Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΑΕ την Τρίτη, καθώς οι διοικητικοί παράγοντες της ΠΑΕ Πανιώνιος, Αχιλλέας Μπέος και του ΤΑΠ Πας Γιάννινα, Αλέξης Κούγιας, αντήλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς, ενώ ο κ. Μπέος χειροδείκησε εις βάρος του γνωστού ποινικολόγου. Μετά το τέλος του ΔΣ, ο κ. Κούγιας επιβεβαιώσε το περιστατικό, όμως, αρνήθηκε το γεγονός του προπηλακισμού από τον Μπέο. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ Αλέξανδρος Λυκουρέζος, εξερχόμενος της αιθούσης επιβεβαίωσε ότι ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου χτύπησε τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα ενώ εξεδώθη και σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΑΕ με την οποία καταδικάζεται η συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος αποχωρώντας από την αίθουσα δήλωσε ότι παραιτείται από εκπρόσωπος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ στην ΕΠΑΕ.
Ο διάλογος των δύο ανδρών τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας αγόρευε ήταν ο εξής:
Μπέος: Τελείωνε γιατί θα νυχτώσουμε... Εχουμε και δουλειές.
Κ.: Όλοι έχετε σοβαρές δουλειές, ενώ εγώ δεν έχω;
Μ.: Τι σοβαρές δουλειές έχεις εσύ;
Κ.: Εχω κάνει πάνω από δέκα χιλιάδες δίκες.
Μ.: Τι δίκες, για να αθωώνεις εμπόρους ναρκωτικών;
Κ.: Σιγά μην είμαι σαν κι εσένα που παίρνεις λεφτά για να πλακώνεις τα παιδάκια στη Νέα Σμύρνη...
Τότε ο Αχιλλέας Μπέος σηκώνεται από την θέση του και χτυπάει τον Αλέξη Κούγια στο αριστερό μάτι, λέγοντας:
Μ.: Έχω τέσσερα παιδιά που είναι υπερήφανα για τον πατέρα τους, ενώ όλη η Ελλάδα ξέρει ότι εσύ είσαι μ.... και α.....
Οι σύμβουλοι της ΕΠΑΕ μπαίνουν ανάμεσα στους δύο άνδρες και ο Αχιλλέας Μπέος δεν μπορεί να χτυπήσει εκ νέου τον Αλέξη Κούγια, αν και προσπάθησε.
Ο Αχιλλέας Μπέος αποχωρεί από την αίθουσα του ΔΣ, λέγοντας:
Μ.: Δεν θα ξαναπατήσω στο συμβούλιο μέχρι να φύγει αυτή η α...... Όπου σε βρίσκω θα σε γαμάω...
Κ.: Το ξέρουμε ότι είσαι παλικαράς
APO SPORTNEWS.GR