-
Καλά πως έγινε αυτό?
Έχω τσακωθεί με τύπο που βάραγε το δικό του σκύλο
-
Δεν ξέρουμε πως έγινε… το γατάκι εδώ και μερικές μέρες, δεν μπορούσε να πατήσει καθόλου το πίσω αριστερό ποδαράκι του (είναι σχετικά μικρό γατάκι ακόμα), του δώσαμε κάποια φάρμακα αλλά δεν καλυτέρεψε.
Έτσι το πήγαμε στον γιατρό, όπου διέγνωσε ότι έχει φύγει το πίσω πόδι από την θέση του. Οι ακτινογραφίες όμως έδειξαν και ένα συντριπτικό σπάσιμο στο ίδιο το πόδι, τόσο μεγάλο που δεν μπορεί να έρθει στα καλά του, ούτε με επέμβαση.
Τώρα αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι μα χαπάκια να κρατήσουμε το γατάκι για δύο μήνες, να δούμε αν μπορεί να κάνει κάτι από μόνος του ο οργανισμός, αλλιώς θα πάμε για να του αφαιρέσουν το κατεστραμμένο κόκαλο.Ο γιατρός, απέκλεισε την πιθανότητα να το χτύπησε αυτοκίνητο, διότι θα του είχε κάνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά, αλλά σίγουρα θα είχε και επιφανειακά τραύματα, πράγμα που δεν υπάρχει.
Ακόμα είναι σχεδόν σίγουρος, ότι το έπαθε από κλωτσιά ανθρώπου ή καλύτερα δίποδου ζώου. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
εύχομαι να του συμβεί το ίδιο!+1
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'Στην θεση του άλλου (Impreza) μπορεί να ήταν ένα ασθενοφόρο ή ένα περιπολικό που μπήκαν ανάποδα λόγω έκτακτης ανάγκης.
'Μα δεν ακουσα καμμια σειρηνα, μωρη χαζοπροεδρινα!!!!'
Μα παλαιότερα είχε τιμωρηθεί μοτοσικλετιστής της αστυνομίας γιατί πήγαινε ανάποδα σε μονόδρομο (στη Θεσσαλονίκη είχε γίνει το περιστατικό αν θυμάμαι καλά).
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ (και δεν επιδεχεται 'ερμηνειας'...) τα οχηματα εκτακτης αναγκης να πηγαινουν αναποδα σε μονοδρομο, ακομα και οταν βρισκονται σε εκτακτη αναγκη, και εχουν φαρο+σειρηνα αναμμενη.
Αρθρο 44 παραγραφος 2:
- Αν η ειδοποίηση για την κίνηση των οχημάτων άμεσης ανάγκης ή οχημάτων με τα οποία μεταφέρονται πρόσωπα, που έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας, δίνεται με τις ειδικές συσκευές προειδοποίησης και δεν δημιουργείται κίνδυνος για τους λοιπούς χρήστες της οδού οι οδηγοί των οχημάτων αυτών δεν υποχρεούνται να τηρήσουν τις διατάξεις των άρθρων 12 έως 43 του παρόντος Κώδικα. Δεν μπορούν όμως να διέρχονται αντίθετα στους μονόδρομους ή να μη συμμορφώνονται στα σήματα που δίνουν οι τροχονόμοι.
To πρωτο υπογραμμισμενο λεει οτι μπορουν να κανουν οτι τους επιτρεπεται ΜΟΝΟ ΑΝ δεν δημιουργουν κινδυνο για τους αλλους οδηγους. Αν λοιπον πεσει καποιος πανω σας, σας πληρωνει (ετσι πρεπει τουλαχιστον).
Το τριτο υπογραμμισμενο λεει ξεκαθαρα οτι σε καμμια περιπτωση δεν πανε αναποδα σε μονοδρομο.
Το δευτερο υπογραμμισμενο αναφερει αρθρα 12 εως 43, μεσα στα οποια ΔΕΝ ειναι το κοκκινο φαναρι. Το κοκκινο φαναρι (και γενικα τα φαναρια) ειναι στο αρθρο 6. Δηλαδη ουτε κοκκινο μπορουν να περνανε με καμμια δυναμη και γενικα ΠΡΕΠΕΙ να τηρουν την φωτεινη σημανση.
