-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
2007, 40.000€, Με κουμπακια στο τιμονι, αρα μιλαμε για tip οχι PDK. Αμα σου αρεσε αυτο με το PDK θα κανεις κωλοτουμπες.
Το τεκμηριο πληροφοριακα θα ειναι -30% απο του χρονου.Δεν γνωρίζω άρτια τις 911, οπότε μπορεί να μου είπε μ@λ@κί@ ο πωλητής/έμπορος. (πάντως μετατροπέα ροπής δε μου φάνηκε να έχει γιατί 'έσπρωχνε' το αμάξι όπως και το DSG μου )
Όσο αναφορά το bold, βασικά το τεκμήριο φέτος θα υπολογιστεί αναλογικά με το διάστημα που έχω το αμάξι στην κατοχή μου (πες 23800€ x 6/12) και από του χρόνου θα πάει με τη μείωση του 30%.
Και επειδή έχω κάνει 'την άσκησή μου για το σπίτι' ( ), για τα 3500cc (μιας και αυτή που είδα ήταν 3500cc):
23.800,00€ (Μέχρι και 5 έτη)
-30% = 16.660,00€ (από 5 έως 10 ετών)
-50% = 11.900,00€ (από 10 ετών και άνω)Άσε τους μπακαλίστικους υπολογισμούς.Η PORSCHE θα σου στοιχίζει λιγότερο από την μελοντική σου γυναίκα και θα σου δίνει περισσότερες χαρές..Οπότε διάλεξε όσο έχεις καιρό....χρόνος γαρ εγγύς..
-
Ο χρήστης Bill Z4 έγραψε:
2007, 40.000€, Με κουμπακια στο τιμονι, αρα μιλαμε για tip οχι PDK. Αμα σου αρεσε αυτο με το PDK θα κανεις κωλοτουμπες.
Το τεκμηριο πληροφοριακα θα ειναι -30% απο του χρονου.Δεν γνωρίζω άρτια τις 911, οπότε μπορεί να μου είπε μ@λ@κί@ ο πωλητής/έμπορος. (πάντως μετατροπέα ροπής δε μου φάνηκε να έχει γιατί 'έσπρωχνε' το αμάξι όπως και το DSG μου )
Όσο αναφορά το bold, βασικά το τεκμήριο φέτος θα υπολογιστεί αναλογικά με το διάστημα που έχω το αμάξι στην κατοχή μου (πες 23800€ x 6/12) και από του χρόνου θα πάει με τη μείωση του 30%.
Και επειδή έχω κάνει 'την άσκησή μου για το σπίτι' ( ), για τα 3500cc (μιας και αυτή που είδα ήταν 3500cc):
-50% = 11.900,00€ (από 10 ετών και άνω)Άσε τους μπακαλίστικους υπολογισμούς.Η PORSCHE θα σου στοιχίζει λιγότερο από την μελοντική σου γυναίκα και θα σου δίνει περισσότερες χαρές..Οπότε διάλεξε όσο έχεις καιρό....χρόνος γαρ εγγύς..
+1000
Ενα 4ημερο με μια γκομενα μου πηγε 4 κατοσταρικα...και τι καταλαβα? Με παιρνει τηλ. και κανω το κοροϊδο τωρα
Μιλαμε για απειρα χιλιομετρα με 400€!! -
Άσε τους μπακαλίστικους υπολογισμούς.Η PORSCHE θα σου στοιχίζει λιγότερο από την μελοντική σου γυναίκα και θα σου δίνει περισσότερες χαρές..Οπότε διάλεξε όσο έχεις καιρό....χρόνος γαρ εγγύς..
ΥΓ: δεν απαντώ γιατί θα ξεφύγουμε...
-
Αυτο παντως ειναι εκτακτη εισφορα-free και παει τον κωλο του
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Αυτο παντως ειναι εκτακτη εισφορα-free και παει τον κωλο τουΑυτο ηταν χιουμορ ;
Ας μεινουμε στο θεμα μας
-
Ποιά είναι η νέα κυρία?991 Turbo?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... CK8up9DoM# -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
+1000
Ενα 4ημερο με μια γκομενα μου πηγε 4 κατοσταρικα...και τι καταλαβα? Με παιρνει τηλ. και κανω το κοροϊδο τωρα
Μιλαμε για απειρα χιλιομετρα με 400€!!και γιατί την πήγες 4ημερο τότε
-
Για να του κάτσει.
-
εκτακτες διακοπες
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
εκτακτες διακοπεςΦτηνά σου βγήκε!
