-
Νταξ να ανταγωνίζονται το χουμε δει και σε Porsche 911 - Nissan GTR.
Επίσης έχουν ανέβει κι αυτά τα δύο βιντεάκια σχετικά με το αμάξιΚατά τα λοιπά βέβαια μπήκαμε σε έναν ανταγωνισμό για το ποιος θα τελειώσει γρηγορότερα (το γύρο)
Παρ' ολα αυτα αν δεν ειναι σαν το R26R κι απλα ειναι ένα βελτιωμένο απο τις εταιρείες που αναφερονται Megane σε συνεργασια με τη Renault sport εγω δε το βλεπω κακο -
παντως ενδεικτικο του ότι όλα είναι 'κανονισμένα' -ακομα και με ευγενή αμιλα μεταξυ των εταιριων- είναι το ότι λογικα θα πρεπει να εχει καταριψει ηδη το ρεκόρ και απλα παιζεται το επικοινωνιακο παιχνιδι.
δηλαδή παιζει και να μην μπορει να κανει τον απαιτουμενο χρονο?
τι θα πει τοτε η Renault? sorry για το teasing για ολον αυτό τον καιρο, αλλα δεν τα καταφέραμε...? -
Ε για να γίνεται αυτή η επικοινωνιακή διαχείριση μάλλον έχουν δει ότι μπορεί να ρίξει το χρόνο (στα τεστ που έκαναν) και οκ το φέρνουν σιγά σιγά κάνοντας διαφήμιση. Εμπορικό προϊόν πουλάνε θεμιτό είναι αυτό. Εδώ άλλοι 'ανακάλυψαν' τα Twin Scroll turbo (ενώ υπήρχαν ήδη 8 χρόνια) και το διαφημίζουν. Ένα 'επίτευγμα' λοιπόν σαν αυτό γιατί να μη διαφημιστεί. + βλέπω να προσπαθεί να δημιουργήσει ένα μύθο στα μικρομεσαία hot hatch η Renault (γιατι στα μικρά μάλλον τα κάνανε θάλασσα με το Clio 4 Rs απ' αυτά που λένε στα τεστ οι του ειδικού τύπου). Αυτό φαίνεται να προσπαθεί από το Megane 2 R26 R και μετά με την επικοινωνιακή διαχείριση που κάνει. Τελοσπάντων είδωμεν
-
Δεν είναι κρυφό ότι κάνει δοκιμές.
Απλά εκείνη τη μέρα θα γίνει επίσημη καταγραφή χρόνοου.
Στις δοκιμές λογικά το έχει πιάσει ήδη το νούμερο που περίπου προαναγγέλουν. -
Πολύ όμορφο το μάυρο gt line στο coupe με το τελευταίο facelift:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5071787/ -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πολύ όμορφο το μάυρο gt line στο coupe με το τελευταίο facelift:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5071787/ΤΟ ΘΕΛΩ!!
-
Πραγματι, πολύ ωραίο.
Η τιμη του ομως καθόλου ωραια (οχι του συγκεκριμενου, γενικα του fl). Στο δρομο δεν εχω δει ουτε ένα fl να κυκλοφορει.
Αναρωτιέμαι ποτε θα καταλαβουν οτι δεν μπορουν να πουλησουν με αυτες τις τιμες.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Πραγματι, πολύ ωραίο.Η τιμη του ομως καθόλου ωραια (οχι του συγκεκριμενου, γενικα του fl). Στο δρομο δεν εχω δει ουτε ένα fl να κυκλοφορει.
Αναρωτιέμαι ποτε θα καταλαβουν οτι δεν μπορουν να πουλησουν με αυτες τις τιμες.
Όταν σταματήσει να πουλάει το clio πιθανότατα.. Μάλλον δεν τους νοιαζει για το megane, οσο πάει και το captur σχετικά καλά..
-
Δηλαδή για να καταλάβω. Για το 1.6 diesel με τα 130 αλογα και την φουλ εξτρα έκδοση τα 19000 που ζητάει εδώ είναι πολλά?
Αντε τι αλλο θα διαβάσουμε -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δηλαδή για να καταλάβω. Για το 1.6 diesel με τα 130 αλογα και την φουλ εξτρα έκδοση τα 19000 που ζητάει εδώ είναι πολλά?