Τα δυο τελευταια μπονους για να τα ξερετε την επομενη φορα που καποιος μαλακομπατσος αρχισει τους τσαμπουκαδες πηγαινωντας αναποδα σε μονοδρομο η περνωντας κοκκινο...Οπως εγινε την Κυριακη που μας περασε στην διασταυρωση Βασ. Σοφιας & Μιχαλακοπουλου που τα τσογλανια ηθελαν να βγουν και απο πανω οταν περασαν κοκκινο αερα πατερα μπαινωντας στην Βασ. Σοφιας...
-
Κοινως ο φιλος σου ειχε μαλακα δικηγορο...
-
Πολύ καλά τα νομικά quotes, kacey.
-
Ζώα... αγριογούρουνα πέρασαν την Θεσσαλονίκης-Αθηνών κοντά στα Τέμπη και προκάλεσαν το χάος... ένα αυτοκίνητο καμένο, άλλα δύο total loss
Ζώο κι ο οδηγός του αρχαίου Sierra που θέλοντας να στρίψει αριστερά από δρόμο διπλής κατεύθυνσης σε δρόμο ΔΙΠΛΗΣ κατεύθυνσης με διαχωριστικό και ΣΗΜΑΝΣΗ, μπήκε στο δικό μου ρεύμα κι είχε την απαίτηση να... κάνω όπισθεν
Ζώο κι η οδηγός της Corolla που προκάλεσε καραμπόλα στην παραλιακή προς Πειραιά και το απόλυτο χάος μέχρι το Φάληρο
Εκεί είχαν αναλάβει τα τραμ... τράκαραν μεταξύ τους τραμ στη διασταύρωση Αχιλλέως & παραλιακής
-
Χθες στην Αττική Οδό στα διόδια . . .
Περιμένουμε στο συγκεκριμένο περίπτερο των διοδίων , γύρω στα 8 αυτοκίνητα. Η αναμονή πλησιάζει τα 15 λεπτά γιατί κάποια παρεξήγηση είχε συμβεί μεταξύ ενός φορτηγατζή και της υπαλλήλου.
Ζώα οι τύποι που κόρναραν από πίσω.Ξαφνικά έρχεται κάποιος με μηχανή , προσπερνώντας και τους 8 και κάθετε στην νησίδα να βγάλει λεφτά να πληρώσει. Μπροστά μου ένα Αtos ετοιμάζεται να πληρώσει. Βλέπει ο τύπος με τη μηχανή ότι δεν προλαβαίνει να μπει μπροστά ( ! ! ! ) από το Atos και προσπαθεί να μου μπει ( χωρίς καν να μου το ζητήσει ). Τον έχω κόψει και κινούμαι σε κάθε περίπτωση ταυτόχρονα με το Atos ούτως ώστε να αντιληφθεί ότι τη μ@λ@κί@ του θα πρέπει να την κάνει σε άλλον ή καθόλου. Στο τέλος επειδή δεν τον άφησα να μου πάρει τη σειρά , όντας στο πίσω δεξί μου παράθυρο τον ακούω να με βρίζει. Κατεβάζω το παράθυρο και τον ρωτώ γιατί με βρίζει. Απάντηση : ' Σε πείραξε που έκατσα στο πλάι να βρω τα λεφτά μου ; ' . Εγώ : ¨Αγαπητέ καθόλου δεν με πείραξε. Κάτσε εκεί για όση ώρα θες. Τη σειρά μου όμως , που περιμένω 20 λεπτά για τα διόδια δεν θα μου την πάρεις '. **Το ζώο ήθελε με τσαμπουκά να μπει μπροστά και επειδή δεν τον άφησα έβρισε κιόλας. **Έλεος. Πολύ κακή συνήθεια. Και στο κάτω κάτω εχθές δεν είχε ούτε κρύα , ούτε βροχές. Η μηχανή δεν είναι όχημα ειδικού χειρισμού. Δεν την οδηγεί άτομα με ειδικές ανάγκες. Είναι ισότιμη και η ευελιξία της δεν πρέπει να κάνει τον οδηγό της αγενή , αναιδή και δεν του δίνει το δικαίωμα να απαιτεί ειδική μεταχείριση.
Ζώο και εγώ που το απόγευμα , έξω από τα Sprinter στο Αιγάλεω , βρήκα θέση για parking και έκοψα απότομα το τιμόνι. Το μηχανάκι από πίσω τα είδε όλα και παρ' όλο που δεν σταμάτησε , εγώ του ζήτησα συγγνώμη από μακριά.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ανεβαίνω την Φιλολάου Κυριακή πρωί και λόγο του αγώνα (Ο γύρος της Αθήνας) έχει αρκετή κίνηση.Σταματάμε κάμποσα αυτοκίνητα στο φανάρι της διασταύρωσης με την Λ. Βουλιαγμένης.
