-
Full carbon 16M scuderia. Πριν 1 χρονο βγηκε απο το Μαρανελλο και μια αντιστοιχη Enzo
-
Ο χρήστης MAGNITIS έγραψε:
Full carbon 16M scuderia. Πριν 1 χρονο βγηκε απο το Μαρανελλο και μια αντιστοιχη EnzoΗ Enzo ειναι κατασκευασμένη απο carbon fibres εξ' ολοκλήρου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Full carbon 16M scuderia. Πριν 1 χρονο βγηκε απο το Μαρανελλο και μια αντιστοιχη Enzo
Η Enzo ειναι κατασκευασμένη απο carbon fibres εξ' ολοκλήρου.
Μπορει να εχεις και δικιο, αλλα εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο
Τελος παντων, μεχρι στιγμης δεν τις βρισκω τις συγκεκριμενες φωτο στα αρχεια μου. Για να καταλαβεις το αμαξωμα ηταν αβαφο. Οπως π.χ. ενος Zonda. -
Απλά όλες οι άλλες Enzo είναι βαμμένες. Εϊναι χτισμένες γύρω από ένα carbon fibre tub και έχουν panels απο ανθρακονήματα, όπως ακριβώς τα μονοθέσια της Formula 1. Για αυτό και κόστιζε 1 εκατομμύριο και βάλε... Απλά εκείνη που λες (την οποία εγώ δεν έχω υποψιν μου) ήταν άβαφη.
-
Full carbon 16M scuderia. Πριν 1 χρονο βγηκε απο το Μαρανελλο και μια αντιστοιχη EnzoΤσ....τσ...τσ...Ιταλικό αυτοκίνητο....όλο και καμιά βίδα θα φαίνεται , καμιά κλωστή θα κρέμεται.
Δεν λέει.
Δεν τη θέλω... -
Ferrari Enzo twin turbo set for Bonneville Speed Week
http://www.worldcarfans.com/11008182797 ... speed-week
Ειμαι περιεργος να δω τι φτιαξανε, θα παρουσιαστει την ερχομενη εβδομαδα και θα τρεξει στο salt lake στην utah
-
Το Ferrari Club Hellas υπαρχει ή ........ ????
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ferrari Enzo twin turbo set for Bonneville Speed Weekhttp://www.worldcarfans.com/11008182797 ... speed-week
Ειμαι περιεργος να δω τι φτιαξανε, θα παρουσιαστει την ερχομενη εβδομαδα και θα τρεξει στο salt lake στην utah
πω πω υπερβολες καταστρεφουν ενα υπεροχο αυτοκινητο
-
Βασικά ο τύπος την είχε καταστρέψει ήδη και είπε να την ανακατασκευάσει για να σπάσει το ρεκόρ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βασικά ο τύπος την είχε καταστρέψει ήδη και είπε να την ανακατασκευάσει για να σπάσει το ρεκόρ...σωστα
-
Ήταν που ήταν κακάσχημο αυτό το αμάξι, του έδωσε και κατάλαβε και αυτος... παω στοιχημα οτι εχει βαλει και fullXX
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
πω πω υπερβολες καταστρεφουν ενα υπεροχο αυτοκινητοΤο αυτοκίνητο αυτό ήταν σχεδόν κατεστραμμένο από ατύχημα, επισκευάστηκε για το ρόλο του αυτό και χρησιμοποιήθηκαν τμήματα από την Enzo που έγινε τελικά P4/5.
-
Το Ferrari Club Hellas υπαρχει ή ........ ????Zito signomi gia ta greeklish prokatabolika alla einai eksoteriko kai den exei to pc edo pou einai ellinika
Ferrari club Hellas fisika kai eksakolouthei na iparxei. Apla gia pollous kai diaforous logous anagastike na min kanei xrisi san edra tis egatastaseis tou da vinci. Tora mporoun pleon aneta oloi oi katoikoi tis agias paraskevis na trexoun eleftheroi st livadia ths ag. Ioannou kai na xerontai to prassino mias kai den tha tous kleinoun tous xorous prassinou oi 599 kai oi 430 pou kata xiliades kathimerina katapatousan to isixo xoris kosmo kinisi kai aftokinita dromaki.
Gia na to giortasei to kinima eleftheron katoikon ag paraskevis tha kanei kai poreia diamartirias pros thn vouli... Gia pio logo? E olo kai kapoion tha vroun den tous einai diskolo...
Itan enas ellinaras kampouris pou oloi tin koroidevan kapote... Mia mera vrike ena tzini kai tou eipe oti tha tou kanei oti efxi tou zitisei... Kai eginame oloi oi ellinares kampourides!!!
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Το Ferrari Club Hellas υπαρχει ή ........ ????
Zito signomi gia ta greeklish prokatabolika alla einai eksoteriko kai den exei to pc edo pou einai ellinika
Ferrari club Hellas fisika kai eksakolouthei na iparxei. Apla gia pollous kai diaforous logous anagastike na min kanei xrisi san edra tis egatastaseis tou da vinci. Tora mporoun pleon aneta oloi oi katoikoi tis agias paraskevis na trexoun eleftheroi st livadia ths ag. Ioannou kai na xerontai to prassino mias kai den tha tous kleinoun tous xorous prassinou oi 599 kai oi 430 pou kata xiliades kathimerina katapatousan to isixo xoris kosmo kinisi kai aftokinita dromaki.
