-
Θα σου πω με σιγουριά όταν βρεθώ μπροστά στον φορητό.
Όμως έφτιαξα το δισκάκι (που όντως περιείχε αν θυμάμαι καλά μόνο το image και προς στιγμή απογοητεύθηκα), το έβαλα στο DVD/RW drive του φορητού και [ΘΑΥΜΑ! ΘΑΥΜΑ!] εκκίνησε κανονικά τον υπολογιστή βγάζοντας τις επιλογές του ghost για επαναφορά του συστήματος (βγάζοντάς μου τα μενού επιλογών πρώτα, αν θυμάμαι καλά και πάλι). -
μα 1. το έχει γράψει σε udf (image>2GB)
2. ούτε το IsoBuster βλέπει bootable sectionθα δοκιμάσω όμως να κάνω reboot και βλέπουμε
-
Αν ξεχάσουμε τον κωδικό στα XP μόνη λύση είναι το Format?
-
Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω ένα Mac mini [το καλό] και μία 17άρα TFT.
Θα μου κοστίσουν ~ 1 χιλιάρικο.Να το τολμήσω;
Συνάδελφος...είναι κατενθουσιασμένος!
-
Kid
Όχι. Μπορεί να γίνει διαγραφή του κωδικού με κάποια προγράμματα.
http://www.lostpassword.com/windows-xp-2000-nt.htmelteo:
Αν δεν χρειάζεσαι την ποικιλία προγραμμάτων για Windows, γιατί όχι;
ΟΜΩΣ: Δες αυτό, φρέσκο-σπαρταράει.dmitspan:
Το δοκίμασα το δισκάκι του ghost και εκκινεί μια χαρά από DOS. Περιέχει μόνο 3 αρχεία - τμήματα του image (CDR00001.GHO, CDR00002.GHO, CDR00003.GHO μεγέθους 1-1-0,5 GB αντίστοιχα). -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
elteo:
Αν δεν χρειάζεσαι την ποικιλία προγραμμάτων για Windows, γιατί όχι;
ΟΜΩΣ: Δες αυτό, φρέσκο-σπαρταράει.Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Το διάβασα στο slashdot, υπάρχει έτοιμο ενα zip αρχείο για download με τις οδηγίες και τα αρχεία που χρειάζονται...
-
Νάσο τι έγινε τελικά; Δοικίμασες σε διαφορετικό slot;
-
Χάρη, μόλις έκανα τις τελευταίες δοκιμές μου...
Άλλαγα και το slot... Τα ίδια!
Εξηγήστε μου αυτό αν μπορείτε...
Οι συσκευές αναγνωρίζονται κανονικά (βλέπει ότι είναι iPod) αλλά δεν δουλεύουν. Το flash-άκι μου δούλεψε. Η βιντεοκάμερα δουλεύει επίσης (USB streaming). Ο ένας σκληρός δίσκος στο κουτί του βγάζει αυτό:
και ο άλλος κολλάει το σύμπαν.
Συνοπτικά:
Δίσκοι: ΔΕΝ δουλεύουν
iPod: ΔΕΝ δουλεύει
βιντεοκάμερα: Δουλεύει
JetFlash: Δουλεύει (προς το παρόν)
CardReader: Δουλεύει...(Μήπως να τον βάψω μπλε ολόκληρο και να πάω μια βόλτα προς λιμάνι; )
-
Για λίγο προσοχή στο εξής:
αν τυχόν κάποιος από εσάς ( ) δεν έχει αυθεντική έκδοση του Norton Ghost, να μην την αναβαθμίσει μέσω του Live Update γιατί πήρε το μάτι μου κάπου ότι οι μη γνήσιες εκδόσεις εντοπίζονται και με την αναβάθμιση μετατρέπονται σε trial. Αυτά. -
Μάνο, με ποια έκδοση ghost έχεις κάνει το δισκάκι ?Εμένα φτιάχνει αρχεία v2i
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Οι συσκευές αναγνωρίζονται κανονικά (βλέπει ότι είναι iPod) αλλά δεν δουλεύουν.Αυτό συμβαίνει όταν δεν κάνει καλή επαφή.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Οι συσκευές αναγνωρίζονται κανονικά (βλέπει ότι είναι iPod) αλλά δεν δουλεύουν.
Αυτό συμβαίνει όταν δεν κάνει καλή επαφή.
