Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Nέος αραβοϊσραηλινός
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Nέος αραβοϊσραηλινός
    • 1
    • 2
    • 41
    • 42
    • 43
    • 44
    • 45
    • 98
    • 99
    • 43 / 99
    Αντίλογος
    93
    1979
    1544
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • H
      hrdoukas last edited by

Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:

skye, οπως ειπες θα μηνω στην ουσια.

πες μου:

ποσες πορεις αντι-της-τρομοκρατιας, αντι της Χεζμπολα εγιναν στην Ελλαδα απο το 2001? Τωρα πες μου ποσες αντι ΙΣραηλ εχουν γινει τις τελευταιες 2 εβδομαδες και ποσες αντι ΗΠΑ εχουν γινει τα τελευταια 5 χρονια? Ως διοργανωτης πρεπει να ξερεις τις απαντησεις σε ολα τα παραπανω. Σωστα?

Φαντάζομαι οτι αμα σου απαντήσει '10 και 10' θα τον ρωτήσεις 'ναι αλλά πόσα χλμ περπάτησαν στις αντι-Χεζμπολά πορείες και πόσα στις αντι-ΗΠΑ'.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        skye last edited by

Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:

skye, οπως ειπες θα μηνω στην ουσια.

πες μου:

ποσες πορεις αντι-της-τρομοκρατιας, αντι της Χεζμπολα εγιναν στην Ελλαδα απο το 2001? Τωρα πες μου ποσες αντι ΙΣραηλ εχουν γινει τις τελευταιες 2 εβδομαδες και ποσες αντι ΗΠΑ εχουν γινει τα τελευταια 5 χρονια? Ως διοργανωτης πρεπει να ξερεις τις απαντησεις σε ολα τα παραπανω. Σωστα?

Φαντάζομαι οτι αμα σου απαντήσει '10 και 10' θα τον ρωτήσεις 'ναι αλλά πόσα χλμ περπάτησαν στις αντι-Χεζμπολά πορείες και πόσα στις αντι-ΗΠΑ'.

εγιναν

234 πορειες
        οι 124 αντι ΗΠΑ και οι 87 αντι αραβικες
        εχω λιωσει!!

ειναι εδω και ενας φιλος μου που βλεπαμε μαζι τον αγωνα και εχει δακρυσει απο τα γελια
        μου ειπε χαρακτηριστικα οτι εισαι μικρος θεουλης που λενε και οι καμμενοι στο σπορφμ
        να'σαι καλα ρε γκέιμπ

• M
          manosk last edited by

Τα νέα πολεμικά ήθη:

• αν είσαι πιο ισχυρός, βομβαρδίζεις τα πάντα από μακρυά και λες για τα γυναικόπαιδα 'είναι παράπλευρες απώλειες'. Εκμεταλλεύεσαι δηλαδή τη δύναμή σου για να κάμψεις τη δύναμη του εχθρού χωρίς απώλειες δικές σου αλλά με πολλαπλάσιες απώλειες στους αμάχους. Δικαίωμά σου αφού είσαι ο ισχυρός.

• αν είσαι αδύναμος το να βγεις μπροστά στις μπούκες των κανονιών ισοδυναμεί με αυτοκτονία που ωφελεί μόνο τον εχθρό. Επομένως θα κάνεις ανταρτοπόλεμο και στις δολοφονίες αμάχων θα απαντάς με δολοφονίες αμάχων με κάθε τρόπο. Δικαίωμά σου αφού παίζεται η ύπαρξή σου.

Έρχονται τώρα οι πονηροί και λένε ότι ο ανταρτοπόλεμος είναι 'τρομοκρατία'. Ακόμα κι αν στρέφεται κατά ΞΕΝΩΝ δυνάμεων που έχουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τη ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. Έτσι λοιπόν οι Ιρακινοί που αμύνονται αρνούμενοι να υποταχθούν στους κατακτητές είναι 'τρομοκράτες'. Ενώ οι παράνομοι εισβολείς είναι νόμιμοι. Οι Παλαιστίνιοι που προσπαθούν να ζήσουν στα εδάφη τους είναι τρομοκράτες, ενώ οι πάνοπλοι Ισραηλινοί νόμιμοι.

Ευτυχώς που είμαι Έλληνας και όχι κάτι άλλο. Ξέρω τι σημαίνει κατοχή από τους δικούς μου που την έζησαν, ξέρω τι σημαίνει να σου σκοτώνουν οι εισβολείς συγγενείς, ξέρω τι σημαίνει 'γερμανοτσολιάς' και καταδότης.

Ψόφος στους απανταχού 'γερμανοτσολιάδες', πουλημένους και εισβολείς.

• S
            skye last edited by

hello gavriil mikre theouli

my name is kostas
            i am a skye's friend and i want to tell you that you kick major ass
            keep up the good work
            i have ellinoamerikanos friend like you but they dont pianoun mia in front of you

i am betting that you are someone poli psila like in gerousia or something and really plousios and because we are very poor emeis oloi are jealous of you and your money
            i want to please you if you can send your greek hommies some daneika because i want to buy some chlorets

thanks in advance

your compatriot

• M
              manosk last edited by

234 πορειες
              εχω λιωσει!!

78 ήταν οι αντιαραβικές και 133 οι αντιΗΠΑ.

Θυμάμαι μία από τις πρώτες που κάτι κουκουλοφόροι με πανώ της Χίλαρυ και του Μπους-μπαμπά επιτέθηκαν στα ΜΑΤ και γκρέμισαν το άγαλμα του Προφήτη Τρουμάχλα. Μετά πέταξαν αυγά και κόκκινη μπογιά στην πρεσβεία του Μπαχρέιν κι έσπασαν 10 μαγαζιά με κεμπάπ και αραβικές πίτες. Χάλια μαύρα...

• T
                thevoice last edited by

Όταν η μοναδική λύση στα προβλήματα εσύ νομίζεις ότι μπορεί να έρθει από τα όπλα και τις σφαίρες (το 'ξύλο'), πώς να καταλάβεις τη λύση στο πρόβλημα 'τρομοκρατία'. Είναι πολύ δυσκολο αν όχι αδύνατο να στο εξηγήσει κανείς.

Φαντάζομαι ότι αφού ζεις σε μια χώρα που μόνο το 30-35% συμφωνεί με τις απόψεις του προέδρου που θαυμάζεις και πιστεύεις ότι άξια σε εκπροσωπεί, θα πιστεύεις και ότι περιστοιχίζεσαι από ΗΛΙΘΙΟΥΣ (το υπόλοιπο 65-70%), έτσι δεν είναι;;;

Τσάμπα περνάς λοιπόν το χρόνο σου εδώ σ'αυτό το φόρουμ, οι απόψεις μας δεν πρόκειται να αλλάξουν τους δήθεν ΗΛΙΘΙΟΥΣ (κατ' εσέ) που σε περιστοιχίζουν στη χώρα που ζεις.

Σκέψου κι αυτό που έγραψε ο Μάνος...

Μάθε κι αυτό (σοκ αλερτ 2): ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Είναι βέβαιο ότι τυχόν τρομοκρατικά χτυπήματα στη χώρα μας από Άραβες θα είναι αποτέλεσμα προβοκάτσιας κι ευτυχώς που το ξέρουμε όλοι καλά όπως το ξέρουν και οι προβοκάτορες - γι' αυτό δεν το τολμούν Γαβριλάκο.
                Μέχρι που πριν τους Ολυμπιακούς ΜΑΣ οι 'Τρομοκράτες' αυτοί είπαν πως οποιοσδήποτε πλήξει στόχο στην Ελλάδα είναι ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. Την ίδια εποχή που ΕΣΕΙΣ μας λέγατε ξέφραγο αμπέλι, στόχο των τρομοκρατών κλπ για να μας εκβιάσετε ν' αγοράσουμε τα μπρίκια σας και την προστασία σας σκερβελέδες. Ούιιιιισττττ!!!!

...για καμια ωρίτσα, και ίσως καταλάβεις ότι η λύση στην 'τρομοκρατία' είναι να μη δίνεις λόγους στους άλλους να σε θεωρούν απειλή και να σε μισούν, όχι να τους δίνεις κάθε λόγο να το κάνουν σκοπό της ζωής τους να σε τινάξουν στον αέρα. Αν για κάθε 'τρομοκράτη' που σκοτώνεται από τις 'έξυπνες' βόμβες 10 παιδάκια χάνουν τους γονείς τους, και μεγαλώνουν ζωγραφίζοντας επάνω σε ρουκέτες, μάντεψε πόσους 'τρομοκράτες' θα έχει ο 'νέος κόσμος' στον οποίο ελπίζεις να ζεις. Like it or not, έτσι έχουν τα πράγματα. Οι περισσότεροι το έχουν καταλάβει (άσχετα αν η 'δημοκρατία' που έχετε δεν το αφήνει να φανεί στην πράξη). Καιρός να το καταλάβεις κι εσύ.

Λες δηλαδη οτι η σταση της ΗΠΑμερικανικης κυβερνησης απο τοτε που υπηρξε τρομοκρατια regardless απο το ποιος ηταν στον Λευκο η οποια ειναι: the policy of the US gov't is to NOT negotiate with terrorsts, να πρεπει να αλλαχθει ετσι?

Αρα να παμε π.χ. στον Γραμματεα Τυπου του Μπιν Λαντεν και να του πουμε: Ειμαστε ετοιμοι να διαπραγματευτουμε με τον αρχηγο σας....ααα...αρχηγο της χωρας...ααα...Αλ Καιντα! ΠΟυ ειναι και αναγνωρισμενη και απο τον ΟΗΕ και εχει και εδαφος. Το ιδιο και μα την Χαμας, την Χεζμπολα, κτλ.

Αυτο λες ετσι?

Όχι, δε λέω καθόλου αυτό. Απο ποιό απ' όλα που έγραψα τα συμπέρανες όλα αυτά που γράφεις, αγορίνα μου, μπορείς να μας εξηγήσεις;

Να σου ξαναεξηγήσω μερικά πράγματα μπας και συνενοηθούμε καμιά ώρα (αμφιβάλλω, γιατί έχεις πεισμώσει εδώ και καιρό και ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ να καταλάβεις, αλλά δε βαριέσαι):

1. Δε μπορεί να υπάρξει 'πόλεμος κατά της τρομοκρατίας'. Η τρομοκρατία ως ιδέα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να εξουδετερωθεί ακόμα κι αν όλοι οι ανά τον κόσμο τρομοκράτες παραδοθούν αύριο. Μόλις δώσεις δικαίωμα σε κάποιους που έχουν φτάσει στα όριά τους με τη στάση σου και τις πράξεις σου, η τρομοκρατία θα επανέλθει - να είσαι σίγουρος.

