-
Τι σχέση έχει το πως βλέπω τα παιδιά που ΔΕΝ έχω; Συνειδητοποιημένος είμαι οτι αυτό το "άθλημα" δεν κάνει για μένα οπότε δεν κάνω. Μάλλον μπράβο θες να μου πεις και μπερδεύεσαι, που δεν ακούω τις κοινωνικές "προτροπές" για τεκνοποίηση λόγω ηλικίας με αποτέλεσμα να είμαι ένας κακός πατέρας χωρίς να φταίνε τα παιδια σε τίποτα. Αν κάνεις παιδιά πρέπει να αφιερωθείς 100% και εγώ δεν θέλω τέτοιες σκοτούρες. Τι κακό έχει αυτό;
Επίσης δεν καταλαβαίνω την αναφορά σε κόντρες γιατί δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ. Eπειδή αναφέρθηκαν και τα λιμανάκια, έχω περάσει 5-6 φορές για να πάω για σουβλάκι Αγία Μαρίνα (αν και έχω χρόνια, ήταν καλό τσεκαρετέ το, και δίπλα είχε Δωδώνη), πότε έγραψα για κόντρες που εξάλλου είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ αν θυμάσαι; Ή και αν ήθελα που ΠΟΤΕ δεν ήθελα να πηγαίνω επικίνδυνα, θα έκανα κόντρα με 132 άλογα;
Όλο το post σου είναι offside, δεν έχει νόημα και δεν καταλαβαίνω το quote που έκανες που κολλάει.
-
E ναι, μόνο οι σοβαροί νεοδημοκράτες σαν και σένα πιτζιες έχουν συγκροτημένο λόγο και σοβαρότητα!
Έλα, πάρε ένα αστεράκι και για σήμερα!
-
Εγώ πάντως δε βρίσκω τίποτα κακό στο ότι ο Ντιέγκος συνειδητά δεν θέλει να τεκνοποιήσει
-
Ξεφεύγει η κουβέντα. Ας μείνουμε στην αντιπαλότητα. Τα παιδιά δεν είναι θέμα για καμία συζήτηση.
-
Ασε τις φασιστικες πρακτικες και πηγαινε καπου να λυσεις το θεμα σου. Οι φασιστες μονο τσουβαλιαζουν ανθρωπους αποψεις ιδεες σε ενα κοινο εχθρο. Δε σε πολεμα κανεις. Απλα οι αρλουμπες που λες θα ηταν εστω ευπεπτες αν δεν ειχαν τοσο εντονο το στοιχειο της χυδαιοτητας και ισως αξιες συζητησης.
-
Συνεχίζεις να είσαι απαράδεκτα και αμετανόητα χυδαίος όπως πάντα και να αναφέρεις "φασιστικές πρακτικές"περι τσουβαλιασμάτων όταν έχουμε διαβάσει τόσα και τόσα από εσάς τους "μετριοπαθείς".
Δε θα ρωτήσω όμως αυτή τη φορά αν ντρέπεσαι καθόλου γιατί έχω πλέον εμπεδώσει οτι δεν. Φάε ένα ignore λοιπόν και μίλα μόνος σου.
-
@diego1960 said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Φάε ένα ignore λοιπόν και μίλα μόνος σου.
Σπύρο....welcome to the club.
Να δούμε τι club θα κάνουμε εμείς οι δυο. Πάντως σίγουρα όχι club sandwich.
Υ.γ έχω δώσει σέντρα....θα την πάρει κανείς;
-
@mastoras78 said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Εγώ πάντως δε βρίσκω τίποτα κακό στο ότι ο Ντιέγκος συνειδητά δεν θέλει να τεκνοποιήσει
Ούτε εγώ βρίσκω κάτι κακό. Άλλωστε και εγώ στην ίδια συνομοταξία είμαι.
Εγώ όμως αναφέρθηκα σε αντιφάσεις.
