-
Μαύρο Swift Sport προχθές! Μου άρεσε πιο πολύ από ότι στις φωτογραφίες που έβλεπα μέχρι τώρα!
-
MONDEO ST220 (όμορφο )
RENAULT SAFRANE -
Aσημι Porsche 993 Turbo
-
KIA Opirus Ford SVT Pick Up, Touran f/l σε νταλίκα μεταφοράς -όχι οδικής βοήθειας για να χει σπάσει ο TSI-
-
Ferrari 360 Stradale μαύρη και
Audi Q7 αισθητικά αναβαθμισμένο στη Γλυφάδα
Morgan με Ελληνικές πινακίδες στο Καλαμάκι
Είδα και μερικές Bentley στην αντιπροσωπεία
κάτω από τη Βουλιαγμένης.
Αυτά τα ολίγα από το ΣΚ που κατέβηκα Αθήνα.
Και επειδή μου αρέσει πολύ αναφέρω και μια
Lancia Thesis που την έχει κάποιος γείτονας στο
Άνω Καλαμάκι και όποτε είμαι κάτω τη χαζεύω. -
Γκρι ανοιχτή CSL με πινακίδες ΔΟΚ το πρωί στον Φλοίσβο... η πρώτη που βλέπω (δεν είναι καλά αυτά τελικά; )
-
Μάλλον όχι.
Πολλοί τα δοκιμάζουν, ελάχιστοι τα παίρνουν. -
Έβγαινε ανοιχτή η CSL?Μάλλον μόνος του το κόλλησε το σηματάκι.
edit-άκυρο το ανοιχτή πήγαινε στο χρώμα προφανώς
-
Ανοιχτό γκρι χρώμα..
-
ML55 AMG χθες το βράδυ στη Συγγρού.
-
M5 ασημί σήμερα. Τρομερό ήχο η μηχανή στο ρελαντί... Απίστευτο αυτοκίνητο.. Την οδηγούσε ένας 65+... Τι τα θέλουν τέτοια αμάξια σε τέτοια ηλικία...
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
M5 ασημί σήμερα. Τρομερό ήχο η μηχανή στο ρελαντί... Απίστευτο αυτοκίνητο.. Την οδηγούσε ένας 65+... Τι τα θέλουν τέτοια αμάξια σε τέτοια ηλικία...Ο Ρερλ πόσο είναι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
M5 ασημί σήμερα. Τρομερό ήχο η μηχανή στο ρελαντί... Απίστευτο αυτοκίνητο.. Την οδηγούσε ένας 65+... Τι τα θέλουν τέτοια αμάξια σε τέτοια ηλικία...
Ο Ρερλ πόσο είναι?
59
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο Ρερλ πόσο είναι?
59
Ε τώρα στο 10% θα κολλήσουμε?
-
993cc
Νομίζω οτι αναφέρεσαι στη CLS
Δε ξέρω για την ελλάδα, αλλά στο Μιλάνο έχει πολλές. Δε νομίζω οτι έχει να κάνει με τη ποιότητα του αυτοκινήτου αλλά με τα γούστα του ελληνικού κοινού και ειδικότερα του κοινού της Mercedes.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
M5 ασημί σήμερα. Τρομερό ήχο η μηχανή στο ρελαντί... Απίστευτο αυτοκίνητο.. Την οδηγούσε ένας 65+... Τι τα θέλουν τέτοια αμάξια σε τέτοια ηλικία...Δυστυχώς όμως δύσκολα κάποιος πολύ νεότερος να έχει τα λεφτά για να πάρει τέτοιο αμάξι...
-
65? Μια χαρά ηλικά ... μακάρι να φτάσω και εγω σε αυτή την ηλικία και να μπορω να αγοράσω μια Μ5!
-
Συμφωνώ με τον alejandro! Έτσι είναι.
-
Μόλις προ ολίγου ανέβαινε την Κηφισίας Μazda 3 MPS...
Καλό είναι!
Άτιμα άλογα....όλα τα ομορφαίνουν όταν υπάρχουν!
-
Ίδιο με το από 3άρι ειναι!
Μόνο ενα πλαστικό 'diffuser' εχει πίσω.
Carspotting [#2]