-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Οι πρίζες έχουν 6 λεπτά καλωδιάκια μέσαΜπορείς να βάλεις τη ψηφιακή από τον ΟΤΕ (ISDN+DSL) στα 2 εξωτερικά σύρματα της πρίζας ώστε να μπει το σπλιτερ και το νετμοντ όπου σε βολεύει και μετά να χρησιμοποιήσεις τα 4 εσωτερικά (2 μέσα γραμμή1, 2 έξω γραμμή2) για να επιστρέψεις με το ίδιο καλώδιο και να μοιράσεις σε όλο το σπίτι τις 2 αναλογικές γραμμές από το νετμοντ.
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Πως θα κάνω φραγή διεθνών κλήσεων και υωηλής χρέωσης?Πάρε ένα τηλ στο customer care του ΟΤΕ (134).
-
Τελευταίες ημερες ο media player 10 μου καρφωνει την cpu στο 100. Καμμια ιδέα (εκτος απο το να τον πεταξω).
Καμμια εναλλακτική; -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Τελευταίες ημερες ο media player 10 μου καρφωνει την cpu στο 100. Καμμια ιδέα (εκτος απο το να τον πεταξω).
Καμμια εναλλακτική;Media player classic.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καμμια εναλλακτική;Media player classic.
Μάλλον λύθηκε, αφου γυρισα στα defaults τις ρυθμισεις για τις επιδόσεις (H/W acceleration κ.λ.π). Μάλλον φταιει η αλλαγή της καρτας γραφικών (έβαλα μια πιο παλιά!).
Μάλλον θα πρέπει να ξαναπεράσω και το directx 9 ξανά....Σπύρο, δωσε κανα λινκ γιατι δεν το βρισκω. στο Source forge έχει κενή σελίδα!
-
Δοκίμασε ένα από τα 2 αυτά mirrors Γιάννη:
http://files.divx-digest.com/software/player/mpc2kxp6487.zip http://prdownloads.sourceforge.net/guliverkli/mpc2kxp6487.7z?download
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Πως θα κάνω φραγή διεθνών κλήσεων και υωηλής χρέωσης?
Δεν χρειάζεται... κατέβασε κι εγκατέστησε το Antivir PersonalEdition Classic. Εντοπίζει και μπλοκάρει ON-THE-FLY (μεταξύ πολλών άλλων) και dialers!
Σε ότι αφορά τον Internet Explorer, αν του απενεργοποιήσεις τα ActiveX και Java και κάτι άλλα δεν έχεις πρόβλημα. Επειδή όμως είναι λίγο πακέτο να τον ρυθμίσεις (χώρια ότι χρειάζεσαι την τελευταία του έκδοση), κατέβασε & εγκατέστησε τον Maxthon. Μακράν ο πληρέστερος browser αυτή την στιγμή με τις περισσότερες (κι εμφανέστερς) επιλογές ασφαλείας από οποιονδήποτε άλλον. Τελευταία έκδοση είναι η 1.5.1.039. Αν χρειάζεσαι την τελευταία ελληνική μετάφραση (δεν υπάρχει διαθέσιμο ακόμα στο site το ελληνικό language pack) στείλε μου pm.
-
Κουφό!
Μπήκα στη Microsoft να κατεβάσω το directx 9. Και επειδή χρειάζεται validation των windows, έπρεπε να κατεβασω καποια activx κ.λ.π. Λοιπόν, το τρελό είναι ότι οι οθονες που μου εδειχνε ήταν του firefox!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Κουφό!Μπήκα στη Microsoft να κατεβάσω το directx 9. Και επειδή χρειάζεται validation των windows, έπρεπε να κατεβασω καποια activx κ.λ.π. Λοιπόν, το τρελό είναι ότι οι οθονες που μου εδειχνε ήταν του firefox!
Ποιες οθόνες;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πρόβλημα με τον Firefox 1.0!Εδώ και 2-3 μέρες, όποτε προσπαθώ να σώσω κάτι (είτε save image as είτε save link as) κολλάει ο Firefox. Ξέρετε, not respοnding και τα σχετικά...
Τις πταίει; Και, κυρίως, πώς λύνω το πρόβλημα;
Απεγκατέστησα και ξαναπέρασα τον mozilla, αλλά το πρόβλημα παραμένει! Ούτε μπορώ να κατεβάσω τον 1.5...
Εγκατέστησα τον firefox 1.5 (όπως είπε ο manosk), αλλά το πρόβλημα παραμένει...
Τσέκαρα και με τα ad-aware και Spybot S&D και δεν βρήκαν τίποτα...
Καμιά ιδέα;
-
Πρόβλημα με τον Firefox 1.0!
Εδώ και 2-3 μέρες, όποτε προσπαθώ να σώσω κάτι (είτε save image as είτε save link as) κολλάει ο Firefox. Ξέρετε, not respοnding και τα σχετικά...