Τα γραπτά μένουν και υπάρχουν. Εγώ έχω και το κακό ελάττωμα να θυμάμαι. -
Ξέχνα και εσύ μια φορά.... Πωωωω
-
Τι να ξεχάσω; Μόνος του λέει για την προσωπική του ζωή. Εγώ φταίω;
-
Επαναλαμβάνω, ΔΕΝ κάνω παιδιά γιατί τα βλέπω σα βάρος και σκοτούρα. Που είναι το κακό και που είναι η αντίφαση;
Κακό και αντίφαση θα ήταν να έκανα ενώ είχα αυτό τον τρόπο σκέψης. Κακό θα ήταν να υπέφεραν άλλοι (παιδιά, σύζυγος κτλ) επειδή πήρα μια απόφαση εν μέσω πχ. κοινωνικής ή ηλικιακής πίεσης χωρίς να τη θέλω.Οπότε θυμήσου ό,τι θες, αλλά εφόσον είμαι σταθερός στη λογική μου, δε βλέπω την αντίφαση.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο ποιητής.
-
Σε αυτό από εμένα έχεις δίκιο. Είναι τίμιο εκ μέρους σου. Αφήστε τώρα τα παιδιά και πιάστε τον Ντιέγκο και τις ερμηνείες του.
-
Και εγώ δεν θέλω να μεγαλώνω παιδιά άλλων.
Και ο φίλτατος @diego1960, που μάλλον δεν εργάζεται, επιθυμεί να μεγαλώνω τα παιδιά άλλων.
Πως; Ας σκεφτεί λοιπόν με ποιο τρόπο κάποιος που δεν έχει παιδιά, μπορεί να μεγαλώνει τα παιδιά άλλων χωρίς να το επιθυμεί.
-
Μα ΔΕ θα μεγαλώσεις παιδιά άλλων, αυτό το επιχείρημα είναι κλασσικό straw man γιατί ποτέ κανένας, και φυσικά ούτε εγώ, δε σου ζήτησε κάτι τέτοιο. Ούτε να "φιλοξενήσεις" κάποιον πρόσφυγα ή μετανάστη στο σπίτι σου σου είπα ποτέ, ούτε τίποτα τέτοιο αρα πως θα "μεγαλώσεις παιδιά άλλων"; Πάντως αν το πάμε έτσι, και τώρα μέσω της φορολογία σου, μεγαλώνεις "παιδιά άλλων" ή φροντίζεις "γονείς άλλων" εφόσον σε κάποιο ποσοστό πηγαίνουν οι φόροι σου σε δημόσιες δομές.
Το κράτος θα πρέπει να μεριμνήσει για το τι θα γίνονται οι άνθρωποι που εισέρχονται στα χωρικά μας ύδατα, και εφόσον ανήκουμε στην ΕΕ (τρομάρα μας), να υπάρξει μια πολιτική ενσωμάτωσης και κατανομής των ανθρώπων αυτών σε ευρωπαικό επίπεδο αντί για στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Αυτά δεν είναι υποτίθεται τα καλά του να ανήκουμε στη Δύση; Στο κάτω κάτω ευρωπαικά σύνορα δεν υπερασπιζόμαστε ως Ελλάδα; Τόσο περίεργο είναι δλδ να θέλουμε να υπάρξουν ανθρώπινες συνθήκες και όχι ηθική κατάπτωση όπως τώρα γενικά στην ΕΕ; Πρέπει δηλαδή να πνίγονται στο Αιγαίο τα παιδιά και οι άνθρωποι γενικότερα; Εκει φτάσαμε ως "δυτικός πολιτισμός";Aν ΔΕ μας βοηθάει η ΕΕ στη μετανάστευση, ΔΕ μας βοηθάει με την Τουρκία, ΔΕ μας βοηθάει σε τίποτα, τι κάνουμε ακόμα εκεί;
-
Προς το παρόν εμείς είμαστε τα τούβλα ως χώρα με τη θρησκευτική προσήλωση στη Δύση αλλά ταυτόχρονα χωρίς υγεία, παιδεία, ασφάλεια, πυροσβεστική, μισθούς σοβαρούς, κράτος πρόνοιας, στήριξη οικογενειών κτλ. Ευτυχώς πιτζιές μου που δε γίναμε Σοβιετία!