2. Θες ντε και καλά να κάνεις πόλεμο κατά των 'τρομοκρατών'; Να ξέρεις τότε ότι μέσα σε κατοικημένες πόλεις δε μπορεί να κερδηθεί τέτοιος πόλεμος. Για κάθε 'τρομοκράτη' που σκοτώνεις, δημιουργείς άλλους 10 (τυχαίο νούμερο) που διψούν για εκδίκηση και προέρχονται από τον άμμαχο πληθυσμό μέρος του οποίου εσύ κατακρεουργείς.

3. Αν δεν προκαλείς τις τρομοκρατικές ενέργειες εναντίων σου με τη ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΩΣ ΧΩΡΑ (βλ. και Αγγλία και Ισπανία που την έφαγαν τη σφαλιάρα τους) δε θα έχεις και τρομοκρατία. Δες τόσες χώρες του Δυτικού κόσμου πως δεν προκαλούν και πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τρομοκρατία και ίσως καταλάβεις τι εννοώ. Αν θέλεις να καταλάβεις. Το ξέρω ότι νομίζεις πως δε σε συμφέρει να παραδεχτείς αυτά που λέω. Δεν πειράζει.

4. Αν είσαι πραγματικά μάγκας, βρες τρόπο ('εσύ', οι ΗΠΑ) να 'καθαρίζεις' τους πραγματικούς τρομοκράτες ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ. Τι σημαίνει αυτό; Δεν ξέρω, εσύ είσαι ο μάγκας με την 'διαστημική' τεχνολογία/τεχνογνωσία. 'Χειρουργικά' χτυπήματα πες το, μυστικές επεμβάσεις πες το, όπως θες πες το. Αρκεί να μην ισοπεδώνονται πόλεις, να μη χύνεται αθώο αίμα και να μην καταστρέφονται αθώες ζωές. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Το αθώο αίμα (εσύ πες το 'collateral damage' αν δε σ'αρέσει το 'αίμα') δημιουργεί μίσος και κατά προέκταση περισσότερη τρομοκρατία. Χώρια που σε κάνει φονιά αθώων ψυχών - είτε σ'ενδιαφέρει είτε όχι. Πόσους δικούς σου αθώους θα έστελνες στον τάφο για να σκοτωθεί ΕΝΑΣ τρομοκράτης του οποίου τις καταστροφικές ικανότητες δε γνωρίζεις; Μπορεί αν ζήσει να μη σκοτώσει κανένα, μπορεί ένα, μπορεί μερικά εκατομμύρια. Άρα; Ποιά είναι η 'αξία' ενός τρομοκράτη σε αθώες ψυχές; To έχεις σκεφτεί; Άστο, δεν έχει σωστή απάντηση. Απλά βάλε τον εαυτό σου για λίγο στη θέση του πατέρα που η 'καλοπροαίρετη' βόμβα του σκότωσε τα δυο του νεαρά παιδιά και πες μου πως θα ένοιωθες για τους κάφρους που την είπαν 'έξυπνη' και τι θα τους ευχόσουν/ετοίμαζες (καλά, ίσως όχι εσύ από το γραφείο σου, αλλά κάποιος 'μάγκας' σε απόγνωση)

Τις πληρώσατε 'χρυσό' τις βόμβες σας ε; Σώπα που τις πλήρωσες κιόλας! Εσείς τις φτιάχνετε, εσείς τις ρίχνετε, εσείς τις πουλάτε και στους άλλους λαούς για να τα κονομήσετε. Kαι θα μου πεις ότι άρα η χρήση τους είναι απόλυτα δικαιολογημένη κι όποιος βρεθεί στο δρόμο τους 'ας πρόσεχε'. Ξεφτίλα, ούτε τα ζώα δε σκέφτονται έτσι.

Και νομίζεις και ότι 'δηχνει how nobel our (USA) acts are, in the war against terror'. Απίστευτο bullshit, my friend. Nothing noble about the so called 'war against terror' when the terror to everyday people is the war itself. Καλύτερα ξανασκέψου τι είδους πράξεις θεωρείς 'noble'. Σορρυ που στο λέω, αλλά πιο 'noble' ήταν ακόμα και η αυτοθυσία των ζώων που έριξαν το WTC γι αυτό που πίστευαν. Καμία σχέση με 'noble' το να ρίχνετε εσείς αδέσποτες και να ισοπεδώνετε ολόκληρες χώρες για να περάσει το δικό σας 'μοντέλο του κόσμου'.

1. Ξεκόλλα από την άπόψη 'όποιος -παιδί, μεγάλος, δεν έχει σημασία- δεν ξέρει ότι στο κτίριό του ή κάπου δίπλα του κρύβονται τρομοκράτες, του αξίζουν τα χειρότερα'. Είναι εγκληματική λογική, όχι λογική ηρώων και σωτήρων. Δικαιολογεί ακόμα και να σας ρίξει κάποιος χημικά μέσα στις ΗΠΑ ή να κάνει ό,τι έκαναν στο WTC επειδή 'κάπου ανάμεσά σας κρύβονται τρομοκράτες' (τι προέλευσης και που ακριβώς είναι άνευ σημασίας). Αν γίνει κάτι τέτοιο, μην το κατακρίνεις. Το πιθανότερο είναι πως θα το έχει διατάξει κάποιος που σκέφτεται ακριβώς όπως εσύ. Αν σε παρεξήγησα και δεν τις πιστεύεις αυτές τις χοντράδες, now is the time να το ξεκαθαρίσεις.

2. Κανείς δεν είπε ότι οι τρομοκρατικές πράξεις που προέρχονται από αντίδραση είναι 'συγχωρηταίες' και δικαιολογημένες (από το μυαλό σου τα βγάζεις τα συμπεράσματα). Αυτό όμως δε σημαίνει ότι επείδή ΔΕΝ είναι δικιαολογημένοι οι μεν, είμαστε εμείς οι δε δικαιολογημένοι να κατεδαφίσουμε ό,τι βρούμε μπροστά μας για 'ν'αποδώσουμε δικαιοσύνη'. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση. Εκτός κι αν σου αρέσουν έργα που ο 'ήρωας' για να φτάσει να τιμωρήσει τον 'κακό' έχει σκοτώσει καμιά 50ριά αθώους πρώτα, έχει περάσει μέσα από σπίτια με τ'αμάξι του, έχει κατεδαφίσει πολυκαταστήματα, κλπ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ!!!

3. Κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου όσον αφορά τον ορισμό της τρομοκρατίας.

Δεν είσαι μωρό παιδί πια, να παίζεις το κρυφτούλι, δεν το καταλαβαίνεις; Παίρνεις το βασικό ορισμό του λεξικού (βασικό, γιατί υπάρχουν πολλά είδη τρομοκρατίας) και ξεχωρίζεις την πράξη σε 'τρομοκρατία' ή 'μη τρομοκρατία' από το αν η ομάδα ή το γκρουπ ατόμων είναι αρκετά μεγάλο ώστε να αποτελεί επίσημα χώρα/έθνος... Σοβαρά;!

Δηλαδή αν το έκανε η 'επίσημη δύναμη' κάποιας χώρας το χτύπημα στο WTC, πάλι στα καλά καθούμενα φυσικά, δε θα ήταν τρομοκρατικό, ε; Θα ήταν κάτι άλλο, άσχετο.... Θα τους έλεγες σ'αυτούς που πηδούσαν από τα παράθυρα για να μην καούν 'ηρεμίστε ρε παιδιά, δεν ξέρουμε ακόμα αν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα ή όχι - πρέπει πρώτα να βρούμε αν πίσω του κρύβεται κάποια χώρα/έθνος ή κάποια ομάδα/γκρουπ ατόμων!!!'...... 'ΑΝ τελικά είναι τρομοκρατικό, θα σας το πούμε'.... Για την ώρα... μπορεί να είναι μια 'δικαιολογημένη επέμβαση' κάποιου τρίτου μέσα στις ΗΠΑ... που απλώς ξέχασε να την ανακοινώσει!

Ξαναδιάβασε καλύτερα αυτά που τόσο χρόνο πέρασε να σου εξηγήσει η Ηλέκτρα, κάτι μπορεί να καταλάβεις παραπάνω. Και φρόντισε να μην είσαι τσαντισμένος και να διαβάζεις για να καταλάβεις, όχι για ν'απαντήσεις πάλι με ατάκες του στυλ 'ΧΙΠΠΙ ALERT!' και άλλες εξυπνάδες.

Δε μου απάντησες (φυσικά!!) οπότε επαναλαμβάνω το ερώτημα από απλή περιέργεια - αφού ζεις σε μια χώρα που μόνο το 30-35% συμφωνεί με τις απόψεις του προέδρου που θαυμάζεις και πιστεύεις ότι άξια σε εκπροσωπεί, θα πιστεύεις και ότι περιστοιχίζεσαι από ΗΛΙΘΙΟΥΣ ή έστω παραπληροφορημένους κλπ (το υπόλοιπο 65-70%). Έτσι δεν είναι; Πως αντέχεις, βρε θηρίο;;;!! Γι αυτό αναλώνεις το χρόνο σου σε συζητήσεις μαζί μας τόσες ώρες κάθε βδομάδα;

• F
                  funis last edited by

Καμια προθεση να σε εντυπωσιασω... Απλα το ανεφερα.

Απλα το ανεφερες? Δηλαδη γραφεις για να γραφεις?

Για ποιο λογο το ανεφερες? Για κανενα?

Α ρε Φουνις, ανοιχτο βιβλιο εισαι.

Δηλαδη ο μόνος λόγος να γραφει καποιος ειναι για να σε εντυπωσιασει? Αλλιως γραφει απλά για να γραφει? Στο εγραψα για να σου εξηγησω ότι ίσως έχω ψάψει τα πράγματα από μία πιο επιστημονική σκοπια από οτι εσυ. Χωρις να είμαι ουτε με τους μεν ουτε με τους δε. Ισως. Αυτο δεν αφαιρει την σπουδαιοτητα ούτε των δικων μου αποψεων ουτε των δικων σου.
                  Σε καλυψα?

Για να το σχολιαζεις ομως ετσι κ να το τονιζεις, μαλλον τελικα εντυπωσιαστηκες

Πως δηλαδη το σχολιασα?

Ετσι καταλαβες οτι εντυπωσιαστηκα?

Ναι αλλα ας μην το κανουμε θεμα αλλο.

Δεν δεχομουν τα επιχειρηματα σου.. Οποτε αφου δεν ειχες άλλα ειπες αυτο για πλακα?? Ασε ρε Γαβριηλ, γυρω γθρω ολοι συνεχεια δεν λεει!
                  Μαλλον οχι. Το οτι δεν ειχες αλλα δειχνει... Απουσια επιχειρηματων!

