-
παντως δεν νομιζω κανεις να εχει την αντιληψη οτι Τουρκια=μαπα!
το ακριβως αντιθετο συμβαινει.
για τους κατασκευαστες που δραστηριοποιουνται κατασκευαστικα στην γειτονα, αυτη η χωρα σημαινει ποιοτητα στο προιον τους.
και μαλιστα μπροστα απο αλλες χωρες-δηθεν... -
Απο Τουρκία έχουμε (πριν) το Fluence, Clio 3 και 4, απ' όσο ξέρω εγώ τις βασικές εκδόσεις του Megane Hatch και Kangoo
Εξ' όσον γνωρίζω πάντα.Μπορεί να κάνω και λάθος κάπου -
Μέχρι και το 2012..
- Cars : Clio III, Clio III Estate, Symbol, Fluence and Megane dCI.
- Engines: K7J, K4M, K4J and K9K.
- Gearboxes: JB1, JB3, JH3 and JR5.
- Front and rear suspensions
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Απο Τουρκία έχουμε (πριν) το Fluence, Clio 3 και 4, απ' όσο ξέρω εγώ τις βασικές εκδόσεις του Megane Hatch και Kangoo
Εξ' όσον γνωρίζω πάντα.Μπορεί να κάνω και λάθος κάπουεπειδη αναφερεις για πριν το fluence, ειναι και το δικο μου (megane II sedan), απο το οποιο ηταν ΓΕ-ΜΑ-ΤΗ η Κων/πολη οταν ειχα παει, με το μεγαλυτερο αριθμο να αφορα τα ταξι!
τι ωραιο ρε γαμωτη μου να εχεις δικη σου -εγχωρια- αυτοκινητοβιομηχανια... -
Παρασκευή μου ανακοίνωσαν ότι έκαναν λάθος στην παραγγελία μου και το αμάξι ήρθε χωρίς ηλιοροφή, φυμέ και bluetooth, λόγω λάθους (για πολλούς άτυχους) κατά τη μετάβαση της Ρενώ στην ελληνική αντιπροσωπεία... Ας το βάλουν τώρα εκεί που ξέρουν.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Παρασκευή μου ανακοίνωσαν ότι έκαναν λάθος στην παραγγελία μου και το αμάξι ήρθε χωρίς ηλιοροφή, φυμέ και bluetooth, λόγω λάθους (για πολλούς άτυχους) κατά τη μετάβαση της Ρενώ στην ελληνική αντιπροσωπεία... Ας το βάλουν τώρα εκεί που ξέρουν.δεν υπαρχουν λεμε!!!
-
Αυτό με τη μετάβαση έχει γίνει το άλλοθι για κάθε που κάνουν.
Σίγουρα είναι το μόνο που δε φταίει...
Κρίμα όμως για την αναμονή σου και να μείνεις έτσι δυσαρεστημένος! -
Στη θεση σου θα τους ελεγα να κανουν καινουργια παραγγελια.
-
Tιτανοτεράστιο fail. Τι θα κάνεις;
-
Από την στιγμή που είναι εταιρικό δεν ξέρω τι θα μπορέσει να κάνει χωρίς έγκριση της εταιρείας. Από εκεί και πέρα όμως, πρέπει να τους πει να το βλέπουν και να χαίρονται. Προσωπικά θα απαιτούσα να έρθει το σωστό αυτοκίνητο άμεσα ή αν ήταν δικό μου, μια τεράστια έκπτωση. Από την στιγμή όμως που είναι εταιρικό, δεν θα με ενδιέφερε η έκπτωση.
-
τυχερή ήταν η μαλακία τους... φωνές για καμιά εκπτωσούλα και παραγγελία ξανά για να παρεις το fl
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
τυχερή ήταν η μαλακία τους... φωνές για καμιά εκπτωσούλα και παραγγελία ξανά για να παρεις το flΈτσι θα γίνει.
Ευτυχώς που δεν είναι δικό μου. Μα τόσο μ@λ@κες,,,, Οπότε παραγγελία Ιανουάριο, παράδοση Πάσχα 14... Καλό είναι και το Φόκους προς το παρόν .... -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ MEGANE GT DCI130 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ
-
made in Spain
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Αλήθεια τα Renault Megane hatchback που έρχονται στην Ελλάδα είναι Made in France ή Made in Turkey;Εδώ φωτογραφία από το αυτοκίνητο υπ'αριθμόν 4.000.000 που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της κοινοπραξίας Oyak-Renault (Oyak 49%, Renault 51%) το 2012 και ήταν ένα Megane όχι sedan (που νόμιζα ότι μόνο αυτά κατασκεύαζαν στην Τουρκία) αλλά Hatchback!!! Μετά πως να μην έχει καταρρεύσει η παραγωγή αυτοκινήτων στη Γαλλία;;;
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
1o τρίμηνο του 14 λέει έναρξη διάθεσης.
