Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
CBF600S με καρμπυρατέρ αλλά ABS που μου το δίνουν σε ανταλλαγή φτηνό; Μόνο από τα ρουλεμαν του λαιμού και το μπεκρούλιασμα της βενζίνης έχω ακούσει ότι υποφέρει... και είναι (κλασσικά χόντα) σαν ανάποδο γαμώτο, βέβαια.
Προσωπικά (ανώμαλος) μου αρέσει και φατσικά το CBF, άσε που είναι καλό μηχανάκι πέρα από κάθε αμφιβολία. Πόσο στο αφήνουν;
@ Krus: Καλορίζικο βρε, σε είχα αφήσει με το ΧΜΑΧ.
Θενξ
Αυτό που με χαλάει στο MT-07 είναι πως παρόλο που έναντι του ανθρωπομεταφορέα NC μάλλον υπερτερεί σαφώς, μέσα μου πιστέυω οτι παραμένει εργαλείο για μοδατο commuting και καμμια κοντινή βολτα (και το οτι δεν καίει πολύ βοηθάει γενικά) παρά για παιχνίδι (οπως πχ το Street Triple ή το ομοσταβλο MT-09...)
Στα μειον του 1/δεν έχει ανεστραμμένο πηρούνι, 2/είναι μικρό πανάθεμά το και θα φαίνεται άσχημο με ζελατίνες-βαλίτσα, 3/ απο περιφερειακά είναι τα απολύτως βασικα αρα επισκεψη σε πιστα = δυσκολάκι να φχαριστηθείς..
Το ερώτημα είναι: Πόσο μοβόρικο είναι στο χαρακτήρα, βγάζει λιγο γκάβλα; Πες τα ολα βρε Κρους
Είχα και τα δύο NC (Χ και Integra) πρόσφατα για δοκιμή. Ανθρωπομεταφορείς, αλλά 'μηχανές' με τέτοιο μοτέρ δεν τα λες... με το ΜΤ καίω 0,6 λτ./100 περισσότερο και στροφάρω ως τις 10-11, την ώρα που τα NC δεν θέλουν να περάσουν τις 6. Ούτε μπορούν.
Ναι, δεν έχει upside down, είναι μικρό (γι' αυτό πούλησα σχάρα και βαλίτσα πριν τα βάλω πάνω), αλλά η 'μοβοριά' του είναι στο συνδυασμό του απίστευτου μοτέρ με το πολύ μικρό βάρος και τη γενικότερη διάθεση για πλάγιασμα. Ειλικρινά, στο δρόμο κάνω πλάκα σχεδόν σε ό,τι έχει ρόδες, εκτός από πολύ δυνατά μηχανάκια με αναβάτη που να το λέει η καρδιά του. Από φρένα κανένα παράπονο, εκτός ότι απαιτούν δύναμη για να δώσουν δύναμη.
To μηχανακι βγαζει μια χαρα γουστα και σε καμια περιπτωση για το μεσο αναβατη δεν μπορεις να πεις οτι 'χανει' απο την ελλιψη αντεστραμενου.
Μια χαρα καβλα βγαζει και σηκωνεται με 3η στα 'φορτε' του και ελαφρυ τραβηγμα.
Απο φρενα ειναι ενταξει επισης σε συγκριση με αλλα αντιστοιχων ιππων/βαρους.
Ακριβώς. Αν έχει καλή άσφαλτο, σηκώνεται. Αν όχι, γράφει κάτω 2η, 3η και μέρος της 4ης