-
@migf1 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
@krusenstern. Ο Μπέος δεν είναι απλά κάφρος. Είναι μαφιόζος και λαμόγιο. Έχει μεγάλη διαφορά. Απλά κάφρος είναι αυτός που πάει για καφέ με τη γκόμενά του και της λέει: 'μόλις τελειώσεις τον καφέ σου τρέχουμε για να μην πληρώσουμε'. Ο Μπεος είναι σε πιο βαριά κατηγορία..
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=246
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
red army asta paramythia gia tis dimoskopiseis , 3 ekatomyria eiste , 2.5 o vazelos kai 1.2 i aek .ok?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
@krusenstern. Ο Μπέος δεν είναι απλά κάφρος. Είναι μαφιόζος και λαμόγιο. Έχει μεγάλη διαφορά. Απλά κάφρος είναι αυτός που πάει για καφέ με τη γκόμενά του και της λέει: 'μόλις τελειώσεις τον καφέ σου τρέχουμε για να μην πληρώσουμε'. Ο Μπεος είναι σε πιο βαριά κατηγορία..Επιμένω: είναι απλά κάφρος και γραφικός. Αν ήταν μαφιόζος και λαμόγιο όπως λες, ο Νέος Πανιώνιος θα έπαιρνε πρωταθλήματα
-
Ο χρήστης aekara21 έγραψε:
red army asta paramythia gia tis dimoskopiseis , 3 ekatomyria eiste , 2.5 o vazelos kai 1.2 i aek .ok?Πολλούς λες... δεν νομίζω να έχει η Ελλάδα (3+2.5+1.2) 7 εκατομύρια φιλάθλους και μαλιστα μόνο για τις 3 αυτές ομάδες. Αμφιβάλω αν έχει καν 4-5 εκατομύρια για όλες τις ομάδες μαζί.
-
Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΑΕ την Τρίτη, καθώς οι διοικητικοί παράγοντες της ΠΑΕ Πανιώνιος, Αχιλλέας Μπέος και του ΤΑΠ Πας Γιάννινα, Αλέξης Κούγιας, αντήλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς, ενώ ο κ. Μπέος χειροδείκησε εις βάρος του γνωστού ποινικολόγου. Μετά το τέλος του ΔΣ, ο κ. Κούγιας επιβεβαιώσε το περιστατικό, όμως, αρνήθηκε το γεγονός του προπηλακισμού από τον Μπέο. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ Αλέξανδρος Λυκουρέζος, εξερχόμενος της αιθούσης επιβεβαίωσε ότι ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου χτύπησε τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα ενώ εξεδώθη και σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΑΕ με την οποία καταδικάζεται η συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος αποχωρώντας από την αίθουσα δήλωσε ότι παραιτείται από εκπρόσωπος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ στην ΕΠΑΕ.
Ο διάλογος των δύο ανδρών τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας αγόρευε ήταν ο εξής:
Μπέος: Τελείωνε γιατί θα νυχτώσουμε... Εχουμε και δουλειές.
Κ.: Όλοι έχετε σοβαρές δουλειές, ενώ εγώ δεν έχω;
Μ.: Τι σοβαρές δουλειές έχεις εσύ;
Κ.: Εχω κάνει πάνω από δέκα χιλιάδες δίκες.
Μ.: Τι δίκες, για να αθωώνεις εμπόρους ναρκωτικών;
Κ.: Σιγά μην είμαι σαν κι εσένα που παίρνεις λεφτά για να πλακώνεις τα παιδάκια στη Νέα Σμύρνη...
Τότε ο Αχιλλέας Μπέος σηκώνεται από την θέση του και χτυπάει τον Αλέξη Κούγια στο αριστερό μάτι, λέγοντας:
Μ.: Έχω τέσσερα παιδιά που είναι υπερήφανα για τον πατέρα τους, ενώ όλη η Ελλάδα ξέρει ότι εσύ είσαι μ.... και α.....
Οι σύμβουλοι της ΕΠΑΕ μπαίνουν ανάμεσα στους δύο άνδρες και ο Αχιλλέας Μπέος δεν μπορεί να χτυπήσει εκ νέου τον Αλέξη Κούγια, αν και προσπάθησε.
Ο Αχιλλέας Μπέος αποχωρεί από την αίθουσα του ΔΣ, λέγοντας:
Μ.: Δεν θα ξαναπατήσω στο συμβούλιο μέχρι να φύγει αυτή η α...... Όπου σε βρίσκω θα σε γαμάω...
Κ.: Το ξέρουμε ότι είσαι παλικαράς
APO SPORTNEWS.GR -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
@krusenstern. Ο Μπέος δεν είναι απλά κάφρος. Είναι μαφιόζος και λαμόγιο. Έχει μεγάλη διαφορά. Απλά κάφρος είναι αυτός που πάει για καφέ με τη γκόμενά του και της λέει: 'μόλις τελειώσεις τον καφέ σου τρέχουμε για να μην πληρώσουμε'. Ο Μπεος είναι σε πιο βαριά κατηγορία..
