-
Θα το κυκλοφορας καθε Πασχα, Χριστουγεννα, 15αυγουστο απο 6-9 το πρωι. Δε θα σε βλεπει κανενας, δε θα σε γραψει κανενας, αδειοι δρομοι και ολα οκ!!
-
Και βραδυ καθημερινης να την κυκλοφορεις στην Αθηνα οταν ερημωμουν οι δρομοι μια χαρα εισαι
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Και βραδυ καθημερινης να την κυκλοφορεις στην Αθηνα οταν ερημωμουν οι δρομοι μια χαρα εισαιΟταν λες Αθηνα θα εννοεις εκτος κεντρου...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
επειδή έχω συνοδηγήσει φερραρικό , ο φθόνος που σε κοιτάνε οι γύρο είναι τρομερός...Είναι! Ντρέπεσαι γιατι όλοι, και όταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΛΟΙ, σε κοιτάνε. Αλλά όταν 'ανοίγει' είσαι αλλού!!!
-
επειδή έχω συνοδηγήσει φερραρικό , ο φθόνος που σε κοιτάνε οι γύρο είναι τρομερός...
Για μας τους μόντελους δεν είναι θέμα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
επειδή έχω συνοδηγήσει φερραρικό , ο φθόνος που σε κοιτάνε οι γύρο είναι τρομερός...
Για μας τους μόντελους δεν είναι θέμα.
πέρα από την πλάκα , στην φερράρι ε΄χω νιώσει τρομερή κακία από τον κόσμο
-
Για Ferrari δεν ξέρω. Με την Porsche όμως νομίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενα. Τουλάχιστον συγκριτικά σε σχέση με την Αγγλία. Εκεί, ως συνοδηγός Porche 944 Cabrio, για 2 εβδομάδες που έμεινα, είχα μαζέψει άπειρες μούτζες και δάκτυλα. Που να οδηγούσα κιόλας. Εδώ δεν έχω διακρίνει κάποια ιδιαίτερη κακία τα δύο τελευταία χρόνια. Ναι κοιτάνε, αλλά όχι με κακία. Πιο πολύ από περιέργεια μου φαίνεται. Ίσως βοηθά το γεγονός ότι δεν είναι 911, αν και οι περισσότεροι δεν ξέρω αν οπτικά καταλαβαίνουν τις διαφορές. Εδώ το μίσος είναι -νομίζω- περισσότερο για τις Cayenne. Αυτή είναι που τους μπαίνει περισσότερο στο μάτι. Αυτή θα ήθελαν να πάρουν, αλλά δε μπορούν. 911/Boxster/Cayman δε θέλουν: που θα βάλουν τα κουτσούβελα;
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Και βραδυ καθημερινης να την κυκλοφορεις στην Αθηνα οταν ερημωμουν οι δρομοι μια χαρα εισαι
Οταν λες Αθηνα θα εννοεις εκτος κεντρου...
Σαφως και δεν εννοω να οδηγεις στην Σταδιου ή την Πατησιων αλλα σε μεγαλες λεωφορους που θα σου επιτρεψουν και κανα ανοιγματακι ή στριψιματακι...ειτε στα βορεια ειτε στα νοτια ευτυχως υπαρχει ακομα αυτη η δυνατοτητα οταν οι πολλοι εχουν πεσει για υπνο
-
Εχω πεσει θυμα φραστικης επιθεσης παντως και μαλιστα στη γειτονια μου στα Μελισσια απο παρεα 16χρονων. Καλα στα φαναρια οι Πακιστανοι βεντουζα δε το συζητω. Μαλιστα και σε σχετικο γνωστο φορουμ γραφτηκε σχολιο απο Ελβετο 'απορω πως εκει στην Αθηνα οδηγατε τα Πορσε και δε σας εχουν παρει ακομα με τις πετρες'
Εγω γενικα δεν ειμαι ζηλιαρης. Απεναντιας νιωθω ομορφα να εχω ωραιο αυτοκινητο και να κυκλοφορουν και αλλα ωραια γυρω, οπως σ αυτα τα βιντεακια απο Ντουμπάι, Λονδινο κτλ -
αν ήταν η ζηλεια ψώρα θα κολλούσε ολη η χωρα..
-
φίλος με μπόλικα μαρούλια (εργοστασιάρχης γαρ) αποφεύγει συστηματικά τα πόρσε και τα φερράρι για τους παραπάνω λόγους... ο φθόνος στη χώρα μας είναι τεράστειος...Το να αγορασει κανεις Porsche για να κανει μοστρα ή το να μην αγορασει Ferrari για να μη τον ματιαξουν ειναι το ιδιο ανοητο.
Το αμαξι το αγοραζεις κυριως γιατι να γουσταρεις εσυ και στα αρχιδια σου η γνωμη των αλλων.