Είμαι αριστερά με σκοπό να ανέβω ευθεία την Φιλολάου και βλέπω δεξιά μου Alfa 145 με γκριζομάλλη κύριο που έχει το αριστερό φλάς αναμένο.Λέω από μέσα μου, μάλλον το έχει ξεχάσει.
Πράσινο, ξεκινάμε όλοι και φυσικά η Alfa, κανονικότατα, αρχίζει να με κλείνει πηγαίνωντας αριστερά...
Κορνάρω, σταματάει για λίγο, λέω από μέσα μου, κατάλαβε το λάθος του ο άνθρωπος και πάω να συνεχίσω.Την στιγμή που είμαστε πλάι πλάι ξεκινάει και πάλι πηγαίνει αριστερά με κίνδυνο να τρακάρουμαι, τα πέρνω , κόβω και εγώ κόβω αριστερά (αναγκαστικά αφού πλέον δεν είχα που να πάω) και μπαίνω στην Βουλιαγμένης αλλά βάζω το αμάξι εντελώς κάθετα κλείνωντας του έτσι όλο το δρόμο.
Αρχίζει να βρίζει αυτός και σταματάει μισοκλείνωντας την Φιλολάου, αλλά οι υπόλοιποι οδηγοί που έχουν δεί το σκηνικό αρχίζουν και του κορνάρουν όλοι μαζί οπότε φεύγει και στο επόμενο στενό (50 μέτρα παρακάτω όλα και όλα) στρίβει επιτέλους αριστερά...
Γαϊδουριά αυτό που του έκανα και εγώ, δεν λέω, αλλά η όλη στάση του έδειξε ότι ενώ ήταν δεξιά πήγε με το έτσι θέλω και τον τσαμπουκά του να στρίψει χωρίς να κοιτάσει τί θα κάνουν οι άλλοι.
Η πλάκα είναι οτι το ζώο σε αυτή την περίπτωση είσαι εσύ
ΚΟΚ 101:
Απο την μεσαία μπορείς να στρίψεις αριστερά. Αν θέλεις να πάς ευθεία πρέπει να πιάσεις δεξιά λωρίδα. Επομένως μάλλον εσένα κορνάρανε οι υπόλοιποι -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εύχομαι να του συμβεί το ίδιο!
+1
+10000000000000.
-
Το μεγάλο ζώο της ημέρας είναι η αφεντιά μου . Πριν ένα δίωρο έβγαινα από την έξοδο του Περιφ. Υμηττού στη Λεωφόρο Λαυρίου. Εκεί διασταυρώθηκα με αμάξι που από Λεωφόρο Λαυρίου ήθελε να μπει στην Περιφ. Υμηττού. Κάνει ο οδηγός του να ξεκινήσει αλλά σταματάει απότομα γιατί ερχόταν αμάξι. Εγώ, όμως, είδα μόνο ότι ξεκίνησε και όχι ότι σταμάτησε και έπεσα πάνω του Σχετικά ελαφριές οι ζημιές: αριστερό φτερό και φλας για εμένα και πίσω προφυλακτήρας για το Audi.
Πρέπει να ομολογήσω ότι φαινόταν από τη στιγμή που ξεκίνησα από το σπίτι ότι κάτι δε θα πήγαινε καλά αφού τις τελευταίες μέρες είμαι κουρασμένος σωματικά (από τη δουλειά) και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.Τα άλλα δύο ζώα είναι οι δύο οδηγοί που άδειασαν τα τασάκια των αυτοκινήτων τους στο δρόμο. Στον πρώτο έκανα παρατήρηση και δεν αντέδρασε. Στο δεύτερο μόλις είχα τρακάρει και δεν ασχολήθηκα.
-
Λαμαρίνες είναι. Περαστικά να είναι και να μην σου ξανασυμβεί.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εκεί είχαν αναλάβει τα τραμ... τράκαραν μεταξύ τους τραμ στη διασταύρωση Αχιλλέως & παραλιακήςΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ζώο ο ΜΑΛΑΚΑΣ που κλώτσησε το γατάκι μου, με αποτέλεσμα να του βγάλει το πίσω αριστερό ποδαράκι και να του το σπάσει, σε σημείο που δεν θα γίνει ποτέ καλά!Τον Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον μπάσταρδο και εύχομαι να του συμβεί το ίδιο!
Αν ειναι δυνατον!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εκεί είχαν αναλάβει τα τραμ... τράκαραν μεταξύ τους τραμ στη διασταύρωση Αχιλλέως & παραλιακής
ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
Μπορω να βγαλω τον εαυτο μου φωτογραφια για να καταλαβεις πως ηταν να περνας απο κει κοντα σημερα το πρωι......