Αρα δύσκολο.edited
ναι όντως, γιατί η μάσκα του GT είναι πολύ ωραία και (τσάμπα μάλλον) γλυκάθηκα. Αν και η παραγωγή του είχε σταματήσει από τον Ιούλιο.... Και θα άρχιζε Σεπτέμβριο.
Η τωρινή μάσκα του GTLine είναι κορυφαία, το μόνο '-' που έχει το αμάξι εμφανισιακά γενικά (προσωπική άποψη) είναι αυτή η 'ρίγα' στη μέση του καπό. Δεν την χώνεψα ποτέ, νομίζω ότι του χαλάει όλη τη μούρη. Τώρα που την έβγαλαν είναι πολύ καλύτερο, θα ήθελα ένα τέτοια καπό να χωρέσει στο δικό μου και τίποτε άλλο
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ MEGANE GT DCI130 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ
Προβλήματα πιθανόν να σου βγάλει μερικές ψιλοβαλκειούλες λόγω μλκίας στην συναρμολόγηση. Ο κινητήρας μετά 9 μήνες και 12.000 χλμ μηδέν θέματα, ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην πιάτσα σε diesel σε αυτά τα κυβικά, μην πω γενικώς.
Κατανάλωση τώρα 5.4 lt/100Km μέσα στην Αθήνα *, αλλά κυρίως εκτός κέντρου. Σημείωση: Το γκάζι το πατάω γενικά
Οι αναρτήσεις είναι σούπερ για τσιτωμένη οδήγηση, αλλά λίγο πιο σκληρές απ' ότι πρέπει για τους ελληνικούς δρόμους. Στον πίσω άξονα κάτι χάλασε πρόσφατα (τσιμούχα; ) και άρχισε να τρίζει, το πήγα αντιπροσωπεία και έγινε κάποια μετατροπή και έκτοτε όλα ΟΚ. Το ICE είναι ψιλοαναξιόπιστο, ειδικά στο bluetooth. Όλο μλκιες μου κάνει, μου έχει βαρέσει μερικά resets, αν δεις το διαγνωστικό, παρουσιάζει όλο faults. Κατά τα άλλα το αμάξι κράτημα, στήσιμο, φρένα, εκκινήσεις, ρεπρίζ θεϊκές, μούρη κτλ κτλ σούπερ. Αν πας για το hatch, σημείωση παίζουν και άλλα αξιόλογα στην κατηγορία, από i30 έως Civic, οδήγησε τα κι αυτά πριν αποφασίσεις. Σαν τον dci 130 όμως κανένας για την ώρα.- Καύσιμο αποκλειστικά V-Power diesel, από εταιρικά shell, σχεδόν πάντα σε ημέρες προσφοράς (στην τιμή του diesel economy).
-
Jlian αυτο το ICE που λες τι διαλα ειναι γιατι δε το καταλαβαίνω?
-
in car entertainment
-
Ναι ρε παιδιά, είναι αυτό το Arcamys που λένε, αν έχετε ακούσει. Πολύ φασαρία για το τίποτα. Απο ισχύ σε σχέση με το απλό είναι φυσικά OK, από όλα τα άλλα μετριότατο. Στο bluetooth τα πράγματα τραγικά, δεν υποστηρίζει σωστά ούτε τα κινητά που υποτίθεται πως έχει στη λίστα για συμβατά. Και πάνω που πίστευα πως στο καινούργιο ICE του Clio διορθώθηκαν όλα, ακούω και από εκεί αντίστοιχα θέματα. Δεν μπορούσαν βλέπεις να έχουν διαθέσιμο το BOSE, αυτό κάνει τζίζ, πρέπει να είναι αποκλειστικά για την Γαλλία. Τόσο
-Πάντως για οικογενειακό αμάξι δεν θα συνιστούσα το GTLine trim.
-
Νταξ ρε σεις μη βαρατε.Δε το ήξερα το ICE τι σημαίνει.
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Προβλήματα πιθανόν να σου βγάλει μερικές ψιλοβαλκειούλες λόγω μλκίας στην συναρμολόγηση. Ο κινητήρας μετά 9 μήνες και 12.000 χλμ μηδέν θέματα, ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην πιάτσα σε diesel σε αυτά τα κυβικά, μην πω γενικώς.
Κατανάλωση τώρα 5.4 lt/100Km μέσα στην Αθήνα *, αλλά κυρίως εκτός κέντρου. Σημείωση: Το γκάζι το πατάω γενικά- Καύσιμο αποκλειστικά V-Power diesel, από εταιρικά shell, σχεδόν πάντα σε ημέρες προσφοράς (στην τιμή του diesel economy).
Την ιδια ακριβως καταναλωση γραφει και το trip computer στο QQ. Θα τολμουσα να πω οτι εξαλειφθηκε το επιπλεον βαρος αλλα ειμαι 120% σιγουρος οτι κλασσικα κλεβει!!
Renault Megane III