Gia na to giortasei to kinima eleftheron katoikon ag paraskevis tha kanei kai poreia diamartirias pros thn vouli... Gia pio logo? E olo kai kapoion tha vroun den tous einai diskolo...
Itan enas ellinaras kampouris pou oloi tin koroidevan kapote... Mia mera vrike ena tzini kai tou eipe oti tha tou kanei oti efxi tou zitisei... Kai eginame oloi oi ellinares kampourides!!!
Οι άνθρωποι μάλλον είναι πάρα μα πάρα πολύ μπροστά.... (στη μαλακ@@ εννοώ...). Πρέπει να έχεις μεγάλο κόμπλεξ για να μην γουστάρεις να βλέπεις όμορφα σπορ αυτοκίνητα?? Τι να πω? Δεν έρχεστε κατά Λυκαβηττό μεριά εδώ θα είστε ευπρόσδεκτοι... (φάτε μάτια ψάρια)
-
Συγγνώμη που παρεμβαίνω λίγο άκυρα (αφού ούτε Ferrari έχω, ούτε στην Αγία Παρασκευή μένω, ούτε ξέρω ακριβώς τι έγινε) αλλά νομίζω ότι το όλο ζήτημα δεν έχει να κάνει με τα ιταλικά υπεραυτοκίνητα και τους κατόχους τους και ως εκ τούτου, αυτά που λέει ο Θοδωρής δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Είχα ακούσει ότι το χώρο αυτό είχε αφήσει η εκκλησιαστική οργάνωση ΖΩΗ στον Δήμο Αγίας Παρασκευής για να χρησιμοποιήσει για κοινοφελή σκοπό, κάποιο ίδρυμα, κάποιο πνευματικό κέντρο. Κι ότι κάποιος δήμαρχος αποδείχθηκε πιο λαμόγιο από όσο έπρεπε και παραχώρησε παράνομη άδεια για να χτιστεί το εν λόγω έργο. Αφού η ΖΩΗ είχε θέσει όρο να πάει το οικόπεδο σε κάτι που θα ωφελούσε το κοινό καλό. -
EDIT: Καλύπτεται από επόμενη δημοσίευση
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Συγγνώμη που παρεμβαίνω λίγο άκυρα (αφού ούτε Ferrari έχω, ούτε στην Αγία Παρασκευή μένω, ούτε ξέρω ακριβώς τι έγινε) αλλά νομίζω ότι το όλο ζήτημα δεν έχει να κάνει με τα ιταλικά υπεραυτοκίνητα και τους κατόχους τους και ως εκ τούτου, αυτά που λέει ο Θοδωρής δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Είχα ακούσει ότι το χώρο αυτό είχε αφήσει η εκκλησιαστική οργάνωση ΖΩΗ στον Δήμο Αγίας Παρασκευής για να χρησιμοποιήσει για κοινοφελή σκοπό, κάποιο ίδρυμα, κάποιο πνευματικό κέντρο. Κι ότι κάποιος δήμαρχος αποδείχθηκε πιο λαμόγιο από όσο έπρεπε και παραχώρησε παράνομη άδεια για να χτιστεί το εν λόγω έργο. Αφού η ΖΩΗ είχε θέσει όρο να πάει το οικόπεδο σε κάτι που θα ωφελούσε το κοινό καλό.http://indy.gr/newswire/ktma-sistobari- ... g-paraskey
-
Θα ήθελα να μας πει ο συμφορουμίτης Thodwris, που νοιώθει τόσο αδικημένος από την αντιμετώπιση των κατοίκων, κατά πόσο ισχύουν τα παρακάτω (πέρα από τα νομικά σχετικά με τη διαθήκη και την χρήση του χώρου):
Έτσι παρά τις εκατοντάδες καταγγελίες και μηνύσεις κατοίκων για συστηματική καταπάτηση του πεζοδρομίου απ το πελατολόγιο του μαγαζιού , η κατάσταση παραμένει η ίδια, με τους μπράβους να συνεχίζουν την ρύθμιση της κυκλοφορίας πάνω στο πεζοδρόμια και τους πεζούς να περπατάνε στον δρόμο.
Αποκορύφωμα της αυθαιρεσίας τους ήταν, όταν πριν λίγες μέρες με την κατασκευή καινούριου, φαρδύτερου πεζοδρομίου ξερίζωσαν ένα μεγάλο δέντρο που μόλις φύτεψε ο δήμος, επειδή εμπόδιζε το πηγαινε-έλα των πελατών τους!
Από http://anoixtisyneleysiagparaskevis.blo ... F%81%CE%B7
-
-
Aυτο ηταν στα εγκανια αν θυμαμαι καλα.Συνεχιζαν να τις στοιβαζουν ετσι και μετα??
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)