-
Μα ΔΕ θα μεγαλώσεις παιδιά άλλων, αυτό το επιχείρημα είναι κλασσικό straw man γιατί ποτέ κανένας, και φυσικά ούτε εγώ, δε σου ζήτησα κάτι τέτοιο.
Τελικά μάλλον δεν εργάζεσαι.
Αν εργαζόσουν θα καταλάβαινες τι εννοώ και μάλλον θα είχες ανέβει στα κάγκελα.Οπότε αυτά.
υ.γ. όποτε μπορέσεις και αν θέλεις ρίξε μία ματιά στον επίσημο ετήσιο προϋπολογισμό να δεις πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το μεταναστευτικό και ποιοι δίνουν αυτά τα χρήματα.
-
Εργάζομαι σε οικογενειακή επιχείρηση το έχω πει αυτό. Και φορολογούμαι αδρά, το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι οτι οι φόροι μου ΔΕΝ πιάνουν τόπο γιατί αντί να χτίσουν κράτος πρόνοιας, χρησιμοποιούνται για να διορίζονται γκόμενες/οι, τριτοξάδερφα και να γίνονται απευθείας αναθέσεις.
Bρίσκω διάφορες πηγές για τα χρήματα που έχουν δωθεί για τη μετανάστευση. Με βάση τα αποτελέσματα όμως, είτε τα λεφτά είναι λιγότερα από όσο πρέπει και καταλήξαμε σε γεύματα της συμφοράς, στρατόπεδα συγκέντρωσης και 1 τουαλέτα για 1000 άτομα, ή κάποιος τα μασάει κανονικά και με τον νόμο. Δε βρίσκω άλλη λύση.
Αν γνωρίζεις αγγλικά, αυτό είναι ένα κατατοπιστικό άρθρο
https://wearesolomon.com/mag/focus-area/migration/just-007-of-819m-border-budget-to-greece-earmarked-for-search-and-rescue/ -
Να είναι καλά οι ΜΚΟ που μασουλάνε με χιλιάδες μασέλες με την πελατεία που οι ίδιοι φέρνουν.
-
Εργάζομαι σε οικογενειακή επιχείρηση το έχω πει αυτό. Και φορολογούμαι αδρά, το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι οτι οι φόροι μου ΔΕΝ πιάνουν τόπο γιατί αντί να χτίσουν κράτος πρόνοιας, χρησιμοποιούνται για να διορίζονται γκόμενες/οι, τριτοξάδερφα και να γίνονται απευθείας αναθέσεις.
Bρίσκω διάφορες πηγές για τα χρήματα που έχουν δωθεί για τη μετανάστευση. Με βάση τα αποτελέσματα όμως, είτε τα λεφτά είναι λιγότερα από όσο πρέπει και καταλήξαμε σε γεύματα της συμφοράς, στρατόπεδα συγκέντρωσης και 1 τουαλέτα για 1000 άτομα, ή κάποιος τα μασάει κανονικά και με τον νόμο. Δε βρίσκω άλλη λύση.
Αν γνωρίζεις αγγλικά, αυτό είναι ένα κατατοπιστικό άρθρο
https://wearesolomon.com/mag/focus-area/migration/just-007-of-819m-border-budget-to-greece-earmarked-for-search-and-rescue/Οι απόψεις μου για το μεταναστευτικό έχουν διατυπωθεί πολλές φορές στο παρελθόν και έχω φάει αποβολή*.
Δεν μπορώ να μπω σε διάλογο για αυτό το θέμα σε αυτό το φόρουμ. Οπότε κρατώ τις απόψεις μου για τον εαυτό μου.*https://forum.4troxoi.gr/topic/45604/node-45604/211?_=1693669253463
-
@lap said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Φάε ένα ignore λοιπόν και μίλα μόνος σου.
Σπύρο....welcome to the club.
Να δούμε τι club θα κάνουμε εμείς οι δυο. Πάντως σίγουρα όχι club sandwich.
Υ.γ έχω δώσει σέντρα....θα την πάρει κανείς;
Εγώ πάντως δε βρίσκω τίποτα κακό στο ότι ο Ντιέγκος σας έκανε πλόκ !
Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;