-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οτι και να κανετε το ρεκορ μας με 3 αποκλεισμους απο τους κουμπαρους δεν προκειτε να καταρριψετε. Και να σκασετεΠαρτε κολλυρια! Σε 5 ωρες αρχιζει το υπερθεαμα
Κοιτα greo, αυτο το καναμε για εθνικους λογους. Ηταν αναγκη να ανεβει η Κυπρος στη βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ και να ακουστει το κυπριακο ποδοσφαιρο στην ευρωπη. Μη συγχεουμε την αυτοθυσια του Ηρακλη για το καλο της Κυπρου με την αγωνιστικη παρουσια της ομαδας...
(τι μαλακιες λεμε για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα...)
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δεν νομιζω οτι ειναι ξεκαρδιστικο να γραφει ανακριβειες και να ειρωνευεται την κατα τεκμηριον μεγαλυτερη ομαδα. Το αν μας παει η ευρωπη ασε να το κρινουν οι ευρωπαιοι ,οπως ο αριγκο σακι,ο προεδρος της λυον κ.τ.λ οπου δηλωναν οτι ο ολυμπιακος εχει κερδισει τον σεβασμο σε αντιθεση με τον προεδρο της βενρντερ που οταν επεσε με τον παο δηλωνε οτι ειναι τυχεροι που παιζουν μαζι τους. Δεν θα εστελνα και εγω ειρωνικο ποστ αν δεν εβλεπα το ποστ του hrdouka. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?Όπως έλεγε κι ο Βαμβακούλας 'Γκολ εσείς; Σέντρα εμείς! '
-
Δεν νομιζω οτι ειναι ξεκαρδιστικο να γραφει ανακριβειες και να ειρωνευεται την κατα τεκμηριον μεγαλυτερη ομαδα. Το αν μας παει η ευρωπη ασε να το κρινουν οι ευρωπαιοι ,οπως ο αριγκο σακι,ο προεδρος της λυον κ.τ.λ οπου δηλωναν οτι ο ολυμπιακος εχει κερδισει τον σεβασμο σε αντιθεση με τον προεδρο της βενρντερ που οταν επεσε με τον παο δηλωνε οτι ειναι τυχεροι που παιζουν μαζι τους. Δεν θα εστελνα και εγω ειρωνικο ποστ αν δεν εβλεπα το ποστ του hrdouka. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
Αφηστε λοιπον τις εξυπναδες και για το αν ειμαι τσουκαλας απλα να σας πω οτι δεν ειμαι καν μελος. Δεν μπορω ομως να μην αντιδρασω οταν διαβαζω τετοιες @@ριες. Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Τ Ε?Σιγά παλικάρι μου θα σου ανεβει η πίεση...
-
Δεν νομιζω οτι ειναι ξεκαρδιστικο να γραφει ανακριβειες και να ειρωνευεται την κατα τεκμηριον μεγαλυτερη ομαδα. Το αν μας παει η ευρωπη ασε να το κρινουν οι ευρωπαιοι ,οπως ο αριγκο σακι,ο προεδρος της λυον κ.τ.λ οπου δηλωναν οτι ο ολυμπιακος εχει κερδισει τον σεβασμο σε αντιθεση με τον προεδρο της βενρντερ που οταν επεσε με τον παο δηλωνε οτι ειναι τυχεροι που παιζουν μαζι τους. Δεν θα εστελνα και εγω ειρωνικο ποστ αν δεν εβλεπα το ποστ του hrdouka. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
Αφηστε λοιπον τις εξυπναδες και για το αν ειμαι τσουκαλας απλα να σας πω οτι δεν ειμαι καν μελος. Δεν μπορω ομως να μην αντιδρασω οταν διαβαζω τετοιες @@ριες. Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Τ Ε?Αν μη τι άλλο ενόψει Ρεάλ(έστω αυτή τη Ρεάλ)εγώ στη θέση σου θα πρόσεχα περισσότερο για το τί λέω..όταν ακόμα μετά από 8-9 χρόνια παρουσίας σ'αυτό τον ρημαδοθεσμό δεν έχεις νικήσει εκτός έδρας μην μιλάς για κερδισμένους σεβασμούς γιατί αγγίζεις τα όρια της γραφικότητας.Όσο για τον Αρίγκο,τυποποιημένες κουβέντες είπε ο άνθρωπος,πολυάσχολος ων δεν έχει χρόνο να δει στο βίντεο τις πεντάρες(από νορβηγική ομάδα) και τις εφτάρες(από τα δεύτερα της Γιούβε) που έχει φάει η κατα τεκμήριο καλύτερη ελληνική ομάδα.
