-
Τρόμος στο δρομο με τον GTZ!
Βρε μήπως είσαι εσύ ο γκαντέμης?πάντως αυτό με τις δισκόπλακες το να πέσεις σε μια ελλατωματική παρτίδα και να στο αλλάξουν το καταλαβαίνω, και μου έχει συμβεί κιόλας σε ΤΟΥΟΤΑ. Αλλά κάθε χρόνο σαν να έχουν γιορτή
Μακρυά απο μας τα χειρότερα (και τα γαλλικά)
-
To πρωην δικό μου πάντως είναι έξω από την αντιπροσωπεία των Βολβών από το Νοέμβρη του 2004. Αδύνατο να το πουλήσουν . Δεν το πλησιάζει κανείς
'Μνημείο' για να μου θυμίζει τη μαλακία μου, κάθε φορά που περνάω από κειΟ χρήστης GTZ έγραψε:
Στη Laguna II 1.8 που κράτησα 2 χρόνια απο το 2001 έως το 2003 το μοναδικό πρόβλημα προέκυψε κατα την ημέρα παραλαβής απο τη ΝΟΡΕΝ όπου η 1η κούμπωνε με ανατριχιαστικό θόρυβο .Αλλάχτηκε επι τόπου το σαζμάν με άλλο!
Aπό τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων τον καιρό που είχα την Ι.
Αψογοι σε όλα τους. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Τρόμος στο δρομο με τον GTZ!
Βρε μήπως είσαι εσύ ο γκαντέμης?πάντως αυτό με τις δισκόπλακες το να πέσεις σε μια ελλατωματική παρτίδα και να στο αλλάξουν το καταλαβαίνω, και μου έχει συμβεί κιόλας σε ΤΟΥΟΤΑ. Αλλά κάθε χρόνο σαν να έχουν γιορτή
Μακρυά απο μας τα χειρότερα (και τα γαλλικά)
Αυτό με την ποδιά που ξεκόλλησε το διάβασα πριν 1 χρόνο στο clubfocus.gr και μου φάνηκε υπερβολή,μέχρι που συνέβη και στο δικό μας Focus II...
Είναι τυχαίο τελικά?Οι δισκόπλακες σε όλες τις Laguna turbo έχουν πρόβλημα.Ακόμα και στις νέες 205GT...Ακόμα και να τις αλλάξει κανείς το πρόβλημα επανεμφανίζεται σε άσχετες φάσεις.Το τρέμουλο βέβαια υπάρχει μόνο στο ελαφρύ φρενάρισμα στα 100km/h και δεν είναι ενοχλητικό.Σε τσαρούχωμα,ακόμη και απο τα 200,τα φρένα της Laguna turbo παραμένουν άγκυρες!Η Ρενω,δείχνει να μην μπορεί (ή να μη θέλει) να λύσει το πρόβλημα και περιορίζεται σε αλλαγή προμηθευτή τακακιών (απο Ferodo πήγε στα Galfer πρόσφατα...)
-
Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκιο , πρόκειται για δισκάρες 308 χιλ. Επομένως όσο ποιό μεγάλος ο δίσκος τόσο ποιό επιρεπής σε στράβωμα.Αν βέβαια στραβώνουν όντως οι δίσκοι γιατί υπάρχει και η υποψία να φταίνε τα τακάκια.
Nissan Primera VS Renault Laguna VS Skoda Octavia5