-
Τώρα που θα βγεί ο Αλέξης,(ποιος Αλέξης?) θα πρέπει να βάλουμε κωδικούς ασφαλείας ,ιντερνετική μπούργκα,και προηγμένα συστήματα μη εντοπισμού γαι να μπορούμε να μιλάμε για τα σκουπίδια του καπιταλισμού,PORSCHE-FERRARI κτλ.......
Για τον δρόμο δεν το συζητάμε,μόνο με τα πόδια άντε και κανα αστικό. -
θα βαλει φορο σε οποιον εχει μπει στο τοπικ αυτος...
γελαω γιατι ειναι για
-
Ο χρήστης trader έγραψε:
Με την Porsche όμως νομίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενα. Τουλάχιστον συγκριτικά σε σχέση με την Αγγλία. Εκεί, ως συνοδηγός Porche 944 Cabrio, για 2 εβδομάδες που έμεινα, είχα μαζέψει άπειρες μούτζες και δάκτυλα. Που να οδηγούσα κιόλας. Εδώ δεν έχω διακρίνει κάποια ιδιαίτερη κακία τα δύο τελευταία χρόνια. Ναι κοιτάνε, αλλά όχι με κακία. Πιο πολύ από περιέργεια μου φαίνεται. Ίσως βοηθά το γεγονός ότι δεν είναι 911, αν και οι περισσότεροι δεν ξέρω αν οπτικά καταλαβαίνουν τις διαφορές. Εδώ το μίσος είναι -νομίζω- περισσότερο για τις Cayenne. Αυτή είναι που τους μπαίνει περισσότερο στο μάτι. Αυτή θα ήθελαν να πάρουν, αλλά δε μπορούν. 911/Boxster/Cayman δε θέλουν: που θα βάλουν τα κουτσούβελα;Μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό που λες. Στην Αγγλία οι 944 είναι όπως έχουμε εδώ τα ΜΧ5. Μήπως οδηγούσε προκλητικά ο φίλος σου και άρα δεν ήταν θέμα αυτοκινήτου;
το να μην αγορασει Ferrari για να μη τον ματιαξουν ειναι το ιδιο ανοητο.
Το αμαξι το αγοραζεις κυριως γιατι να γουσταρεις εσυ και στα αρχιδια σου η γνωμη των αλλων.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Φίλος-εργοστασιαρχής δεν εμφανίζεται ποτέ με την 911 στη δουλειά γιατί θα θεωρηθεί από το προσωπικό σαν πρόκληση και θα αρχίσουν τα παρατράγουδα (αιτήσεις για αυξήσεις κλπ). Επίσης γίνεσαι στόχος και σωματικών επιθέσεων στον δρόμο, ενώ δεν το έχει σε τίποτα κάποιο αναρχοαυτόνομο γκρουπάκι να στο κάψει (θα σε πετύχουν κάπου, δεν μπορεί).
-
Όχι, δεν είναι αυτό που λες. Είχαν κόλλημα με το σηματάκι στο καπό. Εκτός από τις μούτζες, του το είχαν γρατζουνίσει και μπόλικες φορές. Γενικά, είναι αρκετά κομπλεξικοί οι Άγγλοι ως λαός. Δεν μιλάω για Λονδίνο όπου παίζουν φράγκα. Ήταν στη Βόρεια Αγγλία σε κωλοχώρι για τα δικά τους δεδομένα (Στόουκ).
-
Stoke on Trent, Staffordshire? Ε εντάξει, εκεί στα Midlands έχει ιθαγενείς.
-
[/quote]
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Φίλος-εργοστασιαρχής δεν εμφανίζεται ποτέ με την 911 στη δουλειά γιατί θα θεωρηθεί από το προσωπικό σαν πρόκληση και θα αρχίσουν τα παρατράγουδα (αιτήσεις για αυξήσεις κλπ). Επίσης γίνεσαι στόχος και σωματικών επιθέσεων στον δρόμο, ενώ δεν το έχει σε τίποτα κάποιο αναρχοαυτόνομο γκρουπάκι να στο κάψει (θα σε πετύχουν κάπου, δεν μπορεί).[/quote]
Kι εμενα μια φορα ηρθε ο υδραυλικος μου στο σπιτι ο οποιος ειναι και λιγο αρπαγας. '
-Ωπα, πιανου ειναι η Πορσε? μου λεει.
-Του απο πανω, ασε δεν εχει αναγκη αυτος...
Χαλαρα και φιλικα θα μου παιρνε το 100αρικο για το μισαωρο που δουλεψε -
Μετά από όλα αυτά υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για την ποιότητα των συνανθρώπων μας που βλέπουμε καθημερινά να διπλοπαρκάρουν την καρέρα τους για να ρουφήξουν με βουλιμία το φραπέ τους, να πηγαίνουν σε 'δουλειές' με το καγενάκι τους στο κέντρο, παρκάρουν στην πλατεία πάνω στο πεζοδρόμιο το μποξστεράκι τους μέχρι να τελειώσει η επίσκεψη στον 'χερ στάιλιστ' κ.α. όμορφα; Μια βόλτα στην πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό θα σας πείσει πως αυτό ακριβώς που όλοι το περιγράφετε με τα μελανότερα χρώματα (η προβολή/συγκεντρωση της προσοχής και φθόνου του κόσμου) είναι ο αντικειμενικός στόχος του 95% των ιδιοκτητών αυτών των αυτοκινήτων.