Τέλος για τον πρόεδρο της Βέρντερ του συστήνω να ρωτήσει τους προέδρους του Αμβούργου,της Σάλκε κλπ πρώτα και μετά να πει όσα είπε(αν τα είπε δηλαδή..)
Μην συγχύζεσαι από τώρα,έχεις καιρό μπροστά σου(δυστυχώς το τσάμπιονς λίγκ δεν τελείωσε ακόμα )
-
Φιλε gti θα στεναχωριομουν αν οι ευρωπαιοι μας θεωρουσαν ξεφτιλες. Τωρα το τι λες εσυ ή ο μενιος ή ο μπαμπης δεν μου λεει τιποτα. Τυποποιημενες η οχι οι δηλωσεις του σακι δεν με νοιαζει. Σημασια εχει οτι ειπε ενα καλο λογο, οπως και ο προεδρος της βερντερ και της ουντινεζε πανυγηριζαν που κληρωθηκαν με τον παο. Προφανως δεν θα θυμουνται τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ πορειες με την διαιτησια. Λοιπον για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Οι ξενοι ουτε φοβουνται ουτε καν υπολογιζουν τον παο. Εμεις χασαμε απο την ροζεμποργκ η οποια συμμετεχει 8 συνεχομενες φορες και ας πηγαινει χαλια στο πρωταθλημα της. Ο παο εχασε απο την καλιθεα της ιταλιας που περυσι αποκλειστηκε απο τον πανιωνιο.
Επισης δεν φοβαμαι την ρεαλ και κατι μου λεει πως θα παιξουμε καλα.
Εδω θα ειμαι και μετα το ματς και αν χασουμε με κατω τα χερια θα το παραδεχτω. -
Ηρεμίαααααααα
Σιγά ρε φανατισμένοι τύποι (και για τους Ολυμπιακούς κ για τους αντι-Ολυμπιακούς)
Δεν είναι ανάγκη να λέμε μεγάλα λόγια.. κανένας
Καταρχάς για μένα είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός, είτε σας αρέσει είτε όχι, έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τώρα όσοι μιλάνε για παράγκες κτλ εκτός από γραφικοί είναι και κολλημένοι.. Αν είναι δυνατόν να είσαι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός η ΑΕΚ και να μιλάς για 'παράγκες'. Τουλάχιστον ο Ολυμπιακός, σε σύγκριση με αυτές τις ομάδες έχει και καλύτερους παίχτες. Σιγά την ΑΕΚ, τον ΠΑΟ ή τον ΠΑΟΚ που είναι 'καθαροί' δηλαδή.. Έλεος! Εδώ οι ομάδες των τοπικών προταθλημάτων δεν είναι καθαρές! Όποιος νομίζει πώς μόνο οι άλλοι δεν είναι καθαροι είναι πραγματικά αφελής κατά την άποψή μου. Η παράγκα μας φταίει όταν ο Ολυμπιακός παίζει με το Ριβάλντο και ο Πάοκ με τον Κολομητρούση και τρώει 5άρες; Δε νομίζω..
Θα το ξαναπώ άλλη μια φορά: όποιος κάθεται και ασχολείται με αυτές τις βλακείες χάνει την ουσία και γίνεται γραφικός, φανατικός και αντιπαθητικός. Προσωπικά, αποφεύγω τέτοιους τύπους, μου δίνουν την εντύπωση χαμηλού επιπέδου iq. To θέμα είναι να βλέπεις μπάλα. Και κακά τα ψέματα. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερους παίχτες αυτή τη στιγμή από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.
