-
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Αμά είσαι χεράς όλα γίνονται
σωστα
...[dim8]πως ξεκολλαει ετσι ολη την ωρα, πρεπει να εχει τρελα κουσουρια το αμαξι[/dim8] ...
-
οπως σου εχω πει,δεν εισαι καν σε επιπεδο να καταλαβαινεις τι βλεπεις ουτε σε βιντεακια.Ουτε θα καταλαβεις ποτε, με τα μυαλα που κουβαλας.
Οποτε βλεπε βιντεακια στο ιντερνετ,και αποστηθισε τι ειπε το καθε δημοσιογραφο. -
Marketing pipes
-
Πίπες - ξεπίπες, το merchandising βγάζει λεφτά με το τσουβάλι κι αυτό μόνο καλό είναι για την Ferrari και τα αυτοκίνητά της.
-
Ναι μεν αλλά το γεγονός ότι η απτή ποιότητα μεγάλου μέρους του official merchandising έχει πέσει δραματικά τα τελευταία χρόνια πιστεύω κάνει κακό στο brand name.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πίπες - ξεπίπες, το merchandising βγάζει λεφτά με το τσουβάλι κι αυτό μόνο καλό είναι για την Ferrari και τα αυτοκίνητά της.όσο υπάρχουν βλάκες που αγοράζουν ότι καρακιτσαριό έχει επάνω το σήμα ΦΕΡΡΑΡΙ καλά πάνε οι δουλειές
-
-
-
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Μαθηματα αυτοκινησης στους κρυοκωλουςΤα μαθήματα αυτοκίνησης είναι να τρέχεις μέσα στην πόλη; Πολύ ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Μαθηματα αυτοκινησης στους κρυοκωλουςΈνα αιγίδιον με φερράρι που τρομοκρατεί τον κόσμο με τις σαχλαμάρες του, θέλεις να πεις.
-
Το παπάκιον του υιού του γείτονα μου(εφηβικής ηλικίας) κάμνει μεγαλύτερον σαματά
-
Το βιντεακι παραπάνω μέσα στην πόλη τραγικά 'λίγο'....
Κλαρινογαμπρός με τα όλα του -
συνιθισμένο το σκηνικο στην Koenigsallee...
-
http://multimedia.quotidiano.net/?tipo= ... edia=81188
-
Μεταξεταστέος Πικουλίνο. Μουλάρι 458 Speciale είναι. Πέρνα τον Σεπτέμβριο να μας τα ξαναπείς...
-
ναι ωρε δεν το ειχα καταλαβει;
μου κανει εντυπωση που την κανανε βολτα ενω εχει παρουσιαστει το αμαξι.
Κατι αλλο παιζει.αμεσως να με κογιοναρεις που κακος γαρμπουνας να σ᾽ἐρθει....
-
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Μαθηματα αυτοκινησης στους κρυοκωλουςΟι
πότε εμφανίστηκαν να τον μαζέψουν τον
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)