Και για να ξαναγυρίσω εκεί που ξεκίνησε η κουβέντα, σας κάνει, λοιπόν, εντύπωση που όλο αυτό το σκυλολόι δεν μπορεί να απευθυνθεί στην αγορά του εξωτερικού; Ή μήπως το ότι το αυτοκίνητο είναι απλώς ένα αξεσουάρ (όχι πάθος, γιατί αν είναι πάθος τρως ψωμί και ντομάτα το καλοκαίρι που είναι φθηνή και το κρατάς) και για αυτό έσπευσαν να το ξεφορτωθούν μόλις τα βρήκαν δύσκολα (ή δεν είχε νόημα πια η προβολή);Αντίθετα με την άποψη που εκφράστηκε, εγώ πιστεύω ότι αυτός που την απέκτησε με δυσκολία (πχ το μποξστεράκι του 10χίλιαρου ο πιτσιρικάς) εξίσου δύσκολα θα αποφασίσει και να την αφήσει. Τα υπόλοιπα είναι easy come-easy go στα πλαίσια της 'υποστήριξης' της κοινωνικής μας ζωής (ή ό,τι άλλο, εν πάση περιπτώσει, του καθενός του λείπει και το ψάχνει).
-
2007, 40.000€, Με κουμπακια στο τιμονι, αρα μιλαμε για tip οχι PDK. Αμα σου αρεσε αυτο με το PDK θα κανεις κωλοτουμπες.
Το τεκμηριο πληροφοριακα θα ειναι -30% απο του χρονου.Δεν γνωρίζω άρτια τις 911, οπότε μπορεί να μου είπε μ@λ@κί@ ο πωλητής/έμπορος. (πάντως μετατροπέα ροπής δε μου φάνηκε να έχει γιατί 'έσπρωχνε' το αμάξι όπως και το DSG μου )
Όσο αναφορά το bold, βασικά το τεκμήριο φέτος θα υπολογιστεί αναλογικά με το διάστημα που έχω το αμάξι στην κατοχή μου (πες 23800€ x 6/12) και από του χρόνου θα πάει με τη μείωση του 30%.
Και επειδή έχω κάνει 'την άσκησή μου για το σπίτι' ( ), για τα 3500cc (μιας και αυτή που είδα ήταν 3500cc):
23.800,00€ (Μέχρι και 5 έτη)
-30% = 16.660,00€ (από 5 έως 10 ετών)
-50% = 11.900,00€ (από 10 ετών και άνω)Άσε τους μπακαλίστικους υπολογισμούς.Η PORSCHE θα σου στοιχίζει λιγότερο από την μελοντική σου γυναίκα και θα σου δίνει περισσότερες χαρές..Οπότε διάλεξε όσο έχεις καιρό....χρόνος γαρ εγγύς..
+1000
Ενα 4ημερο με μια γκομενα μου πηγε 4 κατοσταρικα...και τι καταλαβα? Με παιρνει τηλ. και κανω το κοροϊδο τωρα
Μιλαμε για απειρα χιλιομετρα με 400€!!και γιατί την πήγες 4ημερο τότε
Λοιπον την Τεταρτη επεστρεψε απο το Παρισι. Ηρθε λιγο νωριτερα να με δει πριν φυγει την Παρασκευη οριστικα για τη χωρα της.
Χτες πηγαμε βολτα Κηφισια. Φτανουμε εξω απο ενα μαγαζι Loui Vitton (ή καπως ετσι). Μπαινει μεσα, ερχεται μετα απο λιγο.
Μου εξηγει οτι η πιστωτικη της βαρεσε κοφτεσ στο Παρισι και μου ζητησε να της παρω μια τσαντα:
-How much?
-500€
-Τhat's a lot babe- Come on, you can do it, you had a Porsche
-Ι would buy that even if you were my wife
-No sex for you tonight
Αφου μουτρωσε για τα καλα μεχρι το βραδυ κατα τισ 11 τις ειπα οτι πρεπει να φυγω για το νησι επειγοντως, Τη σουταρα σ ενα ξενοδοχειο φτηνο και εφυγα χωρις καν να τη χαιρετησω. Μου στειλε μηνυμα οτι ειχε προβλημα με την πιστωτικη της αλλα δεν απαντησα.
Δεν την παλευω. Θα παρω Εβο...
- Come on, you can do it, you had a Porsche
-
Ωραίες γνωριμίες κάνεις Μάικ...
Porsche Forum