-
Καλό, χρυσό το Ν70 αλλα δεν μπορούσαν να του βάλουν QVGA οθόνη;
Αν ειχε τέτοια θα ήταν τέλειο...
-
Ηταν αναμενόμενο...
-
[quote='elteo'][quote='TRAVELLER']Παιδες ευχαριστώ για τις γνώμες (και τα λινκ Σπύρο) .
Τελικά η μπίλια έκατσε στο V3i.
To N70, έχει πολλές δυνατότητες που εμένα μου είναι 'άχρηστες'.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ραδιόφωνο αλλά έχω την all time classic 'παντόφλα' μου γι αυτό (6310i)
Tιμή (με την επιδότηση) : 253 -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
'Ηταν αναμενόμενο...Πάνω που παράγγειλα την 7800GS
(θα σας ενημερώσω για τα περαιτέρω μόλις την παραλάβω... Δευτερα ή Τρίτη μου είπαν). -
Απο πού την παρήγγειλες mig? Και πόσο την πήρες?
Να πάρει... Ειναι τρελός πειρασμός... Αλλα λέω στον εαυτό μου 'Κρατήσου, να πάρεις μαζί mobo + pci express κάρτα'....
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Απο πού την παρήγγειλες mig? Και πόσο την πήρες?Να πάρει... Ειναι τρελός πειρασμός... Αλλα λέω στον εαυτό μου 'Κρατήσου, να πάρεις μαζί mobo + pci express κάρτα'....
Αφού έχεις ήδη την 6800GS είναι όντως καλύτερα να κρατηθείς και να πας απευθείας σε mobo + pcie. Εγώ δεν έχω σκοπό να αναβαθμιστώ άλλο για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα, γι αυτό και τα σκάω στην 7800GS.
Παράγγειλα τελικά την πουσαρισμένη XFX 7800GS XT (440/1300 αντί 375/1200) σε τοπικό μαγαζί. €357,0 μου ζήτησε αλλά συμβιβαστήκαμε στα €350,0 (στο νετ την πουλάνε €340,0). Κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστώ και νέο τροφοδοτικό (γύρω στα €50,0 το υπολογίζω), οπότε χαμένος δεν θα βγει
Η πρώτη δουλειά που θα κάνω μόλις την πάρω στα χέρια μου θα είναι να φουλάρω τα γραφικά του NFS Most Wanted να δω πόσα fps θα μου δώσει (αν όλα πάνε καλά θα ποστάρω και screenshots στο 'Όσο πάει με το πλάι')
-
Πολύ καλή τιμή! Μεγειές!
-
[quote='TRAVELLER'][quote='elteo'][quote='TRAVELLER']Παιδες ευχαριστώ για τις γνώμες (και τα λινκ Σπύρο) .
Τελικά η μπίλια έκατσε στο V3i.
To N70, έχει πολλές δυνατότητες που εμένα μου είναι 'άχρηστες'.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ραδιόφωνο αλλά έχω την all time classic 'παντόφλα' μου γι αυτό (6310i)
Tιμή (με την επιδότηση) : 253 -
Παίδες, ζητώ τη βοήθεια σας.
Έφερε ο πατέρας μου στο σπίτι αυτές τις μέρες έναν υπολογιστή (τον server ουσιαστικά μιας εταιρίας που έκλεισε) για να δουλέψει αλλά από χτες το μηχάνημα μας άφησε χρόνους.
Με το που κάνει boot, στην πρώτη μαυρη οθόνη με το logo των windows (windows server 2003) , κάνει πάντα restart και συνεχίζει έτσι κυκλικά, χωρίς να καταλήγει κάπου.
Λέτε να είναι ιός, λέτε να είναι πρόβλημα hardware, καμια RAM πχ; -
Αφού τον θες για οικιακό PC, φορμάρισέ τον και βάλε τα Windows XP. Φαίνεται να τα έχει παίξει το λειτουργικό, αν έφταιγε η μνήμη ή ο σκληρός δεν θα εκκινούσε καθόλου. Βέβαια υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει ζημιά ο σκληρός (bad clusters), αλλά πιο πιθανό είναι να έχει πειραχτεί το λειτουργικό.
-
Για ψηφιακή μηχανή τι έχετε να μου προτείνεται;; Δεν θέλω κάποια επαγγελματική.
-
Eγώ πήρα τούτη εδώ τελικά
http://www.pixmania.com/gr/gr/107428/ar ... etechniqueΕίναι πολύ μικρή και πολύ λεπτή χωράει παντού και το καλό που έχει είναι ότι τραβάει βίντεο με 30fps απεριόριστης διάρκειας και έχει μεγάλη οθόνη.
