-
Ο χρήστης trader έγραψε:
Μπράβο σας ρε παιδιά!!! Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο φτιάχνει η Porsche τα αυτοκίνητα. Για να ρίχνετε γυναίκες. Τα g στη στροφή βοηθάνε να γύρει η γυναίκα προς το μέρος του οδηγού για να πάρει μάτι τους 'αερόσακους'. Τα θερμαινόμενα καθίσματα τη βοηθούν να γδυθεί πιο γρήγορα. Το πολύ γκάζι που την κολλάει στο κάθισμα είναι για να το βουλώνει όταν τη βαριέσαι. Το PDK είναι για να έχει ο οδηγός ελεύθερο το δεξί του χέρι για άλλες 'εργασίες'. Τα κορυφαία φρένα είναι για να γέρνει προς τα εμπρός και να έχει ο οδηγός πρόσβαση στο κούμπωμα του σουτιέν. Ο κινητήρας πίσω ή στο κέντρο είναι για να λες ιστορίες που εντυπωσιάζουν. Η Cayenne είναι φτιαγμένη για να μπορείς να τις πηγαίνεις σε κανένα ξέφωτο. Η GT3 είναι γρήγορη για να προλάβεις να @$#@% πριν σε πάρει είδηση η γκόμενα ότι είσαι καραγκιόζης.
Καλά έκανε λοιπόν εκείνος που έκραξε τους ιδιοκτήτες Porche για τα μυαλά που κουβαλάνε μερικές σελίδες πριν.Άλλα νταλα κατάλαβες...
-
Ο χρήστης trader έγραψε:
Μπράβο σας ρε παιδιά!!! Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο φτιάχνει η Porsche τα αυτοκίνητα. Για να ρίχνετε γυναίκες. Τα g στη στροφή βοηθάνε να γύρει η γυναίκα προς το μέρος του οδηγού για να πάρει μάτι τους 'αερόσακους'. Τα θερμαινόμενα καθίσματα τη βοηθούν να γδυθεί πιο γρήγορα. Το πολύ γκάζι που την κολλάει στο κάθισμα είναι για να το βουλώνει όταν τη βαριέσαι. Το PDK είναι για να έχει ο οδηγός ελεύθερο το δεξί του χέρι για άλλες 'εργασίες'. Τα κορυφαία φρένα είναι για να γέρνει προς τα εμπρός και να έχει ο οδηγός πρόσβαση στο κούμπωμα του σουτιέν. Ο κινητήρας πίσω ή στο κέντρο είναι για να λες ιστορίες που εντυπωσιάζουν. Η Cayenne είναι φτιαγμένη για να μπορείς να τις πηγαίνεις σε κανένα ξέφωτο. Η GT3 είναι γρήγορη για να προλάβεις να @$#@% πριν σε πάρει είδηση η γκόμενα ότι είσαι καραγκιόζης.
Καλά έκανε λοιπόν εκείνος που έκραξε τους ιδιοκτήτες Porche για τα μυαλά που κουβαλάνε μερικές σελίδες πριν.Με σοκάρεις! Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα;
Καλό είναι να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Η Πόρσε είναι ένα από τα τυπικά 'αξεσουάρΣ' που χρησιμοποιούνται για αυτό το λόγο στην πατρίδα μας (και όχι μόνο, από ό,τι ακούω). -
Παπαριές. Οποιος θελει να ριξει γκομενα χτυπαει μια Μποξτερ του 10αρικου και καθαρισε. Αμα ο αλλος ειναι στη διαδικασια να βελτιωσει το αμαξι ή μπριζονεται να το αλλαξει κλπ. απλα εχει το μικροβιο.
Προσωπικα το απολυτο γκομενοαυτοκινητο για μενα ειναι το SLK. Για να μη μπω το Mini Cooper. -
κινητο ακινητο αυτοκινητο και πε@ς ευκινητο.... τα μυστικα του αντρα που 8ελει να ριχνει γκομενακια.