Ναι. Δεν εχω επιχειρηματα. Γραφω αλανταλων με ολα αυτα τα χιλιαδες μυνηματα. Γιαυτο και οι μοντς με κυνυγανε

Ατοπο και αστοχο σχόλιο. Εμενα μου εσβησαν 1 εσενα 5. Θα κανουμε κοντριτσα τωρα? Και ποιος σου ειπε οτι οι μοντς σβηνουν τα ποστ εκεινων που δεν εχουν επιχειρηματα?? Δε λεει κατι τετοιο στον κανονισμο.. Δεν εχεις επιχειρηματα (εχεις αλλα αντικρουονται) αλλα δεν βριζεις προφανως!

Το ότι η εννοια της τρομοκρατιας ειναι ασαφης κ μπορει να ερμηνευθει απο τον καθενα κατα το δοκουν ειναι γνωστο στην παγκοσμια βιβλιογραφια και μαλιστα αναφερεται ως 'η πηγη του κακου'.

Στην βιβλιογραφια του Τσομσκι και των αλλων χιππι ισως. Στην βιβλιογραφια αυτων που ζουν στον πλανητη γη τον Ιουλιου του 2006 υπαρχει μια εννοια και ειναι και στο λεξικο. Για 600η φορα:

ter·ror·ism ( P ) Pronunciation Key (tr-rzm)
                  n.
                  The unlawful use or threatened use of force or violence by a person or an organized group against people or property with the intention of intimidating or coercing societies or governments, often for ideological or political reasons.

Την εχουμε ξανακανει αυτην την κουβεντα θες πάλι?? Καταρχην, με οποιον δεν συμφωνεις τον αποκαλεις χιππι μειωτικα.

Α ειναι μειωτικο να ειναι καποιος χιππης? Αυτο λες?

Οχι, και μου κανει εντυπωση πουεσυ το χρησιμοποιεις ετσι και σε ρωταω τον λογο για τον οποιο το κανεις.

Δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να αποδειξεις?

Βασικα οτι ειναι ντροπη για καποιον να λεει οτι σπουδαζει/σε κατι (οτιδηποτε) και να ειναι ανικανος/η να κατανοησει την ξαστερη εννοια της τρομοκρατιας.

How's that for starters?

Ανικανος να κατανοησω εγω αυτο που διδασκεται στα πανεπιστημια και μαλιστα κυριως απο Αμερικανους συγγραφεις ή αυτο που εσυ ισχυριζεσαι??? Εσυ εισαι ανικανος να το αποδεχθεις, αλλά ειναι γεγονος. Ο ορισμος ειναι ελλειπης και αμφιλεγομενος, ειναι επιστημονικα αποδεκτο. Μπορεις να κανεις ενα paper oμως καθοριζοντας τον σωστα. Εαν η επιστημονικη κοινοτητα τον αποδεκτει, μαζι της κι εγω!

Ομως δεν ειναι οτι εισαι χαζη, ειναι οτι δεν σε βολευει ο ορισμος. Διοτι δηχνει how nobel our (USA) acts are, in the war against terror.

Σου απαντησα απο πανω.

Οποιος δεν θελει τον πολεμο κ προτιμα την διπλωματικη οδο ειναι χιππις για σενα?? Η κ αυτο για πλακα το ειπες να γελασουμε?

Οχι βεβαια. Οποιος νομιζει οτι μπορει να διπλωματισει (negotiate in any way) με τρομοκρατες ειναι χιππης και ζει σε αλλο πλανητη. Εαν θελει να παει σε αυτον τον αλλο πλανητη να κανει εκει negotiations με ολους τους τρομοκρατες, κανενα προβλημα. Στον δικο μου οχι.

Μια χαρα διπλωματια εχουμε εδω και ΧΡΟΝΙΑ! με το Ιραν π.χ. που δηθεν ειναι κρατος και ας ειναι φασιστικο και σουπερ επικυνδηνο. Μια χαρα διπλωματια ειχαμε και με τον Σανταμ επι δεκατιες και τον Μιλοσεβιτς και πολλους αλλους. We tolerate a lot of bab people. Καμια πορεια εναντια αυτωνων ποτε δεν ειδα να κανετε ως χιπιδες. Οταν πεφτει ο βουρδουλας μια στα χιλια, κουντουρντατε, να στο πω στα ΤουρκοΕλληνικα.

Που να δεις τοσα χιλιομετρα μακρυα?? Σου εχουν απαντησει οι αλλοι στα περι πορειων, ας μην επεκταθω σαυτο λοιπον, διαβασε κ ενημερωσου.

Επισης μη νομιμη χρηση βιας κ δυναμης, κανετε.

Συμφωνα με ποιον? Εσενα τον σουπερ δικηγορο ολων των εποχων?

Συμφωνα με το Παγκοσμιο Δικαιο, το δικαιο ανθρωπινων δικαιωματων και τις προυποθεσεις που χρειαζονται για να κανει κανεις κατι τετοιο σε μια παγκοσμια κοινοτητα που διακατεχεται απο δημοκρατικες ιδεες.

Εναντιον χωρων αλλα κ αθωων ανθρωπων επισης.

Ε ναι. Carpet bombming καναμε στη Βαγδατη οπως και αλλου. Οποιον παρει ο χαρος. Καπως ομως οι περισσοτεροι ζουν. Ακου να δεις που πληρωνω χρυσο για αυτες τις βομβες και την δουλεια τους δεν κανουν ρε συ. Ακους Νικο και εσυ που πληρωνεις ΗΠΑμερικανικους φορους? Τζαμπα το χρημα φιλε! Τζαμπα ο ιδρωτας!

Τι σχεση εχει το οτι το πληρωνετε χρυσαφι με φορους με το αν ειναι σωστο και γινεται. Γινεται. Και το πληρωνεις εσυ, αν αυτο σε ικανοποιει ειναι προβλημα σου (εγω προσωπικα το βρισκω απαραδεχτο) αλλα δεν συζηταμε αυτο και δεν μας αφορα. Γινεται, αυτο μας αφορά.

Με σκοπο να εκφοβισετε και να εξαναγκασετε τις χωρες αυτες να ακολουθησουν αυτο που τους επιβαλλετε για ιδεολογικους ( ) και πολιτικους λογους (και οικονομικους επισης να προσθεσω).

Ξανα, 'εσεις αυτο, εσεις το αλλο'. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ? Εσυ τι θα εκανες εαν εισουν εμεις? Μπαα...

Οπως π.χ. να ακολουθησουν τακτικες που αποφασιζουν οι χιππηδες του ΟΗΕ. Ετσι? Να μεινει εξω απο το Κουβειτ ο Σανταμ ειναι θεμα ιδεολογιας. Εσυ θα τον αφηνες, ισως να τον βοηθουσες κιολας. Να σταματησει το Ιραν τις πυρηνικες του προσπαθειες ειναι κατι που εσυ εισαι εναντια, σωστα?

Να σταματησει το Ιραν και η Συρια να χρηματοδοτει τη Χεζμπολα εισαι επισης εναντια ετσι?

Αρα εμεις ειμαστε οι παρανομοι και εμεις οι ιδεολογοι. Εχουμε μια αποψη για τον κοσμο και το πως πρεπει να λειτουργει, εσυ εχεις αλλη, I guess we go to war. Let's see who wins. Τι λες?

Ναι θα ακολουθουσα τους χιππηδες του ΟΗΕ (γιαυτο υπαρχει εξαλλου ο οργανισμος αυτος). Οι χιππηδες του ΟΗΕ εχουν την αρμοδιοτητα αυτη, εσυ εισαι παρανομος κ φυτρωνεις εκει που δε σε σπερνουν για ιδιο οφελος.

Αλλα κ παλι δεν ηταν αυτο το θεμα μας(χανεις τα επιχειρηματα κ πας την κουβεντα αλλου, αλλα ολα μαζι δεν συζητιουνται, πρεπει να μαθεις να συγκεντρωνεις την σκεψη σου κ να κανεις μια συζητηση σωστα ). Το θεμα μας ηταν:

Οοοοοοοοποτε κ με τον απλοικο αυτο ορισμο Γαβριηλ, συγχαρητηρια ειστε τρομοκρατης!!

Ευχαριστω πολυ, μας απεδειξες τρομοκρατες beyond a reasonable doubt!

Οχι δεν απεδειξα αυτο, απεδειξα ότι ο ορισμος μπορει να ερμηνευθει (παρερμηνευθει) με πολλους τροπους. Ακομα κι εσυ με τον ορισμο αυτο μπορεις για καποιους να εισαι τρομοκρατης, πληρεις όλες τις προδιαγραφες. Οποτε μη βιαζεσαι να κατηγορησεις καποιον ως τρομοκρατη απλα κ μονο επειδη σου κολλαει στον ορισμο (ή ακομα χειροτερα επειδη το λεει ο Μπους)

τωρα? Θα μας κανεις τι? Ντα? Ή θα μας παραπεμψεις στον ΟΗΕ? Να μας στηλει ενα letter of complaint. Και εαν δεν συμορφωθουμε? Τοτε ο ΟΗΕ θα κανει αυτο που εκανε και στο Σανταμ και τους αλλους. Θα στηλει ακομη ενα γραμμα.

Αυτα ειναι οι ΜΕΓΙΣΤΕΣ βλακειες. Οταν το επιχειρημα σου καταριφθηκε, πηγες παλι στο γνωστο τροπαρι (και τι θα μου κανεις? ειμαι η υπερδυναμη μπλα μπλα). Εγω τιποτα δεν θα σου κανω, κανουμε συζητηση, μπορεις?

Ειδες λοιπον που ορισμος (οπως σου ελεγα) δεχεται πληθωρα ερμηνιων?? Η πηγη του κακου Γαβριηλ μου!

Μαλιστα. Με επεισες.

Δεν ηταν προθεση μου να σε πεισω, ηταν να σου εξηγησω την άποψη μου κ την άποψη καποιων ανθρωπων που ασχολουνται με το αντικειμενο.

Την διαφορα μεταξυ χωρας/εθνους και γρουπ ατομων ή οργανωσης την καταλαβαινεις που δηθεν 'σπουδαζεις αυτα'? Obviously not.

Ναι. Το γιατι την πληρωνει ενα εθνος ολοκληρο για ενα γκρουπ ανθρωπων ειναι που δεν καταλαβαινω. Μου το εξηγεις??

Για σενα ισως ναι. Για αυτους που καταλαβαινουν τι συμβενει με την υποθεση 'του καθε Μπιν Λαντεν' ξεκαθαρα βρισκει οτι προκειτε περι τρομοκρατιας και μαλιστα advanced βαθμου.

Ω ναι και την καταδικαζω να σαι σιγουρος.

Πως?

Οπως καταδικαζω και τις δικες σου αντιστοιχες πραξεις.

Στεκει ομως μονη της ή ειναι αντιδραση (feeback) σε κατι που ειχε προηγηθει.