-
Xθες το βράδυ συνάντησα το μεγαλύτερο ζώο ever...Παραλίγο να τον εμβολίσω και μπορώ να πω ότι χέστηκα πάνω μου κυριολεκτικά.
Κατευαίνω εθνική Αθηνών-Λαμίας με κατεύθυνση παραλιακή. Φτάνω στη στροφή ''σαλιγκάρι'' του Σ.Ε.Φ πιάνω δεξιά λωρίδα και μπαίνω σχετικά γρήγορα αλλά χωρίς ρίσκο...Λίγο πριν τελιώσει η στροφή αυτή και πας για να βγεις στην ευθεία, υπάρχει η έξοδος για να μπεις στη στρογγυλή πλατεία δίπλα στο Σ.Ε.Φ. Ο μπροστινός μου στρίβει και βγαίνει στην έξοδο και ταυτόχρονα ο διπλανός του που μάλλον ήταν και φίλοι(κάτι συζητούσαν με ανοιχτά παράθυρα), αλλάζει λωρίδα ΕΝΤΕΛΩΣ ξαφνικά κατευθείαν μόλις έβγαλε φλας και πάει να πέσει πάνω μου!!! Σανίδα το φρένο εγώ και κόβω απότομα το τιμόνι και βγαίνω στην έξοδο που εκείνος ήθελε να πάει για να μην τον εμβολίσω...Αυτός κανονικά μπήκε από πίσω μου(ίσως κινδύνευσε να τρακάρει και με άλλον)...μούτζες εγώ κόρνες και προσπαθούσα να συνέλθω από αυτό που παραλίγο να μου συμβεί...
Αν διαβάζεις εσύ με το ασημένιο Renault 19, είσαι μεγάλο ζώο και είσαι τυχερός που από τη τρομάρα μου δεν κατεύηκα κάτω να σε σαπίσω...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Xθες το βράδυ συνάντησα το μεγαλύτερο ζώο ever...Παραλίγο να τον εμβολίσω και μπορώ να πω ότι χέστηκα πάνω μου κυριολεκτικά.
.....
Αν διαβάζεις εσύ με το ασημένιο Renault 19, είσαι μεγάλο ζώο και είσαι τυχερός που από τη τρομάρα μου δεν κατεύηκα κάτω να σε σαπίσω...Εκει....στο Γ... ΣΕΦ.... τι περιμενες να συναντησεις;;;;;;
Εγω απλα θα τον ειχα εμβολισει....
Οχι επιτιδες.....
Αλλα ισως και ναι -
Ζωα οι δυο πονηριδηδες που χτες το απογευμα στη Βουλιαγμενης στο ύψος του Αεροδρομιου είχαν κολλησει πίσω από το ασθενοφόρο και περναγαν αναμεσα από εμας τους βλακες που ανοιγαμε δρομο για να περασει το ασθενοφορο.
Εσυ ο βλάκας με το HRV και ο άλλος με το Sunny 82hp ειστε πολυυυυυ ηλίθιοι!!! -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Ζωα οι δυο πονηριδηδες που χτες το απογευμα στη Βουλιαγμενης στο ύψος του Αεροδρομιου είχαν κολλησει πίσω από το ασθενοφόρο και περναγαν αναμεσα από εμας τους βλακες που ανοιγαμε δρομο για να περασει το ασθενοφορο.
Εσυ ο βλάκας με το HRV και ο άλλος με το Sunny 82hp ειστε πολυυυυυ ηλίθιοι!!!Κ εγω το κανω μερικες φορες....
Αλλα συνηθως εχω καλεσει εγω το ασθενοφωρο.Σε καθε αλλη περιπτωση......
Σκωτομα..... 'η
Πινακιδες και τηλ. στην τροχαια!
Ειναι τροχαια παραβαση το να ακολουθεις ασθενοφωρο. -
Το ξερω ρε Wagner αλλα επειδη σεβομαι τα ρημαδια τα 37 μου χρονια, με το ζορι κρατηθηκα να μην τους παρω παραμαζωμα μετα στη 'μαυρη'.
Κι οταν λεω παραμάζωμα, εννοω αυτη την υπέροχη κινηση να τους χωθεις μπροστα και να πέσεις στα φρενα για να δεις πόσο 'μάγκες' ειναι στην οδήγηση...Υ.Γ. Ντροπή μου...
Ζώα ζώα ζώα [#2]