-
-
Ο χρήστης ghostdoc έγραψε:
αν θελεις τη γνωμη μου μακρια απο ιδιωτη
-
οχι βρε φιλε μου, προς Θεου.. αν αισθανεσαι εσυ ομορφα μεσα της ή οταν την κοιταζεις η γνωμη του κοσμου ειναι το τελευταιο που μετραει. Αλλα ακομη κι αν μετρουσε πως σου περασε απο το μυαλο οτι μια πορσε, οποιοδηποτε μοντελο, οποιουδηποτε τυπου θα μπορουσε ποτε να προκαλεσει το γελιο? Ολα της τα μοντελα και οταν λεω ολα εννοω ολα ειναι διαχρονικα και αν προκαλουν κατι αυτο ειναι μονο θαυμασμο ή ζηλεια.Συμφωνω απολυτως!Ειχα την 986 2 χρονια περιπου και ηταν οπως και ειναι ενα εξαιρετικο αυτοκινητο.
Το ενα απο τα δυο αυτοκινητα με λογικο κοστος κτησης και χρησης που μπορεις να μεγαλωνεις μαζι του για δεκαετιες(το αλλο ειναι η Spider)... -
Ο χρήστης mentalitaultras έγραψε:
2.7L του 00-01-02 παιζουν κάτω από 20άρικο
Δεν ειναι 2.7 ειναι 3.2 (986) και την εχω βρει με 22.000 οχι απο ιδιωτη..αυτο που με νοιαζει ομως εμενα ειναι μηπως ειναι υπερβολικα παλια παρολο που μ αρεσει εμενα παρα πολυ σαν εμφανιση μην την βγαλω εξω και γελαει ο κοσμος δηλαδη δεν ξερω κατα ποσο εχει κρατισει την αξια της στον χρονο
φίλε μου 986 3.2 του 2004 έχω και πίστεψε με όταν την βγάζω βόλτα το κεφαλογύρισμα πάει σύνεφο (για να μην επεκταθώ και σε άλλους τομείς) καμια σχεση με το να γελάει ο κόσμος και τέτοια χαζά...απο συντήρηση τρίχες... και η τιμή που την βρήκες ειναι πάαααααααααααρα πολυ καλή για 3.2L
-
Και κράζατε την αξιότιμη Κα Βακαλάου...
-
και που κολλαει η Κα Βακ?
-
Στο haupt drehen...
-
Για τον φιλο που εχει αμφιβολιες στο να παρει το Boxster γιατι μπορει να ειναι καπως παλιο κτλ, εχω να πω οτι η προσωπικη μου αποψη ειναι πως ενα οποιδηποτε αμαξι η ρουχο πρεπει να το φορας και οχι να σε φοραει!
Αν εσενα σου αρεσει το αμαξι και σου κανει κεφι τοτε να το παρεις! Εγω το 2005 πηγα και πηρα ενα boxster 2,7 μοντελο 1998 με 30.000 χλμ και το ευχαριστηθηκα παρα πολυ!
Μοναδικος ενδοιασμος ειναι να μην αρχιζει να ζηταει το αμαξι λογ ηλικιας και ενδεχομενης κακης συντηρησης γιατι οσο να ναι η porsche δεν ειναι και φτηνη ...
-
Είμαι ο μοναδικός που πιστεύει ότι η πραγματική ερώτηση είναι η εξής: 'Θέλω να πουλήσω μούρη αλλά μήπως με κοροιδεύουν τελικά αν προσπαθήσω να το κάνω αυτό με μια παλιότερη Porsche?'
-
Όχι, δεν είσαι ο μοναδικός
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είμαι ο μοναδικός που πιστεύει ότι η πραγκατική ερώτηση είναι η εξής: 'Θέλω να πουλήσω μούρη αλλά μήπως με κοροιδεύουν τελικά αν προσπαθήσω να το κάνω αυτό με μια παλιότερη Porsche?'Και η απαντηση είναι ... 'Στον οδηγό του Maruti Alto 800cc LX θα πουλήσεις μούρη αλλά στον οδηγό μιας 911 GT3 ... μάλλον θα γελάει'!
-
Με τόσα πόρσε που κυκλοφορούν, πόσο μούρη να πουλήσεις?
(και πόσο τραγικός μπορείς να είσαι γενικότερα? - ρητορική ερώτηση)
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Είμαι ο μοναδικός που πιστεύει ότι η πραγκατική ερώτηση είναι η εξής: 'Θέλω να πουλήσω μούρη αλλά μήπως με κοροιδεύουν τελικά αν προσπαθήσω να το κάνω αυτό με μια παλιότερη Porsche?'
