-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Sorry αλλα λες pipesαπο το να κανω καλυτερα να λεω
-
Ο χρήστης tzapoauto έγραψε:
Sorry αλλα λες pipes
απο το να κανω καλυτερα να λεω
Yπαρχει και 3η περιπτωση,guess what,ουτε να κανεις ουτε να λες
Το point μου ηταν πως αν εισαι petrolhead,οπως λογικα ειναι ενας οδηγος φορμουλα 1,σε αυτα τα ''σαπακια'' σαν την 125 s βλεπεις μια μαγεια που καμια f150 δε σου δινει.Φανταζομαι πως τα χειριστηρια ακομα και σε πιο καινουρια μοντελα οπως η 250 gto ή η 288 gto απαιτουν πολλη δυναμη και η σκεψη οτι καποτε αυτη η 125 s οδηγουνταν διχως αυριο μονο ανατριχιλα προκαλει -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Sorry αλλα λες pipes
απο το να κανω καλυτερα να λεω
Yπαρχει και 3η περιπτωση,guess what,ουτε να κανεις ουτε να λες
Το point μου ηταν πως αν εισαι petrolhead,οπως λογικα ειναι ενας οδηγος φορμουλα 1,σε αυτα τα ''σαπακια'' σαν την 125 s βλεπεις μια μαγεια που καμια f150 δε σου δινει.Φανταζομαι πως τα χειριστηρια ακομα και σε πιο καινουρια μοντελα οπως η 250 gto ή η 288 gto απαιτουν πολλη δυναμη και η σκεψη οτι καποτε αυτη η 125 s οδηγουνταν διχως αυριο μονο ανατριχιλα προκαλειΜπα μη το λες. Πολλοί σύγχρονοι οδηγοί κατεβαίνοντας από τέτοιες κατασκευές τις χαρακτηρίζουν απλά τραγικές. Λογικό είναι καθώς κρίνουν με τα σύγχρονα στάνταρντς. Το μόνο που προκαλούν είναι νοσταλγία, αλλά σαν μέσα συναγωνισμού είναι σαν να συγκρίνουμε ένα διπλάνο με ένα μαχητικό τζετ. Απλά καμία επαφή! Για μια νοσταλγική βόλτα καλές είναι αλλά ως εκεί.
-
Συμφωνοι,αλλα ακομα και σε φαση νοσταλγιας να το δεις,δε σ αφηνουν ασυγκίνητο..ΟΚ δεν ειμαι στο μυαλο του αλονσο ή του μασσα αλλα δε θεωρω απιθανο οι γκριματσες τους να ηταν αληθινες και οτι γουσταραν την ολη φαση
-
Ο χρήστης tzapoauto έγραψε:
αστειο οσο βλεπω τις φατσες τους και τις γκριματσες που κανουν με τετια χρεπια που τους εβαλαν να καβαλισουν,
δε λεω ωραιες αντικες αλα για βιτρινα..τα παλικαρια εχουν μαθει σε εξωπραγματηκες ταχυτητες και τα ποδηλατακια ειναι τοσο αστεια..πόσο αδαής μπορεί να είσαι ??
-
Πω ρε παιδιά πως κάνετε έτσι? Λες και θα τους βάλουν να τρέξουν με τα συγκεκριμένα. Μόνο να το οδηγήσεις φτάνει. Έζησες την εμπειρία. { Ονειρεύτηκες μια εποχή, έφτιαξες κάποιες εικόνες στο μυαλό σου, συγκινήθηκες ή(!) απλά βοήθησες τη ferrari να θυμήσει την ιστορία της με βάση το marketing σε ένα βίντεο 2 λεπτών προκειμένου να τηρήσεις τους όρους του συμβολαίου σου. } Όπως και να έχει ωραία τα αυτοκίνητα αλλά το βίντεο απλά απαράδεκτο...
Μα μόνο 1.40? Χωρίς ήχους? Να πω ότι ήταν και δύσκολο να το σκηνοθετήσεις! Δείξε 2 λεπτά παραπάνω! Βάλε ήχο από το αυτοκίνητο. Φέρε τη κάμερα μέσα στη πίστα! Ακόμα και εδώ δηλάδή πρέπει να διατηρήσεις το υπεροπτικό: 'όχι κύριοι για να διατηρηθεί η σπανιότητα πρέπει και το βίντεο να κρατήσει αυτή τη φιλοσοφία' Άϊ παράτα μας ημέρες που είναι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπα μη το λες. Πολλοί σύγχρονοι οδηγοί κατεβαίνοντας από τέτοιες κατασκευές τις χαρακτηρίζουν απλά τραγικές. Λογικό είναι καθώς κρίνουν με τα σύγχρονα στάνταρντς. Το μόνο που προκαλούν είναι νοσταλγία, αλλά σαν μέσα συναγωνισμού είναι σαν να συγκρίνουμε ένα διπλάνο με ένα μαχητικό τζετ. Απλά καμία επαφή! Για μια νοσταλγική βόλτα καλές είναι αλλά ως εκεί.