Ε ναι, διοτι στον κοσμο των χιππιδων, εαν ειναι αντιδραση μια εγκληματικη πραξη, τοτε ειναι συνχωρηταια και δικαιολογημενη.

Δεν ειπα ποτε κατι τετοιο, μη βαζεις λογια στο στομα μου που δεν εχω πει.

Απλα τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλοικα οσο τα παρουσιαζεις. Υπαρχουν βαθυτερες αιτιες ομως για την υπαρξει μιας καταστασης τις οποιες αποφευγεις να θιξεις σκοπιμα για να παρουσιασεις τον εαυτο σου ως θυμα. Αυτο εξηγει την αντιδραση καποιων χωρις ομως να την δικαιολογει. Οπως δεν δικαιολογειται κ η δικη σου σταση πριν ή/και μετα τα γεγονοτα.

'Ελα δω καλουλη κυρ τρομοκρατη μου να σε κανω ενα μασαζ να χαλαρωσεις λιγο με τα παλιο-αμερικανακι που they give you such a hard time all day long με τις χειροπεδες στα μεταλλια που σ'εχουν, εχεις να δεις την γυναικα και τα παιδια σου χρονια...'

Αηδια!

Αυτο το ή του υψους ή του βαθους ειναι ελληνικο κουσουρι κ να το κοψεις. Τοσα χρονια σε φιλοξενουν οι ανθρωποι στην Αμερική, αυτη την ελληνικη συνηθεια τι την κρατας?

Το οτι το WTC επεσε με 3000 νεκρους και gazillions σε οικονομικη καταστροφη, δεν πειραζει. Το ΓΙΑΤΙ εγινε, ανετα το δικαιολογει (οποιο και εαν ειναι το γιατι).

Ακου να δεις τροπος σκεψης.

Σκοτωνω εγω ο εγκληματιας το παιδι σου στον παιδικο σταθμο χτες και εαν εχω καλο λογο και ηταν λογο αντιδρασης, ο πατερας με κανει και ενα φραπε μετα απο φιλοξενια στο σπιτι. Οποιος αστυνομικος παει να με χωσει στην φυλακη εαν οχι ηλεκτρικη καρεκλα, ειναι ο πραγματικος εγκληματιας. Αυτος που σκοτωσε το παιδι μου ειναι καλο παιδι, διοτι το εκανε για σωστους λογους.

ΧΙΠΠΙ ALERT!

2 παραθεσεις πιο πανω σου εχω εξηγησει.

Υπαρχει προηγουμενη ιστορια, δεν ξυπνησαν στις 11/9 κ ειπαν τι να κανουμε σημερα, ας ριξουμε 2 πυργους..

Α υπαρχει προηγουμενη ιστορια. Ε ναι ντε, αυτο ειναι που παιζει ρολο. Το προηγουμενο. Οχι το 9/11, οχι οι νεκροι πολιτες μεσα σε ΗΠΑμερικανικο εδαφος.

Κατσε να δεις πως δικαιολογουντε τα παντα στον κοσμο των χιππιδων.

3 παραθεσεις πιο πανω σου εχω εξηγησει

Επισης (το χειροτερο) αυτο το γεγονος τελικα περισσοτερο ωφελησε τις ΗΠΑ παρα τις εβλαψε διοτι τους εδωσε την δικαιολογια κ το πατημα να εξολοθρευουν οποιον πιθανο αντιπαλο με το προσχημα 'εχουμε πληροφοριες για πιθανη τρομοκρατικη επιθεση'.. Απο οπου κ να το πιασεις, ακρη δε βρισκεις!

Γελας αλλα ετσι ειναι.

Ρε συ, κατσε να βαλω κανα φραπε διοτι η κατασταση ειναι 100% αυθεντικη, Ελληνικο καφενειο, ανετος, με τζιν και τα ποδια σταυρωτα, φοιτητης, στα @@ μου ολα, 20 μαθηματα δεν εχω περασει 100 φορες προσπαθησα, μια δεν εχω, ποτε δεν δουλεψα, μακρια μαλλια και φιλοσοφω τα παντα και για ολους εχω δικαιολογιες και την καταντια μου δεν κοιταω αλλα ΟΛΟΥΣ τους κριτικαρω και εχω κατι να πω για τα παντα Κατσε... .

Αυτα πιστευω να μην ειναι για μενα γιατι ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα. Τη σχολη μου στο σωστο χρονο με την σωστη βαθμολογια κ την αναλογη πορεια την εχω. Λογια μονο καφενειου δεν ειναι, στο ειπα κ πριν το σπουδαζω το αντικειμενο κ η διπλωματικη μου ειναι ακριβως σε αυτον τον τομεα που προσπαθεις να αποδειξεις τα αναποδειχτα.

Εσυ πως τον θες? Γλυκο με γαλα?

Μεσα εισαι.

βγηκαμε και απο πανω λεει ρε παιδια, ακου να δεις το αλλο θα ακουσουμε

Βγηκατε, το τελειο αλλωθι!

Ξανα, εγω εχω γνωμη για το πως καταπατιεται η τρομοκρατια. Εσυ και οι αλλοι, εκτος απο κατηγοριες, εχετε κανα αλλο σχεδιο? Εχεις τιποτε να προσφερεις? Μεχρι τωρα, μονο κραξιμο και πορειες ειστε. Μηδεν προσφορα. Μηδεν.

Βασικα μου πηρε ωρα να απαντησω στο ποστ σου αλλα στο υποσχομαι θα γινει.

Μια ιδεα παιρνεις κ ομως.. Κ νασαι σιγουρος, μονο χιππι δεν ειμαι. Ζω στον πραγματικο κοσμο Γαβριηλ κ **εχω πολυ λιγοτερο **ρομαντισμο απο το μεσο όρο.

Ισως ο λογος του προβληματος...

Παιδια, ας ειμαστε ρομαντικοι με τους τρομοκρατες. Θα μας οφελησει.

Τι στο καλο, δεν ξερεις να διαβαζεις?? Πολυ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ειπα κ οχι περισσοτερο.

Πολυ λιγοτερο ακομα κ απο σενα, που τα εχεις ενταξει ολα στον πολεμο του καλου εναντιον του κακου, χελωνονιτζακια κ power rangers δηλαδη.

Δεν ειδα καθολου power ranger αλα Χολυγουντ να γινετε στο ΑΦγανισταν απο το 2001 και Ιρακ απο το 2003. Θες κανα demo για να πησθεις δηλαδη? Αμφιβαλεις οτι οι ΗΠΑμερικανοι στρατιωτες πολεμανε δυσκολο πολεμο εδω και χρονια? Πως τολμας να τους προσβαλεις με τα παραπανω?

Δεν προσεβαλα κανενας. Εχεις προβλημα κατανοησης των πραγματων κ διαχωρισμου των εννοιων. Ειναι που λειπεις πολλα χρονια κ σε δυσκολευουν τα ελληνικα? τι να πω?

Το οτι οι στρατιωτες πολεμαν σκληρα κ σκοτωνονται Γαβριηλ ΔΕΝ σημαινει οτι πολεμουν για τον σωστο λόγο ή ότι εχουν δικιο (όχι αυτοι, η χωρα που τους εστειλε). Αυτο τουλαχιστον θα πρεπε να ειναι κατανοητο.

Ε ναι. Βλεπεις οταν ερχεται ο τρομοκρατης και μου περνει αεροπλανο και το ριχνει στο WTC ειναι χαιδεμα. Δεν καταπαταει τα δικα μου δικαιωματα. Εγω μονο καταπαταω αυτου οταν του ριχνω TNT στο κεφαλι!

Σουπερ λογικη χιππη!

Εσυ εξυπνη τοτε, οταν ερθει ο Τουρκαλας με τα Εφ 16 πανω απο το σπιτι σου, καντον καφε. Εμεις αλλα ξερουμε, αλλα κανουμε. Να δουμε ποιος θα παει εμπρος πρωτα...

Εγω εξυπνε, παλευω διπλωματικα τοσα χρονια για να μην ερθει ο τουρκαλας πανω απτο κεφαλι μου.

Ο Τουρκαλας εξυπνη δεν ειναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!

Damn! What is wrong with you people?

Με σενα ποιο ειναι το προβλημα?? Αναφερεις το Ελληνοτουρκικο, με ρωτας, σου απαντω και φωναζεις κιολας? Να διαβαζεις τι εχεις ρωτησει πρωτα Γαβριηλ γιατι μπερδευεσαι!!

Σοβαρα. Κουκλα, εχεις ικανοτητα να διαβασεις εναν ορισμο ΜΙΑΣ προτασης και να τον κατανοησεις? Σοβαρα τωρα....

Εγω απολυτα. Για σενα διατυρουνται σοβαροτητες επιφυλάξεις.

Person or group of people or organization! Ξερεις τι σημενει αυτο? Αυτο ειναι η ΤΟΥΡΚΙΑ?

Τον σταυρο μου κανω....

Ασχετο, με την Τουρκια, μπραβο σας/μας που δεν εμπλακεικατε/με τοσα χρονια. Εντελω ασχετο ομως.

Εσυ ρωτησες, μην τα ξαναλεμε.

Εσυ θα ειχες αρχισει πολεμο ηδη κ θα τον ειχες τιναξει στην βομβα. Εγω διαλεγω αλλη οδο, επιπονη κ χρονοβορα αλλα κ οι δυο λαοι ζουμε χωρις να βομβαρδιζει ο ενας τον άλλο.

Σωστα. Λαοι. Οχι τρομοκρατες.

Λαθος, λαοι που την πληρωνουν για τους τρομοκρατες.

Μπερδευεις την παιδεια κ την κουλτουρα με την μαθηση. Καλα πανεπιστημια εχετε, καλα μαθαινεις μαθηματικα, φυσικη, οικονομικα.. Παιδεια ανθρωπιστικη, ιστορια κ πολιτισμο δεν εχετε.. Κ αυτο παντα θα σας φερνει πισω. Sad but true.

Σορρυ, τα παιδια απο την Ελλαδα (Ελληνακια?) που ερχοντε εδω για να σπουδασουν και δεινουν κ@λ@ οπως εγραψα πριν, εχουν προβλημα μαθησης αλλα οχι παιδιας στην Ελλαδα, αυτο λες?

Και μετα εγω εχω προβλημα κατανοησης μιας προτασης?? Αλλο μαθηση άλλο κουλτουρα. Τα παιδια ερχονται εκει γιατι μαθαινουν πολυ καλα μαθηματικα (κ.α) και κανουν καλες σπουδες. Μην μπερδευεις αυτο με την κουλτουρα ενος λαου.

• T
                    tazio last edited by

Οι εβραιοι δεν θελουν να γινουν ολοι εβραιοι,οπως πχ ο μουσουλμανος θελει να γινουν ολοι οι κατοικοι της γης μουσουλμανοι.

