quarter-mile run: 11.1 sec. at 133.0 mph.
Unbelievable.
The Enzo has just recorded the best Road & Track acceleration run ever for a road car. Its 0-60-mph run equals the fastest time logged just a month ago by the all-American Saleen S7. And its quarter-mile time and speed pulverize the mighty McLaren F1's numbers of 11.6 sec. traveling at a mere 125 mph past the quarter-mile mark. Wow!http://www.roadandtrack.com/tests/car/2 ... nzo_page_4
-
wow, ενα πραγματικο supercar που κρινεται στο 0-100
-
Quarter mile βασικά αν και αυτό λίγο είναι. Τα 0-300 χ.α.ω. λένε πολλά! Αν δεν σου αρέσει, μην κάνεις ανοίγματα εσύ.
-
αμα θες αμαξι για 0-400 ή 0-300 υπαρχουν πολλες λυσεις στο 1/10 του κοστους
κοιτα να δεις που ειχα αλλη ιδεα για τα ζουπερκαρς
-
Και τα δύο είναι 'αλλού' σε όλα τους. Εγώ θα επέλεγα την GT. Και αυτόν όμως που θα επιλέξει την Enzo δεν θα τον κατηγορήσω..
-
Θα προτιμούσα το Έντζο αντί του Καρέρα, αλλά υπάρχει και η Τσόντα της Παγκάνι, όνομα και πράμα σκέτο.
-
FERRARI LE MANS CONCEPT
-
Σαν ροχάλα με γεύση φράουλα, μοιάζει!
-
Εμένα μου αρέσει πολύ το κόνσεπτ πάντως αυτό αν και μάλλον πρέπει να οδηγείς ξαπλωτός.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Σαν ροχάλα με γεύση φράουλα, μοιάζει!σαν βατραχος με αεροτομη ειναι
-
Για το Le Man είναι μια χαρά! Αν τα σπάει και σε χρόνους όπως τα σπάει η μούρη του ,τότε χαλάλι του! .....Για τη δουλειά μου δεν κάνει!
-
Δηλαδή καθόμαστε και κρίνουμε την σχεδιαστική κάβλα που είχε ένας άσχετος με την εταιρεία;
-
-
Τα συμβατικά forum για το αυτοκίνητο έχουν «αποκλειστικά» βίντεο της νέας F12 από την έκθεση της Γενεύης.
ΜΟΝΟ όμως στο 4tforum.gr μπορείτε από τώρα να δείτε ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, τα μοντέλα που θα πλαισιώσουν την νέα ιταλίδα καλλονή:
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
και σαν μην έφταναν όλα αυτα, ερχονται και 'πάμπολλοι' κατοχοι CGT να σου τρίζουν στη μούρη οτι χρησιμοποιούν τα γλυπτά τους καθημερινά
ενας απο το πιο ακραίους ηταν ενας μιλανέζος οπου, πριν από πολλά χρονια μάλιστα που ειχα διαβάσει τη συνέντευξη, μιλούσε για το πρόβλημα με το κιβώτιο που αντιμετώπισε στα 90.000 χλμ... κι επειδή στην Πόρσε ήταν γνωστο το πρόβλημα αυτο (στα αρχικά μοντελα), αποφάσισαν να κάνουν μια γενναιόδωρη εκπτωσούλα
η Έντζο ειχε το ατού του 'αγωνιστικού': οπως έχει πει και ο sv2, κάθε 3ο λοντς πρέπει να αλλαχθεί ο συμπλέκτης. κλπ κλπ
Το κιβώτιο της GT είναι ιδιαίτερα δύσχρηστο, όχι ο μοχλός αλλά ο συμπλέκτης.Περιτό να σου πω ότι κατάφερα να ξεκινήσω στην 4η προσπάθεια αφού το πεντάλ είναι σαν διακόπτης και η διαδρομή σύμπλεξης αποσύμπλεξης είναι ένας πόντος......Αντε να παρκάρεις ξεπαρκάρεις
Ο συμπλέκτης στις Ferrari ταλαιπωρείται με το launch control ιδιαίτερα αλλά κρατάει για τουλάχιστον 10 προσπάθειες
Γνωρίζω περίπτωση ιδιοκτήτη της GT στην Αθήνα που έμεινε από συμπλέκτη προσπαθώντας να βγει από το υπόγειο γκαράζ του.
-
-
Δεν εχω λογια...
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)