Και η απαντηση είναι ... 'Στον οδηγό του Maruti Alto 800cc LX θα πουλήσεις μούρη αλλά στον οδηγό μιας 911 GT3 ... μάλλον θα γελάει'!
Δεν θα γελάσει... θα σου πει απλά ότι έχει πάρει ένα ίδιο στη γυναίκα του για να πηγαίνει super market...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Με τόσα πόρσε που κυκλοφορούν, πόσο μούρη να πουλήσεις?(και πόσο τραγικός μπορείς να είσαι γενικότερα? - ρητορική ερώτηση)
+1
Γενικα παντα θα υπαρχει καποιος καλυτερος απο σενα.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Με τόσα πόρσε που κυκλοφορούν, πόσο μούρη να πουλήσεις?
(και πόσο τραγικός μπορείς να είσαι γενικότερα? - ρητορική ερώτηση)
+1
Γενικα παντα θα υπαρχει καποιος καλυτερος απο σενα.
και καλύτερος και γρηγορότερος... αυτό είναι νόμος..
-
Εγω παντως προτιμω μια 993 απο μια 996, και οχι δεν εχω οδηγησει καμια απο τις 2, αλλα η 993 ειναι
-
H απαντηση στην πραγματικη ερωτηση περι μουρης ειναι πως μουρη πουλαμε ή θα θελαμε να πουλησουμε ολοι κατα βαθος μονο που λιγοι μπορουν. Επισης σε Ρουχα, κοσμηματα, κινητα, ακινητα κλπ κλπ κατα το 95% λαμβανουμε υποψιν και το θεαθηναι. Ετσι ειναι η ζωη ετσι ειναι ο Ελληνας ας το παρουμε αποφαση.
ως προς την 993 μαλλον εννοεις την αεροψυκτη? αν την ειχες οδηγησει θα εβλεπες οτι στο σαλονι ταμπλω κλπ ειναι απιστευτα παρωχημενη σε ε
σχεση με 996 997 οποτε μαλλον θα αλλαζες γνωμη. Απ εξω παντως ειναι ωραια και με εξισου ωραιο ηχο. -
http://www.youtube.com/watch?v=TIs5h6aHsEM
βιντεο με την δοκιμη της 993 turbo -
H απαντηση στην πραγματικη ερωτηση περι μουρης ειναι πως μουρη πουλαμε ή θα θελαμε να πουλησουμε ολοι κατα βαθος μονο που λιγοι μπορουν. Επισης σε Ρουχα, κοσμηματα, κινητα, ακινητα κλπ κλπ κατα το 95% λαμβανουμε υποψιν και το θεαθηναι. Ετσι ειναι η ζωη ετσι ειναι ο Ελληνας ας το παρουμε αποφαση.ως προς την 993 μαλλον εννοεις την αεροψυκτη? αν την ειχες οδηγησει θα εβλεπες οτι στο σαλονι ταμπλω κλπ ειναι απιστευτα παρωχημενη σε ε
σχεση με 996 997 οποτε μαλλον θα αλλαζες γνωμη. Απ εξω παντως ειναι ωραια και με εξισου ωραιο ηχο.Προσωπικα δεν ειχα την χαρα, να εχω οδηγησει την 993 σε αντιθεση με τις δυο επομενες γενιες, παρολα αυτα απο πολλους connaisseurs, και μαλλον οχι αδικα, η 993 εχει θεωρηθει
σε οδηγικο επιπεδο ως η πιο 'γνησια' συγχρονη κατασκευη που ακολουθει πιστα
την αρχικη φιλοσοφια της φιρμας, διατηροντας στο 100% τον μοναδικο ηχο του αεροψυκτου
κινητηρα και τις μαζεμενες διαστασεις, σε συνδυασμο με μια πολυ πιο φιλικη και ευχαριστη
πλεον οδικη συμπεριφορα σε σχεση με τις προηγουμενες γενιες (964, 930).
Επιπλεον, αυτοι που ειχαν και εχουν παθος με τις συγκεκριμενες κατασκευες, ποτε δεν θα ειχαν την απαιτηση για φανταχτερα και λουσατα εσωτερικα στις 911. -
Που είναι ο SV2 να βάλει τάξη σε σχέση με την 993;
Porsche Forum