Βασικα δεν τιθεται θεμα συγκρισης, ειναι η μερα με τη νυχτα μεταξυ τους αυτο ομως δεν τα κανει χρεπια,ποδηλατα η οτιδηποτε αλλο.Αλλες εποχες και αλλες τεχνολογιες αλλα μην ξεχναμε οτι εκεινες οι κατασκευες ηταν οι βασεις για τις σημερινες, δεν ξεκισαν απο το μηδεν οι σημερινες F1 αλλα απο την τοτε σταδιακη εξελιξη.
Το ιδιο ισχυει και για τα αυτοκινητα δρομου.Το οτι η F458 ειναι ενα απιστευτο οδηγικο εργαλιο δε σημαινει πως η 348 ειναι χρεπι.Η ολη εξελιξη ξεκιναει απο πολυ πισω.
Θα συμφωνησω με τον ρed monster οτι πρεπει να ναι αρκετα αδαης καποιος για να μην μπορει να καταλαβει την σημασια ολων των ιστορικων κατασκευων. -
-
Σαν να παίζει μπάλα παρέα με τον Καραγκούνη η Τζένιφερ Λόπεζ...
-
Χτεσ ειδα μια αστραφτερη 360 σε μαγαζι με 14.000 χλμ Αρχισα να κανω καποιες δειλες σκεψεις για τον επομενο χρονο οπου και η τιμη λογικα θα ηταν λιγο πανω απο τα 50 χιλ...
Σημερα διαβασα για καποιον ιδιοκτητη 430 που εσκασε 37.000 δολλαρια για γενικο σερβις Επανηλθα στην πραγματικοτητα -
Kαι να φανταστεις οτι η 360 εχει ποιο ακριβο σερβις.
-
ναι γιατι θελει ιμαντες καθε 2-3 χρονια, καποια χιλιαρικα επιπλεον...Τα ετησια υγρα ποσο πανε?κανα 1000αρικο?
-
Υπάρχουν ένα σκασμό ανταλλακτικά στο ιμπέι. Από αναλώσιμα (δίσκοι, τακάκια από 20 ευρώ το σετ , αμορτισέρια, σένσορες λάμδα, καταλύτες, μπουζί, σετ ιμάντες χρονισμού κ.α.), μέχρι και ορίτζιναλ ανταλλακτικά καινούργια ή μετάχειρα.
Τα περνάτε μόνοι σας ή στο συνεργείο της γειτονιάς τα περισσότερα.
Μην ψαρώνετε, ακόμη και μια Φερράρι είναι ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΗ πλέον. -
καλα το ιντερνετ ειναι μια βοηθεια, ιδιαιτερα σε μεταχειρισμενα οπου οι τιμες ειναι στον πατο. Παντως τα ανταλλακτικα δεν ειναι πιστευω το μεγαλο κοστος, οσο το πιασοκωλε της αντιπροσωπειας...
Συναδελφος και δικηγορος μου πε για κολλητο του που του ζητησαν για σερβις σε 986 4.500 €
Ο εν λογω δικηγορος αγορασε κι αυτος 986 S και αργοτερα διαπιστωθηκε οτι στον ελεγχο του κρυψανε τα πραγματικα χλμ. Μετα εμαθε οτι το συγκεκριμενο συνεργειο πουλαει μαιμου πιστοποιητικα για 200 ευρω -
Στη γειτονιά μου έχει ένα συνεργείο της ροχάλας, και έχω δει 3 φορές Πόρσε μέσα. Τις δύο φορές ήταν 986. Απλό σχετικά μοντελάκι, με πληθώρα ανταλλακτικών. Π.χ. δίσκο πλατώ της Σακς με 300 ευρώ, έδωσα 220 για το Ρόβερ.
Μη μιλήσουμε για δίσκους, τακάκια, καταλύτες, λάμδα, μπουζί, αισθητήρες ABS και δε συμαζεύ. Και η πλάκα είναι ότι για όλα αυτά είναι αρκετός ο παραγιός του συνεργείου, ο μάστορας σηκώνεται από την καρέκλα του μόνο για κάτι σοβαρότερο. -
οριστε αφθονα ανταλλακτικα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2028927/
παντως σε μερικα πραγματα εχει χαθει η μπαλα...ακου εξατμιση stradale 20.000€!Απο χρυσο ειναι??
-
Όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια! Άμα και η κουτσή Μαρία θέλει Ferrari, δεν μου κάνει εντύπωση το χάλι της χώρας! Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, γενικά ομιλώ.
Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους!!!
-
Στα πεντέμιση χρόνια που την έχω (31.000 χλμ) δεν έχω ξοδέψει σε συντηρήσεις περισσότερα από 10.000 ευρώ .Μέσα σε αυτά ένα σετ λάστιχα (1.500) και ένα σετ δίσκο - πλατό (3.000).
-
Το να συντηρεί πάντως πολύπλοκα αυτοκίνητα στον εκάστοτε αλέκος-team για να γλυτώσει έστω και το μισό κόστος ενέχει τον κίνδυνο να γίνει το αυτοκίνητο παρτάλι.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το να συντηρεί πάντως πολύπλοκα αυτοκίνητα στον εκάστοτε αλέκος-team για να γλυτώσει έστω και το μισό κόστος ενέχει τον κίνδυνο να γίνει το αυτοκίνητο παρτάλι.Ευτυχώς στην Θεσσαλονίκη έχουμε τον Χρήστο (menios13) ο οποίος είναι αυθεντία σε ειδικά αυτοκίνητα.....
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)