Επιμένω: είναι απλά κάφρος και γραφικός. Αν ήταν μαφιόζος και λαμόγιο όπως λες, ο Νέος Πανιώνιος θα έπαιρνε πρωταθλήματα
Δηλαδή θα αρχίσει να παίρνει πρωταθλήματα ο Ακράτητος (αυτή δεν είναι η ο μάδα του Ψωμιάδη; )
Και μη μου πεις ότι και ο Μάκαρος είναι καλό παιδί,αλλά λίγο κάφρος...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Επιμένω: είναι απλά κάφρος και γραφικός. Αν ήταν μαφιόζος και λαμόγιο όπως λες, ο Νέος Πανιώνιος θα έπαιρνε πρωταθλήματα
Δηλαδή θα αρχίσει να παίρνει πρωταθλήματα ο Ακράτητος (αυτή δεν είναι η ο μάδα του Ψωμιάδη; )
Και μη μου πεις ότι και ο Μάκαρος είναι καλό παιδί,αλλά λίγο κάφρος...
Aλλο μπουμπουκι του Ελληνικου ποδοσφαιρου ο κυριος αυτος.......
Απορω πως μπορουν ακομα και παιρνουν ομαδες στην κατοχη τους....
ΗΗΗΗμαρτον ρε που λεει και ο Γεωργιου speaking.
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=651076&lngDtrID=246!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι εντάξει, σωθήκαμε τώρα...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=651076&lngDtrID=246
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι εντάξει, σωθήκαμε τώρα...
Καταπληκτικος παικτης αλλα σαν προπονητης ,μαλλον, λιγος .
-
Νομίζω πως έτσι που παίζουν οι παικταράδες μας,ούτε ο Μουρίνιο δεν τους στρώνει,πόσο μάλλον ο Ματέους...
Αφήστε με τα 600 χιλιάρικα που θα παίρνει το χρόνο,φτιάχναμε άλλη μισή ομάδα.
Μη σας πω ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε χορηγοί του Βωβού,του Χατζητσοπάνη και του Ευσταθίου (εκτός του Τσολακίδη) οπότε τουλάχιστον θα είχαμε σίγουρο ένα πρωτάθλημα...
Τώρα,uefa και με το ζόρι.Για αυτή την δουλειά αρκούσε και ο Αναστασιάδης.
Μακάρι να βγω ψεύτης! -
Η Λάρισα θυμίζει πολύ την παλιά καλή ομάδα του 87. Τρέξιμο, μαρκάρισμα, κυκλοφορία της μπάλας, επίθεση μέχρι το τέλος.... για να δούμε.
-
Τώρα με τον Ματέους προκόψαμε. Ήθελα να ήξερα που βρέθηκαν τόσα λεφτά. Μέχρι προχτές ψάχναμε 6 μήνες να βρούμε 200 χιλιάρικα για το Σικαμπάλα. Τι κουβαρντιλίκια είναι αυτά τώρα;
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Τώρα με τον Ματέους προκόψαμε. Ήθελα να ήξερα που βρέθηκαν τόσα λεφτά. Μέχρι προχτές ψάχναμε 6 μήνες να βρούμε 200 χιλιάρικα για το Σικαμπάλα. Τι κουβαρντιλίκια είναι αυτά τώρα;Ψάξε την απάντηση σε ένα ποστ του greo σχετικό με σαπουνάδες...
-
Δεν αφηνουμε λεω τις μεγάλες 'μικρες' ομάδες?
FORZA XANTHI!!!!!!
-
Deportivo Vs Betis
FORZA EL SUPER DEPOR
-
Οχι ο Ματέους, αλλα διδυμο Λιπι-Καπελο δεν πιστευω οτι μπορουν να κανουν αυτο το αισχος που ειδα προχθες στο γηπεδο, να θυμιζει ομαδα. Γλιτωσατε απο συντριβη, πιστευω αποκλειστικα λογω του οτι ο Ερρερα (φτου φτου παικταρα μου ) επαιξε μολις το πρωτο του βασικο παιχνιδι και δεν εχει ακομα αποκτησει επαφη με το πλεχτο. Ο ράοκ ηταν ενα σκορποχωρι απο παικτες ειτε υπερτιμημενους (Φουτσινι, Σαλπιγγιδης, Χαραλαμπους, Σικαμπαλα) ειτε κορεσμενους (Τεο, Ακιελ) ειτε πολυ πολυ λιγους (εδω ας μην πω ονοματα). Αν εξαιρεσεις τον Ουντινεζε και το Φερναντεζ χεσε ψηλα κι αγναντευε.
-
Δεν πειράζει μωρέ καλή καρδιά...
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ (του βαθμολογικού πίνακα ;))
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δεν πειράζει μωρέ καλή καρδιά...ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ (του βαθμολογικού πίνακα ;))
Φέτος θα έχει αντίπαλο...τον ΠΑΟ
**ΠΑΟΚΑΡΑ **Ο ΕΝΑΣ
ΠΑΟ**ΚΑΡΟ **Ο ΑΛΛΟΣ
-
Να λετε μην γινει κανενας πολεμος και σταματησει το πρωταθλημα και υποβιβαστητε .
Στο STAR εκαναν ακομα μικροτερα τα γραμματα στο πινακα της βαθμολογιας για να φαινετε ο ΠΑΟ στην πρωτη σελιδα
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]