-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Keep posting Red Army αλλα μη μας απειλειςΑυτο που δεν δειχνει η φωτογραφια ειναι η συνεχεια της φασης με τη 2η σκαρια του Στολτιδη επανω στον Νορβηγο.....
ΔΕΝ ΛΕΩ οτι το εκανε επιτηδες,ΑΛΛΑ κανενας δεν μπορει να αρνηθει οτι η ενεργεια ηταν εγκληματικη !!!
Οποις παικτης και να το εκανε τα ιδια θα λεγαμε.....
Εσυ πιστευεις οτι στο μαρκαρισμα του Σεμου βρεθηκε καποιος να πει καλα του εκανε???
Το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη ρε και οχι πολεμος.
Ασε επειδη το ειδα το παιχνιδι σου λεω οτι δεν ειχε προθεση και το τακλιν δεν ηταν εγκληματικο. Πρεπει να καταλαβεις, οτι απο ατυχια τραυματιστηκε ο Νορβηγος. Αντιστοιχα τακλιν γινονται δεκαδες σε καθε ματς. Απλα ειχε την ατυχια ο Νορβηγος να ''κατσει'' οπως λεμε το ποδι του στο χορταρι. Αν το σηκωνε στον αερα οπως γινεται συνηθως δεν θα ειχε καν τραυματιστει.
Το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη,αλλα το κανετε πολεμο εσεις οι ''αντικειμενικοι''.Υ.Γ Μην φοβασαι δεν σας απειλω. Απλα λεω οτι θα σας μιλησω χειροτερα ,γιατι το να βγαζουμε καποιον εγκληματια ειναι αισχρο. Οποιος ξερει μπαλα και εχει παιξει με καταλαβαινει.
-
Δεν φοβαμαι
Μπαλα φυσικα και εχω παιξει
Εγω αυτο που λεω ειναι οτι η ενεργεια ηταν πολυ επικινδυνη κατα την γνωμη μου εγκληματικη(διαβασε λιγο και τις εφημεριδες κ δες τι λενε οι Νορβηγοι) χωρις να αμφισβητω οτι δεν πηγε επιτηδες
Το ιδιο παιχνιδι δεν βλεπαμε ??? Πως λες οτι δικαιωνεσαι απο μια φωτογραφια,οταν το ειδες κ εσυ οτι στη συνεχεια της φασης επεσε και με το αλλο ποδι επανω στον Νορβηγο ??
Οσο για το αν το κανουμε πολεμο εμεις οι αντικειμενικοι,εχω να πω απλα: scripta manent.....
Κ αν θελεις διαβασε κ τα προηγουμενα ποστ-ημουν ο μονος ισως που πιστευε οτι θα κερδισει ο Ολυμπιακος... - Πανε τα 10 € μου (παει και το ρεφαρισμα απο τα προχθεσινα του Παο...)
-
Δυστυχως του κοψε την μπαλα ο Στολτιδης. Απο την μια ηταν εγκληματικο, αλλα σιγουρα δεν ηταν επιτηδες, μια κ ο συγκεκριμενος παιχτης ειναι υποδειγμα ηθους κ σοβαροτητας μεσα στο γηπεδο κ οχιι βρωμικος.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εσυ πιστευεις οτι στο μαρκαρισμα του Σεμου βρεθηκε καποιος να πει καλα του εκανε???
Το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη ρε και οχι πολεμος.
Τοτε οχι, αλλα σημερα μ'αυτα που διαβαζω, εγω
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Δυστυχως του κοψε την μπαλα ο Στολτιδης. Απο την μια ηταν εγκληματικο, αλλα σιγουρα δεν ηταν επιτηδες, μια κ ο συγκεκριμενος παιχτης ειναι υποδειγμα ηθους κ σοβαροτητας μεσα στο γηπεδο κ οχιι βρωμικος.Αυτό ακριβώς. Ο Στολτίδης ΠΟΤΕ δεν έχει δώσει δικαιώματα κακής συμπεριφοράς στο γήπεδο, ούτε καν νευριασμένο δεν τον θυμάμαι ποτέ. Το ΠΟΛΥ σκληρό μαρκάρισμα ήταν ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ. Δυστυχώς, βρήκε τον πιτσιρικά σε άσχημο σημείο, είναι και δυνατός παίχτης, έγινε ό,τι έγινε. Κρίμα ( ), αλλά πρόθεση δεν υπήρχε σε καμία περίπτωση.
-
Αυτο λεω κ εγω ρε παιδες
Ο Red Army διαφωνει......
-
Παιδιά ο Στολτίσης πήγε όντως πολύ δυνατά για την μπάλα.
Ο άμοιρος παίχτης όμως, πρόλαβα και την τσίμπησε λίγο πριν με αποτέλεσμα την θέση της μπαλας να πάρει το πόδι του.
Απειρία θα έλεγα εγώ...
