-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πιο αργή και πιο βαριά είναι. Για αυτούς τους λόγους επιλέγεις ΤΤ και μόνο. Στη συγκεκριμένη αντιπαράθεση είναι μονόδρομος.
Αν μιλήσουμε για την brera 3.2 quattro το συζητάμε, αλλά και πάλι το βάρος πιθανόν να κάνει τη διαφορά υπέρ του ΤΤ...Εδώ συμφωνώ ...δυστυχώς...
υ.γ. η τετρακίνηση της AR λέγεται Q4 (όχι quattro)
-
2)θεμα αξιοπιστιας αναμεσα σε AR και Audi?......
3)κατ'εμε.Την προσωπικη μου γνωμη εξεθεσα. -
Φίλη μου παρήγγειλε το 3.2 quattro.
Toν Σεπτέμβρη τα νεότερα
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
3)κατ'εμε.Την προσωπικη μου γνωμη εξεθεσα.Πάρε VW EOS 2.0 ΤFSIGTI QQ. E τεκνικ ? Θα τον φορέσει αυτόν το κινητήρα το seat αλτεα, το beetle, το octavia sw και το ΤΤ
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
3)κατ'εμε.Την προσωπικη μου γνωμη εξεθεσα.Πάρε VW EOS 2.0 ΤFSIGTI QQ. E τεκνικ ? Θα τον φορέσει αυτόν το κινητήρα το seat αλτεα, το beetle, το octavia sw και το ΤΤ
όλα θα τον φορέσουν,
και το αλτέα θα είναι πιο γρήγορο από Βrera.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
όλα θα τον φορέσουν,
Μπα σε καλό σου...εδώ μιλάμε για 300 άλογα φυσικά και θα είναι πιο γρήγορο.
Τόσο γρήγορο αφου σκέφτομαι να το αγοράσω έτσι ώστε να ρίχνω τσάι σε κανα RS4
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
όλα θα τον φορέσουν,
όποιο και να πάρεις, θα είσαι ναμπερ ουαν
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
όλα θα τον φορέσουν,
όποιο και να πάρεις, θα είσαι ναμπερ ουαν
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Πραγματικά τι σε πειράζει αυτό?? Είσαι από αυτούς που θέλουν μοναδικότητα?
Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που έχει σημασία? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που έχει σημασία?Ναι, μόνο όταν συμβαίνει στους 'άλλους'. Λεπτομέρεια βέβαια όταν το Zafira...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που έχει σημασία?Αν ήθελα μοναδικότητα φίλε μου θα αγόραζα GOLF GTI
-
Πάντως το 3,2 TT άν όντως είναι τόσο γρήγορο όσο διαφημίζει η Audi (γιατί και στο Α3 1,6 ανακοινώνει 0-100 σε 10,9 -εδώ γελάνε-) θα είναι αρκετά σοβαρή επιλογή και προφανώς καλύτερη επιλογή από τη Brera 3,2 αν κάποιος νοιάζεται (πολύ λογικά) για τις επιδόσεις και μόνο.
Φίλε Pipikine σίγουρα τα περι ομορφιάς είναι υποκειμενικά αλλά επειδή και εμένα η Brera από τα περιοδικά μου φαινόταν ένα απλό hatcback, όταν πετύχεις καμμία στο δρόμο κοίτα τη λίγο καλύτερα. Είναι πραγματικά ξεχωριστό σχήμα. Τώρα αυτό που λες για τον κώλο το παίρνω ως εγκάθετο σχόλιο γιατί και οι πιο VAGελόφρονες δημοσιογράφοι γράφουν τα καλύτερα για το συγκεκριμένο οπίσθιο... -
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Αν ήθελα μοναδικότητα φίλε μου θα αγόραζα GOLF GTI
εσύ κι άλλοι 500 φέτος
οπότε καλύτερα Brera κι ειδικά σε σχέση με το νέο ΤΤ που θα γίνει σούπα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν ήθελα μοναδικότητα φίλε μου θα αγόραζα GOLF GTI
εσύ κι άλλοι 500 φέτος
οπότε καλύτερα Brera κι ειδικά σε σχέση με το νέο ΤΤ που θα γίνει σούπα
Δέν έχεις άδικο, η αλήθεια είναι οτι κυκλοφορεί πάρα πολύ gti σε βαθμό αηδίας. Κυκλοφορούν επίσης και πολλά gt.
Κυκλοφορούν επίσης ακόμα πιο πολλές Ζ4, αλλα μου αρέσει τι να κάνω...
