-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Το κοινό που έχουν προφανώς είναι το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη μάρκα και τα αυτοκίνητα γενικότερα. Δηλαδή τα μέλη του fiat bravo club (τυχαίο παράδειγμα, δεν ξέρω αν υπάρχει) τι κοινό έχουν?
Σκούπες, φαράσια κλπ κλπ... τεσπά, ούτε αυτού του είδους τα κλαμπ καταλαβαίνω τι νόημα έχουν, απλά δε γίνεται και τόση φασαρία για τις αντίστοιχες εκδηλώσεις...
Στο εξωτερικό έχει και κάποιο νόημα να συμμετάσχεις σε κάποιο κλαμπ, για παράδειγμα, ειδικά αν έχεις παλιότερο μοντέλο διότι πετυχαίνουν καλύτερες τιμές, κάνουν ημερίδες για DIY θέματα, πουλάνε ανταλλακτικά μέσω του κλαμπ που πιθανώς είναι δυσεύρετα κ.α.
Εδώ τα περισσότερα κλαμπ πάνε για καφέ και συζητάνε, α... και κάνουν φιλανθρωπικές χοροεσπερίδες!!!
Τέλοσπάντων, παμ'παρακάτω...Εδω κανεις λαθος φιλε μου ,,,,Υπαρχουν παρα πολλα κλαμπ στην Ελλαδα που κανουν πραγματα αξιοπροσεχτα και σοβαρα και οχι μονο φαγοποτι.Και δεν χρειαζεται να ειναι φερραρι και να κλεινουν τον δρομο προκλητικα,,,,λεμε τωρα ετσι?
Οτι υπαρχει' ρατσισμος 'υπαρχει ,,,αλλα και οι χοροεσπεριδες τι κακο εχουν ,,η μηπως οι των φερραρι ,πορσε,πυραυλακατοι,σιφουνες κλπ δεν κανουν? -
Είναι απλά άνθρωποι με ίδια αυτοκίνητα και τους ενώνει το πάθος τους για το αυτοκίνητο.
Οπότε μιλάνε για τα αυτοκίνητα τους, για το τι έχουν βάλει πάνω, ανταλλάσσουν εμπειρίες και πάνε βόλτες μαζί κτλ. Πάνε και καμια πίστα που και που.
Διότι εκτός απο το να πηγαίνεις βόλτα μόνος σου με το αυτοκίνητο (που όντως είναι πολύ ωραίο), όμροφο είναι και να πηγαίνει με παρέα.
Εγώ δεν βρίσκω τίποτα το αρνητικο και ο κύριος λόγος ύπαρξης διαφόρων κλάμπ είναι η ανάγκη του ανθρώπου για επικοινωνία με τους γύρω του. Και μέσα απο ένα κλάμπ, βρίσκεις πολλά στοιχεία που σε ενώνουν με τους άλλους, καθώς για να έχετε κοινό αυτοκίνητο, πάει να πεί ότι σε κάποια πράγματα συμφωνείτε.
Μιλάω φυσικά για όλα τα κλάμπς, όχι μόνο για το συγκεκριμένο.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Είναι απλά άνθρωποι με ίδια αυτοκίνητα και τους ενώνει το πάθος τους για το αυτοκίνητο.Οπότε μιλάνε για τα αυτοκίνητα τους, για το τι έχουν βάλει πάνω, ανταλλάσσουν εμπειρίες και πάνε βόλτες μαζί κτλ. Πάνε και καμια πίστα που και που.
Διότι εκτός απο το να πηγαίνεις βόλτα μόνος σου με το αυτοκίνητο (που όντως είναι πολύ ωραίο), όμροφο είναι και να πηγαίνει με παρέα.
Εγώ δεν βρίσκω τίποτα το αρνητικο και ο κύριος λόγος ύπαρξης διαφόρων κλάμπ είναι η ανάγκη του ανθρώπου για επικοινωνία με τους γύρω του. Και μέσα απο ένα κλάμπ, βρίσκεις πολλά στοιχεία που σε ενώνουν με τους άλλους, καθώς για να έχετε κοινό αυτοκίνητο, πάει να πεί ότι σε κάποια πράγματα συμφωνείτε.
Μιλάω φυσικά για όλα τα κλάμπς, όχι μόνο για το συγκεκριμένο.
+100000!!!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το βιβλίο οδηγιών λέει να βάζεις 95άρα βενζίνη; Μου κάνει εντύπωση πραγματικά.Δεν είναι αστείο που η Shell έχει χτίσει όλη την καμπάνια προώθησης της 100άρας Racing πάνω στην Ferrari και ο καημένος με το Saxorallo πάει και βλέπει την 430 στο πόστερ στο βενζινάδικο και τα ακουμπάει στην 100άρα?
-
Τα πειραγμένα saxoralla ίσως είναι από τα λίγα αυτοκίνητα που απαιτούν 100άρα
-
Aπό όσο θυμάμαι, ο SV2 μας είχε πει ότι τους απαγορεύουν ρητά την 100αρα. Δεν κατάλαβα γιατί όμως.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Το βιβλίο οδηγιών λέει να βάζεις 95άρα βενζίνη; Μου κάνει εντύπωση πραγματικά.
Δεν είναι αστείο που η Shell έχει χτίσει όλη την καμπάνια προώθησης της 100άρας Racing πάνω στην Ferrari και ο καημένος με το Saxorallo πάει και βλέπει την 430 στο πόστερ στο βενζινάδικο και τα ακουμπάει στην 100άρα?
-
Οπως εχει ξαναπει σοτ παρελθον ο SV2 δεν θελει 100ρα η 430
-
τα σαξοραλλα απο την αλλη και την καινε την 100ρα, και διαφορα βλεπουν, και αρκετα απο αυτα αν δεν βαλουν 100ρα μπορει να βαρανε μεχρι και πυρακια.