Ακριβως.

Επιλεκτικό σε βλέπω.
                    Ορίστε όλο το κείμενο του Tiger.

Οι εβραιοι δεν θελουν να γινουν ολοι εβραιοι,οπως πχ ο μουσουλμανος θελει να γινουν ολοι οι κατοικοι της γης μουσουλμανοι.
                    Οι εβραιοι το μονο που θελουν ειναι την εξοντωση καθε αλλης φυλης!
                    Ισως κρατησουν τους αμερικανους λιγο παραπανω για δουλους

• S
                      skye last edited by

Ο χρήστης manosk έγραψε:

234 πορειες
                      εχω λιωσει!!

78 ήταν οι αντιαραβικές και 133 οι αντιΗΠΑ.

Θυμάμαι μία από τις πρώτες που κάτι κουκουλοφόροι με πανώ της Χίλαρυ και του Μπους-μπαμπά επιτέθηκαν στα ΜΑΤ και γκρέμισαν το άγαλμα του Προφήτη Τρουμάχλα. Μετά πέταξαν αυγά και κόκκινη μπογιά στην πρεσβεία του Μπαχρέιν κι έσπασαν 10 μαγαζιά με κεμπάπ και αραβικές πίτες. Χάλια μαύρα...

hey, poor ellinaki

i remember that epishs

i remember and alli mia against mexicans paranomo-immigrants and native americans

malista they organosan taksidi sta hpa-mexico sinora gia na haunt lathreometanasti k apokiriksan tus indianous giati they attacked with ipoula mesa kata tin apikiokratia like toksa k ksila

kai alli one poreia for the malakes latin americans chilianous who didnt want pinochet hounta made by usa sto patrida tous
                      what a malakes they were

• T
                        tazio last edited by

Κάποτε το Ισραήλ θα πέσει, μάλλον δεν θα δούμε αυτή τη μέρα, αλλά θα συμβεί.

Αυτο ευχεσται και ονειρευεσται εσεις. Καποτε να 'πεσει' το Ισραη και οι ΗΠΑ.

Δεν ονειρευόμαστε τίποτα και ούτε θέλουμε τίποτα.
                        Είναι φυσιολογικό μια υπερδύναμη να κάνει τον κύκλο της και να πέσει σε 'παρακμή'.

Το πότε θα γίνει αυτό δε το γνωρίζει κανείς.

OK τοτε αστην να πεσει. Πρεπει να το συζητας και βασικα να το ευχεσαι καθε τεταρτο?

Η ωρα περναει γρηγοροτερα οταν δεν το σκεφτεσαι. Θα ερθει η ωρα για το παρτυ σας. Μην στεναχωριεσαι.

ναι καλα

Για ξαναδιάβασε καλά.
                        Που έγραψα ότι εύχομαι (και μάλιστα τόσο συχνά όσο θα ήθελες).

Επιλεκτικά διαβάζεις ή απαντάς υποθέτοντας τι θα ήθελα να γράψω.

Ποτέ δε σταναχωριέμαι για το αν έρθει η ώρα μου/μας, ότι θέλεις βάλε, θα είμαι εδώ.

• S
                          syele last edited by

Μάλιστα.

Μετά την ειρωνία, την επιλεκτική απάντηση σε ότι μας συμφέρει είτε αγμωόντας, είτε απαντώντας με άλλη άσχετη ερώτηση, προστέθηκε και η παραποίηση γραφομένων συμφορουμιτών, Γαβριήλ

Εύγε!

Πάντως η κατάσταση έχει αρχίσει να είναι πολύ κουραστική. Ήδη σβήστηκαν κάποια μηνύματα.
                          Καλό θα είναι να προσέχεις τι λες και ιδίως πως το λες.
                          Καπίς;

• M
                            mango last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:
                            hello gavriil mikre theouli

my name is kostas
                            i am a skye's friend and i want to tell you that you kick major ass
                            keep up the good work
                            i have ellinoamerikanos friend like you but they dont pianoun mia in front of you

i am betting that you are someone poli psila like in gerousia or something and really plousios and because we are very poor emeis oloi are jealous of you and your money
                            i want to please you if you can send your greek hommies some daneika because i want to buy some chlorets

thanks in advance

your compatriot

Ξεκολλατε ρε με το παιδι ....

Τετοιου ειδους χιπ χοπιστικα ποστς ειναι πιο κουλ και φανυ

Υ.Γ. ρε παλιομ...να Ισραηλινοι ετσι και πειραξετε εστω και μια Λιβανεζα χορευτρια μαυρο φιδι που σας εφαγε. Με τις παλιοσαυρες τις ισραηλιτισες

• T
                              thanos last edited by

Σε ένα από τα προηγούμενα posts που είχα κάνει, είχα αναφέρει τον Gab ως υποκείμενο.
                              Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη, από όλα τα υποκείμενα του κόσμου, που τους έβαλα στο ίδιο τσουβάλι με αυτόν.

Το λάθος μου είναι ότι ο Gab δεν είναι υποκείμενο, μα αντικείμενο.

Είναι ένα αντικείμενο, όπου του έχουν κάνει τόση μεγάλη πλύση εγκεφάλου, που πλέων δεν μπορεί να συμπεράνει τίποτα από μόνος του, παρά μόνο όσα του δώσουν μασημένα.

Επίσης πιστεύω ότι ο Gab φοβάται να μιλήσει… και να λέει από μέσα του.. αν κάνω τώρα πως μιλάω και πως βρίζω την Αμερική ή τους φίλους της, λες μπας και το δουν και δεν μου ανανεώσουν την βίζα; Τι θα κάνω εγώ μετά; Που θα πάω να μείνω, στο Ελλάντα; Άσε ρε καλά είναι τώρα… το παίζω τρελός, θα τους τρελάνω και όλους, έτσι και την πλάκα μου θα κάνω και θα έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.

Πέρα από αυτό.

Θα ήθελα να μου απαντήσει σε κάτι ο φίλος μας ο Νίκος… μιας και δεν τον έχω δει ΠΟΤΕ να διαφωνεί με όσα λέει ο κολλητός του Gab…

Νίκο, τι έχεις να πεις που ο φίλος σου, ντρέπεται που γεννήθηκε Έλληνας;
                              Νιώθεις και εσύ το ίδιο;

Και αν όχι, γιατί δεν βγήκες να καθαρίσεις την θέση σου;
                              Θα μου πεις γιατί να βγω, τι ρόλο βαράω εγώ σε αυτά που λέει αυτός… μα αγαπητέ Νίκο, σε τόσα και σε τόσα που λέει ο φίλος σου, βγαίνεις και συμφωνείς… εδώ τι κάνεις;

Επίσης μου κάνει μεγάλη εντύπωση που και οι δύο σας έχετε ακριβώς τις ίδιες απόψεις… τι έγινε ρε παιδιά εκεί στην Αμερική, όλοι οι Έλληνες καρμπόν είναι; Γιατί εδώ στην Ελλάδα οι Έλληνες δεν συμφωνούν και πολύ μεταξύ τους… εκεί πως και γίνετε αυτό;

• A
                                afonos last edited by

Επίσης μου κάνει μεγάλη εντύπωση που και οι δύο σας έχετε ακριβώς τις ίδιες απόψεις… τι έγινε ρε παιδιά εκεί στην Αμερική, όλοι οι Έλληνες καρμπόν είναι; Γιατί εδώ στην Ελλάδα οι Έλληνες δεν συμφωνούν και πολύ μεταξύ τους… εκεί πως και γίνετε αυτό POU NA TOUS DIS KE APO KODA TOUS KOLOBLAXOUS NA DIS MALAKIES POU LENE.EIDIKA AYTOI TIS PROTHS GENIAS.AKOMA STO 60 ZOUNE

• G
                                  gavriil1 last edited by

Ο χρήστης Funis έγραψε:

Καμια προθεση να σε εντυπωσιασω... Απλα το ανεφερα.

Απλα το ανεφερες? Δηλαδη γραφεις για να γραφεις?

Για ποιο λογο το ανεφερες? Για κανενα?

Α ρε Φουνις, ανοιχτο βιβλιο εισαι.

Δηλαδη ο μόνος λόγος να γραφει καποιος ειναι για να σε εντυπωσιασει? Αλλιως γραφει απλά για να γραφει? Στο εγραψα για να σου εξηγησω ότι ίσως έχω ψάψει τα πράγματα από μία πιο επιστημονική σκοπια από οτι εσυ. Χωρις να είμαι ουτε με τους μεν ουτε με τους δε. Ισως. Αυτο δεν αφαιρει την σπουδαιοτητα ούτε των δικων μου αποψεων ουτε των δικων σου.
                                  Σε καλυψα?

Για να το σχολιαζεις ομως ετσι κ να το τονιζεις, μαλλον τελικα εντυπωσιαστηκες

Πως δηλαδη το σχολιασα?

Ετσι καταλαβες οτι εντυπωσιαστηκα?

Ναι αλλα ας μην το κανουμε θεμα αλλο.

Δεν δεχομουν τα επιχειρηματα σου.. Οποτε αφου δεν ειχες άλλα ειπες αυτο για πλακα?? Ασε ρε Γαβριηλ, γυρω γθρω ολοι συνεχεια δεν λεει!
                                  Μαλλον οχι. Το οτι δεν ειχες αλλα δειχνει... Απουσια επιχειρηματων!

Ναι. Δεν εχω επιχειρηματα. Γραφω αλανταλων με ολα αυτα τα χιλιαδες μυνηματα. Γιαυτο και οι μοντς με κυνυγανε

Ατοπο και αστοχο σχόλιο. Εμενα μου εσβησαν 1 εσενα 5. Θα κανουμε κοντριτσα τωρα? Και ποιος σου ειπε οτι οι μοντς σβηνουν τα ποστ εκεινων που δεν εχουν επιχειρηματα?? Δε λεει κατι τετοιο στον κανονισμο.. Δεν εχεις επιχειρηματα (εχεις αλλα αντικρουονται) αλλα δεν βριζεις προφανως!

Το ότι η εννοια της τρομοκρατιας ειναι ασαφης κ μπορει να ερμηνευθει απο τον καθενα κατα το δοκουν ειναι γνωστο στην παγκοσμια βιβλιογραφια και μαλιστα αναφερεται ως 'η πηγη του κακου'.

Στην βιβλιογραφια του Τσομσκι και των αλλων χιππι ισως. Στην βιβλιογραφια αυτων που ζουν στον πλανητη γη τον Ιουλιου του 2006 υπαρχει μια εννοια και ειναι και στο λεξικο. Για 600η φορα:

ter·ror·ism ( P ) Pronunciation Key (tr-rzm)
                                  n.
                                  The unlawful use or threatened use of force or violence by a person or an organized group against people or property with the intention of intimidating or coercing societies or governments, often for ideological or political reasons.