Για την Ευρώπη, δε νομίζω ότι καμία ομάδα ελληνική μπορεί να σταθεί δίπλα σε δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες.. το αν ο ΠΑΟ ή ο ΟΣΦΠ κέρδισε μια φορά την τάδε καλή ομάδα, δε μου λέει και πολλά.. η εθνική ΕΛλάδος κέρδισε τη Γαλλία.. τι σημαίνει αυτό, ότι είναι καλύτερη ομάδα από τη Γαλλία; Στα προηγούμενα προκριματικά του Παγκοσμίου το 2002, η Βραζιλία πέρασε στο τσακ, ενώ είχε χάσει από όλες τις άκυρες.. τι σημαίνει αυτό; Επίσης, η Λακορούνια έχει φάει 8άρες από τη Μονακό.. τι σημαίνει αυτό, ότι οι Ελληνικές ομάδες είναι καλύτερες;;
Θα το ξαναπώ: Η Ελλάδα δεν έχει ποδόσφαιρο. Και όποιος μιλάει για Ευρώπη, και ειδικά ο Ολυμπιακός που κάνανε τις δηλώσεις φέτος, ας κοιτάξει τα χάλια του συγκριτικά με τις ευρωπαΪκες ομάδες, ας κοιτάξει την άμυνά του και την επίθεση και μετά το συζητάμε..
a by the way:
Ν.Ορλεάνη- Ολυμπιακός 1-0 (Τροντ Σόλιντ) -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ο ιταλός είδε φως στο τούνελ.Ο ιταλός είδε σημάδια ανάκαμψης μετά τον αγώνα με την ουντινέζε(προφανώς επειδή ο Λεβαδειακός δεν μας κάρφωσε 3 μπαλάκια.)
Ο ιταλός έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας.
Ο ιταλός πιστεύει ότι όλα βαίνουν καλώς και το μόνο που λείπει από την ομάδα είναι η...νίκη.
Ο ιταλός έδωσε συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό για την σπουδαία εμφάνισή του.
Καπετάνιο...συμφωνείς;
Tσάμπα σκας Μια απόφαση είναι. Εγώ την έχω πάρει πάντως.
Πάντως εγώ το Μαλεζάνι τον πάω με 'χίλια' . Εντελώς χαβαλές ο τύπος. 1000 χρόνια θα ζήσει αυτός. Είδα μόνο λίγο στο ημίχρονο της Εθνικής. Ο βάζελος σερνόταν και ο Μαλεζάνι έλεγε μετά ότι είναι ευχαριστημένος από το Θεοδωρίδη. Μιλάμε ο τύπος είναι 'αλλού για αλλού'. Πριν παίξει ο βάζελος με την Ουντινέζε, έδωσε μια συνέντευξη σε μια εφημερίδα της Βερόνα και ούτε λίγο ούτε πολύ 'ελεγε ότι το πεπρωμένο του επιφυλάσει ένα Τσάμπιονς Λίγκ με το βάζελο (το νόημα αυτό ήταν, ακριβώς δε θυμάμαι)
Ο τύπος είναι όλα τα λεφτά, θα πέσει πολύ γέλιο. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
. το αν ο ΠΑΟ ή ο ΟΣΦΠ κέρδισε μια φορά την τάδε καλή ομάδα, δε μου λέει και πολλά..Ο ΠΑΟ έχει κάνει και 4-5 αξιοπρεπείς πορείες στην Ευρώπη... η κατά τεκμήριο καλύτερη ελληνική ομάδα έχει κάνει μια.
-
Ρε παιδιά, ο Λεβαδειακός πόσο ήρθε;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ρε παιδιά, ο Λεβαδειακός πόσο ήρθε;Έλα που δεν ξέρεις...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ο ιταλός είδε φως στο τούνελ.