Αντε τι αλλο θα διαβάσουμεΓια να καταλαβω κι εγω.. Το 'φουλ εξτρα' πως ακριβως το εννοεις; 4 ηλεκτρ. Παραθυρα, ηλεκτρομαγνητικες κλειδαριες και υδραυλικο τιμονι;
Αυτα ηταν το 1990 φουλ. Σημερα οταν θελουμε να πουμε φουλ εννοουμε τουλαχιστον navi, xenon,ηλιοροφη. -
http://www.renault.com.gr/cars/newmegan ... pment.html
Μελέτησε εδώ σε παρακάλώ στην αντιστοιχη εκδοση
Κατα τα λοιπά οποιος θέλει οθόνες κτλ τις πληρώνει. Απλά πράματα. Αλλο αυτο που λες ομως κι αλλο το είναι πανάκριβο κτλ.
Δες με αντιστοιχη μηχανικη επιλογή την τιμη του ανταγωνισμου πχ που ένα golfακι για μια οθόνη, 6 κιλά λιγοτερη ροπή, και 25 αλογα λιγότερα θέλει κανα 1500αρι παραπάνω. Και ναι σωστα αυτο δίνει παραπάνω πράγματα. Ένα μουλτιμίντια συστεμ γτπ που για να βάλεις το καλο θες 2000 ακομα
Τώρα οκ υπάρχει και το Leon το οποίο βέβαια αν θυμαμαι αν αρχίσεις να του προσθέτεις τα σοβαρα γκάτζετ που έχει κι οχι τα στανταρ ξεφευγει κι αυτο
Και τεσπα για να τελειώνουμε στα αντιστοιχα 1.6 των υπολοίπων (εξαιρουμένων Honda και Opel που έχουν ηδη αντιστοιχα μοτερ) συγκρίνουμε τιμή με τον 1.5 τον οποίο τοποθετεί η Renault σαν ανταγωνιστή σ' αυτο το επιπεδο ιπποδυναμης (100-110 αλογα) κι όχι κάτι που τοποθετείται ενα επιπεδο επάνω στα πρώην εντρυ λεβελ 2.0 ντιζελ με ιπποδυναμης περι τα 130 με 140 αλογα -
Αντέ και στις 16 Ιουνίου τα σπουδαία
http://www.autoblog.gr/2014/05/14/renau ... 75-trophy/
Επίσημο: Renault Megane R.S. 275 Trophy
Αυτό είναι το Renault Megane RS με το οποίο η Γαλλική εταιρία θα προσπαθήσει να ανακτήσει τον τίτλου του ταχύτερου μπροστιοκίνητου αυτοκινήτου στο Nurburgring.
Το μοντέλο με ονομασία Megane R.S. 275 Trophy, χρησιμοποιεί το Cup chassis ενώ οι –ρυθμιζόμενες- αναρτήσεις προέρχονται από την Ohlins. Η ειδική αυτή έκδοση πατάει σε ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών της Speedline ενώ για να περάσει η ισχύς στον δρόμο, το Megane RS έχει εφοδιαστεί με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Προαιρετικά δε, μπορεί να εξοπλιστεί και με Michelin Pilot Sport Cup 2 για να βελτιωθεί περαιτέρω η πρόσφυση. Μιας που αναφέραμε την ισχύ, ο δίλιτρος, τετρακύλινδρος turboκινητήρας, έχει υποστεί βελτιώσεις –μεταξύ των οποίων και η εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic- ώστε να αποδίδει 10 άλογα παραπάνω, φτάνοντας την συνολική ιπποδύναμη στα 275 άλογα στις 5.500 σ.α.λ. ενώ η ροπή είναι 360 Nm από τις 3.600 έως τις 5.000 σ.α.λ. Σύμφωνα με τη Renault, η μέση κατανάλωση του Megane R.S. 275 Trophy είναι 7.5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα ενώ οι εκπομπές CO2 δεν ξεπερνούν τα 174 gr/km.
Οι αλλαγές για την ειδική έκδοση, δεν είναι μόνο μηχανικές, είναι και αισθητικές. Εκτός από τα αυτοκόλλητα γραφικά και τα αριθμημένα μαρσπιέ, τα καθίσματα είναι επενδυμένα με δέρμα και alcantara όπως και το τιμόνι ενώ ο λεβιές αλλαγής ταχυτήτων είναι της Zamac.
