-
Θα το πω εδω... Υπερλούξ αγροτικο της VW να γραφει πισω στην καροτσα(κατω απο το VW) με μεγαλα γραμματα DATSUN
Kαι ενα Golf με ζάντες Porsche -
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Θα το πω εδω... Υπερλούξ αγροτικο της VW να γραφει πισω στην καροτσα(κατω απο το VW) με μεγαλα γραμματα DATSUNΘα μπορούσαμε να το πούμε αυτογνωσία, αλλά τότε θα προσβάλαμε τα Datsun.
Kαι ενα Golf με ζάντες Porsche
Βρε ότι και να κάνει γκόλφ θα έχει.
-
Subaru Tribeca πρίν μιά ώρα,στόν δρόμο Θεσσαλονίκης-Σερρών
-
Mαυρη F430 κ μαυρη Exige II με Dustball stickers @ Κεφαλαρι.
Αλλη μαυρη F430 ανοι3ε με αλλαγη (2α-3η?) στην Βασ.Σοφιας μπροστα απο την Πλ.Μαβιλης κ αντιλαλλησε στα κτιρια. Εκοψε τα 'βρωμικα' πολλων στη μεση. Για αλλη μια φορα: Ma ti ihos!!! -
Lancia Thesis την Παρασκευή το πρωί ανέβαινε τον Κηφισό. Είναι η πρώτη (ή δεύτερη) που βλέπω στο δρόμο στα χρόνια κυκλοφορίας της.
-
καπου βορεια στο πανοραμα.......
-
Την Παρασκευή ήταν η μέρα των Opel:Astra CC (το καινούριο φυσικά) και το speedster.Και τα δύο στην Κηπούπολη
-
-
Σωστές επιλογές..
-
156 Crosswagon Q4 υπάρχει και στην Πάτρα μια ΑΧ*-****
-
Citroen SM (έτσι νομίζω πως λέγεται...) χθες το απόγευμα στην Ν. Ερυθραία. Πολύ εντυπωσιακό!
Σαν αυτό ήταν...
-
^^^Αυτο ειναι που ειχε γινει σε συνεργασια με τη Maserati or sth. Nice spotting!
-
-
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Citroen SM (έτσι νομίζω πως λέγεται...) χθες το απόγευμα στην Ν. Ερυθραία. Πολύ εντυπωσιακό!Σαν αυτό ήταν...
Υπήρχε μία τέτοια μόνιμα αραγμένη σε πάρκινγκ στο Μικρολίμανο, θα την έχει δει ο mercedestern
-
Νομίζω πως κάποιος την είχε βάλει και στο forum. Μπορεί να ήταν ο krusenblasterstern, γιατί θυμάμαι ότι είχε σχολιάσει.
-
Αχχχ, η SM. Την έχω δεί την 'Μικρολιμανιότικη' ...
Αυτή την εποχή είμαι ερωτευμένος (ξανά) με το Jensen Interceptor...είδα ένα τέτοιο στην αλάνα δίπλα στα Μέγαρα...
-
Jensen;;;;
Clio III RS στον Κηφισσό, πορτοκαλί και κλασικά... αναμένους προβολείς ομίχλης, δεν έβλεπες τη μύτη σου κι είναι και γεμάτος λακούβες, οπότε ή φρενάρεις ή τις αποφεύγεις -ειδικά στον Κηφισσό-
-
Carspotting [#2]