-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Χτες πηγαμε βολτα Κηφισια. Φτανουμε εξω απο ενα μαγαζι Loui Vitton (ή καπως ετσι). Μπαινει μεσα, ερχεται μετα απο λιγο.
Μου εξηγει οτι η πιστωτικη της βαρεσε κοφτεσ στο Παρισι και μου ζητησε να της παρω μια τσαντα:Bullcrap. Η Louis Vuitton δεν δέχεται πιστωτική. Μόνο κασέρι εκτός κι αν είσαι πρώτη μούρη στο μαγαζί και πολύ δοκιμασμένος πελάτης. Παραμύθι για να της πάρεις την τσάντα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Χτες πηγαμε βολτα Κηφισια. Φτανουμε εξω απο ενα μαγαζι Loui Vitton (ή καπως ετσι). Μπαινει μεσα, ερχεται μετα απο λιγο.
Μου εξηγει οτι η πιστωτικη της βαρεσε κοφτεσ στο Παρισι και μου ζητησε να της παρω μια τσαντα:Bullcrap. Η Louis Vuitton δεν δέχεται πιστωτική. Μόνο κασέρι εκτός κι αν είσαι πρώτη μούρη στο μαγαζί και πολύ δοκιμασμένος πελάτης. Παραμύθι για να της πάρεις την τσάντα.
, αλλα λιγο παραδοξο δεν ειναι, να δεχονται σε αυτο στην Champs Elyse'es, 101, και να μην δεχονται
στο υποκαταστημα στην Κηφησια? -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
2007, 40.000€, Με κουμπακια στο τιμονι, αρα μιλαμε για tip οχι PDK. Αμα σου αρεσε αυτο με το PDK θα κανεις κωλοτουμπες.
Το τεκμηριο πληροφοριακα θα ειναι -30% απο του χρονου.Δεν γνωρίζω άρτια τις 911, οπότε μπορεί να μου είπε μ@λ@κί@ ο πωλητής/έμπορος. (πάντως μετατροπέα ροπής δε μου φάνηκε να έχει γιατί 'έσπρωχνε' το αμάξι όπως και το DSG μου )
Όσο αναφορά το bold, βασικά το τεκμήριο φέτος θα υπολογιστεί αναλογικά με το διάστημα που έχω το αμάξι στην κατοχή μου (πες 23800€ x 6/12) και από του χρόνου θα πάει με τη μείωση του 30%.
Και επειδή έχω κάνει 'την άσκησή μου για το σπίτι' ( ), για τα 3500cc (μιας και αυτή που είδα ήταν 3500cc):
23.800,00€ (Μέχρι και 5 έτη)
-30% = 16.660,00€ (από 5 έως 10 ετών)
-50% = 11.900,00€ (από 10 ετών και άνω)Άσε τους μπακαλίστικους υπολογισμούς.Η PORSCHE θα σου στοιχίζει λιγότερο από την μελοντική σου γυναίκα και θα σου δίνει περισσότερες χαρές..Οπότε διάλεξε όσο έχεις καιρό....χρόνος γαρ εγγύς..
+1000
Ενα 4ημερο με μια γκομενα μου πηγε 4 κατοσταρικα...και τι καταλαβα? Με παιρνει τηλ. και κανω το κοροϊδο τωρα
Μιλαμε για απειρα χιλιομετρα με 400€!!και γιατί την πήγες 4ημερο τότε
Λοιπον την Τεταρτη επεστρεψε απο το Παρισι. Ηρθε λιγο νωριτερα να με δει πριν φυγει την Παρασκευη οριστικα για τη χωρα της.
Μου εξηγει οτι η πιστωτικη της βαρεσε κοφτεσ στο Παρισι και μου ζητησε να της παρω μια τσαντα:
-How much?
-500€
-Τhat's a lot babe- Come on, you can do it, you had a Porsche
-Ι would buy that even if you were my wife
-No sex for you tonight
Αφου μουτρωσε για τα καλα μεχρι το βραδυ κατα τισ 11 τις ειπα οτι πρεπει να φυγω για το νησι επειγοντως, Τη σουταρα σ ενα ξενοδοχειο φτηνο και εφυγα χωρις καν να τη χαιρετησω. Μου στειλε μηνυμα οτι ειχε προβλημα με την πιστωτικη της αλλα δεν απαντησα.