Σε τέτοιες περιπτώσεις που βλέπεις τον αλλον να έρχετε απλά πηδάς και ιδιαίτερα σε μια φάση πάνω στην γραμμή.Περαστικά του.
-
O Στολτιδης δεν νομιζω οτι το εκανε επιτηδες αλλα το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο.....εκοψε την μπαλα στον πιτσιρικα.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
O Στολτιδης δεν νομιζω οτι το εκανε επιτηδες αλλα το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο.....εκοψε την μπαλα στον πιτσιρικα.Το κάταγμα έχει καλύτερη πρόγνωση από χιαστούς, μινισκό....
-
Σε καθε περιπτωση θα του παρει πανω απο 10-12 μηνες για να ξαναπαιξει μπαλα.....
Κριμα γιατι ο Σπυροπουλος ειπε οτι ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο της Ροζενμποργκ που εχει βγει τα τελευταια χρονια....
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Αντε τωρα να μην τα παρω και ακουσετε ακομα χειροτεραΣιγά ρε μάγκα, θα μας κάνεις τα 3 2...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αντε τωρα να μην τα παρω και ακουσετε ακομα χειροτερα
Σιγά ρε μάγκα, θα μας κάνεις τα 3 2...
Εγώ θέλω να μου κάνει τα 1 6 -> 3 2
-
Ευτυχως απεργουν οι δημοσιογραφοι σημερα και δεν μας τα εχουν κανει τσουρεκια με τις 'καταρες' και τις 'ατυχιες' που εχουμε ως ομαδα στην Ευρωπη.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Αγαπητη funis θα νικησουμε την Ρεαλ και εσεις θα χασετε με κατεβασμενα τα χερια απο την Βερντερ. Εδω φαγατε 3 γκολ απο την Καλλιθεα της Ιταλιας και 5 απο την Μπαρτσα του στοκου του Ροναλντινιο.Υ.Γ Παντως αν δεν νικησουμε την Ρεαλ θα υποστω τις συνεπειες. Ο red_army7 τα τιμα τα παντελονια που φοραει .
Φανελα του Εκι του αμπαλου δεν θα βαλω παντως. Ειπαμε ειμαι αντρας και ιπποτης, αλλα οχι και λακαμαςΘα δουμε red army, τα μεγαλα λόγια στην μπάλα δεν λένε τιποτα.. Μια αγωνιστικη εμεινε!!
Οσο για το μπλουζάκι εσυ χάνεις!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ευτυχως απεργουν οι δημοσιογραφοι σημερα και δεν μας τα εχουν κανει τσουρεκια με τις 'καταρες' και τις 'ατυχιες' που εχουμε ως ομαδα στην Ευρωπη.Πάλι καλά γιατί όλοι οι σταθμοί παιζουν την καλυτερη μουσική σημερα.
Ρε μπας και πρεπει να το κα΄νουν πιο συχνα? -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Εγώ θέλω να μου κάνει τα 1.6 -> 3.2κλασικος μακαρονας
ο,τι και να λετε οι αντιολυμπιακοι, ελατε στο γηπεδακι να μας το πειτε!! πελατες!!
κι εσυ krieza μπαοκι, τι αντιγαυρος εισαι συ ρε παιδακι μου?!?!
Μέσα είσαι..
αν χάσει ο Ολυμπιακός, θα παίξει πολύ στα πρωτοσέλιδα το βαρυχειμωνιά..
υπάρχει και το 'αθάνατη γκαντεμιά' αν ξαναχάσει στο 89 ξερω'γω, αλλά το βαρυχειμωνιά μου φαίνεται πιο πιθανόγκαντέεεμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
-
Αν και φανατικός Ολυμπιακός αναρωτιέμαι πόσο μαλάκες νομίζουν οτι είμαστε στον 'Πρωταθλητή' με το σημερινό εξώφυλλο.
Η δημοσιογραφία έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και επίσης ευθύνεται για τον χουλιγκανισμό.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Μέσα είσαι..
υπάρχει και το 'αθάνατη γκαντεμιά' αν ξαναχάσει στο 89 ξερω'γω, αλλά το βαρυχειμωνιά μου φαίνεται πιο πιθανόγκαντέεεμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Ρε έχουμε μέντιουμ στο Φόρουμ??!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μέσα είσαι..
Και ο lkar το είχε προβλέψει, ακόμα και μετά το χαμένο πέναλτυ υποστήριζε ότι ο γαύρος δεν θα νικήσει.. Τελικά έχουμε πολλά μέντιουμ στο φόρουμ...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μέσα είσαι..
Και ο lkar το είχε προβλέψει, ακόμα και μετά το χαμένο πέναλτυ υποστήριζε ότι ο γαύρος δεν θα νικήσει.. Τελικά έχουμε πολλά μέντιουμ στο φόρουμ...
Ο lkar δεν πιάνεται! Τα λέει για να γκρινιάζει!!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]