-
Κόκκινη Lotus Exige πρίν λίγο.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Χθές είδα ένα κίτρινο Opel GT και σήμερα ένα μαύρο. Καλό φένεται, το σχήμα του είναι μυώδες όπως του S2000. Μια ερώτηση μόνο: θα έχει μπλοκέ διαφορικό;Μηχανικά ταιριάζει με το Kadett B....
Edit...ωχ...για το καινουργιο μήπως μιλάς; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Χθές είδα ένα κίτρινο Opel GT και σήμερα ένα μαύρο. Καλό φένεται, το σχήμα του είναι μυώδες όπως του S2000. Μια ερώτηση μόνο: θα έχει μπλοκέ διαφορικό;
Μηχανικά ταιριάζει με το Kadett B....
Edit...ωχ...για το καινουργιο μήπως μιλάς;Ναι, για το καινουργιο.
Πάντως πριν δυο μέρες είδα μια κόκκινη Fulvia coupe 1600 Αυτός που την έχει πρέπει να έχει και μια κόκκινη, αγωνιστική, 300SEL 6,3 AMG
-
Opel GT το παλιο σε χρωμα μπλε...Πολυ ομορφο!!!
-
Μάλλον είδες το αυτοκίνητο μέλους του Opel-Club. Πραγματικά πολύ όμορφο αυτοκίνητο!
-
Σημερα το μεσημέρι κατέβαινε από Πανόραμα ένα Landwind!!!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Άσε μας ρε Θεολόγε...
Που θα περιμένουμε την 'κλασική' κεραία της ΧΚ για να ταξιδέψουμε...
Δάσκαλε, να ακούς τους παλιούς γιατί κάποτε θα θες να σε ακούνε και σένα για το Mιατάκι σου και θα σου λένε...
Άσε μας ρε Mπαρμπα Mήτσο που ντριφτάριζες με το καρούλι....
Πάντως, μετά κι από την επιβεβαίωση του sv2, φαίνεται πως η αρχική μου άποψη περί της ρετρό κεραίας έχει βάση και ισχύ για όσους είναι σε θέση να το δουν έτσι...
Oι υπόλοιποι απλά βλέπουν ένα αγκωνάρι να εξέχει από τον κατά τ'άλλα εξαίσιο 'ποπό' της XK(R)...
Theo,
Δεν ξέρω εάν αναφέρθηκε κάπου αλλά υπάρχει λόγος για την κεραία. Ισως να κανω λαθος αλλά εχει να κανει με το γεγονός οτι ειναι απαραιτητη για την ληψη SW, κατι που τα νέα Bentley δεν πιάνουν, και είναι αυτα τα κύμματα που καλυπτουν το Κρικετ στην Μ.Βρετανια.
Ισως ακουγεται περιεργο αλλά 99% ισχυει.
-
Ασύλληπτη Aston Martin DB5 !
-
Κάτω απο το παραθυρό του ξενοδοχείου μου το απόγευμα 5 Jags
Τώρα 2 Jags, 1 TT και... 1 V8 Vantage και μια DB9.. -
Μια BMW Z1 με πινακίδες Κιλκίς
-
Ασημί Μ coupe!
Totally unique αυτοκίνητο.... ίσως 3-4 στην Ελλάδα?
-
Πολυ macho.....
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ασύλληπτη Aston Martin DB5 !τι πως που ???
-
Πολύ απαιτητικός είσαι αδερφάκι μου...
Χτες το βράδυ, κατά τις 23-23.30 έστριβε από την παραλιακή στη Βουλιαγμένης, στο ύψος του Καβουρίου. Κούκλα ήταν... -
μένω και σχετικά κοντά...
πολύ σπάνιο spotting ειδικά για Ελλάδα... στο Λονδίνο 4 χρόνια μια φορά είχα πετύχει..κομψοτέχνημα -
Ε τότε είμαστε γειτονόπουλα...
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
:iconcool: μένω και σχετικά κοντά...
πολύ σπάνιο spotting ειδικά για Ελλάδα... στο Λονδίνο 4 χρόνια μια φορά είχα πετύχει..κομψοτέχνημαΑν πας πίσω από το παλάτι στο qeens gate place mews (SW2 αν θυμάμαι καλα) θα δείς πολλές! Έχουν κάτι ξύλινα αποθηκάκια-παλιούς στάβλους που είναι γεμάτα...
-
Χτες πρωί Opel Gt στην άνοδο της Συγγρού.
-
Aston Martin DB7 Vantage το μεσημέρι στην Τσιμισκή.
Πράσινη κ με ελληνικές 'καινούριες' πινακίδες. -
ταξιδάκι στην Ινδία πηγαμε sv2?
ισως να είναι και Τιμπουκτού,με μπερδεύει το καινούριο σχετικα πουλμαν.
Carspotting [#2]