-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Εγω παλι θεωρω το απλο Καγιεν με τα 290 αλογα κορυφαια επιλογη. τι παραπανω δηλ. να απαιτησει κανεις απο ενα οχημα σχεοδον εκτος δρομου?
Προσωπικα αντι για ενα Καγιεν Τουρμπο θα προτιμουσα μια 997s που ειναι πραγματικο σπορ αμαξι και ενα Λαντ Κρουιζερ που ειναι τζιπ με @ρχιδι@ και οχι @ρχιδι@ τζιπ. Και δεν κοστιζουν και πολυ παραπανω και εχεις 2 οχι 2 σε 1Ι agree στην 997s (και προσθέτω το cabrio) αλλά... Jeep there is only one
1000 φορές Land Cruiser παρά Jeep. Αν και καλύτερα off road είναι τα Land Rover.
997s coupe...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
1000 φορές Land Cruiser παρά Jeep. Αν και καλύτερα off road είναι τα Land Rover.
997s coupe...
тο ίδιο είχε σκεφτεί κι ο Τεμπερίδης
-
Πάντως στις χώρες της Μέσης Ανατολής όποιος ασχολείται με off roading έχει είτε Land Cruiser είτε Patrol.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πάντως στις χώρες της Μέσης Ανατολής όποιος ασχολείται με off roading έχει είτε Land Cruiser είτε Patrol.Σαφώς. Διότι πολύ απλά εκεί, με 55 και 60 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία και το κοντινότερο συνεργείο 200 χιλιόμετρα μακρυά, η αξιοπιστία είναι συνώνυμη της επιβίωσης
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πάντως στις χώρες της Μέσης Ανατολής όποιος ασχολείται με off roading έχει είτε Land Cruiser είτε Patrol.και σχεδόν ξεφούσκοτα λάστιχα...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
997s coupe...
тο ίδιο είχε σκεφτεί κι ο Τεμπερίδης
Δεν είπα πιο αξιόπιστα, είπα καλύτερα από άποψη δυνατοτήτων. Να το θέσω αλλιώς. Αν ήθελα να ανέβω ένα δύσκολο βουνό, θα διάλεγα ένα Discovery. Αν ήθελα να διασχίσω μια έρημο όμως θα διάλεγα το σαφώς πιο αξιόπιστο Land Cruiser!
-
Είχα ξαναρωτήσει και παλιότερα. Υπήρχε δυνατότητα να μπαίνει το τιμόνι των 911 σε Boxster-Cayman;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είχα ξαναρωτήσει και παλιότερα. Υπήρχε δυνατότητα να μπαίνει το τιμόνι των 911 σε Boxster-Cayman;...νομιζω ειχα απαντησει, αν θυμαμαι καλα, αυτη ειναι και η φωτο μιας 987Boxster που ειχα ανεβασει απο το car.gr
Ειναι στανταρ σε αυτες που εχουν το sport chrono pack, και περιλαμβανει αυτο το τιμονι, πενταλ αλουμινιου, τις 18αρες της
φωτο, και δεν ξερω τι αλλο.
Αντιστοιχα αυτο το πακετο μπαινει και στην 997 και εκτος των αλλων εχει στο κεντρο του ταμπλω ενα αναλογικο
στρογγυλο χρονομετρο... -
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...Υπαρχει ακομα η αγγελια...http://www.car.gr/classifieds/cars/view/947918/
Αααααααχχχχχχχ....
ε χτυπα την την π@υτανα!!!!!!!!
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
...Υπαρχει ακομα η αγγελια...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/947918/
Αααααααχχχχχχχ....
ε χτυπα την την π@υτανα!!!!!!!!
To θελω πολυ αλλα μου λειπει το μεγαλυτερο ποσοστο
του 'μαρουλιου' χρειαζεται... Απλα τυχαινει να ειναι ακριβως
στα γουστα μου, χρωμα και εξοπλισμος.
Οποιος εχει παντως 'ταβανι' τα 30κ και θελει κατι αποκλειστικα
για ευχαριστηση-ανοθευτη αισθηση, νομιζω οτι ειναι γενικως,
οτι καλυτερο στα λεφτα... -
του 'μαρουλιου' χρειαζεται...Μου θύμισες τον Μπακαλόγατο που λέει ο 'πεθερός' του σε μια φάση:
'για να βάλω στην άκρη 100 δραχμές, μου λείπουν οι 99'
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
του 'μαρουλιου' χρειαζεται...Μου θύμισες τον Μπακαλόγατο που λέει ο 'πεθερός' του σε μια φάση:
, ε οχι και οι 99, αλλα οι 59 ας πουμε, σιγουρα...
Ας το παρει τουλαχιστον κανενας μεσα απο το Forum,
αν ειναι οκ το αυτοκινητο. -
άραγε 986 3.2L ή 987 2.7L ;;;
-
αν ειναι οκ το αυτοκινητο.Βάλε κι άλλα τόσα για τα service/συντήρηση
-
Μπορει να ειμαι λαθος αλλα 450 για μεγαλο service, 1000 για δισκο και 900 για λαστιχα που εδωσα να μαζεψω την 996 δεν μου φανηκαν περισσοτερα απ 'οτι θα δινα για ενα οποιοδηποτε γερμανικο sport αντιστοιχων επιδοσεων.
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Μπορει να ειμαι λαθος αλλα 450 για μεγαλο service, 1000 για δισκο και 900 για λαστιχα που εδωσα να μαζεψω την 996 δεν μου φανηκαν περισσοτερα απ 'οτι θα δινα για ενα οποιοδηποτε γερμανικο sport αντιστοιχων επιδοσεων.μόνο αυτό μου φαίνεται ακριβό.Κατά τα άλλα, όντως μιλάμε για τέτοια τάξη μεγέθους για ένα οποιοδήποτε αμάξι αγοράζεις μεταχειρισμένο.
Όταν αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο, με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις, χρειάζεσαι κάπου στα 2000€ για να το 'φέρεις στα ίσια του'.ΥΓ:Όπου λάστιχα, μπορεί για μένα να είναι ανάρτηση ή για κάποιον άλλο δίσκους-τακάκια μπρος-πίσω κοκ.
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
άραγε 986 3.2L ή 987 2.7L ;;;Για εμενα 987 2.7...Περα απο τις ενισχυσεις στο αμαξωμα, σε σχεση με την προηγουμενη, ειναι και πιο φρεσκο
στο δρομο συνηθως το 987 (απο 05') σε αντιθεση με την 986 (απο 96' η 2.5, λιγο πιο μετα η πρωτη 3.2, μεχρι το 03' κα μετα
ηρθε το fl με αναβαθμιση σε κινητηρες και πισω τζαμι αντι ζελατινας), κυριως απο θεμα στρεβλωσεων που θα εχει υποστει
στους Ελληνικους δρομους...
Εξαλλου και τα 245αλογα της βασικης 987, δεν απεχουν και πολυ απο τα 252αλογα της πρωτης 986 3.2.
Τα φρενα ειναι το πλεονεκτημα της τελευταιας που προερχονται απο την 996 Carrera, κατα τα αλλα ομως
δεν υπερεχει καπου αλλου. -
Ο συμπλεκτης παντως της 993ΤΤ κανει με τοποθετηση στην Γερμανια 10.500 ευρω...
-
αν ειναι οκ το αυτοκινητο.αν δεν εισαι παντρεμενος μπορεις να ελπιζεις.
Porsche Forum