-
Τουλαχιστον αυτη εχει τον κινητηρα στη σωστη θεση Νικολα...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τουλαχιστον αυτη εχει τον κινητηρα στη σωστη θεση Νικολα...Sent from my MT27i using Tapatalk 2
σε χαλαει μια 991 ε;
-
You dont' love because - you love despite !
(William Faulkner) -
RIP Paul Walker
-
Πολύ κρίμας ρε γμτ...
-
...κριμα, νεος ανθρωπος...R.I.P.
Carrera GT ηταν αυτη της φωτο? Δημοσιευτηκαν περισσοτερες λεπτομερειες για το δυστυχημα? -
Yeap, CGT.
RIP. Κρίμα, αν και δεν ήταν κανένας τρομερός ηθοποιός, μου άρεσε το στυλ του και ήταν και πραγματικός petrolhead.
-
Σκοτώθηκε ακόμα ένας νέος άνθρωπος στο ίδιο δυστύχημα. Μην αναφέρουμε μόνο τον ημι-διάσημο!
-
R.I.P.
Ισχύει ότι το 1/3 περίπου των carrera gt που βγήκαν από το εργοστάσιο έχουν καταστραφεί ολοσχερώς σε τροχαία?
-
Άμα ήτανε με κάνα νορμάλ αμάξι παίζει και να την είχαν γλιτώσει.
-
Π.χ. με ένα Κόρος? Mε πόσα πήγαιναν? Άμα ήταν πολλά, δεν θα γλίτωναν ούτε τότε.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Άμα ήτανε με κάνα νορμάλ αμάξι παίζει και να την είχαν γλιτώσει.Τι καλύτερο θα βρεις από ανθρακονημάτινη μπανιέρα; Εκτός αν ήταν σε άρμα μάχης, δεν γλυτώνεις αν τρακάρεις με 200.
-
Ενω σε άρμα γλυτώνεις ε?
γειά σου ρε ΔΙΑ ΓΑΤΟΝΙ
-
Για την ακρίβεια σε στούκα με δέντρο , ναι.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Για την ακρίβεια σε στούκα με δέντρο , ναι.Και σε στούκα σε οτιδήποτε άλλο εκτός θωρακισμένου οχήματος ή κτιρίου ίδιου ή μεγαλύτερου βάρους. Τα δεντράκια τα περνάς από πάνω σαν τσίχλες μέσα σε άρμα! Επίσης το μόνο που μπορεί να σε σκοτώσει είναι η επιβράδυνση, καθώς παραμόρφωση δεν υπάρχει.
-
Καλά ρε ΔΙΑ, ΟΥΤΕ από άρματα δε ξέρεις?
-
ΔΙΑ μετά από κάθε ποστ μου στέλνεις πμ και μου κλαίγεσαι, μου έχεις γεμίσει το Inbox, δε τα διαβάζω πλέον, κόψτο.
-
...τραγικη ειρωνια για τον Walker οτι -συμφωνα με το παραπανω δημοσιευμα που εβαλε ο drdino- ηταν συνοδηγος, στο δικο του(?) αυτοκινητο, οπως εγινε και με τον τυπο που σκοτωθηκε με την Bmw M5 στην Γεωργια...
-
Θεός σχωρεσ' το παιδί..
Κι εγώ κάποτε τα είδα όλα ως συνοδηγός στο δικό μου αμάξι, αλλά 'ακουμπούσα' στις χερούκλες του οδηγού (καβαλλίνο) και στα δύο παιδάκια του που τον περίμεναν στο σπίτι, ενόσω κατηφορίζαμε 'αεροπορία' τη Θίσβη...
Σε άλλη, παλαιότερη, περίπτωση, συνοδηγός εγώ πάλι σε δικό μου αμάξι, βγήκαμε στην Κ15 των Σερρών με μόνη απώλεια ένα πίσω δεξί λάστιχο.
Συνεχίσαμε κανονικά μη αντιληφθέντες το παραμικρό (πέραν του στιγμιαίου 'μπαμ') - α ρε Οκτάβια, σταθερή σα βέλος ήσουν-, και όταν φρέναρε ο Χάντερ από τα 180+ στο τέλος της ευθείας, τότε μόνο ήρθαμε τετακέ! -
πιστευω το δεντρο και η κολωνα ηταν καθοριστικα...
σε ατυχημα με pagani στον δρομο Α10 genova πριν καποια χρονια απλα ανοιξε την πορτα και βγηκε εξω.
παντως αν ισχυει αυτο με τις carrera GT οτι ειναι σχεδον το 1/3 wrecked
Porsche Forum