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Aπό όσο θυμάμαι, ο SV2 μας είχε πει ότι τους απαγορεύουν ρητά την 100αρα. Δεν κατάλαβα γιατί όμως.
Ανάβει αμέσως το chek engine.....δεν την γουστάρει καθόλοιυ.......
Με ποιά λογική όμως?
Θεωρητικά αφού έχουν μεγάλη συμπίεση, δε θα έπρεπε να συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο?(δηλαδή να απαιτούν 100στάρα)ΥΓ:Νομίζω ότι είχε ξανατεθεί τέτοιο ερώτημα παλιότερα αλλά δεν είχε απαντήσει κάποιος.
-
Μου φαίνεται εδώ κολά η ανάστροφη παροιμία: it's not a feature, it's a bug
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Με ποιά λογική όμως?
Θεωρητικά αφού έχουν μεγάλη συμπίεση, δε θα έπρεπε να συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο?(δηλαδή να απαιτούν 100στάρα)ΥΓ:Νομίζω ότι είχε ξανατεθεί τέτοιο ερώτημα παλιότερα αλλά δεν είχε απαντήσει κάποιος.
Δεν εχει να κανει ντε και καλα με την τιμη της συμπιεσης, μην ξεχνας οτι μεγαλητερο κερδος εχουν οι τουρμπο κινητηρες που συνηθως εχουν πολυ χαμηλοτερη συμπιεση απο τα ατμοσφαιρικα επιδοσεων μοτερ.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ναι αλλα οι διαφημισεις της Shell με την Vpower Racing 99 plus τι ρολο βαρανε???? 100αρα δεν ειναι η συγκεκριμενη????Γιατι μας λεν οτι ειναι το καυσιμο της Ferrari,που ουσιαστικα την χρησιμοποουν οσοι εχουν Ferrari.
-
edit
-
edit2
-
Παλι την corvette βλεπουμε.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πάντως μου αρέσει πολύ για τα λεφτά που κοστίζει....
Συμφωνω.Αν και οταν το λεω στους φιλους μου οτι αξιζει τετοια αγορα,μου λενε:ελα ρε συ μια να πατησεις το γκαζι θα καψει του π@@στη τα λιτρα.
Αν και νομιζω πως για τα κυβικα του σχετικα καλα καει.Aπό όσο θυμάμαι, ο SV2 μας είχε πει ότι τους απαγορεύουν ρητά την 100αρα. Δεν κατάλαβα γιατί όμως.
Ναι αλλα οι διαφημισεις της Shell με την Vpower Racing 99 plus τι ρολο βαρανε???? 100αρα δεν ειναι η συγκεκριμενη????Γιατι μας λεν οτι ειναι το καυσιμο της Ferrari,που ουσιαστικα την χρησιμοποουν οσοι εχουν Ferrari.
Αυτη την απορια θα μου τη λυσεις????
-
Σωστο αυτο αυτο με τα ποτα
Δηλαδη αυτο που λεν η βενζινη της ferrari στο αυτοκινητο σας φουμαρα ειναι. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
[...]Για την 100άρα τι να σου πω? Αυτήν την εντολή έχουμε από τους τεχνικούς της Ferrari.Ποτέ 100άρα.υπάρχει περίπτωση ο χρονισμός να έχει στηθεί έτσι ώστε να σχετίζεται με το ότι θα αρχίσει και να αυταναφλέγεται μια 95άρα βενζίνη ; Κάτι π.χ. που θα άλλαζε με τη χρήση της 100άρας...
ή δεν παίζει να έχει κάποια πρακτική χρησιμότητα μια τέτοια προσπάθεια χρονισμού;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σωστο αυτο αυτο με τα ποτα
Δηλαδη αυτο που λεν η βενζινη της ferrari στο αυτοκινητο σας φουμαρα ειναι.Η διαφήμιση αναφέρεται στην ομάδα της F1 της Ferrari, και όχι στα πολιτικά αυτοκίνητα.
-
Ως Αγιοπαρασκευιώτης θα ήθελα να καταγγείλω το Ferrari Club το οποίο κάθε φορά που πάμε να πιούμε καφέ στη γειτονιά φροντίζει να μας υπενθυμίζει ότι το σημερινό μας αυτοκίνητο, αλλά και το επόμενο αυτοκίνητο που ονειρευόμαστε να αποκτήσουμε, είναι άνευ αξίας τετράτροχα...
Τώρα μια ερώτηση προς τους κατόχους Ferrari αν βεβαίως υπάρχουν εδώ: Με τις λακκούβες και γενικά τους ελληνικούς δρόμους τι κάνετε; H F430 δε βρίσκει κάθε λίγο και λιγάκι; Από χρηματοδότηση τι γίνεται; Ισχύει κάποια έκπτωση στους δημότες Αγίας Παρασκευής;
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Με τις λακκούβες και γενικά τους ελληνικούς δρόμους τι κάνετε; H F430 δε βρίσκει κάθε λίγο και λιγάκι;Είναι «άνετες» (κάλυψη ανωμαλιών-κακοτεχνιών και απόσβεση κραδασμών) όπως τα καθημερινά αυτοκίνητα και μάλιστα πιο «άνετες» από τα περισσότερα αυτοκίνητα που ονομάζουμε «σπορ». Αυτό σχετικά με τις νέες Ferrari γιατί με τις παλαιότερες δε γνωρίζω τι ισχύει. Ακόμη και σε υπερμεγέθη σαμαράκια με προσοχή περνάει απροβλημάτιστα όπως τα αυτοκίνητα με χαμηλωμένη ανάρτηση (οι γρατζουνιές στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα δε λείπουν φυσικά).
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)