Το Renault Megane R.S. 275 Trophy θα πωληθεί σε 20 χώρες με τις παραγγελίες να ξεκινούν στις 3 Ιουνίου με τιμή που θα ξεκινά από τις 38.000€. Για την ιστορία, περισσότερα για το ρεκόρ του αυτοκινήτου στο Nurburgring θα μάθουμε στις 16 Ιουνίου…
-
Leon και μ@λ@κιες..
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αντε τι αλλο θα διαβάσουμεΑυτό ειναι το τελευταιο μοντέλο?Ειναι πολύ ομορφο αλλά δεν πρεπει να ειναι και φουλ extra δεν εχει απο οτι φαινεται την θονη και εχει και 4.000 χλμ ποιος ξερει τι το εκαναν το καημενο.
Επειδη μου αρεσει το 2 πορτο πάσχει πολύ σε χωρους ιδίως πίσω?
Ποιο κινητηρα και εκδοση ειναι ισως το καλυτερο value for money?
Επειδη το αυτ/το θα κοβει 250 χλμ την ημερα θα ειναι ποιο οικονομικα και ανετα τα 110 ή τα 130?
Αν και εμφανισιακα μου αρεσει περισσότερο το clio....αλλά σκεφτομαι μηπως θα ζοριζεται και πόσο ανετο θα ειναι για τοσα χλμ -
Το συγκεκριμενο το οδηγαει ενα ατομο και οχι δεν ειναι πιωμενο.Απο κοντα ειναι
Η καινουρια μουρη μου αρεσει πολυ και μονο σε coupe.Το 5θυρο στα ματια μου δεν...
Το αυτοκινητο στο δρομο ειναι απιστευτο.Γρηγορο,καλοστημενο,δεμενο και με χαμηλη σπορ θεση οδηγησης.
Απο τα πιο παρεξηγημενα αυτοκινητα δυστυχως.Αν εξαιρεσω τους περιορισμενους πισω χωρους,το ασχημο πισω μερος(για μενα)του 5θυρου και τις τσιμπημενες τιμες(απο την αρχη της καριερας του)δεν βρισκω καποιο σοβαρο μειονεκτημα.
Α και του ενος αφεντικου μου,ενα Coupe 1.6 6ταχυτο ατμοσφαιρικο μετα απο 89.000 βασανισμενα χιλιομετρα(ειναι αρκετα τσαπατσουλης απο το πως παταει τα αλαρμ μεχρι το πως αλλαζει ταχυτητες και δεν αφηνει λακουβα για λακουβα! )δεν κανει τσικ!Να πω οτι το πηρε 16500(με προσφορα) το 2009 με πολυ πιο φτωχο εξοπλισμο και αρκετα πιο αργες επιδοσεις.
Οποτε τα 20.000 για ενα 130 dci gt line ειναι
Απλα στα ματια των περισσοτερων το Megane ειναι παλιο.Τοσο απλα. -
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Απλα στα ματια των περισσοτερων το Megane ειναι παλιο.Τοσο απλα.
δυστυχώς είναι η αλήθεια.είναι όντως παλιό και το φέρνει σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
-
Αν εξαιρεσω τους περιορισμενους πισω χωρους,το ασχημο πισω μερος(για μενα)του 5θυρου και τις τσιμπημενες τιμες(απο την αρχη της καριερας του)δεν βρισκω καποιο σοβαρο μειονεκτημα.
Μόλις του βρήκες 4 μειονεκτήματα, και μάλιστα σοβαρά. Και μάλλον έχει κι άλλα.
-
ήμουν στο παρα 5 να πάρω το 130άρι dci .
για να είμαι ειλικρινής τον κινητήρα του ήθελα άντε και το σετάρισμά του σε όλα τα άλλα έχανε με κάτω τα χέρια.
Σε άλλες εποχές θα το έπαιρνα αβλεπί ,θα το γούσταρα 4-5 χρόνια και γεια σας.Αλλα τώρα οι εποχές σε αναγκάζουν να επιλέγεις αυτοκίνητο με ορίζοντα δεκαετίας και το συγκεκριμένο είναι ήδη της προηγούμενης -
Kάνε υπομονή 1-2 χρόνια μέχρι να έρθει το καινούργιο. Το σημερινό Megane είναι ξεπερασμένο εν συγκρίσει με το νέο 308 όσο και με τα τελευταίας φουρνιάς Leon και Golf.
-
Αν βγάλουν το νέο Megane και με τον 1.6 dci 160, τότε θα είναι......
Renault Megane III