-
Μετακινήθηκαν άσχετες με το θέμα δημοσιεύσεις.
Παρακαλώ να μείνετε στο θέμα.
Δημοσιεύσεις εκτός θέματος θα διαγράφονται
[moderator]
-
@aserf said in ΤΤ 2.0TFSI ή Brera 2.2JTS ;:
Γενικά θα έλεγα κανένα από τα δύο! Αν πρέπει να διαλέξω όμως ανάμεσα στην αυγοειδή οροφή του ΤΤ και στον κακάσχημο κ@λο της Brera φυσικά και ψηφίζω ΤΤ. Αν σ' αυτό προσθέσουμε την τεράστια διαφορά επιδόσεων μεταξύ των δύο αυτοκινήτων και την λογικά καλύτερη οδική συμπεριφορά του ΤΤ ελέω τετρακίνησης και χαμηλώτερου βάρους τότε απλά δεν τίθεται θέμα συζήτησης.
Γενικά αναγνωρίζω ότι υπάρχει μια αγάπη από πολύ κόσμο για τις Alfa Romeo και θα συμφωνήσω ότι στο παρελθόν έβγαζε αυτοκίνητα φτιαγμένα για τον οδηγό (βλέπε 33, 156, κτλ), τον τελευταίο καιρό όμως τα αυτοκίνητα της φίρμας έχουν χάσει ακόμα και αυτό το στοιχείο που τα έκανε μοναδικά.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Brera είναι επιεικώς απαράδεκτη εμφανισιακά και ο μόνος λόγος που κάποιοι τη θεωρούν ωραία είναι γιατί έχουν 'μάθει' να τους αρέσουν εμφανισιακά όλες οι Alfa Romeo. Είναι δηλαδή θέμα αφοσίωσης στη φίρμα και όχι πραγματική αποδοχή της εμφάνισης των αυτοκινήτων της.
Το ξέρω ότι με αυτό το μήνυμα θα έγινα μισητός σε πολλούς όμως δεν αντέχω να διαβάζω ότι ο κόσμος θεωρεί ωραίο τον κ@λο της Brera. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και κάθε πραγματικός fan της φίρμας θα έπρεπε να το παραδεχτεί.
Την 156 θα την αγόραζα γιατί ήταν ένα αυτοκίνητο που ξεχώριζε χάρη στα οδικά της χαρακτηριστικά και την ομορφιά της σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας. Όταν διαβάζω όμως ότι η BMW 320 είναι γρηγορότερη στην πίστα από την 159 1.9 τότε μόνο ως σοβαρή κάμψη της Alfa Romeo μπορώ να το εκλάβω.
Υ.Γ. Οι Alfa Romeo πάντα ξεχώριζαν για 3 χαρακτηριστικά τους:
- Την εμφάνιση
- Τις επιδόσεις
- Την οδική τους συμπεριφορά
Όταν τα 2 και 3 έχουν πρακτικά εξανεμιστεί και το 1 πλέον διχάζει τον κόσμο ποιός ο λόγος για να αγοράσει πλέον κάποιος μια Alfa Romeo εκτός αν πρόκειται για απόφαση που βασίζεται καθαρά και μόνο σε συναισθηματικούς λόγους;
Πόσων χρονών είσαι άραγε;
-
@stergiosgg said in ΤΤ 2.0TFSI ή Brera 2.2JTS ;:
Πόσων χρονών είσαι άραγε;
17 χρόνια μεγαλύτερος από την ημέρα που έγραψε το post που έκανες quote...
-
Χαχαχα
Τι να κάνει ο άνθρωπος!
Βρήκε κάποιον που δεν του αρέσει η Brera!
Είναι δυνατόν να μην αρέσει αυτός ο μούναρος;;;;;
-
Βραβείο νεκρανάσταση Θέματος, 17 χρόνια μετά. Λάζαρε δεύρο έξω!!!
-
@vagkirk said in ΤΤ 2.0TFSI ή Brera 2.2JTS ;:
Χαχαχα
Τι να κάνει ο άνθρωπος!
Βρήκε κάποιον που δεν του αρέσει η Brera!
Ουτε εμένα μου αρέσει. Μπροστα ωραια, πίσω άθλια…απο τις πιο ασχημες ΑΡ έβερ. Απορώ ειλικρινά πως άρεσε αυτό το εκτρωμα στον κόσμο;; Δεν βλέπεται απο την μέςη και πίσω.
ΤΤ 2.0TFSI ή Brera 2.2JTS ;