Δεν την παλευω. Θα παρω Εβο...
εμ αδερφέ αν καμακώνεις κλώσσες με ψευτοτουπε αυτά έχεις...
- Come on, you can do it, you had a Porsche
-
Εγώ θα έλεγα ότι άμα μαμάς με Πόρσε, πληρώνεις και για Πόρσε...
Βέβαια ο Μάικ μπορεί να μην καμάκωσε με την Πορτς (σικ) αλλά άμα η άλλη είναι καβαλημένη φαίνεται.
-
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
, αλλα λιγο παραδοξο δεν ειναι, να δεχονται σε αυτο στην Champs Elyse'es, 101, και να μην δεχονται
στο υποκαταστημα στην Κηφησια?Εννοείται ότι δέχονται.
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Που είναι το περίεργο? Εξακριβωμένο και από φίλες και από τη μάνα μου. Δεν δέχονται παρά μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις.
-
Που είναι το περίεργο? Εξακριβωμένο και από φίλες και από τη μάνα μου. Δεν δέχονται παρά μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις.
Είμαι χρόνια πελάτης εκεί και δεν έχω πληρώσει ποτέ (μα ποτέ ) με μετρητά. Α, και δεν είμαι 'πρώτη μούρη' στο μαγαζί, βασικά πάω στοίχημα ότι ούτε φατσικά δεν με γνωρίζουν.
-
Μάγκες έχετε ψαχτεί αν αυτά που ψωνίζετε μασουλάνε μπανάνες;
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μάγκες έχετε ψαχτεί αν αυτά που ψωνίζετε μασουλάνε μπανάνες;Με μια αναλογία 2/10 μασουλάνε άνετα...αν θυμάσαι και μια αποθηκούλα πριν 2-3 χρόνια κάπου στο κέντρο, πρέπει να ήταν το logistics center τους.
-
Μάγκες έχετε ψαχτεί αν αυτά που ψωνίζετε μασουλάνε μπανάνες;Η συγκεκριμένη είδηση ήταν μια μπούρδα και μισή.
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=377911
Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι το επίσημο, οπότε αν σου πουλήσουν μαιμού τον ήπιαν. Ούτως ή άλλως αυτές οι εταιρίες λειτουργούν σωστά και after sales. Άσε που οι μαιμούδες ξεχωρίζουν. -
Πάντως είναι τεράστια ζημιά η ιστορία με τις πλαστές.
Επειδή έχει πήξει το μάτι μου στις μαϊμούδες που πωλούνται στην Ερμού, όταν βλέπω τέτοια τσάντα-τσαντάκι θεωρώ δεδομένο ότι είναι πηθίκι.
Μέγιστο fail. -
Ε εντάξει αφού βγήκαν και το διέψευσαν έτσι θα είναι. Είναι κοινό μυστικό ότι πολλές τέτοιες μάρκες στα 10 κομμάτια έχουν και 1-2 μαϊμουδιές. Και δεν είναι μαϊμουδιές σαν αυτές των πλανώδιων αλλά εκπληκτικής ακρίβειας-πιστότητας. Βέβαια όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τους σκαραβαίους του θέματος αλλά τέσπα...
-
Ότι θέλει πιστεύει ο καθένας. Αν θέλει πάντως κάποιος με pm το συζητάμε για να μην πιστεύετε ό,τι σας λέει ο κάθε αρχοντόβλαχος ελληνάρας.
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:xBeat that...
-
... -
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Μάγκες έχετε ψαχτεί αν αυτά που ψωνίζετε μασουλάνε μπανάνες;
Η συγκεκριμένη είδηση ήταν μια μπούρδα και μισή.
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=377911
Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι το επίσημο, οπότε αν σου πουλήσουν μαιμού τον ήπιαν. Ούτως ή άλλως αυτές οι εταιρίες λειτουργούν σωστά και after sales. Άσε που οι μαιμούδες ξεχωρίζουν.Κι η PUMA στην Ελλάδα επίσημο μαγαζί ήταν κι οι αφοι Γκλου (που είχαν την εδώ αντιπροσωπεία) είχαν δώσει ρέστα στις μπανανοφάγους... Στα δικαστήρια είναι με τη μητρική εταιρεία...
Porsche Forum