-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τα τελευταία λάδια τα είχα πάρει προσφορά απο το Lidl.
Δεν θυμάμαι τύπο γιατί τα έβαλα πριν 45.000χλμ περίπου.Kλαίω
-
Κινητήρας της 512 ΤR - 1992 / 1994
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ακόμα ένα θρεντ με ουσία... ΝΟΤ!8κύλινδρα χρέπια!!!
Είσαι οφτόπικ αγαπητέ μου Άλεξ!
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Κινητήρας της 512 ΤR - 1992 / 1994Τι πάθανε τα φιλτροκούτια ?
-
Τι εννοείς ?
-
Όλες εδώ μαζεμένες με μεγάλες φωτό να χαζεύετε με τις ώρες
-
Είναι αλουμινένια και όχι πλαστικά ?
-
Αλουμινένια και βαμμένα με την πολύ σαγρέ βαφή που βάφει η Ferrari τα καπάκια της.
-
Α μάλιστα, γράψε λάθος λοιπόν.
Γιατί να είναι καλύτερο άραγε ένα αλουμινένιο (= καλός αγωγός της θερμότητας) φιλτροκούτι ? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Α μάλιστα, γράψε λάθος λοιπόν.
Γιατί να είναι καλύτερο άραγε ένα αλουμινένιο (= καλός αγωγός της θερμότητας) φιλτροκούτι ?Γιατί είναι Ferrari, γιατί είναι ακριβό αμάξι, γιατί το αλουμίνιο το αγαπάνε στη Ferrari, γιατί είναι image και γιατί η πλαστικούρα είναι για τα παρακατιανά, και τελευταία στη σειρά γιατί αποβάλει τη θερμοκρασία ευκολότερα από το πλαστικό όταν αυτό θερμανθεί ( λεπτομέρειες ) το icon είναι αυτό που μετράει.
-
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Αλουμινένια και βαμμένα με την πολύ σαγρέ βαφή που βάφει η Ferrari τα καπάκια της.Σίγουρα δεν είναι πλαστικά;
-
Να φτίαξουμε κι εμείς ένα τόπικ να μιλάμε για τα δικά μας τα ημίαιμα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αλουμινένια και βαμμένα με την πολύ σαγρέ βαφή που βάφει η Ferrari τα καπάκια της.
Σίγουρα δεν είναι πλαστικά;
Σίγουρα.
Πάτα επάνω στη φωτό να μεγαλώσει και παρατήρησε πόσο λεπτά είναι τα αυτάκια που είναι οι βίδες που κρατούν το επάνω καπάκι, πλαστικό και τόσο λεπτό δεν θα το έκανε ούτε ένας πρωτάρης, μετά τα αυτάκια κάνουν 90ο και στερεώνονται με κόλληση επάνω στο καπάκι, αν ήταν πλαστικό θα ήταν χυτό χωρίς τις γωνίες των 90ο εκατέρωθεν του κάθε αυτιού. -
Πάντως τα φιλτροκούτια στις Ferrari κανονικά είναι μαύρα από το εργοστάσιο αυτό είναι σίγουρο τουλάχιστον στις παλιές. Τώρα για το υλικό δεν το έψαξα.
-
Αλουμινένιο φιλτροκούτι με αυτάκια που δεν υπάρχουν στα πλαστικά.
http://www.ebay.com/itm/Ferrari-512-LH- ... 0753055393
-
Έργο τέχνης. Πάνε 4 χρόνια που την είχα δει στα Μέγαρα οπότε μην πω χαζομάρα λόγω αμνησίας αλλά αυτός ο κινητήρας ήταν τα σωθικά μια 250 GTO replica.
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
Selenia ποιο χρώμα ρε παιδιά?
Νομίζω κάποια είχα δει σε καλή τιμή στο Praktiker. Αν τα πάρω από εκεί μαζί με λάστιχα ίσως πετύχω και καλύτερη τιμή!Τι μλκς
Μόλις βρω χρόνο θα αρχίσουν όλα τα σοβαρά τα ποστ και τότε θέλω να είναι η συμβολή σου εποικοδομητική.
Λοιπόν, θα μιλήσουμε σοβαρά.
Θέλω να βάλω ΦΠΕ! Είχα και στο Puntακι και άρπαζε καλύτερα στις χαμηλομεσαιες ενω τρελαινόταν στα κόκκινα. Άσε που είχε και ήχο και κοζαραν ολα τα γκομενακια!Πρόγραμμα θα μου βάλει ενα φιλαρακι που έχει κατεβάσει κάτι πειρατικα softwares. Ίσως βάλουμε και παράλληλο γιατί του έχει μείνει ένας που είχε αγοράσει για τη Hondara του αλλά έβαλε τελικά κονσέρβα.
Εξάτμιση θα μου φτιάξει ένας τυπας που βρήκα με καλή τιμή στο Μπουρναζι. Κάγκελα περνάει ο άνθρωπος αλλά μου είπε έχει βάλει στο 100αρι Panda του που είναι και ίδιο γκρούπο και τον εμπιστευομαι.
Έχω όμως θέμα στο φίλτρο. Έχω μια άκρη μέσω ενός κολλητού σε μια αποθήκη στον Ασπρόπυργο και μπορώ να πάρω βαρελάκι BMC με carbon look στη μισή τιμή.
Είναι όμως καλή επιλογή για τον κινητήρα μου ή να πάω σε χοάνη?Ενα φιλαράκι μου είπε ναι για εκκεντροφορους μπαμπούλες απο μπουμπι αλλά θα το δω μετά αυτό. Δεν θέλω να ανεβάσω κατανάλωση!
-
Ενα φιλαράκι μου είπε ναι για εκκεντροφορους μπαμπούλες απο μπουμπι αλλά θα το δω μετά αυτό. Δεν θέλω να ανεβάσω κατανάλωση![/quote]
Προσοχή με τους εκκεντροφόρους, άμα τους αγριέψεις πολύ θα χάσεις σε ροπή χαμηλά,το αμάξι θα γίνει πιο δύστροπο
και θα ζορίζει και τη γυναίκα όταν πηγαίνει Lidl.Ψάξε καλύτερα στο e-pay για εκείνα τα καταπληκτικά προγράμματα
που δίνουν ροπή χαμηλά,δύναμη ψηλά,μειώνοντας τη κατανάλωση . -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Χαζεύοντας μια αληθινή Ferrari.
Ferrari 250 GT Lusso από τη συλλογή του εφοπλιστή Κρίτωνα Λεντούδη.
...τα συγχαρητηρια μου και στον φωτογραφο...
P.S οι 8κυλινδρες Ferrari δηλαδη ειναι ψευτικες? Εχετε οδηγησει καποια -8κυλινδρη- και βγαλατε τετοιο συμπερασμα...?
...προσωπικα θα αποδεχομουν τον ορο, 'πιο σωστες', πιο ποθητες, και για αυτο παραθετω ενα video με την αγαπημενη μου...
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)