-
Τελικά κατάληξα στην αγορά ενός εκ των τριών αυτών αυτοκινήτων. Και για τα τρία αυτοκίνητα μιλάμε για 1600 κυβικά.
Ποιο θα προτιμούσατε εσείς και γιατί?
Επίσης θα προτείνατε τίποτε άλλο εκτός από αυτά (βασική προϋπόθεση η τιμή να είναι κάτω των 19000
-
Τελικά κατάληξα στην αγορά ενός εκ των τριών αυτών αυτοκινήτων. Και για τα τρία αυτοκίνητα μιλάμε για 1600 κυβικά.
Επίσης θα προτείνατε τίποτε άλλο εκτός από αυτά (βασική προϋπόθεση η τιμή να είναι κάτω των 19000
-
-
Αν στο Octavia βάζουν τον νέο FSI που σύμφωνα με τους ειδήμονες του VAG δεν χρειάζεται πλέον σούπερ αμόλυβδη, θα προτιμούσα αυτό. Είναι καλό αυτοκίνητο με καλή ποιότητα κατασκευής.
Και το Primera είναι καλή περίπτωση, αλλά μάλλον υπολείπεται σε οδική συμπεριφορά του Octavia (=Golf V).
Renault δεν θα πλησίαζα μετά από όσα ακούγονται για την αξιοπιστία της. -
Octavia . Το έχω πάει σε ορεινό επαρχιακό δρόμο και είναι πολύ καλό σε οδική συμπεριφορά, χώροι υπεράνω κριτικής και πολύ καλή τιμή
Μια χαρά αγορά -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν στο Octavia βάζουν τον νέο FSI που σύμφωνα με τους ειδήμονες του VAG δεν χρειάζεται πλέον σούπερ αμόλυβδη, θα προτιμούσα αυτό. Είναι καλό αυτοκίνητο με καλή ποιότητα κατασκευής.
Και το Primera είναι καλή περίπτωση, αλλά μάλλον υπολείπεται σε οδική συμπεριφορά του Octavia (=Golf V).
Renault δεν θα πλησίαζα μετά από όσα ακούγονται για την αξιοπιστία της.Μαθαίνεις
Βέβαια 19.000 και FSI μόνο στην έκδοση Comfort (με το τασάκι xtra), οπότε συζητάμε για τον 8V
Megane sedan 1.6/110 με 17.950;
-
Εγω θα σου προτεινα να τα οδηγησεις πριν αποφασισεις, ειδικα τη Laguna.
Καλοι χωροι και πολυ καλος συνδυασμος ανεσης-οδικης συμπεριφορας.
Για την αξιοπιστια της Renault ακουγονται διαφορα εδωμεσα, αλλα δε νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Τουλαχιστον οι δικες μου εμπειριες ειναι αντιθετες.1η επιλογη η Laguna, 2η το Octavia για μενα.
-
Υπάρχει πάντως και το Mondeo που πάει με την προσφορά στα 19000 ακριβώς αν θυμάμαι σωστά με καλό εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υπάρχει πάντως και το Mondeo που πάει με την προσφορά στα 19000 ακριβώς αν θυμάμαι σωστά με καλό εξοπλισμό.Επισης καλη επιλογη αλλα αλλαζει συντομα το μοντελο.
-
μη παρεις λαγκουνα στα 1,6...δε λεει καθολου, ειναι βαρυ για τα 1,6...
βασικα, γιατι μενεις στα 1,6 και δε βλεπεις για 1,8 αυτοκινητο...τα 1,6 γενικα ειναι αδυναμα για τα νεα βαρη...
η πριμερα δε μου αρεσει και πιστευω οτι αμα μπεις μεσα θα δεις οτι ειναι υποδεεστερη απο τα αλλα 2...
οκταβια μαλλον αλλα με βαρια καρδια γιατι και εκεινο δεν ειναι και το ακρον αωτον..
ξανασκεψου το....τζαμπα θα δωσεις τοσα λεφτα για 1,6 τετοιου μεγεθους...
-
Σωστός. Σκέψου πολύ τα κυβικά...και εγώ Laguna δεν θα έπαιρνα σε 1600αρι...Primera όμως πάει αρκετά ακόμα και 1.600.
Τελικά είχαμε εξελίξεις καθόλου...;
-
Θα έπερνα το πιο δυνατό, δηλαδή το Octavia. Πολύ καλή επιλογή και η Laguna αλλα σε 1,8 και πάνω.
Σταθερή αξία όπως ειπαν και τα παιδιά και το Mondeo...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Megane sedan 1.6/110 με 17.950;
Made in Turkey...
Μοντέλο με ατέλειες που δυσφήμισε την Renault στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη ούτως ή άλλως το sedan δεν πούλησε.Άραγε τα Toyota Made in Turkey είναι αναλόγως προβληματικά;
-
Primera με τιποτα!!!!
Laguna και Octavia καλες επιλογες, για θεμα αξιοπιστιας ειναι ιδια!!!
Το laguna σε 1.8
Το octavia αν θες για 1.6 αλλα ΜΑΚΡΙΑ απο fsi!!!Η καλυτερη λυση ειναι να τα κανεις test drive και μετα να αποφασισεις!!!
Τα παντα ειναι θεμα γουστου!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υπάρχει πάντως και το Mondeo που πάει με την προσφορά στα 19000 ακριβώς αν θυμάμαι σωστά με καλό εξοπλισμό.+1
-
Σκοντα νομιζω ειναι πολυ μπροστα απο τα αλλα
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σωστός. Σκέψου πολύ τα κυβικά...και εγώ Laguna δεν θα έπαιρνα σε 1600αρι...Primera όμως πάει αρκετά ακόμα και 1.600.Τελικά είχαμε εξελίξεις καθόλου...;
Άκυρο το bold. Μπερδεύτηκα με ένα άλλο τόπικ που εμπεριείχε Megane Sedan, Primera και Octavia5...
-
Τον Τσεχο απο μενα γιατι σε σχεση με τα αλλα δυο ειναι ο πιο φρεσκος
-
Το Primera είναι απαράδεκτο σε όλα..
Το Laguna καλύτερο, αν και είμαι επιφυλακτικός για τα 'ηλεκτρικά' του
Οctavia5, με διαφορά το καλύτερο συνολικά από τα 3
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το Primera είναι απαράδεκτο σε όλα..Το Laguna καλύτερο, αν και είμαι επιφυλακτικός για τα 'ηλεκτρικά' του
Το Primera έχει αξιοπρεπέστατο κινητήρα στα 1.600 νομίζω...το Laguna σίγουρα υστερεί - μιλάμε για 1.600αρια, έτσι δεν είναι;
Επίσης, η εμφάνιση του Primera μέσα-έξω είναι μάλλον θετική, για να το βάζει ο φίλος μας στις επιλογές του.
Nissan Primera VS Renault Laguna VS Skoda Octavia5