-
-
jlian κανε μου ρε φιλε μια γενικη επισκοπηση υπερ και κατα για megan gt 1.6. Θα το εκτιμουσα το γουσταρω πολυ. καλο μηχανακι και καταναλωσεις πολυ κατω ακουω
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Renault Shares Photos of New Megane 1.2 TCe with 130 HP and EDC GearboxΣυγχαρητήρια στην Renault που συνεχίζει την προσπάθεια να προσφέρει σύγχρονα ολοκληρωμένα αυτοκίνητα (κινητήρες και κιβώτια).
Πραγματικά αν συνεχίσει έτσι θα χτυπήσει στα ίσια το VAG που τόσα χρόνια δυστυχώς μονοπωλεί το ενδιαφέρον και θα γίνει η εταιρία πρότυπο του κάθε γαλλόφιλου που έχει κουραστεί από την πίκρα και την απογοήτευση που αφειδώς προσφέρουν οι άλλοι δύο ομοεθνείς συνεταίροι 'Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας φαίνονται ήδη με το clio και είμαι σίγουρος πως το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι.
-
Ο χρήστης ΛΑΜΙΝ έγραψε:
jlian κανε μου ρε φιλε μια γενικη επισκοπηση υπερ και κατα για megan gt 1.6. Θα το εκτιμουσα το γουσταρω πολυ. καλο μηχανακι και καταναλωσεις πολυ κατω ακουωΣε ενδιαφέρει το coupe; Αν ναι, μιλάμε για το καλύτερο diesel coupe αυτή τη στιγμή, δεν χρειάζεται να πω περισσότερα
Αν σε ενδιαφέρει το hatch πρέπει να κάτσω να σκεφτώ αναλυτικά τι θα γράψω για το θέμα αυτό, αν και αυτά που ρωτάς τα έχω απαντήσει, αν ψάξεις μερικές σελίδες πίσω, όπως και στο renault club, θα τα βρεις.http://www.greekrenaultclub.gr/forum/in ... pic=7307.0
-
Καλησπερίζω το forum μετά από πολύ καιρό. Θα ήθελα την βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα που έχω με το Renault Megane ΙΙΙ το coupe. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο και ότι προβλήματα έχω, έχουν να κάνουν με το εξοπλισμό της έκδοσης που είχα πάρει, αλλά αυτά έχει η φτώχεια! (Την έλλειψη ESP πχ δεν την έχω χωνέψει ακόμα). Ενα από αυτά είναι οι ζάντες σιδήρου που έχει, δύο από τις οποίες με κάποιο κραδασμό έχουν στραβώσει και θέλουν αλλαγή. Το κόστος είναι γύρω στα 220 ευρώ. Το κόστος είναι αρκετά μεγάλο και προβληματίζομαι αν αξίζει να δώσω τόσα λεφτά ή να βάλω λίγα παραπάνω και να βάλω ζάντες αλουμινίου. Από την άλλη τα λάστιχα είναι καινούργια και δεν θεωρώ πολύ πιθανόν να βρω ζάντες αλουμινίου 15αρα. Θα ήθελα την γνώμη σας και που να ψάξω να βρω ζάντες (αλουμινίου ή απλές)
-
Η τιμή που λες 220 είναι από κάποιο εξουσιοδοτημένο ή στην έδωσε κάποιος λαστιχάς;
-
Ο χρήστης pvnrt έγραψε:
Καλησπερίζω το forum μετά από πολύ καιρό. Θα ήθελα την βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα που έχω με το Renault Megane ΙΙΙ το coupe. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο και ότι προβλήματα έχω, έχουν να κάνουν με το εξοπλισμό της έκδοσης που είχα πάρει, αλλά αυτά έχει η φτώχεια! (Την έλλειψη ESP πχ δεν την έχω χωνέψει ακόμα). Ενα από αυτά είναι οι ζάντες σιδήρου που έχει, δύο από τις οποίες με κάποιο κραδασμό έχουν στραβώσει και θέλουν αλλαγή. Το κόστος είναι γύρω στα 220 ευρώ. Το κόστος είναι αρκετά μεγάλο και προβληματίζομαι αν αξίζει να δώσω τόσα λεφτά ή να βάλω λίγα παραπάνω και να βάλω ζάντες αλουμινίου. Από την άλλη τα λάστιχα είναι καινούργια και δεν θεωρώ πολύ πιθανόν να βρω ζάντες αλουμινίου 15αρα. Θα ήθελα την γνώμη σας και που να ψάξω να βρω ζάντες (αλουμινίου ή απλές)Οι σιδερένιες ζάντες φτιάχνονται πολύ εύκολα και φτηνά.Γιατί να αγοράσεις καινούργιες;
-
Στράβωσε ζάντα και δεν έπαθε τίποτα το λάστιχο?