Την εχουμε ξανακανει αυτην την κουβεντα θες πάλι?? Καταρχην, με οποιον δεν συμφωνεις τον αποκαλεις χιππι μειωτικα.

Α ειναι μειωτικο να ειναι καποιος χιππης? Αυτο λες?

Οχι, και μου κανει εντυπωση πουεσυ το χρησιμοποιεις ετσι και σε ρωταω τον λογο για τον οποιο το κανεις.

Δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να αποδειξεις?

Βασικα οτι ειναι ντροπη για καποιον να λεει οτι σπουδαζει/σε κατι (οτιδηποτε) και να ειναι ανικανος/η να κατανοησει την ξαστερη εννοια της τρομοκρατιας.

How's that for starters?

Ανικανος να κατανοησω εγω αυτο που διδασκεται στα πανεπιστημια και μαλιστα κυριως απο Αμερικανους συγγραφεις ή αυτο που εσυ ισχυριζεσαι??? Εσυ εισαι ανικανος να το αποδεχθεις, αλλά ειναι γεγονος. Ο ορισμος ειναι ελλειπης και αμφιλεγομενος, ειναι επιστημονικα αποδεκτο. Μπορεις να κανεις ενα paper oμως καθοριζοντας τον σωστα. Εαν η επιστημονικη κοινοτητα τον αποδεκτει, μαζι της κι εγω!

Ομως δεν ειναι οτι εισαι χαζη, ειναι οτι δεν σε βολευει ο ορισμος. Διοτι δηχνει how nobel our (USA) acts are, in the war against terror.

Σου απαντησα απο πανω.

Οποιος δεν θελει τον πολεμο κ προτιμα την διπλωματικη οδο ειναι χιππις για σενα?? Η κ αυτο για πλακα το ειπες να γελασουμε?

Οχι βεβαια. Οποιος νομιζει οτι μπορει να διπλωματισει (negotiate in any way) με τρομοκρατες ειναι χιππης και ζει σε αλλο πλανητη. Εαν θελει να παει σε αυτον τον αλλο πλανητη να κανει εκει negotiations με ολους τους τρομοκρατες, κανενα προβλημα. Στον δικο μου οχι.

Μια χαρα διπλωματια εχουμε εδω και ΧΡΟΝΙΑ! με το Ιραν π.χ. που δηθεν ειναι κρατος και ας ειναι φασιστικο και σουπερ επικυνδηνο. Μια χαρα διπλωματια ειχαμε και με τον Σανταμ επι δεκατιες και τον Μιλοσεβιτς και πολλους αλλους. We tolerate a lot of bab people. Καμια πορεια εναντια αυτωνων ποτε δεν ειδα να κανετε ως χιπιδες. Οταν πεφτει ο βουρδουλας μια στα χιλια, κουντουρντατε, να στο πω στα ΤουρκοΕλληνικα.

Που να δεις τοσα χιλιομετρα μακρυα?? Σου εχουν απαντησει οι αλλοι στα περι πορειων, ας μην επεκταθω σαυτο λοιπον, διαβασε κ ενημερωσου.

Επισης μη νομιμη χρηση βιας κ δυναμης, κανετε.

Συμφωνα με ποιον? Εσενα τον σουπερ δικηγορο ολων των εποχων?

Συμφωνα με το Παγκοσμιο Δικαιο, το δικαιο ανθρωπινων δικαιωματων και τις προυποθεσεις που χρειαζονται για να κανει κανεις κατι τετοιο σε μια παγκοσμια κοινοτητα που διακατεχεται απο δημοκρατικες ιδεες.

Εναντιον χωρων αλλα κ αθωων ανθρωπων επισης.

Ε ναι. Carpet bombming καναμε στη Βαγδατη οπως και αλλου. Οποιον παρει ο χαρος. Καπως ομως οι περισσοτεροι ζουν. Ακου να δεις που πληρωνω χρυσο για αυτες τις βομβες και την δουλεια τους δεν κανουν ρε συ. Ακους Νικο και εσυ που πληρωνεις ΗΠΑμερικανικους φορους? Τζαμπα το χρημα φιλε! Τζαμπα ο ιδρωτας!

Τι σχεση εχει το οτι το πληρωνετε χρυσαφι με φορους με το αν ειναι σωστο και γινεται. Γινεται. Και το πληρωνεις εσυ, αν αυτο σε ικανοποιει ειναι προβλημα σου (εγω προσωπικα το βρισκω απαραδεχτο) αλλα δεν συζηταμε αυτο και δεν μας αφορα. Γινεται, αυτο μας αφορά.

Με σκοπο να εκφοβισετε και να εξαναγκασετε τις χωρες αυτες να ακολουθησουν αυτο που τους επιβαλλετε για ιδεολογικους ( ) και πολιτικους λογους (και οικονομικους επισης να προσθεσω).

Ξανα, 'εσεις αυτο, εσεις το αλλο'. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ? Εσυ τι θα εκανες εαν εισουν εμεις? Μπαα...

Οπως π.χ. να ακολουθησουν τακτικες που αποφασιζουν οι χιππηδες του ΟΗΕ. Ετσι? Να μεινει εξω απο το Κουβειτ ο Σανταμ ειναι θεμα ιδεολογιας. Εσυ θα τον αφηνες, ισως να τον βοηθουσες κιολας. Να σταματησει το Ιραν τις πυρηνικες του προσπαθειες ειναι κατι που εσυ εισαι εναντια, σωστα?

Να σταματησει το Ιραν και η Συρια να χρηματοδοτει τη Χεζμπολα εισαι επισης εναντια ετσι?

Αρα εμεις ειμαστε οι παρανομοι και εμεις οι ιδεολογοι. Εχουμε μια αποψη για τον κοσμο και το πως πρεπει να λειτουργει, εσυ εχεις αλλη, I guess we go to war. Let's see who wins. Τι λες?

Ναι θα ακολουθουσα τους χιππηδες του ΟΗΕ (γιαυτο υπαρχει εξαλλου ο οργανισμος αυτος). Οι χιππηδες του ΟΗΕ εχουν την αρμοδιοτητα αυτη, εσυ εισαι παρανομος κ φυτρωνεις εκει που δε σε σπερνουν για ιδιο οφελος.

Αλλα κ παλι δεν ηταν αυτο το θεμα μας(χανεις τα επιχειρηματα κ πας την κουβεντα αλλου, αλλα ολα μαζι δεν συζητιουνται, πρεπει να μαθεις να συγκεντρωνεις την σκεψη σου κ να κανεις μια συζητηση σωστα ). Το θεμα μας ηταν:

Οοοοοοοοποτε κ με τον απλοικο αυτο ορισμο Γαβριηλ, συγχαρητηρια ειστε τρομοκρατης!!

Ευχαριστω πολυ, μας απεδειξες τρομοκρατες beyond a reasonable doubt!

Οχι δεν απεδειξα αυτο, απεδειξα ότι ο ορισμος μπορει να ερμηνευθει (παρερμηνευθει) με πολλους τροπους. Ακομα κι εσυ με τον ορισμο αυτο μπορεις για καποιους να εισαι τρομοκρατης, πληρεις όλες τις προδιαγραφες. Οποτε μη βιαζεσαι να κατηγορησεις καποιον ως τρομοκρατη απλα κ μονο επειδη σου κολλαει στον ορισμο (ή ακομα χειροτερα επειδη το λεει ο Μπους)

τωρα? Θα μας κανεις τι? Ντα? Ή θα μας παραπεμψεις στον ΟΗΕ? Να μας στηλει ενα letter of complaint. Και εαν δεν συμορφωθουμε? Τοτε ο ΟΗΕ θα κανει αυτο που εκανε και στο Σανταμ και τους αλλους. Θα στηλει ακομη ενα γραμμα.

Αυτα ειναι οι ΜΕΓΙΣΤΕΣ βλακειες. Οταν το επιχειρημα σου καταριφθηκε, πηγες παλι στο γνωστο τροπαρι (και τι θα μου κανεις? ειμαι η υπερδυναμη μπλα μπλα). Εγω τιποτα δεν θα σου κανω, κανουμε συζητηση, μπορεις?

Ειδες λοιπον που ορισμος (οπως σου ελεγα) δεχεται πληθωρα ερμηνιων?? Η πηγη του κακου Γαβριηλ μου!

Μαλιστα. Με επεισες.

Δεν ηταν προθεση μου να σε πεισω, ηταν να σου εξηγησω την άποψη μου κ την άποψη καποιων ανθρωπων που ασχολουνται με το αντικειμενο.

Την διαφορα μεταξυ χωρας/εθνους και γρουπ ατομων ή οργανωσης την καταλαβαινεις που δηθεν 'σπουδαζεις αυτα'? Obviously not.

Ναι. Το γιατι την πληρωνει ενα εθνος ολοκληρο για ενα γκρουπ ανθρωπων ειναι που δεν καταλαβαινω. Μου το εξηγεις??

Για σενα ισως ναι. Για αυτους που καταλαβαινουν τι συμβενει με την υποθεση 'του καθε Μπιν Λαντεν' ξεκαθαρα βρισκει οτι προκειτε περι τρομοκρατιας και μαλιστα advanced βαθμου.

Ω ναι και την καταδικαζω να σαι σιγουρος.

Πως?

Οπως καταδικαζω και τις δικες σου αντιστοιχες πραξεις.

Στεκει ομως μονη της ή ειναι αντιδραση (feeback) σε κατι που ειχε προηγηθει.

Ε ναι, διοτι στον κοσμο των χιππιδων, εαν ειναι αντιδραση μια εγκληματικη πραξη, τοτε ειναι συνχωρηταια και δικαιολογημενη.

Δεν ειπα ποτε κατι τετοιο, μη βαζεις λογια στο στομα μου που δεν εχω πει.

Απλα τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλοικα οσο τα παρουσιαζεις. Υπαρχουν βαθυτερες αιτιες ομως για την υπαρξει μιας καταστασης τις οποιες αποφευγεις να θιξεις σκοπιμα για να παρουσιασεις τον εαυτο σου ως θυμα. Αυτο εξηγει την αντιδραση καποιων χωρις ομως να την δικαιολογει. Οπως δεν δικαιολογειται κ η δικη σου σταση πριν ή/και μετα τα γεγονοτα.

'Ελα δω καλουλη κυρ τρομοκρατη μου να σε κανω ενα μασαζ να χαλαρωσεις λιγο με τα παλιο-αμερικανακι που they give you such a hard time all day long με τις χειροπεδες στα μεταλλια που σ'εχουν, εχεις να δεις την γυναικα και τα παιδια σου χρονια...'

Αηδια!

Αυτο το ή του υψους ή του βαθους ειναι ελληνικο κουσουρι κ να το κοψεις. Τοσα χρονια σε φιλοξενουν οι ανθρωποι στην Αμερική, αυτη την ελληνικη συνηθεια τι την κρατας?