Ο ιταλός είδε σημάδια ανάκαμψης μετά τον αγώνα με την ουντινέζε(προφανώς επειδή ο Λεβαδειακός δεν μας κάρφωσε 3 μπαλάκια.)
Ο ιταλός πιστεύει ότι όλα βαίνουν καλώς και το μόνο που λείπει από την ομάδα είναι η...νίκη.
Καπετάνιο...συμφωνείς;
Πάντως εγώ το Μαλεζάνι τον πάω με 'χίλια' . Εντελώς χαβαλές ο τύπος. 1000 χρόνια θα ζήσει αυτός. Είδα μόνο λίγο στο ημίχρονο της Εθνικής. Ο βάζελος σερνόταν και ο Μαλεζάνι έλεγε μετά ότι είναι ευχαριστημένος από το Θεοδωρίδη. Μιλάμε ο τύπος είναι 'αλλού για αλλού'. Πριν παίξει ο βάζελος με την Ουντινέζε, έδωσε μια συνέντευξη σε μια εφημερίδα της Βερόνα και ούτε λίγο ούτε πολύ 'ελεγε ότι το πεπρωμένο του επιφυλάσει ένα Τσάμπιονς Λίγκ με το βάζελο (το νόημα αυτό ήταν, ακριβώς δε θυμάμαι)
Ο τύπος είναι όλα τα λεφτά, θα πέσει πολύ γέλιο.Άσε το ότι έχει μεταδώσει την φιλοσοφία αυτή και στους παίχτες. Είναι όλοι ''αραχτοί και λάιτ''
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ο ιταλός είδε φως στο τούνελ.
Ο ιταλός είδε σημάδια ανάκαμψης μετά τον αγώνα με την ουντινέζε(προφανώς επειδή ο Λεβαδειακός δεν μας κάρφωσε 3 μπαλάκια.)
Καπετάνιο...συμφωνείς;
Ο τύπος είναι όλα τα λεφτά, θα πέσει πολύ γέλιο.Να σου πω,στο οτί ο Μαλεζάνι είναι version Τότης Φυλακούρης made in Italy δεν διαφωνώ Κι εγώ τον πάω σαν προσωπικότητα,μακάρι να ήταν όλοι έτσι(στα @ρχ@@ του για όλα),αλλά όχι σαν προπονητή.
Και είναι κρίμα ειδικά φέτος με τέτοιους παίχτες,με τόσο βάθος,τόσες επιλογές να γινόμαστε μπάχαλο και να ξεφτιλιζόμαστε τζάμπα.
Το ξέρεις ότι σηκώθηκε σήμερα κι έφυγε για το καθιερωμένο λέει ταξιδάκι του στην Ιταλία;Ο τύπος έχει ένα μπάχαλο για ομάδα και σηκώνεται και φεύγει και βολτάρει στις πιάτσες
Πάντως ο Βαρδινογιάννης(το είπαν και τα δελτία ειδήσεων)έχει έρθει σε επαφή με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας(λέγεται ότι η συνάντηση έγινε πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.Το δε αστείο είναι να έρθει ο Ντούσαν να φέρει στην παιανία ντάμπλ για την πλάκα του και να τον διώξουμε το καλοκαίριΦανταστείτε εναλλαγή στα αποδυτήρια από Μαλεζάνι σε..Μπάγιεβιτς.
Κονσεισάο,Γκονζάλες,Ολιζαντέμπε θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
. το αν ο ΠΑΟ ή ο ΟΣΦΠ κέρδισε μια φορά την τάδε καλή ομάδα, δε μου λέει και πολλά..
Ο ΠΑΟ έχει κάνει και 4-5 αξιοπρεπείς πορείες στην Ευρώπη... η κατά τεκμήριο καλύτερη ελληνική ομάδα έχει κάνει μια.