το γκομενακι που 'πεφτει' για ενα αμξι ειναι σαν το σαρβαλακι που χαλαει συνεχεια και ψαχνει που θα παει να επισκευαστει πιο φτηνα... -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Παπαριές. Οποιος θελει να ριξει γκομενα χτυπαει μια Μποξτερ του 10αρικου και καθαρισε. Αμα ο αλλος ειναι στη διαδικασια να βελτιωσει το αμαξι ή μπριζονεται να το αλλαξει κλπ. απλα εχει το μικροβιο.
Προσωπικα το απολυτο γκομενοαυτοκινητο για μενα ειναι το SLK. Για να μη μπω το Mini Cooper.Συμφωνώ απολύτως.
Ελαχιστότατες γυναίκες αναγνωρίζουν τις PORSCHE.Οπότε όποιος πλέρωσε για την απόκτηση μιας Πόρσε για να κτυπά γκομενάκια απέτυχε.
Γκομενοαυτοκίνητα είναι τα μερσεντέ,SLK,και τα πεβέ Ζ4 (ειδικά σε άσπρο,όπως το δικό μου
Εξαιρούνται βεβαίως-βεβαίως οι Φερράρι σε κόκκινο χρώμα -
Δε θα το έλεγα. Σήμερα και η κουτσή Μαρία στο Άνω Πετραγκίτσι γνωρίζει και τις Porsche και τις Maserati κλπ κλπ. Το να αγοράσει κάποιος τέτοιο αυτοκίνητο για να ρίξει γκόμενα παραμένει τεράστιο fail όμως!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δε θα το έλεγα. Σήμερα και η κουτσή Μαρία στο Άνω Πετραγκίτσι γνωρίζει και τις Porsche και τις Maserati κλπ κλπ. Το να αγοράσει κάποιος τέτοιο αυτοκίνητο για να ρίξει γκόμενα παραμένει τεράστιο fail όμως!Το ότι είναι φάουλ δεν το συζητάμε.
-
τα χαλασμένα αυτοκίνητα πολλοί εμίσησαν , το εύκολο γ@μηση κανείς...
-
Δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου D-Jet. Απλά πίστευα ότι στο φόρουμ των 4Τ θα ασχοληθούν αυτοί που αγαπούν τα αυτοκίνητα για το λόγο για τον οποίο κατασκευάστηκαν. Υπάρχει και το φόρουμ του Max Power εάν θεωρεί κάποιος το αυτοκίνητο τρόπο να ρίξει γκόμενα. Νόμιζα ότι θα υπήρχε ένα λίγο καλύτερο επίπεδο. Αλλιώς έχει δίκιο ο mikegr σχετικά με τη Boxster του 10ρικου. Ίσως ακόμα καλύτερα και μια Rolls-Royce του 10ρικου.
-
Ιδου η λυση: Βαζεις ενα σετ τρελο ζαντικο στην Μποξτερ και ενα custom ταμπελακι στυλ 3/50. Οποτε αμα στο παιξει δυσκολη καμια της λες: 'Μα μωρο μου αυτο ειναι ειδικη εκδοση 50 αυτοκινητων στο κοσμο. Μου χει στοιχισει 185.000' Ασε που πρεπει να χεις και μεγαλα κονε για να το καβατζωσεις...Και μια που μιλαμε για κονε, μηπως θες να γινεις μοντελο με τετοια κορμαρα που εχεις?Εχω κι εκει διασυνδεσεις'
-
Συγνωμη αλλα εσεις θεωρειτε οτι οι γυναικες ειναι ηλιθιες? Και θα κατσουν να πιστεψουν ολες αυτες τις παπαριες? Οι μονες που ισως ψαρωσουν ειναι οι ηλικιες απο 16-18
Εχω slk ειναι το 4ο μου ροουντστερ κατα σειρα και ουτε καν εχω διανοηθει αυτα που λετε πιο πανω....και το πιθανοτερο ειναι οτι θα με δειτε να το ντριφταρω παρα να ψαχνω ''γκομενακια''....το αμαξι δεν κανει τον ανθρωπο και εγω προσωπικα ουτε γυναικα εχω βγαλει, ουτε θελω με μαγνητη τις λαμαρινες (που το πλενω και 2 φορες το χρονο γιατι μ αρεσει να ναι μεσ στη μπιχλα και τις γρατσουνιες) ουτε το πηρα για μοστρα αλλα για να το χαιρομαι ΕΓΩ -
slk για ντριφτ? Tragic!