Ψάξε βρες ζάντες αλουμινίου. Ισως μτχ από το προηγούμενο μοντέλο αν ταιριάζουν.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στράβωσε ζάντα και δεν έπαθε τίποτα το λάστιχο?Ψάξε βρες ζάντες αλουμινίου. Ισως μτχ από το προηγούμενο μοντέλο αν ταιριάζουν.
Αφου κατάφερε να στραβώσει σιδερένιες τι θα κάνει τις αλουμινίου;Σουβέρ;
-
Καταρχήν ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον! Απαντώ στις ερωτήσεις σας:
Οι τιμές είναι από εξουσιοδοτημένο.
Η αλήθεια είναι ότι σε ένα μικροτρακάρισμα στράβωσαν και χρειάστηκε να κάνω λίγα μέτρα με σκασμένο λάστιχο, πολύ πιθανόν να στράβωσε και εκεί η μία.
Πως φτιάχνονται οι σιδερένιες; Από ότι μου έιπαν έχει στραβώσει ο αφαλός, οπότε δεν ξέρω αν φτιάχνεται. Πάντως μια επίσκεψη σε ένα ζυγοσταθμάδικο την έχω σκεφτεί να δω ποιες είναι στραβές και πόσο.
-
Ο χρήστης pvnrt έγραψε:
Καταρχήν ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον! Απαντώ στις ερωτήσεις σας:Οι τιμές είναι από εξουσιοδοτημένο.
Η αλήθεια είναι ότι σε ένα μικροτρακάρισμα στράβωσαν και χρειάστηκε να κάνω λίγα μέτρα με σκασμένο λάστιχο, πολύ πιθανόν να στράβωσε και εκεί η μία.
Πως φτιάχνονται οι σιδερένιες; Από ότι μου έιπαν έχει στραβώσει ο αφαλός, οπότε δεν ξέρω αν φτιάχνεται. Πάντως μια επίσκεψη σε ένα ζυγοσταθμάδικο την έχω σκεφτεί να δω ποιες είναι στραβές και πόσο.
Ο αφαλός;Πως τα κατάφερες;Θα πρέπει να είναι σαν λουκουμάς η ζάντα πλέον.
Με την βαριά τις χτυπάνε.Δεν χαλάνε οι ζάντες αν περπατήσουν με σκασμένο λάστιχο,αντε να γδαρθει το χείλος.Ένα βουλκανιζατερ λογικά θα σου πει αν φτιάχνονται.Πάντως 220€ οι 2 σιδερένιες είναι πανάκριβες.
-
Σε λαστιχά θα πας.
220 για 2 σιδερένιες είναι ακριβή τιμή.
νομίζω σου βρίσκουν με κανένα 50 euro τη μία.Αν πας σε ζάντες αλουμινίου. Θα σου φύγουν αρκετά λεφτά χωρίς λόγο εκτός κι αν έχεις την άνεση και θες να κάνεις μια αισθητική αναβάθμιση, οπότε διάλεξε κάποιες ωραίες 16άρες γιατί οι 15άρες θα δείχνουν μικρές. Βέβαια λογικά ανεβάζεις και το κόστος των ελαστικών.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στράβωσε ζάντα και δεν έπαθε τίποτα το λάστιχο?