-
Xτες πηγα οδηγησα μια Ζ4 schnitzer Turbo του 09. Καθ οτι βαρυτερο και 6 χρονια νεοτερο απο την 996 που ειχα περιμενα να ηταν στιβαροτατο και βελτιωμενο σε ολους τους τομεις. Καπου στα 160 και με ενα μετριο αερα στην εθνικη το αμαξι αρχισε να χορευει περιεργα και με αποτρεψε απ το να το πατησω κι αλλο. Τα δε 420 αλογα ανεβαζανε ευκολα στροφες στο μοτερ αλλα τα πολλα κιλα 'κοβανε' καπως το αυτοκινητο. Σε συγκριση με μια 996 Τουρμπο με προγραμμα μεν, κακομεταχειρισμενη δε, υστερουσε μακραν σε αισθηση, φρενα και πλευρικεσ επιταχυνσεις. Ο ηχος απο τις ακριβες εξατμισεις Schnitzer απο μεσα ακογονταν σα μια βαρετη βοη, καμια σχεση με το φοβερο γουργουρισμα των Μ μοτερ στα ψηλα...
Για γκομενες καλο ητανε παντως οντως πολυ ομορφο (πιο ομορφο απ οτι ικανο) και με πολλα γκατζετακια να τις παραμυθιαζεις... -
Τότε μια χαρά είναι.
-
Λέμε τώρα,έχεις ~70-80 χιλιάρικα για αγορά 997.
Στην αγορά τρέχουν σ'αυτήν την τιμή 997 pdk S,4S και 997 turbo '07,με λίγα χιλιόμετρα.
Δεδομένου ότι τα στάνταρ έξοδα διατήρησης του οχήματος είναι ίδια,τεκμήρια και ασφάλεια γιατί να μην προτιμήσει κάποιος την τούρμπο. Περισσότερη δύναμη.
Υπάρχει,απ'ότι ξέρω μια επί πλέον διαφορά στο σέρβις της τούρμπο.
Είναι η τούρμπο το ίδιο 'καθημερινή'με την απλή?
Ή λόγω της ισχύος είναι ποιο απόλυτη,ποιο δύστροπη.
Βγάζει περισσότερες βλάβες?
Σχετικά με την ομορφιά και την αρμονία του σχήματος προσωπικά με χαλάει λίγο η μόνιμη πισινή αεροτομή ττης τούμπο,στέκει ποιο όμορφα το πισινό μέρος της απλής. -
Μπράβο σας ρε παιδιά!!! Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο φτιάχνει η Porsche τα αυτοκίνητα. Για να ρίχνετε γυναίκες. Τα g στη στροφή βοηθάνε να γύρει η γυναίκα προς το μέρος του οδηγού για να πάρει μάτι τους 'αερόσακους'. Τα θερμαινόμενα καθίσματα τη βοηθούν να γδυθεί πιο γρήγορα. Το πολύ γκάζι που την κολλάει στο κάθισμα είναι για να το βουλώνει όταν τη βαριέσαι. Το PDK είναι για να έχει ο οδηγός ελεύθερο το δεξί του χέρι για άλλες 'εργασίες'. Τα κορυφαία φρένα είναι για να γέρνει προς τα εμπρός και να έχει ο οδηγός πρόσβαση στο κούμπωμα του σουτιέν. Ο κινητήρας πίσω ή στο κέντρο είναι για να λες ιστορίες που εντυπωσιάζουν. Η Cayenne είναι φτιαγμένη για να μπορείς να τις πηγαίνεις σε κανένα ξέφωτο. Η GT3 είναι γρήγορη για να προλάβεις να @$#@% πριν σε πάρει είδηση η γκόμενα ότι είσαι καραγκιόζης.
Καλά έκανε λοιπόν εκείνος που έκραξε τους ιδιοκτήτες Porche για τα μυαλά που κουβαλάνε μερικές σελίδες πριν. -
H μισή αν όχι παραπάνω επιτυχία της Porsche οφείλεται σ' αυτό το λόγο, είτε μας αρέσει είτε όχι.