Έχεις δίκιο σ'αυτό.. αλλά και η Εθνική πήρε το Ευρωπαϊκό, και βάσει δυναμικότητας εκεί που είναι τώρα στον όμιλο είναι πολύ καλά (μπροστά από τους καλύτερους αντικειμενικά Δανούς).. αυτό δεν την κάνει καλή ομάδα με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για μένα που θέλω να δω Ποδόσφαιρο.. Την κάνει ένα καλό σύνολο που παίζει κατά κανόνα αμυντικά, βάζει ένα γκολάκι και έχει αρκετή δόση τύχης.. Κάπως έτσι ήταν και ο βάζελος (γιατί πέρσι κ φέτος κλάφτα).. μην τρελαινόσαστε ρε παιδιά.. μη φανατίζεστε. Δεν είδα ποτέ τον βάζελο στην Ευρώπη και να πω 'πω, πω, παίξανε ΜΠΑΛΑΡΑ'. Και με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, μη νομίζεις, μόνο μια φορά το είχα πει με την ψόφια Λεβερκούζεν.. Δεν το είπα σε κανένα άλλο αποτέλεσμα, ούτε με τη Βαλένθια που τότε ήταν ομαδάρα όταν την κέρδισε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ με 1-0, ούτε με τη Λίβερπουλ -την πρωταθλήτρια ευρώπης.. Θέλω να λέω όσο μπορώ τα πράγματα με τ'όνομά τους. Τουλάχιστον προσπαθώ
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ρε παιδιά, ο Λεβαδειακός πόσο ήρθε;
Έλα που δεν ξέρεις...
Δεν το 'πιασες... φυσικά και ξέρω. Συνήθως ρωτάμε 'πόσο ήρθε ο Παναθηναϊκός (ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ)'
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μην τρελαινόσαστε ρε παιδιά.. μη φανατίζεστε.Προσωπικά δνε νομίζω να έχω δώσει δείγματα φανατισμού (διότι πολύ απλά δεν είμαι φανατισμένος).
Δεν είδα ποτέ τον βάζελο στην Ευρώπη και να πω 'πω, πω, παίξανε ΜΠΑΛΑΡΑ'. Και με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, μη νομίζεις, μόνο μια φορά το είχα πει με την ψόφια Λεβερκούζεν.. Δεν το είπα σε κανένα άλλο αποτέλεσμα, ούτε με τη Βαλένθια που τότε ήταν ομαδάρα όταν την κέρδισε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ με 1-0, ούτε με τη Λίβερπουλ -την πρωταθλήτρια ευρώπης.. Θέλω να λέω όσο μπορώ τα πράγματα με τ'όνομά τους. Τουλάχιστον προσπαθώ
Το να παίξουνε μπαλάρα οι ελληνικές ομάδες κόντρα σε προηγμένες ευρωπαϊκές ομάδες είναι σαν να ζητάς από την Ελλάδα να φτιάξει αυτοκίνητα καλύτερα από τους Γερμανούς. Γίνεται; Δεν γίνεται!
Παρόλα αυτά, τόσο ο βάζελος όσο και ο γάβρος έχουν παίξει κατά διαστήματα καλή μπάλα κόντρα σε ευρωπαϊκές ομάδες. Από τον βάζελο μου έρχεται πρόχειρα Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ (στο Ολντ Τράφορντ, όταν έχασε 3-1), Μπαρετσελόνα (στο Κάμπ Νοου, όταν έχασε 3-1), Γιουβέντους (στο ΟΑΚΑ, οταν κέρδισε 3-1), Πόρτο (στη Λεωφόρο, όταν κέρδισε 1-0 νομίζω). Κι ο γάβρος έχει παίξει καλή μπάλα κατά καιρούς. ΜΠΑΛΑΡΑ με συνέχεια όμως μην περιμένεις από ελληνική ομάδα κόντρα σε καλη ευρωπαϊκή.