Απεγκατέστησα και ξαναπέρασα τον mozilla, αλλά το πρόβλημα παραμένει! Ούτε μπορώ να κατεβάσω τον 1.5...
Καμιά ιδέα;
Maxthon δοκίμασες;
ΥΓ. Με τον ΙΕ κατεβαίνουν;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πρόβλημα με τον Firefox 1.0!
Εδώ και 2-3 μέρες, όποτε προσπαθώ να σώσω κάτι (είτε save image as είτε save link as) κολλάει ο Firefox. Ξέρετε, not respοnding και τα σχετικά...
Καμιά ιδέα;
Maxthon δοκίμασες;
ΥΓ. Με τον ΙΕ κατεβαίνουν;
Με τον ακατανόμαστο (IE) κατέβασα τον firefox 1.5 και το τελευταίο Spybot Search & Destroy (για κάποιο μυστήριο λόγο ήταν πολύ πιο γρήγορο απ' ότι να κάνει update-που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει).
Άλλη λύση εκτός από τον maxthon δεν υπάρχει, γιατρέ;
-
κι εμενα τον τελευταιο καιρο μου κολλαει ο firefox και μαζι και το pc
ααα δεν τα μπορω εγω αυτα τωρα στα γεραματα...παω για αλλο pc μαλλον
πουυυ να'βρω αντοχες για trouble shooting...με τον 1.5 firefox λετε να γλυτωσω το πλαισιο?
-
Με τον ακατανόμαστο (IE) κατέβασα τον firefox 1.5 και το τελευταίο Spybot Search & Destroy (για κάποιο μυστήριο λόγο ήταν πολύ πιο γρήγορο απ' ότι να κάνει update-που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει).
Άλλη λύση εκτός από τον maxthon δεν υπάρχει, γιατρέ;
Αφού κατεβάζει με ΙΕ, θα κατεβάζει και με Maxthon.
-
Media Player Classic + FFDSHOW filter = η συνταγή της επιτυχίας... Απλά οτι πιο γρήγορο για video decoding όλων των ειδών...
Έτσι βλέπω ταινίες στο PII 400MHz (!) VAIO laptop μου κανονικότατα...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Οι πρίζες έχουν 6 λεπτά καλωδιάκια μέσα
Μπορείς να βάλεις τη ψηφιακή από τον ΟΤΕ (ISDN+DSL) στα 2 εξωτερικά σύρματα της πρίζας ώστε να μπει το σπλιτερ και το νετμοντ όπου σε βολεύει και μετά να χρησιμοποιήσεις τα 4 εσωτερικά (2 μέσα γραμμή1, 2 έξω γραμμή2) για να επιστρέψεις με το ίδιο καλώδιο και να μοιράσεις σε όλο το σπίτι τις 2 αναλογικές γραμμές από το νετμοντ.
Όχι, όχι! Δεν έχετε καταλάβει πώς πάνε οι συνδέσεις μου... Τέλος πάντων, θα πάρω σήμερα ένα πολύμετρο και θα κάνω τη δουλειά μου, μη σας τα σπάω κι εσάς. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας!
Καλή εβδομάδα να έχουμε!
Και θέλει, λέει, 10-15 μέρες για να ενεργοποιηθεί η γραμμή! Τι λέτε ρε παιδιά; Που είμαστε, στο 1980 που για να πάρεις ένα τηλέφωνο έμπαινες σε λίστα αναμονής;;; Ευτυχώς που πάντα υπάρχει και ο σύντομος δρόμος... Χεχεχε!
-
Και που να δεις τώρα που την κάνουν όλοι από τον πΟΤΕ με ελαφρά πηδηματάκια (call me εθελουσία) τι έχει να γίνει.. Θα περιμένουμε 10 - 15 μέρες και για απλή σύνδεση, όχι μόνο για adsl.
Επανέρχομαι γιατί με καίει. Καποιος που να έχει το SONY MP3 NW HD-5 (20GB)? http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage. ... &sts_cid=3
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Media Player Classic + FFDSHOW filter = η συνταγή της επιτυχίας... Απλά οτι πιο γρήγορο για video decoding όλων των ειδών...Έτσι βλέπω ταινίες στο PII 400MHz (!) VAIO laptop μου κανονικότατα...
Παίζει και DVD (mpeg2) το FFDSHOW?
-
Καλημέρα!
Χρησιμοποιεί κανείς το AdGif ( =Advanced Gif Animator) και αν ναι, υπάρχει cr@ck ή s/n;
Εναλλακτικές λύσεις;Ευχαριστώ!
-
Αλλος ενας φορουμας στον κοσμο του ADSL. Σημερα μου ηρθε το HOL Broadpack 6+6 μηνες και περιμενω την εγκριση της γραμμης απο τον πΟΤΕ.
Οσα περιπου εδινα για ISDN συνδεση τον χρονο βγαινει η προσφορα της HOL με τα παντα πληρωμένα (περιπου 230
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]