-
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/575610/
Αυτήν την 430 cabrio που πουλιέται στην Θεσσαλονίκη την παρατηρώ εδώ και καιρό...
Ξεκίνησε το πάσχα με αρχική τιμή 163 χιλιάρικα, μέσα στο καλοκαίρι έπεσε στα 145 και τώρα την έριξε στα 135.
Εχω περιέργεια μέχρι πόσο μπορεί να την ρίξει ο έμπορος και αν ήδη έχει χάσει το κέρδος του....Βέβαια τα χιλιόμετρα της είναι κοντά 50.000, κάτι που φαντάζομαι ότι μπορεί να φρικάρει κάποιους οι οποίοι τα supercars τα έχουν για να τα γυαλίζουν στο γκαράζ τους....
-
Aυτη ειναι που κυκλοφορουσε παλαιοτερα με μαυρες ζαντες η κανω λαθος???
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τρία υπέροχα ''Ιταλικά'' αυτοκίνητα.......Uploaded with ImageShack.us
και τα 3 είναι έρωτας
-
Tην κοκκινη με γεματο το ρεζερβουαρ παρακαλω.
-
Εμενα δωστε μου την αλφα ρομεο
-
delete
-
sv2 να σε ρωτήσω κάτι? Είναι αλήθεια ότι το μοτέρ της 430 κάθε κάποια συγκεκριμένα χιλιόμετρα θέλει άνοιγμα και ξανά λύσιμο ή κάτι τέτοιο και συνεπώς το σέρβις είναι πανάκριβο?
Γενικώς για πες (όχι πως ενδιαφέρομαι εννοείται...κουβέντα να γίνεται ) από συντήρηση πόσο πονάει τη τσέπη σου? Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει?
-
Ποια Alfa είναι;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ετσι έχουμε 3 ζημιές σε 4 γνωστά αυτοκίνητα .67% των GT-R θα έχουν σπασμένο κινητήρα, it's a fact!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ετσι έχουμε 3 ζημιές σε 4 γνωστά αυτοκίνητα .
67% των GT-R θα έχουν σπασμένο κινητήρα, it's a fact!
υπαρχει καποιο λινκ , καποια καταγραφη των οχηματων που εσπασε το μοτερ ?
ή ειναι ραδιο αρβυλα ????? -
Φυσικά και υπάρχει λινκ, δες εδώ: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2014706#p2014706
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
sv2 να σε ρωτήσω κάτι? Είναι αλήθεια ότι το μοτέρ της 430 κάθε κάποια συγκεκριμένα χιλιόμετρα θέλει άνοιγμα και ξανά λύσιμο ή κάτι τέτοιο και συνεπώς το σέρβις είναι πανάκριβο?
Γενικώς για πες (όχι πως ενδιαφέρομαι εννοείται...κουβέντα να γίνεται ) από συντήρηση πόσο πονάει τη τσέπη σου? Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει?
Ράδιο αρβύλα.....τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχω βγάλει ούτε ευρώ από την τσέπη μου.Δεν έκανα και σέρβις διότι δεν έκανα χιλιόμετρα.
με 25.000 χλμ+ δεν κανεις ετησια σερβισ συντηρησης? Επεκταση εγγυησησ δεν εχεις κανει?
Στην Scuderia παντως ετησιο σερβις ελενχος ( προοληπτικος οχι λογο χιλιομετρων 3500 χλμ ) κοστισε 800 ευρω...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τρία υπέροχα ''Ιταλικά'' αυτοκίνητα.......Uploaded with ImageShack.us
Στα αριστερά βλέπω μια Alfa Z4 Codatronca, στην μέση βλέπω ένα κόκκινο Fiat Dino με V8 και στα αριστερά βλέπω την πιο γνήσια Alfa Romeo που κακώς έχει πάνω την φοράδα. Ναι η 599 είναι η πιο γνήσια Alfa Romeo της εποχής μόνο που αντί για παραδοσιακό Βε-Ότο(V8) έχει V-12....
-
Εγώ βλέπω μια BMW και 2 Ferrari ...
Μάλλον δεν είμαι αρκετά ρομαντικός ... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εγώ βλέπω μια BMW και 2 Ferrari ...
Μάλλον δεν είμαι αρκετά ρομαντικός ...Βλέπεις μια BMW και δυο Ferrari επειδή είναι μια BMW και δυο Ferrari!!! Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Aυτη ειναι που κυκλοφορουσε παλαιοτερα με μαυρες ζαντες η κανω λαθος???
Εκείνη με τις μαύρες ζάντες έχει μείνει από σπασμένο σασμάν......το κοπάνησε από κάτω.
Θα φτιαχτεί Γιώργο; Πόσο θα κοστίσει περίπου αλλαγή σασμάν;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εξαιρετικά ήταν σήμερα στο Ferrari Trackday στα Μέγαρα.Απ΄όλα είχε ο μπαξές 246 GT,308 GTS,California,599GTB,430,430 Spider,360 Spider,360 Stradale,430 Scuderia,458 Italia,M456 GTA,355 GTB F1,365 GTB,512 BBi,Daytona Racing,Enzo,F40 (η μοναδική στον κόσμο χωρίς συμπλέκτη).Θα μπορούσατε να ποστάρετε και κάποιες ενδεικτικές φώτο από το event??νομίζω πως και άλλοι συνφορουμίτες επιθυμούν το ίδιο!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ασφαλώς...αλλά αύριο.ευχαριστώ,ανυπομονούμε για τις αυριανές φώτο!!!
-
F40 χωρίς συμπλέκτη σημαίνει..... ότι έβαλε σειριακό;
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)