Το πρόβλημα του γάβρου στην Ευρώπη ήταν (είναι; ) πως νομίζει ότι μπορεί να παίξει μπαλάρα, κατεβαίνει λοιπόν με επιθετικό σχήμα με τα γνωστά αποτελέσματα. Αυτό που εσένα δεν σου αρέσει στον βάζελο (και στην Εθνική) ονομάζεται αυτογνωσία... για αυτό και ο βάζελος έχει καλύτερες πορείες στην Ευρώπη. Το πρόβλημα του βάζελου είναι πως και στην Ελλάδα κατεβαίνει λες και αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, με τα γνωστά αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Εχουν εκει στον ράοκ τοσα λεφτα που θα σπασουν το συμβολαιο του Ματέους με την Ουγγαρια;
Αν ναι, παμε ολοι μαζι: Πως την κανουν τη μπουγαδα, με νερο και σαπουναδα...Πάντως ευτυχώς που υπάρχουν οι ΠΑΟΚτζήδες και με τα εισητήρια από το σημερινό αγώνα θα δει κανά φράγκο και το άδειο ταμείο του Ηρακλή.
Βλέπω κουραμπιέδες ή γριά σήμερα. Ο ΠΑΟΚ μόνο στον αγώνα δεν φαίνεται να έχει το μυαλό του.Και επιβεβαιώθηκα. Για να είμαι ειλικρινής βέβαια τόσο χάλια δεν τον περίμενα τον ΠΑΟΚ. Κάθε πέρσι και καλύτερα.
Δεν μου τη σπάει που στην Ελλάδα δεν βλέπουμε μπάλα. Μου τη σπάει που μερικοι φοβούνται μην τους κατηγορήσουν την ομάδα και γι' αυτό το λόγο υπερασπίζονται το μαύρο της το χάλι. Αποτέλεσμα η διαιωνιζόμενη ξεφτίλα που βλέπουμε για μπάλα. -
Σοβαρό επεισόδιο δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΑΕ μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Αλέξη Κούγια. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα φέρεται να επιτέθηκε φραστικά στον ισχυρό άνδρα του Πανιωνίου με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έκρηξή του. Ο επιφανής ποινικολόγος φέρεται να ισχυρίζεται πως ο κ.Μπέος χειροδίκησε εναντίον του, ωστόσο εκείνος το αρνείται και τονίζει πως δεν υπήρξε σωματική βία, αλλά μόνο φραστικό επεισόδιο. Ο κ.Μπέος αποχώρησε από τη συνεδρίαση που συνεχίζεται έχοντας μεταξύ των θεμάτων συζήτησης και τη δημιουργία της Σούπερ Λίγκας.
Πως να παει μετα το ποδοσφαιρο μπροστα??????
Ουστ αρουραιοι....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Σοβαρό επεισόδιο δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΑΕ μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Αλέξη Κούγια. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα φέρεται να επιτέθηκε φραστικά στον ισχυρό άνδρα του Πανιωνίου με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έκρηξή του. Ο επιφανής ποινικολόγος φέρεται να ισχυρίζεται πως ο κ.Μπέος χειροδίκησε εναντίον του, ωστόσο εκείνος το αρνείται και τονίζει πως δεν υπήρξε σωματική βία, αλλά μόνο φραστικό επεισόδιο. Ο κ.Μπέος αποχώρησε από τη συνεδρίαση που συνεχίζεται έχοντας μεταξύ των θεμάτων συζήτησης και τη δημιουργία της Σούπερ Λίγκας.Πως να παει μετα το ποδοσφαιρο μπροστα??????
Ουστ αρουραιοι....
Ο Μπέος, είναι απλά κάφρος. Ο Κούγιας, είναι ψυχικά άρρωστος και χρήζει ιατρικής παρακολούθησης επειγόντως.
-
Και ομως αυτοι και αλλοι «κυριοι» εχουν τις τυχες του Ελληνικου ποδοσφαιρου στα χερια τους.....
ΝΑ μια απο τις αιτιες που παμε κατα διαολου.
Θελουν να παταξουν και την βια κατα τα αλλα...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Σοβαρό επεισόδιο δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΑΕ μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Αλέξη Κούγια...kai μετά αναρωτιόμαστε...'τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε'.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]