Το οτι το WTC επεσε με 3000 νεκρους και gazillions σε οικονομικη καταστροφη, δεν πειραζει. Το ΓΙΑΤΙ εγινε, ανετα το δικαιολογει (οποιο και εαν ειναι το γιατι).

Ακου να δεις τροπος σκεψης.

Σκοτωνω εγω ο εγκληματιας το παιδι σου στον παιδικο σταθμο χτες και εαν εχω καλο λογο και ηταν λογο αντιδρασης, ο πατερας με κανει και ενα φραπε μετα απο φιλοξενια στο σπιτι. Οποιος αστυνομικος παει να με χωσει στην φυλακη εαν οχι ηλεκτρικη καρεκλα, ειναι ο πραγματικος εγκληματιας. Αυτος που σκοτωσε το παιδι μου ειναι καλο παιδι, διοτι το εκανε για σωστους λογους.

ΧΙΠΠΙ ALERT!

2 παραθεσεις πιο πανω σου εχω εξηγησει.

Υπαρχει προηγουμενη ιστορια, δεν ξυπνησαν στις 11/9 κ ειπαν τι να κανουμε σημερα, ας ριξουμε 2 πυργους..

Α υπαρχει προηγουμενη ιστορια. Ε ναι ντε, αυτο ειναι που παιζει ρολο. Το προηγουμενο. Οχι το 9/11, οχι οι νεκροι πολιτες μεσα σε ΗΠΑμερικανικο εδαφος.

Κατσε να δεις πως δικαιολογουντε τα παντα στον κοσμο των χιππιδων.

3 παραθεσεις πιο πανω σου εχω εξηγησει

Επισης (το χειροτερο) αυτο το γεγονος τελικα περισσοτερο ωφελησε τις ΗΠΑ παρα τις εβλαψε διοτι τους εδωσε την δικαιολογια κ το πατημα να εξολοθρευουν οποιον πιθανο αντιπαλο με το προσχημα 'εχουμε πληροφοριες για πιθανη τρομοκρατικη επιθεση'.. Απο οπου κ να το πιασεις, ακρη δε βρισκεις!

Γελας αλλα ετσι ειναι.

Ρε συ, κατσε να βαλω κανα φραπε διοτι η κατασταση ειναι 100% αυθεντικη, Ελληνικο καφενειο, ανετος, με τζιν και τα ποδια σταυρωτα, φοιτητης, στα @@ μου ολα, 20 μαθηματα δεν εχω περασει 100 φορες προσπαθησα, μια δεν εχω, ποτε δεν δουλεψα, μακρια μαλλια και φιλοσοφω τα παντα και για ολους εχω δικαιολογιες και την καταντια μου δεν κοιταω αλλα ΟΛΟΥΣ τους κριτικαρω και εχω κατι να πω για τα παντα Κατσε... .

Αυτα πιστευω να μην ειναι για μενα γιατι ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα. Τη σχολη μου στο σωστο χρονο με την σωστη βαθμολογια κ την αναλογη πορεια την εχω. Λογια μονο καφενειου δεν ειναι, στο ειπα κ πριν το σπουδαζω το αντικειμενο κ η διπλωματικη μου ειναι ακριβως σε αυτον τον τομεα που προσπαθεις να αποδειξεις τα αναποδειχτα.

Εσυ πως τον θες? Γλυκο με γαλα?

Μεσα εισαι.

βγηκαμε και απο πανω λεει ρε παιδια, ακου να δεις το αλλο θα ακουσουμε

Βγηκατε, το τελειο αλλωθι!

Ξανα, εγω εχω γνωμη για το πως καταπατιεται η τρομοκρατια. Εσυ και οι αλλοι, εκτος απο κατηγοριες, εχετε κανα αλλο σχεδιο? Εχεις τιποτε να προσφερεις? Μεχρι τωρα, μονο κραξιμο και πορειες ειστε. Μηδεν προσφορα. Μηδεν.

Βασικα μου πηρε ωρα να απαντησω στο ποστ σου αλλα στο υποσχομαι θα γινει.

Μια ιδεα παιρνεις κ ομως.. Κ νασαι σιγουρος, μονο χιππι δεν ειμαι. Ζω στον πραγματικο κοσμο Γαβριηλ κ **εχω πολυ λιγοτερο **ρομαντισμο απο το μεσο όρο.

Ισως ο λογος του προβληματος...

Παιδια, ας ειμαστε ρομαντικοι με τους τρομοκρατες. Θα μας οφελησει.

Τι στο καλο, δεν ξερεις να διαβαζεις?? Πολυ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ειπα κ οχι περισσοτερο.

Πολυ λιγοτερο ακομα κ απο σενα, που τα εχεις ενταξει ολα στον πολεμο του καλου εναντιον του κακου, χελωνονιτζακια κ power rangers δηλαδη.

Δεν ειδα καθολου power ranger αλα Χολυγουντ να γινετε στο ΑΦγανισταν απο το 2001 και Ιρακ απο το 2003. Θες κανα demo για να πησθεις δηλαδη? Αμφιβαλεις οτι οι ΗΠΑμερικανοι στρατιωτες πολεμανε δυσκολο πολεμο εδω και χρονια? Πως τολμας να τους προσβαλεις με τα παραπανω?

Δεν προσεβαλα κανενας. Εχεις προβλημα κατανοησης των πραγματων κ διαχωρισμου των εννοιων. Ειναι που λειπεις πολλα χρονια κ σε δυσκολευουν τα ελληνικα? τι να πω?

Το οτι οι στρατιωτες πολεμαν σκληρα κ σκοτωνονται Γαβριηλ ΔΕΝ σημαινει οτι πολεμουν για τον σωστο λόγο ή ότι εχουν δικιο (όχι αυτοι, η χωρα που τους εστειλε). Αυτο τουλαχιστον θα πρεπε να ειναι κατανοητο.

Ε ναι. Βλεπεις οταν ερχεται ο τρομοκρατης και μου περνει αεροπλανο και το ριχνει στο WTC ειναι χαιδεμα. Δεν καταπαταει τα δικα μου δικαιωματα. Εγω μονο καταπαταω αυτου οταν του ριχνω TNT στο κεφαλι!

Σουπερ λογικη χιππη!

Εσυ εξυπνη τοτε, οταν ερθει ο Τουρκαλας με τα Εφ 16 πανω απο το σπιτι σου, καντον καφε. Εμεις αλλα ξερουμε, αλλα κανουμε. Να δουμε ποιος θα παει εμπρος πρωτα...

Εγω εξυπνε, παλευω διπλωματικα τοσα χρονια για να μην ερθει ο τουρκαλας πανω απτο κεφαλι μου.

Ο Τουρκαλας εξυπνη δεν ειναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!

Damn! What is wrong with you people?

Με σενα ποιο ειναι το προβλημα?? Αναφερεις το Ελληνοτουρκικο, με ρωτας, σου απαντω και φωναζεις κιολας? Να διαβαζεις τι εχεις ρωτησει πρωτα Γαβριηλ γιατι μπερδευεσαι!!

Σοβαρα. Κουκλα, εχεις ικανοτητα να διαβασεις εναν ορισμο ΜΙΑΣ προτασης και να τον κατανοησεις? Σοβαρα τωρα....

Εγω απολυτα. Για σενα διατυρουνται σοβαροτητες επιφυλάξεις.

Person or group of people or organization! Ξερεις τι σημενει αυτο? Αυτο ειναι η ΤΟΥΡΚΙΑ?

Τον σταυρο μου κανω....

Ασχετο, με την Τουρκια, μπραβο σας/μας που δεν εμπλακεικατε/με τοσα χρονια. Εντελω ασχετο ομως.

Εσυ ρωτησες, μην τα ξαναλεμε.

Εσυ θα ειχες αρχισει πολεμο ηδη κ θα τον ειχες τιναξει στην βομβα. Εγω διαλεγω αλλη οδο, επιπονη κ χρονοβορα αλλα κ οι δυο λαοι ζουμε χωρις να βομβαρδιζει ο ενας τον άλλο.

Σωστα. Λαοι. Οχι τρομοκρατες.

Λαθος, λαοι που την πληρωνουν για τους τρομοκρατες.

Μπερδευεις την παιδεια κ την κουλτουρα με την μαθηση. Καλα πανεπιστημια εχετε, καλα μαθαινεις μαθηματικα, φυσικη, οικονομικα.. Παιδεια ανθρωπιστικη, ιστορια κ πολιτισμο δεν εχετε.. Κ αυτο παντα θα σας φερνει πισω. Sad but true.

Σορρυ, τα παιδια απο την Ελλαδα (Ελληνακια?) που ερχοντε εδω για να σπουδασουν και δεινουν κ@λ@ οπως εγραψα πριν, εχουν προβλημα μαθησης αλλα οχι παιδιας στην Ελλαδα, αυτο λες?

Και μετα εγω εχω προβλημα κατανοησης μιας προτασης?? Αλλο μαθηση άλλο κουλτουρα. Τα παιδια ερχονται εκει γιατι μαθαινουν πολυ καλα μαθηματικα (κ.α) και κανουν καλες σπουδες. Μην μπερδευεις αυτο με την κουλτουρα ενος λαου.

ΟΚ Φουνις, δεν θα σε ακολουθησω στον βυθο και πατο που το εφερες το θεμα παραπανω, καφε εναν πινω την ημερα:

Ως ο CEO των Χιπηδων ανα τον πλανητη που εχεις αποδειξει σε ολους σαν και εμενα το αμερικανακι που εσαι πλιζ, εαν μπορεις, απαντησε στο παρακατω:

1. Εσυ εαν εισουν ο Προεδρος των Ηνωμενων Πολιτειων της Αμερικης στις 12 Σεπτ. 2001, τι θα εκανες μεχρι σημερα για την παταξη της τρομοκρατιας (εαν καν δεχεσαι οτι υπαρχει στον πλανητη γη)?

και για μηνει σχετικο το θεμα

1. Τι θα εκανες εαν εισουν ο Ολμερτ με την Χεζμπολα οτατν απηγαγε 2 στρατιωτες σου και σκοτωσε 8 μεσα στο εδαφος σου?

Για να δουμε εαν υπαρχει περιπτωση για πιθανοτητα κατου του μετριου επιπεδου συζητησης με τον CEO των Χιππιδων, Earth.

• K
                                    krieza last edited by

εαν ησουν Προεδρος των Ηνωμενων Πολιτειων της Αμερικης στις 12 Σεπτ. 2001, τι θα εκανες μεχρι σημερα για την παταξη της τρομοκρατιας (εαν καν δεχεσαι οτι υπαρχει στον πλανητη γη)?

Δυο πραγματακια θα εκανα.