Ψάξε βρες ζάντες αλουμινίου. Ισως μτχ από το προηγούμενο μοντέλο αν ταιριάζουν.
Αφου κατάφερε να στραβώσει σιδερένιες τι θα κάνει τις αλουμινίου;Σουβέρ;
Απλώς να εκμεταλλευτεί την αλλαγή και ως προς την αισθητική αναβάθμιση από τα τάσια.
Το 2003 είχα σπάσει την αλουμινίου μου στο χείλος της ζάντας και θυμάμαι με 50€ περίπου σε τόρνο την έφτιαξαν. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο αφαλός;Πως τα κατάφερες;Θα πρέπει να είναι σαν λουκουμάς η ζάντα πλέον.
Με την βαριά τις χτυπάνε.Δεν χαλάνε οι ζάντες αν περπατήσουν με σκασμένο λάστιχο,αντε να γδαρθει το χείλος.Ένα βουλκανιζατερ λογικά θα σου πει αν φτιάχνονται.Πάντως 220€ οι 2 σιδερένιες είναι πανάκριβες.
Στραβός λουκουμάς κιόλας!
Ναι, είναι πανάκριβες, δεν αξίζει. Θα πάω σε ένα λαστιχάδικο να δω τι μπορούμε να κάνουμε...
-
http://www.autoblog.gr/2013/10/22/renau ... 013-times/
-
Παραπληροφορητικό.
Οι τιμές αυτές είναι για το facelift που κυκλοφορεί πάνω από ένα χρόνο και στην Ελλάδα.
Το νέο facelift θα έρθει τους πρώτους μήνες του 14 και σίγουρα δεν έχουν ανακοινωθεί τιμές. -
Γνωριζει κανεις εαν το rs ερχεται κατοπιν παραγγελιας ;
-
Ερχεται! Αν δεν έχει αλλάξει κάτι...
-
Ποστάρω γιατί οφείλω να ενημερώσω το Forum για το τι έκανα τελικά σχετικά με το πρόβλημα που είχα με τις ζάντες. Ακολούθησα τις συμβουλές σας και πήγα σε ένα λαστιχάδικο να βάλουν τις ζάντες στην ζυγοστάθμιση, να δω ποιες είναι στραβές και ποιες όχι. Τελικά καμία ζάντα δεν ήταν στραβή (εκτός από αυτή που έχω βάλει την ρεζέρβα στη θέση της). Το μόνο πρόβλημα που υπήρχε ήταν ότι η ρεζέρβα ήταν αζυγοστάθμιτη αρκετά. Εβαλαν εκεί τα σιδεράκια που έπρεπε και σε μια πρόχειρη δοκιμή που έκανα στην Αθηνών-Λαμίας είχε βελτιωθεί η κύλιση, σχεδόν τελείως. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε. Ευτυχώς γιατί με τα λεφτά που υπολόγιζα να χαλάσω για επισκευή θα αλλάξω τα πίσω λάστιχα(που έχουν συμπληρώσει τα χιλιομετρά τους) γιατί έρχεται και χειμώνας και χωρίς ESP θα το μαζεύω πάλι από τα χωράφια αν είμαι τυχερός και θα με μαζεύουν από καμιά χαράδρα αν είμαι άτυχος.
Όπως και να έχεις ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τις συμβουλές, να είστε καλά!
(ΥΓ: Το συνεργείο (εξουσιοδοτημένο κιόλας) που μου έβγαλε δύο ζάντες σκάρτες και μου έβγαλε συγχαρήκια 210 ευρώ χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα είναι αλήθεια ότι δεν θα το ξαναεπισκευτώ. Δόξα τω Θεω υπάρχουν ένα σωρό σωστοί επαγγελματίες που αξίζουν τα λεφτά που δίνεις για την συντήρηση του αυτοκινήτου)
-
Renault Megane III