-
μια χαρα σε πληροφορω κανει ....κριμα που δεν παιρνει μπλοκε
-
Ο χρήστης trader έγραψε:
Δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου D-Jet. Απλά πίστευα ότι στο φόρουμ των 4Τ θα ασχοληθούν αυτοί που αγαπούν τα αυτοκίνητα για το λόγο για τον οποίο κατασκευάστηκαν. Υπάρχει και το φόρουμ του Max Power εάν θεωρεί κάποιος το αυτοκίνητο τρόπο να ρίξει γκόμενα. Νόμιζα ότι θα υπήρχε ένα λίγο καλύτερο επίπεδο. Αλλιώς έχει δίκιο ο mikegr σχετικά με τη Boxster του 10ρικου. Ίσως ακόμα καλύτερα και μια Rolls-Royce του 10ρικου.Σχώρνα με, trader, αλλά το Cayman το κυκλοφορείς στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη χώρα;
Γιατί αν το κυκλοφορείς στην Ελλάδα και δεν έχεις νιώσει το κλίμα και την κουλτούρα των συνανθρώπων σου απέναντι σε αυτό που κάνεις (αν κρίνω από αυτά που λες για εντελώς άλλους λόγους) μου κάνει τρομερή εντύπωση...
Έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι το 95% των ιδιοκτητών ακριβών αυτοκινήτων (και γενικά πολυτελών κατασκευών, κινητών και μη) στην Ελλάδα ό,τι έχουν και ό,τι κάνουν είναι καθαρά για λόγους 'στάτους' (μέσα στους οποίους εμπλέκονται και τα γκομενάκια); -
φίλος με μπόλικα μαρούλια (εργοστασιάρχης γαρ) αποφεύγει συστηματικά τα πόρσε και τα φερράρι για τους παραπάνω λόγους... ο φθόνος στη χώρα μας είναι τεράστειος...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
φίλος με μπόλικα μαρούλια (εργοστασιάρχης γαρ) αποφεύγει συστηματικά τα πόρσε και τα φερράρι για τους παραπάνω λόγους... ο φθόνος στη χώρα μας είναι τεράστειος...Kαι τι εχει κανα GTR?
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
φίλος με μπόλικα μαρούλια (εργοστασιάρχης γαρ) αποφεύγει συστηματικά τα πόρσε και τα φερράρι για τους παραπάνω λόγους... ο φθόνος στη χώρα μας είναι τεράστειος...
Kαι τι εχει κανα GTR?
Ναβαρα.
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Kαι τι εχει κανα GTR?
αμγκε...
αουδι...
μπεντλει...επειδή έχω συνοδηγήσει φερραρικό , ο φθόνος που σε κοιτάνε οι γύρο είναι τρομερός...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
επειδή έχω συνοδηγήσει φερραρικό , ο φθόνος που σε κοιτάνε οι γύρο είναι τρομερός...
'Το οποίον' (που λέει και ο Τσιφόρος) για κάποιους είναι μέρος της απόλαυσης της ιδιοκτησίας ενός τέτοιου αντικειμένου αλλά για κάποιους άλλους είναι από ενοχλητικός εως αφόρητος ...
Βάλε και τα κάθε λογής φτιαγμένα γιούγκο που θα σου κολλάνε και θα κάνουν ό,τι μπορείς να φανταστείς για να σου αποδείξουν ότι έκανες βλακεία που έσκασες τόσα φράγκα και είσαι μέσα! -
Συμφωνω αλλα γιατι καποιος με Ferrari να κατσει να ασχοληθει με τον καθε πικραμενο με φτιαγμενο γιουγκο ή πουντο? Ας κανει στην ακρη να περασει για να χει να λεει στους φιλους του την αλλη μερα στην καφετερια και να βραζει στο ζουμι του...εγω αυτο θα εκανα....και οπως θα με περναγε θα τον κερναγα και μια ξερογκαζια να γουσταρει
Porsche Forum