Ούτε κι εγώ έχω πολλές απαιτήσεις. Με Α4 με χαρτί Εpson τυπώνει τέλεια. Ερχεται και με dock station που διευκολύνει σημαντικά και έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.Οταν έψαχνα, πριν κάτι μήνες, διάβαζα επίσης πολύ καλά λόγια για τις NIKON.
Πάντως με τιμή γύρω στο 300άρι νομίζω ότι θα βρεις αρκετές που να καλύπτουν τις βασικές ανάγκες για καλές φωτό. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Áöïý ôïí èåò ãéá ïéêéáêü PC, öïñìÜñéóÝ ôïí êáé âÜëå ôá Windows XP. Öáßíåôáé íá ôá Ý÷åé ðáßîåé ôï ëåéôïõñãéêü, áí Ýöôáéãå ç ìíÞìç Þ ï óêëçñüò äåí èá åêêéíïýóå êáèüëïõ. ÂÝâáéá õðÜñ÷åé ðåñßðôùóç íá Ý÷åé ðÜèåé æçìéÜ ï óêëçñüò (bad clusters), áëëÜ ðéï ðéèáíü åßíáé íá Ý÷åé ðåéñá÷ôåß ôï ëåéôïõñãéêü.- 1
-
Δεν τον χρειαζόμαστε για οικιακό, ο υπολογιστής θα επιστραφεί σε λίγο καιρό, απλά επειδή έχει μέσα τα λογιστικά στοιχεία της επιχείρησης κ ο πατέρας μου ήθελε να δουλέψει σε αυτά έχουμε ανησυχήσει για αυτό που έπαθε. Έχει δύο σκληρούς, με τον έναν να δουλεύει mirror.
Προσπαθώ να εκκινήσω σε safe mode, αλλά το F8 δεν πιάνει.Η ιστορία ξεκίνησε ως εξής.
Έβαλε το flashακι του πάνω, δεν το αναγνώρισε, έκανε restart και ξεκίνησαν τα παρατράγουδα. Χμμμ.. -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Για ψηφιακή μηχανή τι έχετε να μου προτείνεται;; Δεν θέλω κάποια επαγγελματική.Εγώ [καθώς και ο mirage Θανάσης] έχω την Sony Cybershot P200.
7,2 mpixels και φακό Carl Zeiss. Την αγόρασα 310 ευρώ. -
Έχω κι εγώ μια Kodak 5 MP που πήρα πριν 1 χρόνο περίπου. Η ποιότητα φωτογραφίας είναι πολύ καλή για την κατηγορία και γενικά οι Kodak έχουν εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης.
Και οι Sony είναι πολύ καλές, αν και κάπως πιο τσιμπημένες στην τιμή.Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ στην τελική επιλογή το http://www.steves-digicams.com/hardware_reviews.html
-
Υπάρχει επίσης και το http://www.dpreview.com/
-
Για ψηφιακή μηχανή τι έχετε να μου προτείνεται;; Δεν θέλω κάποια επαγγελματική.Εγώ αγόρασα πρίν μερικές μέρες τήν Sony DSC-H1. Άν θές κάτι παραπάνω σε οπτικό ζούμ η συγκεκριμένη έχει Χ12 και με 400 Ε νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή.
-
Για ψηφιακή μηχανή τι έχετε να μου προτείνεται;; Δεν θέλω κάποια επαγγελματική.παρε το hitech,παντα εχει πινακες που βλεπεις τι αποδοση εχουν οι μηχανες...
4-5 megapixels, βιντεο απεριοριστο με ηχο ειναι βασικα για μια μηχανη για ερασιτεχνη...οι μνημες της σονυ ειναι πιο ακριβες απ'οτι αυτες αλλων εταιρειων αλλα αμα εχεις και αλλες συσκευες σονυ λεει.....
εγω εχω μια cybershot στα 4 megapixels εδω και 2 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...καλες αλλα ακριβες ειναι οι fuji...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Για ψηφιακή μηχανή τι έχετε να μου προτείνεται;; Δεν θέλω κάποια επαγγελματική.
παρε το hitech,παντα εχει πινακες που βλεπεις τι αποδοση εχουν οι μηχανες...
4-5 megapixels, βιντεο απεριοριστο με ηχο ειναι βασικα για μια μηχανη για ερασιτεχνη...οι μνημες της σονυ ειναι πιο ακριβες απ'οτι αυτες αλλων εταιρειων αλλα αμα εχεις και αλλες συσκευες σονυ λεει.....
εγω εχω μια cybershot στα 4 megapixels εδω και 2 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...καλες αλλα ακριβες ειναι οι fuji...
Το συγκεκριμένο περιοδικό δεν φημίζεται για την αξιοπιστία του...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]