Επίσης, τηρουμένων των αναλογιών, είναι ένα bonus: τόσα λεφτά έδωσες, ας το βρέχεις και λίγο χάρη σ' αυτά! -
Ο χρήστης trader έγραψε:
Μπράβο σας ρε παιδιά!!! Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο φτιάχνει η Porsche τα αυτοκίνητα. Για να ρίχνετε γυναίκες. Τα g στη στροφή βοηθάνε να γύρει η γυναίκα προς το μέρος του οδηγού για να πάρει μάτι τους 'αερόσακους'. Τα θερμαινόμενα καθίσματα τη βοηθούν να γδυθεί πιο γρήγορα. Το πολύ γκάζι που την κολλάει στο κάθισμα είναι για να το βουλώνει όταν τη βαριέσαι. Το PDK είναι για να έχει ο οδηγός ελεύθερο το δεξί του χέρι για άλλες 'εργασίες'. Τα κορυφαία φρένα είναι για να γέρνει προς τα εμπρός και να έχει ο οδηγός πρόσβαση στο κούμπωμα του σουτιέν. Ο κινητήρας πίσω ή στο κέντρο είναι για να λες ιστορίες που εντυπωσιάζουν. Η Cayenne είναι φτιαγμένη για να μπορείς να τις πηγαίνεις σε κανένα ξέφωτο. Η GT3 είναι γρήγορη για να προλάβεις να @$#@% πριν σε πάρει είδηση η γκόμενα ότι είσαι καραγκιόζης.
Καλά έκανε λοιπόν εκείνος που έκραξε τους ιδιοκτήτες Porche για τα μυαλά που κουβαλάνε μερικές σελίδες πριν.Λαικίζεις φίλτατε trader,λαικίζεις!!
Για να είμαστε και μεσ΄τα πράματα -
Στην αγορά τρέχουν σ'αυτήν την τιμή 997 pdk S,4S και 997 turbo '07,με λίγα χιλιόμετρα.
Δεδομένου ότι τα στάνταρ έξοδα διατήρησης του οχήματος είναι ίδια,τεκμήρια και ασφάλεια γιατί να μην προτιμήσει κάποιος την τούρμπο. Περισσότερη δύναμη.
Σχετικά με την ομορφιά και την αρμονία του σχήματος προσωπικά με χαλάει λίγο η μόνιμη πισινή αεροτομή ττης τούμπο,στέκει ποιο όμορφα το πισινό μέρος της απλής.Aυτο ειναι το θεμα με πολλους ιδιοκτητες 4s. Oταν μπουν σε Τουρμπο απλα ξεφευγουν. Κι οσοι πανε απο Τουρμπο σε GT3 xανουν τη μπαλα επισης.
Ενα αλλο θεμα με το Ζ4 καθως και με τα αλλα παναθλια γερμανικα συστηματα κιβωτιων οπου εχουν το ιδιο πληκτρο για ανεβασμα και κατεβασμα ταχυτητας... Ποσο υστερουν μπροστα στο F1 των Ιταλων... Μα ποσο πολυ ομως.... -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Σχετικά με την ομορφιά και την αρμονία του σχήματος προσωπικά με χαλάει λίγο η μόνιμη πισινή αεροτομή ττης τούμπο,στέκει ποιο όμορφα το πισινό μέρος της απλής.Aυτο ειναι το θεμα με πολλους ιδιοκτητες 4s. Oταν μπουν σε Τουρμπο απλα ξεφευγουν. Κι οσοι πανε απο Τουρμπο σε GT3 xανουν τη μπαλα επισης.
Ενα αλλο θεμα με το Ζ4 καθως και με τα αλλα παναθλια γερμανικα συστηματα κιβωτιων οπου εχουν το ιδιο πληκτρο για ανεβασμα και κατεβασμα ταχυτητας... Ποσο υστερουν μπροστα στο F1 των Ιταλων... Μα ποσο πολυ ομως....Τι εννοείς ξεφεύγουν? Ότι είναι καλύτερο το τούρμπο?
Ή ξεφεύγουν στα έξοδα? -
Δεν έχει καμία σχέση η s με την turbo .. Η s στρίβει άνετα με πολλά χιλ και τα ήρεμα άλογα του κινητήρα ενώ η turbo θέλει ακρίβεια χιλιοστου στο γκάζι για να μην γίνει μλκια...
Άλλη κατανομή βάρους και αλλα πολλά ...Το turbo είναι απλά δύναμη ...
Το gt δεν τολμώ να το πιάσω στο πληκτρολόγιο μου ... Σεβασμός...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ενα αλλο θεμα με το Ζ4 καθως και με τα αλλα παναθλια γερμανικα συστηματα κιβωτιων οπου εχουν το ιδιο πληκτρο για ανεβασμα και κατεβασμα ταχυτητας... Ποσο υστερουν μπροστα στο F1 των Ιταλων... Μα ποσο πολυ ομως....Τι εννοείς ξεφεύγουν? Ότι είναι καλύτερο το τούρμπο?
Ή ξεφεύγουν στα έξοδα?Kαι στα δυο Αν και το μοτερ τησ Τουρμπο και τησ GT3 ειναι αθανατο σε σχεση με τα αλλα μοντελα και η Πορσε επισημα ανακοινωνει 300.000 χλμ διαρκεια ζωης.
Porsche Forum