Ώπα, για εξήγησέ το λίγο καλύτερα αυτό;;; Γιατί έχω την υποψία ότι τα φισάκια της είναι λίγο χαλαρά (της κάρτας)... Αλλά και πάλι, έχω δοκιμάσει την ίδια συσκευή με διαφορετικά καλώδια...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μάνο, με ποια έκδοση ghost έχεις κάνει το δισκάκι ?Εμένα φτιάχνει αρχεία v2iΊσως με τη 2003 (8;). Πάλι θα πρέπει να το κοιτάξω αργότερα. Να υποθέσω δηλαδή ότι το δισκάκι δεν εκκινεί, ε;
-
Παίδες, προχτές αναβάθμισα την ADSL γραμμή μου στο σπίτι από 512 σε 1024. Την πρώτη μέρα, έπιασα (σε torrent) μέχρι και 80 kb/s, αλλά χτες και σήμερα δεν είδα πάνω από 60 (ενώ με την 512 είχα σταθερά 49-50). Υπάρχουν τίποτα παράμετροι που πρέπει να σετάρω στα XP ή στο μtorrent για να βελτιώσω τις ταχύτητές μου;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Παίδες, προχτές αναβάθμισα την ADSL γραμμή μου στο σπίτι από 512 σε 1024. Την πρώτη μέρα, έπιασα (σε torrent) μέχρι και 80 kb/s, αλλά χτες και σήμερα δεν είδα πάνω από 60 (ενώ με την 512 είχα σταθερά 49-50). Υπάρχουν τίποτα παράμετροι που πρέπει να σετάρω στα XP ή στο μtorrent για να βελτιώσω τις ταχύτητές μου;Direct download, κάποιο βιντεάκι από τον browser σου δοκίμασες να δεις με πόσο κατεβαίνει? Στην ταχύτητα των torrents υπεισέρχονται πολλοί παράγοντες εκτός από την ταχύτητα της γραμμής σου.
Κάνε και αυτο το τεστάκι να δεις ταχύτητα: http://bandwidthplace.com/speedtest/
-
γίνεται από ένα τόρρεντ που είναι σε μορφή φακέλου να κατεβάσω κάποια αρχεία και όχι ολόκληρο τον φάκελο?
-
Ώπα, για εξήγησέ το λίγο καλύτερα αυτό;;; Γιατί έχω την υποψία ότι τα φισάκια της είναι λίγο χαλαρά (της κάρτας)... Αλλά και πάλι, έχω δοκιμάσει την ίδια συσκευή με διαφορετικά καλώδια...
Είχα πάρει μια θήκη για σκληρό δίσκο (λεπτό) και είχε συνέχεια προβλήματα. Τον έβλεπε το πισί το δίσκο αλλά δεν έγραφε ούτε διαβαζε. Άνοιξα τη θήκη (USB) και τον ξαναέβαλα και από τότε δουλεύει τέλεια. Κάποια επαφή δεν πατούσε καλά. Σε μένα το πρόβλημα των επαφών ήταν εξωτερικό αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα κάνει αν οι εσωτερικές επαφές (κάρτας?) δεν πατάνε καλά.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Είχα πάρει μια θήκη για σκληρό δίσκο (λεπτό) και είχε συνέχεια προβλήματα. Τον έβλεπε το πισί το δίσκο αλλά δεν έγραφε ούτε διαβαζε. Άνοιξα τη θήκη (USB) και τον ξαναέβαλα και από τότε δουλεύει τέλεια. Κάποια επαφή δεν πατούσε καλά. Σε μένα το πρόβλημα των επαφών ήταν εξωτερικό αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα κάνει αν οι εσωτερικές επαφές (κάρτας?) δεν πατάνε καλά.
Αυτό του το είπα κι εγώ απ'την αρχή μιας και είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα Λεωνίδα αλλά είπε ότι δεν τρέχει τέτοια περίπτωση, έτσι Νάσο?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μα για ποιες επαφές μιλάμε; Τις pci; Τότε δεν θα δούλευε καμία συσκευή. Αν πάλι μιλάμε για τις εσωτερικές των συσκευών, τότε η ίδια συσκευή ΔΕΝ θα δούλευε ούτε στο laptop και φυσικά το iPod που είναι εργοστασιακές όλες οι συνδέσεις, θα δούλευε κανονικά... Αν πάλι ήταν θέμα φις ή καλωδίων, πάλι η ίδια συσκευή δεν θα δούλευε στο laptop...
Λέω να το βάψω μπλε...
-
Μα για ποιες επαφές μιλάμε; Τις pci; Τότε δεν θα δούλευε καμία συσκευή. Αν πάλι μιλάμε για τις εσωτερικές των συσκευών, τότε η ίδια συσκευή ΔΕΝ θα δούλευε ούτε στο laptop και φυσικά το iPod που είναι εργοστασιακές όλες οι συνδέσεις, θα δούλευε κανονικά... Αν πάλι ήταν θέμα φις ή καλωδίων, πάλι η ίδια συσκευή δεν θα δούλευε στο laptop...
Λέω να το βάψω μπλε...
μπορεί οι επαφές/συνδέσεις ΜΕΣΑ στο κουτί να παίζουν, να υπάρχουν δηλαδή κάποια μποσικά, και με το κούνημα να επαναφέρονται ή να χάνονται! Μου έχει τύχει γι'αυτό σου λέω, γι'αυτό άνοιξε το τιμημένο το κουτί και τσέκαρε κουνώντας το ότι ο σκληρός δεν έχει πουθενά να πάει και να βεβαιωθείς πως δε φεύγει απ'τη θέση του.
capisce?Απ'τη στιγμή που έχει κουμπώσει η pci και την βλέπει ο υπολογιστής δεν υπάρχει πρόβλημα μ'αυτήν, εκτός απ'το ποσοστό ασυμβατότητας, άλλο πράγμα αυτό όμως.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]