1. Θα εδινα εντολη να βρεθει πως διαολο μπηκαν οι τρομοκρατες στη χωρα μου και πηραν τα αεροπλανα ριχνοντας τα στους πυργους και στο Πενταγωνο με χαρακτηριστικη ευκολια.

2)Θα κοιταζα να βρω τι σκατα φταιει στη πολιτικη της χωρας μου εναντι του υπολοιπου κοσμου και γιατι ολοι σχεδον οι λαοι (αι ειδικοτερα οι Μουσουλμανοι αν θελεις) ειναι εναντιον της χωρας μου, και με ενα διαγγελμα θα αλλαζα την πολιτικη αυτη προς το δικαιωτερο.Πριν ρωτησεις τι ειναι το δικαιωτερο θα στο πω με δυο πολυ απλες φρασεις.
                                    α)Θα φροντιζα ωστε η χωρα μου να μην ανακατευεται στα εσωτερικα αλλων χωρων και θα σταματουσα να το παιζω νταβατζης και χωροφυλακας του πλανητη.

β)Θα εβαζα τους ανθρωπους πανω απο τα κερδη:
                                    Τερμα κυριοι οι ΗΠΑ δε θα ξανακανουν ή ανακατευτουν σε πολεμο για να τα κονοματε εσεις.
                                    Αν θελετε να διατηρησετε τα κερδη σας τα οποια πληττονται απο τη μειωση των πωλησεων οπλων φροντιστε να παραγετε ρυζι,ρουχα, καποτες ή οτι στο διαολο θελετε.
                                    Το κρατος δεν ειναι διατεθειμενο να σας βοηθησει πλεον....

και για μηνει σχετικο το θεμα

1. Τι θα εκανες εαν εισουν ο Ολμερτ με την Χεζμπολα οτατν απηγαγε 2 στρατιωτες σου και σκοτωσε 8 μεσα στο εδαφος σου?

Tρια πολυ απλα πραγματα και μια προειδοποιηση:

1. Επιστροφη των προσφυγων στις εστιες τους και στη περιπτωση που δε τους γουσταρω αποζημιωση για τις περιουσιες που εχασαν απο το 1948 και δωθε.
                                      2)Επιστροφη ολων των κατεχομενων εδαφων (Δυτ.Οχθη του Ιορδανη της Αν.Ιερουσαλημ συμπεριλαμβανομενης, λωριδα της Γαζας, Υψωματα του Γκολαν), καταργηση ολων των οικισμων απο τα κατεχομενα, με μια κουβεντα επιστροφη στα προ του 1967 συνορα.
                                      3)Συμφωνια για ιδρυση Παλαιστινιακου κρατους και υπογραφη συνθηκων και συμφωνιων καλης γειτονιας κλπ κλπ.

Και η προειδοποιηση:

Το Ισραηλ μετα τα παραπανω συμμορφωθηκε πληρως με τους κανονες του Διεθνους δικαιου, υποσχεθηκε δε οτι θα τηρησει τη διεθνη νομιμοτητα.Προειδοποιει δε οτι απο εδω και περα δε θα ανεχτει κανενος ειδους ενεργειες που θα θεσουν σε κινδυνο την εσωτερικη του ασφαλεια.

Αν μπορουσαν να γινουν τα παραπανω και εξακολουθουσε η τρομοκρατια εναντι των ΗΠΑ ή του Ισραηλ νασαι σιγουρος οτι οοοολοι εδω εν μια νυκτι θα γινομαστε φιλοαμερικανοι και φιλοισραηλινοι.

Τοσο απλα ειναι τα πραγματα Γαβρηλακο.....

• K
                                      kpsig moderator last edited by

Κάποτε τα είχα πει πολύ άσχημα και εγώ σε Τσιτατσάκι Και Γαβριλ.

Παλια είχα ξαποστείλει τον Δημητριο 2004 (κάτι ανάλογο του Τσιτατσάκι) και τον Ούζο Πάουερ (κάτι ανάλογο του Γαβρίλου).

Εγώ απλά θέλω να ξαναπώ, συνοψίζοντας:

ΜΗΝ ασχολείστε.
                                      Μιλάμε για χαοτική διαφορά απόψεων, που προκύπτει από τη χαρά των αμερικάνων που είναι world power (κάτι όπως World Champions στο Wrestling) και μαμάνε και δέρνουν.
                                      Παιδιά, οι τύποι ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. Ένα 60-70% των αμερικανών ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. Και πως μπορείς να κόψεις τη χαρά ενός κουφού τυφλού και χωρίς αισθήσεις κρεατόσακου με επιλεκτικά ερεθίσματα?
                                      ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ΅.

• elteo
                                        elteo last edited by

Δεν έχεις και άδικο. Πάντως διαβάζω και διαβάζω και όλο και πιο πολύ καταλαβαίνω ότι δεν θα βγάλει πουθενά. Τσάμπα τα 'σεντόνια' σας μάγκες...στου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα και φύγε.

• H
                                          hrdoukas last edited by

Ο χρήστης kpsig έγραψε:
                                          Κάποτε τα είχα πει πολύ άσχημα και εγώ σε Τσιτατσάκι Και Γαβριλ.

Παλια είχα ξαποστείλει τον Δημητριο 2004 (κάτι ανάλογο του Τσιτατσάκι) και τον Ούζο Πάουερ (κάτι ανάλογο του Γαβρίλου).

Εγώ απλά θέλω να ξαναπώ, συνοψίζοντας:

ΜΗΝ ασχολείστε.
                                          Μιλάμε για χαοτική διαφορά απόψεων, που προκύπτει από τη χαρά των αμερικάνων που είναι world power (κάτι όπως World Champions στο Wrestling) και μαμάνε και δέρνουν.
                                          Παιδιά, οι τύποι ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. Ένα 60-70% των αμερικανών ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. Και πως μπορείς να κόψεις τη χαρά ενός κουφού τυφλού και χωρίς αισθήσεις κρεατόσακου με επιλεκτικά ερεθίσματα?
                                          ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ΅.

Ακριβώς! είναι το ίδιο μάταιο με το να εξηγήσεις έναν γαύρο ή έναν βάζελο οτι σε έναν τέλειο κόσμο δεν θα είχαν ουτε τους μισούς τίτλους που έχουν τώρα. Φυσικά και οι γαυροβάζελοι ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ που είναι οπαδοί των ομάδων που μαμάνε και δέρνουνε, αν κανένας ΠΑΟΚτσής υπαινιχτεί κάτι εισπράτει απαντήσεις του στυλ 'πάλι το ίδιο παραμύθι με το κατεστημένο;', 'δεν ξέρεις τι σου γίνεται', 'μ'αυτά τα μυαλά δεν πρόκειται να δειτε ποτε χαΐρι', 'μας ζηλεύτε γιατί είμαστε οι καλύτεροι', 'μ'αυτές τις εφημερίδες που διαβάζετε no wonder why λέτε τέτοια bullshits' και λοιπές γαβριήλιες ατάκες.
                                          Οι ΠΑΟΚτσήδες είναι σίγουροι οτι έχουν δίκιο αλλά που να το βρουν με τους brainwashed από το 'ΦΩΣ' και την 'Αθλητική Ηχώ' χαμουτζήδες. Από την άλλη, οι χαμουτζήδες βλέπουν με περιφρόνηση τα καημένα τα Παόκια που έχουν το κόμπλεξ, ζηλεύουν και τρώνε το παραμύθι από τα (liberal) ΜΜΕ της Λλλλαλλλλανίκης.

Φυσικά το θέμα δεν είναι να παραλληλίσουμε διαιτητικές αφαγές από τη μια και πραγματικές σφαγές από την άλλη να να αναρωτηθούμε μήπως κι εμείς είμαστε οι γαβριήλιδες κάποιων άλλων έστω και κι αν πρόκειται για το πιο ασήμαντο ζήτημα...

Κι αν βιαστεί κανεις να πει οτι 'βρήκε ευκαιρία το Παόκι να βγάλει πάλι το κόμπλεξ του' να ξεκαθαρσω οτι ΧΕΣΤΗΚΑ για το τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εντελώς όμως...

• G
                                            ginogsm last edited by

Ο χρήστης Nikolas K έγραψε:
                                            Διάβασα ότι κάποιοι είναι υπερήφανοι που η Ελλάδα ήταν η πρώτη που έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στο Λίβανο.

Εγώ πάλι δεν είμαι!

Κι αυτό γιατί ο πόλεμος ΔΕΝ είναι δικός μου και δε συμφωνώ ούτε με τον ένα, ούτε με τον άλλο εμπλεκόμενο. Τα σπασμένα να τα πληρώσουν οι Αμερικάνοι, οι Ευρωπαίοι που χαιδεύουν τα αυτιά των Ισραηλινών κι όσοι είναι υπέρ τοων βομβαρδισμών και φυσικά οι Ισραηλινοί και οι Χεζμπολάχηδες που είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι!

Α! Κι ακόμα να τα πληρώσουν οι άλλες Αραβικές χώρες που έχουν πολλά λεφτά από το πετρέλαιο που πουλάνε σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε δικούς τους ανθρώπους χτυπανε. Κοινώς τα λεφτά για την ανοικοδόμηση του Λιβάνου τα έχω πληρώσει πολλάκις σε πετρέλαιο.

Αν θέλω να βοηθήσω υπάρχουν κι άλλα μέρη που οι άνθρωποι πεινάνε χωρίς να τους δίνει κανείς σημασία και χωρίς να έχουν στον ήλιο μοίρα και το κυριότερο χωρίς να βροντοφωνάζουν κι αυτά τα κριτήρια πληρούν πολλές χώρες της Αφρικής.
                                            Αυτά είχα να πω.

Έχεις δίκαιο έως ένα βαθμό κατά την άποψή μου.

Η βοήθεια απευθύνεται στους ανήμπορους και τους πραγματικά πληγέντες. Εάν είμαισταν οικονομική υπερδύναμη ή βλέπαμε με καλλίτερο μάτι τους Εβραίους , είμαι σίγουρος ότι κάτι θα είχε σταλθεί και στο Ισραήλ αλλά οι πραγματικά ανήμποροι αυτή τη στιγμή είναι στο Λίβανο ενώ το Ισραήλ μπορεί να τακτοποιήσει τους δικούς του ανθρώπους για την ώρα. Η βοήθεια θα έπρεπε να σταλθεί. Δεν μπορείς όταν βλέπεις ότι κάποιος άνθρωπος ή λαός έχει την ανάγκη σου να μην τον βοηθήσεις επειδή υπάρχουν πλουσιότεροι άνθρωποι/κράτη κατ' αντιστοιχίαν. Έστω και εάν τον έχεις ξαναβοηθήσει. Είναι το φιλότιμό μας.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 41
                                            • 42
                                            • 43
                                            • 44
                                            • 45
                                            • 98
                                            • 99