Apr 27, 2009, 9:40 AM

Ο χρήστης mjacob έγραψε:

Με την έννοια των κοσμικών λεπτών, οι πλανήτες συγκρούονται διαρκώς. Ολόκληροι γαλαξίες συγκρούονται, καταπίνονται, πλανητικά συστήματα 'ανατινάσσονται' μαζί με το άστρο τους κ.ο.κ.
όλα καταστρέφονται σε λίγα λεπτά, αν το δεις με τα κοσμικά λεπτά.
Γενικώς η αλλαγή, εξέλιξη κ.ο.κ., όπως καταλαβαίνεις κι εσύ, είναι αποτέλεσμα ανισορροπίας [αλλιώς τι θα προκαλούσε την αλλα΄γη in the first place].
Αν έρθει η ισορροπία, τότε δεν γίνεται να 'ξεγίνει', αλλιώς δεν θα ήταν ισορροπία. Κάτι σαν το τέλειο που δεν γίνεται να φθαρεί.
Το ότι δεν εξαφανίζεται κάτι, δεν είναι απαραίτητα θέμα ισορροπίας. Μπορείς να το δεις και από τη μεριά της επιβίωσης. Βλεπουμε όσα έχουν καταφέρει να επιζήσουν των δυνάμεων που ασκούνται. Βάλε μαζί και την απειρία των συνδιασμών trial and error που κάνει η φύση.

Εντάξει μεγάλε με έπεισες, δεν υπάρχει θεός, οπότε νομίζω ότι είμαι πολύ που κάθομαι και δουλεύω και κάνω τον καλό σ'αυτόν τον κόσμο, τελικά τι κερδίζω;
Οπότε σας αφήνω, θα πάω να πάρω τα λ7 από το ταμείο (θα πηδήξω και την γυναίκα ενός φίλου μου που μου κάνει τα γλυκά μάτια εδώ και καιρό) και θα πάω ένα ταξιδάκι κατά (σιγά μην σας πω που θα παω) μεριά, για μερικά χρονάκια.... άντε τα λέμε από κανένα internet cafe που θα βρώ εκεί ..... bye.